המלצה למסך 65 אינץ לסלון
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
הצטרפת לפני שבוע וכבר אתה מתייחס לאנשים כמו שאתה מתייחס אליהם. נהדר..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- NBMH
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
האמת שניסיתי לראות את היופי.. לא מוצא.FFF800 כתב:·......
בוודאי שראיתי! ויותר מפעם אחת.
מסכים איתך שאם הצרכים הם מינימליים והציפיות הן אפס לגבי איכות תמונה וכו' אז המסך יכול לספק.
אתה רואה איזה יופי לנהל איתך דיון בלי שאתה מקלל ומתרגז?
בסוף אתה מבין ומסכים איתי על הכל....
אתה רואה למה "קיללתי"(מצחיק שזה מה שאתה מגדיר קללה אבל בסדר)? בגלל הזלזול שלך באנשים.
בגלל שיש אנשים שבחרו לקנות מסך של הייסנס, אז יש להם אפס ציפיות לגבי איכות תמונה, כלומר הם חסרי מושג ולא משתווים אליך.
הרי רק אתה מבין עניין וכל שאר האנשים הם נחותים.
- cohen_m
-
- טרול

- תגובות: 489
חברים,
דעתי האישית היא שחברת הייסנס מייצרת מסכים בדרג הבינוני מינוס שלבטח לא מיועדים לוידאופילים הכבדים שמחפשים איכויות אופטימאליות מהמסך.
המחירים הם כמובן בהתאם בהשוואה לדגמים מקבילים של חברות מותגיות.
לגביי הדגם הספציפי שחלק מהחברים פה רכשו-הוא הפך למיוחצן,ולבטח לא אמור להיות שונה משאר הדגמים שנחותים טכנית ממסכים של חברות אחרות.
כמובן שכל אחד רוכש את במוצר בהתאם לתקציב שלו.
ושוב המישפט המפורסם: "אין ארוחות חינם".
דעתי האישית היא שחברת הייסנס מייצרת מסכים בדרג הבינוני מינוס שלבטח לא מיועדים לוידאופילים הכבדים שמחפשים איכויות אופטימאליות מהמסך.
לגביי הדגם הספציפי שחלק מהחברים פה רכשו-הוא הפך למיוחצן,ולבטח לא אמור להיות שונה משאר הדגמים שנחותים טכנית ממסכים של חברות אחרות.
ושוב המישפט המפורסם: "אין ארוחות חינם".
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
אין בעיה לתת דעה, גם אם היא בוטה, אבל ההתנהגות שמוצגת פה, לדעתי האישית כצופה מהצד שבכלל לא משתמש בטלויזיה.. היא ילדותית לחלוטין, אנשים נרשמו לפני שבוע ומרשים לעצמם לזלזל וללעוג לכולם פה על ימין ועל שמאל, זה מה שלא מקובל..cohen_m כתב:חברים,
לגביי הדגם הספציפי שחלק מהחברים פה רכשו-הוא הפך למיוחצן,ולבטח לא אמור להיות שונה משטר הדגמים שנחותים טכנית ממסכים של חברות אחרות.
ושוב המישפט המפורסם: "אין ארוחות חינם"....
לרוב זה איזה "משתמש עבר" שהתנהג באותה הצורה והורחק. אבל אתה לא תמיד יכול לדעת.
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 17/09/2016 21:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- deepspace
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
·cohen_m כתב:"אין ארוחות חינם"....
אבל יש נתבים חינם.
נערך לאחרונה על ידי deepspace ב 17/09/2016 21:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
אילן11
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
מודה לכולם על התגובות.
בהנחה שאני לא רוצה ללכת בשלב זה על מסך של היסנס (ואין לי שום דבר רע עם מוצרים סינים. יש לי סמארטפון של שיאומי ואני מאוד מרוצה  ), מה כן הייתם ממליצים לי לבחור??
אשמח לקבל המלצה על 2-3 דגמים ואני אלך לראות בחנות מה הכי נראה לי.
(ממה שהוצא לי חוץ מהיסנס עד עכשיו היה KS8000 )
מזכיר שוב את הדרישות:
אני מחפש מסך 65 אינץ לסלון (3.5 מטר) לשימוש רגיל של טלוויזיה (HOT).
מעוניין במסך K4.
תקציב של כ 12 אלף.
שוב – תודה רבה!!!!
בהנחה שאני לא רוצה ללכת בשלב זה על מסך של היסנס (ואין לי שום דבר רע עם מוצרים סינים. יש לי סמארטפון של שיאומי ואני מאוד מרוצה  ), מה כן הייתם ממליצים לי לבחור??
מזכיר שוב את הדרישות:
מעוניין במסך K4.
תקציב של כ 12 אלף.
שוב – תודה רבה!!!!
- NBMH
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
דעה כזאת אין לי בעיה לקבל.cohen_m כתב:חברים,
ושוב המישפט המפורסם: "אין ארוחות חינם"....
בלי שחצנות וזלזול.
חוץ ממי שרשם שהיא לוקחת בהליכה את השאר, אני לא חושב שעוד מישהו חושב שהייסנס טובה יותר מה OLED של LG או מסכים של סמסונג שעולים 12K+ לדוגמא.. זה דבר הגיוני לגמרי.
אבל אם תיקח את הסדרות הבינוניות יותר של סמסונג מהשנה ותשווה, כנראה שהן יהיו די שוות.
ברור שלהשוות את הM7000 לדגמים העליונים של סמסונג ו LG זה לא הגיוני ו"לא פייר".
הדגם הפך למיוחצן לא כי אנשים פה בשירות הייסנס, אלא כי הדגם הזה באמת מוצלח בינתיים(אף אחד לא יודע מה יקרה בטווח הרחוק) ואנשים נהנים ממנו.
אני לפני הקנייה הסתכלתי רק על סמסונג ולא הצלחתי למצוא שום מסך במסגרת התקציב שלי שיתאים לי, הלכתי על ההייסנס ולא מתחרט לרגע.
פותח השרשור, מצטער חבר, לא חשבתי שלזה זה יגיע.
מקווה שתמצא מסך שיתאים לך
- cohen_m
-
- טרול

