gal-cohen כתב:למי שמכיר אותי, הדעה שלי ברורה בנושא, גם אני איני מבחין בשינויים של כבילה לרמקולים.
יחד עם זאת, לא מבין מה כואב לאנשים שיש כאלו שמוציאים אלפי שקלים על כבילה.
כל אחד עושה מה שטוב לו, מה שנראה לו, מה ש"נשמע" לו.
אני מניח שכבר שכחתם שביום שעשינו שטיפה לרכב המצ'וקמק שלנו, הוא נסע איזה יומיים לפחות כמו גולף VR6.
ואם שמנו תוסף לדלק, בכלל קיבלנו למבורגיני.
כששאלו עשיר אחד למה הוא בונה את הבית הכי גדול בארה"ב, הוא ענה - כי אני יכול. (לא משנה שהוא הפסיד כמעט את התחתונים לבנקים אחרי זה..)
שחררו קצת ותנו לאנשים ליהנות מהציוד שלהם..
...
·
כמה דברים
1-אמרת שחברות אומרות שיש הבדלים בגלל חשמל,אז יש לי רעיון בשבילך-תנסה למצוא את ההבדלים,אחרי שתמצא,אם תמצא,תתחיל לשחק עם כבלים של רמקולים,לדעתי בסך הכל מדובר במיומנות וניסיון.
אני איתך !
2-אגו-הייתי אלוף הארץ מספר שנים בספורט מסויים,למשקל שלי,
למדתי להיות הכי טוב שאפשר ולמדתי גם כישלונות ובסופו של דבר לקבל הכל ברוח טובה ותחרותית,למה אני מספר זאת?!
כי אין לי אגו,אין לי רצון לרצות אף חנות,אף אדם! רק אותי ואת אוזניי, להגיד לי זה טוב,זה יקר,זה יעשה אותי יותר גבר?יעלה אותי שוב על הפודיום?
עם הניסיון שלי בתחום התחרות והאגו,אני יודע לשפוט בצורה נקיה,לא צריך שיתנו לי ציונים בחיים,עברתי זאת מזמן.
3-סטטיסטיקה-אני עובד בכלכלה כבר מעל 15 שנה,אני משוק ההון,סטטיסטיקה היא נר לרגלי! מישהו פה רוצה ללמד אותי להיות ספקן?חשדן?מתמטי? אל תצחיקו אותי,אני מתעסק מהבוקר עד הערב במספרים והוכחות וניתוחים של מספרים,ללמד אותי מה זה מבחן עיוור ומה זה השפעה של אגו על קניה? ממש אבל ממש לא בכיוון!
בקיצור:שכל אחד יעשה מה שהוא יודע שנכון!
יש בדיחה/שאלה-למה כלב מלקק לעצמו את הבייצים? התשובה:פשוט כי הוא יכול

האם אני יכול לקנות דברים בשביל האגו?ברור שכן
האם אני צריך תמיכה לאגו שלי דרך רכישה שלא מתאימה לי בסאונד?
הבנתם נכון?!

באהבה
רועי
כיף חיים.