השדרגת נימשכת היתחדשתי ב denon x2200

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #41 

HTuser1 כתב:קודם לפותח השרשור באופן אישי תתחדש!!!

בדף 2 מישהו התלונן על כך שאין פרגון לפותח השרשור, מכיוון שההודעה מתייחסת לחנות מסוימת ולא באופן אישי אז נשמע כאילו השרשור מתייחס לפרגון לחנות וכך התגובות אמורות להיות. ולא אדם מספר על עצמו שהוא קנה והוא שמח מהמוצר, וכן פירוט החוויה האישית שהוסף בהמשך לפחות מוסיף המון ומוריד מנופך הפרסומת שנראה בהתחלה.

לדעתי הוא גרם נזק לחנות, אחרי שהוא קנה ורמז בפורום את המחיר הוא מקבל מהם טלפון, זה מבטל את חוויית השרות הטובה ומאד מבאס, בטוח לא הרגיש טוב כאשר קיבל נונונו בטלפון. לא הרגיש טוב שווה שרות לא טוב. נקודה.

האם אסור לחנות למכור מתחת למחיר יבואן? זה חייב להיות סוד?
...
·אכן אסור. יבואניים כמו סוחרי סמים, תמכור מבחיר שלהם או תקבל דקירה (ההשוואה לא סתם, כי כך הם מתנהגים, מאפיה "חוקי")

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #42 

חברים יקרים-
סתם סיפור-מאוד רציתי לשמוע את הSVS SB2000 אצלי בבית!!
זה היה לפני כשנה....לא היה יבוא של פיוצר...אז לא היה לי ממי להשאיל,ביקשתי פה בפרטי מחבר בשם יורם-שראיתי שרכש את הסאב הזה,לא הכרנו לפני כן,ולשימחתי הרבה -החבר הסכים לבוא אלי הבית עם הסאב ,וגם להשאיר לי אותו לסופש!!!

ההתרשמות מהסאב הייתי מאוד ,מאוד! חיובית, אבל פחות לטעמי.

אז החבר בשם יורם חסך לי כ4 אלף שח,

ואז התחלתי עם החנויות שאני אוהב ורגיל:

הלכתי לחנות פיוז-לקחתי מהם כמה סאבים לניסיון...בשווי של מעל 30 אלף שח בסהכ לכל הסאבים...גם לא נדלקתי על אף סאב,אציין שאת רוב הסטאפ שלי,רכשתי בפיוז,למען הגילוי הנאות.אחלה שירות!!!

הלכתי ליגאל מסטריאו סקופ...וגם לקחתי סאבים וציוד שלא נדלקתי על שום דבר במיוחד...אבל אחלה שירות!!

המשכתי לחנות בשם קרוסאובר-לקחתי מהם איגל פורס 4 וגם JL סאבים חזקים ומעולים אבל גם לא התאימו לסטאפ שלי...וגם-אחלה שירות!!!

מה המסקנה?

אין מצב בעולם שאני אקנה בלי חנות שנותנת לי שירות,נקודה!!!

בלי להגזים-לקחתי ציוד במאות אלפי שח לניסיון ובדיקה....

אז אני מוכן לשלם על שירות!!!
כיף חיים.

menny
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 917
נתן תודות: 457 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #43 

פה הטעות.. השירות הוא חלק מהמחיר

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 115 פעמים

שליחה #44 

"מה הכוונה בתחרות גלוייה בין החנויות? "

הכוונה לפרסם מחיר אמיתי בזאפ למשל, או לפחות באתר החנות. כך שאוכל להשוות מחירים ולקנות באינטרנט. למשל, אני לא יכול להשוות מחירים אמיתיים בישראל מול אמזון גרמניה. אז אני קונה באמזון. מבחינתי חווית השירות הכי טובה היא זו שמאפשרת לך לא להגיע לחנות.

תודה על התגובה. אגב, אני כעסתי בעבר, בעיקר על ייבואנים. זה עבר לי, אני בד"כ עושה יבוא אישי.

לגבי svs, חברה שאני מאד מעריך - אני מברך אותך על היוזמה לשקיפות ומעודד אותך להוות דוגמה לשאר היבואנים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”