·deepspace כתב:·......
אבל יש נתבים חינם....
לא תשנה את דעתי...
מסך,נתב וכד'...
מה שעולה זול גם שווה זול
ושוב,כשאני באופן אישי רוכש מוצר אלקטרוני מכל סוג שהוא-אני לעולם לא מחפש משהו זול.
עדיף כבר לא לקנות ולחסוך כסף לרכישה עתידית מאשר לקנות מוצר זול.
- FFF800
-
- טרול

- תגובות: 66
·cohen_m כתב:·......
לא תשנה את דעתי...
מסך,נתב וכד'...
מה שעולה זול גם שווה זול
ושוב,כשאני באופן אישי רוכש מוצר אלקטרוני מכל סוג שהוא-אני לעולם לא מחפש משהו זול.
עדיף כבר לא לקנות ולחסוך כסף לרכישה עתידית מאשר לקנות מוצר זול....
זה מה שאני מנסה להסביר להם כבר שעתיים אבל ללא הועיל..
אם אין כסף לא קונים מוצר נחות! מחכים... חוסכים... ואז... קונים מסך איכותי!
- deepspace
-
- חבר פעיל במיוחד

כיוון שיש לי רתיעה בסיסית מלהזמין משהו בארץ תוכלו לתת אתרים באירופה עם משלוח ישיר שניתן להזמין מהם?
האם יש הייסנס יותר זול בחו"ל? היכן?
TARGET ו-COMPUTER UNIVERSE ואמזון, שמעתי.
משהו נוסף?
זה כשל בהבנה.
משהו נוסף?
זה לא נכון להסתכל עליו כ"זול" כי לא שולם עליו תג מחיר.cohen_m כתב:·......
מה שעולה זול גם שווה זול...
זה כשל בהבנה.
נערך לאחרונה על ידי deepspace ב 17/09/2016 21:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
- cohen_m
-
- טרול

·deepspace כתב:כיוון שיש לי רתיעה בסיסית מלהזמין משהו בארץ תוכלו לתת אתרים באירופה עם משלוח ישיר שניתן להזמין מהם?
משהו נוסף?
זה לא נכון להסתכל עליו כ"זול" כי לא שולם עליו תג מחיר.......
זה כשל בהבנה....
מסך מחו"ל רוכשים אק אלו שיש להם ביצים גדולות,והסיבות לכך בודאי מובנות.
עדיף כבר לתת לייבואן פרללי כלשהו שיעשה את העבודה בשבילך ויספוג במידת הצורך את ההיבטים הבעייתיים בנושא,בעיקר מהבחינה הטכנית.
- deepspace
-
- חבר פעיל במיוחד

כל דבר עם חיסכון של מעל 30% שווה מבחינתי כל בעיה עתידית שעלולה להיווצר.
אני לא מודאג. אני עושה עיסקאות יותר מסוכנות מזה.
אני לא מודאג. אני עושה עיסקאות יותר מסוכנות מזה.
- cohen_m
-
- טרול

·deepspace כתב:כל דבר עם חיסכון של מעל 30% שווה מבחינתי כל בעיה עתידית שעלולה להיווצר....
מלבד תחום המסכים לדעתי.
הסיכון הכספי במקרה הזה הוא גדול יותר
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
M7000
- FFF800
-
- טרול

- תגובות: 66
·Mad-Dog כתב:M7000...
אתה צוחק נכון... אפילו לא בצחוק!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
·cohen_m כתב:·......
מסך מחו"ל רוכשים אק אלו שיש להם ביצים גדולות,והסיבות לכך בודאי מובנות.
עדיף כבר לתת לייבואן פרללי כלשהו שיעשה את העבודה בשבילך ויספוג במידת הצורך את ההיבטים הבעייתיים בנושא,בעיקר מהבחינה הטכנית....
לאחר קניה מטארגט, אני אחלוק על דעתך.
ביצעתי הזמנה ותוך שבוע הטלויזיה היתה אצלי בבית (השליח מביא אותה עד הדירה).
חברים שנתקלו במסך פגום יצרו קשר עם טארגט, אלה הוציאו טופס איסוף עבור חברת השליחויות שעוברת דרכך ואוספת את המסך מבלי שתצטרך לצאת מהבית או להתעסק במשהו.
כל אחד והעדפות שלו, אבל אני לא חושב שיש איזו שהיא בעיה טכנית עם אופן הפעולה הזה.
החסרון היחיד הוא שעלולה להתעורר בעיה עם המסך בעתיד ואז נתקעת. ואם לקחת בחשבון את חוויות השירות שאני נתקל בה בארץ, אני מעדיף לשלם פחות על מוצר טוב יותר ולהסתכן בתקלה מאשר להתחיל להתעסק עם כאב הראש מול נותני השירות פה בארץ.
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 17/09/2016 22:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- deepspace
-
- חבר פעיל במיוחד

בדיוק.
אני הרבה פעמים מרגיש שאני מעדיף להיות בלי אחראיות בארץ.
יותר נוח וקל יהיה לפתוח את המוצר ולתקן בעצמך או לשלוח לחו"ל להחלפה.
לאחרונה אף הצלחתי להוציא תביעת ביטוח מדואר ישראל (לקח רק 3 חודשיים) אז כרגע אני מרגיש כל יכול.
אני הרבה פעמים מרגיש שאני מעדיף להיות בלי אחראיות בארץ.
יותר נוח וקל יהיה לפתוח את המוצר ולתקן בעצמך או לשלוח לחו"ל להחלפה.
לאחרונה אף הצלחתי להוציא תביעת ביטוח מדואר ישראל (לקח רק 3 חודשיים) אז כרגע אני מרגיש כל יכול.
נערך לאחרונה על ידי deepspace ב 17/09/2016 22:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@FFF800
ניסיתי להמנע מלהגיב לך, אבל זה פשוט חזק ממני.
ההתנגחות שלך בהייסנס והשוואה שלה למסכי מדבקה לא מוצדקת בכלל. אם יצא לך לקרוא ביקורות על המסכים החדשים שלה, אשמח לקישור המוכיח את הטענות שלך. המסכים שלהם הם לא שיא הטכנולוגיה, זה נכון ועל זה אין ויכוח, אבל בין זה לבין לקרוא למסך הזה *** ו"לא להתקרב" המרחק גדול.
לא כל אחד יכול להרשות לעצמו לקנות מסך יקר כי לרוב האנשים יש הרבה שיקולים מעבר לחוויה הקולנועית שלהם בבית. ולא תמיד יש אפשרות לחכות ולחסוך כסף כדי לקנות מסך יקר. לא לכולם יש את אותו "סטנדרט איכות", והם יהיו מרוצים ביותר גם מהתמונה שהטלויזיה הזו יודעת לספק. ולמען האמת, מביקורות שכן יצא לי לקרוא על מסכים אחרים של החברה, איכות התמונה שלה לא רעה. נשאלת השאלה: איך אתה מגדיר איכות תמונה? לפי אילו פרמטרים אתה קובע שהייסנס גרוע וסמסונג\פנסוניק\סוני טובות יותר? כשאתה קובע עובדה, כמו שאתה עושה, אתה צריך לספק הוכחות מינימליות המראות שמה שאתה אומר נכון. לבוא ולהגיד ש-A גרוע ו-B זה טוב זאת לא חוכמה.
ניסיתי להמנע מלהגיב לך, אבל זה פשוט חזק ממני.
ההתנגחות שלך בהייסנס והשוואה שלה למסכי מדבקה לא מוצדקת בכלל. אם יצא לך לקרוא ביקורות על המסכים החדשים שלה, אשמח לקישור המוכיח את הטענות שלך. המסכים שלהם הם לא שיא הטכנולוגיה, זה נכון ועל זה אין ויכוח, אבל בין זה לבין לקרוא למסך הזה *** ו"לא להתקרב" המרחק גדול.
לא כל אחד יכול להרשות לעצמו לקנות מסך יקר כי לרוב האנשים יש הרבה שיקולים מעבר לחוויה הקולנועית שלהם בבית. ולא תמיד יש אפשרות לחכות ולחסוך כסף כדי לקנות מסך יקר. לא לכולם יש את אותו "סטנדרט איכות", והם יהיו מרוצים ביותר גם מהתמונה שהטלויזיה הזו יודעת לספק. ולמען האמת, מביקורות שכן יצא לי לקרוא על מסכים אחרים של החברה, איכות התמונה שלה לא רעה. נשאלת השאלה: איך אתה מגדיר איכות תמונה? לפי אילו פרמטרים אתה קובע שהייסנס גרוע וסמסונג\פנסוניק\סוני טובות יותר? כשאתה קובע עובדה, כמו שאתה עושה, אתה צריך לספק הוכחות מינימליות המראות שמה שאתה אומר נכון. לבוא ולהגיד ש-A גרוע ו-B זה טוב זאת לא חוכמה.
- shapin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
אני מתנצל שאכלו לך את השרשור ולא התייחסו אלייך, אבל למה אתה רוצה מסך 4K אם אתה מתכוון לצפות רק בשידורי HOT?אילן11 כתב:מודה לכולם על התגובות.
מזכיר שוב את הדרישות:
מעוניין במסך K4.
תקציב של כ 12 אלף.
שוב – תודה רבה!!!!...
בכל מקרה אם ממש אתה חושק ב4K ממליץ לך ללכת לראות את הKS8000 של סמסונג או את הX850 של סוני.
בכללי לפני שאתה מתייעץ פה מומלץ ללכת לעשות סיבוב בכמה חנויות ולראות את המסכים בעצמך ואז תחזור להתייעץ על המסכים שאהבת.