שרשור מרכזי לשאלות על SHIPITO
·על מה מדובר אם אפשר לשאול?Mpro כתב:@alcd
·
לא מצאתי, זו הבעיה.
מדובר על משקל אני מניח לא יותר מ 2 קילו, אפילו פחות אני מאמין...
חבילה מאוסטריה במימדים האלה עלתה לי 23$
Dimensions
9.00″ x 13.00″ x 3.00″
Weight
1.9 lb
שיפיטו מייקרים את עמלת קבלת חבילה(2$ במקום 1$)
החל מה01.01.2016. מעניין אם גם את שאר המחירים.
Thank you for being valued Shipito customer in 2015, and we hope you will continue to choose us for all your international shipping needs in 2016. Starting January 1, 2016, there are several changes which may affect your Shipito account. Please read this email carefully so that you are familiar with what's coming up next year..
Shipito Benefits changes
You earned them, you keep them: Customers will carry over points collected in 2015 into 2016.
Shipito Benefits points have to be earned in order to get Shipito Benefits status; there will be no option to buy Shipito Benefits points
Shipito Service Fees
Our per package fee will change from $1 to $2
Our consolidation fee will change from $2 to $3
These changes to Shipito Service Fees will apply to packages received to our warehouse after January 1, 2016. All packages received before January 1, 2016 will be charged the lower fee.
Thank you for being valued Shipito customer in 2015, and we hope you will continue to choose us for all your international shipping needs in 2016. Starting January 1, 2016, there are several changes which may affect your Shipito account. Please read this email carefully so that you are familiar with what's coming up next year..
Shipito Benefits changes
You earned them, you keep them: Customers will carry over points collected in 2015 into 2016.
Shipito Benefits points have to be earned in order to get Shipito Benefits status; there will be no option to buy Shipito Benefits points
Shipito Service Fees
Our per package fee will change from $1 to $2
Our consolidation fee will change from $2 to $3
These changes to Shipito Service Fees will apply to packages received to our warehouse after January 1, 2016. All packages received before January 1, 2016 will be charged the lower fee.
מה אם לבדוק אופצויות אחרות? יש לא מעט אתרים
נגיד נקח 3 חבילות לדוגמה : קטנה בינונית גדולה , לכל אתר נבדוק מה העלות לפי המחשבון (עם כל העמלות למניהם)
+המון אנשים כולל אותי מזמינים פה דברים מארה"ב - אז נגיד פה ושם נשלח לאיזה אתר אחר - לראות איך השירות והכל..
צריך רק כמה אנשים כי לא נראה לי שאמזון יזרמו אם אוסיף כתובת חדשה כל פעם...
אולי באמת נראה שהשיפיטו משתלם
או אולי נמצא משהו יותר טוב
נגיד נקח 3 חבילות לדוגמה : קטנה בינונית גדולה , לכל אתר נבדוק מה העלות לפי המחשבון (עם כל העמלות למניהם)
+המון אנשים כולל אותי מזמינים פה דברים מארה"ב - אז נגיד פה ושם נשלח לאיזה אתר אחר - לראות איך השירות והכל..
צריך רק כמה אנשים כי לא נראה לי שאמזון יזרמו אם אוסיף כתובת חדשה כל פעם...
אולי באמת נראה שהשיפיטו משתלם
או אולי נמצא משהו יותר טוב
השתמשתי בכמה אתרים עד עכשיו...
מינימום משלוח עבור החבילה הכי קלה הוא לפחות 20-25 דולר.
עבור חבילות קטנות, אין מתחרים לשיפיטו מבחינת מחיר. גם 2$ לקבלת חבילה זה עדיין בקצה התחתון.
עבור חבילות קטנות, אין מתחרים לשיפיטו מבחינת מחיר. גם 2$ לקבלת חבילה זה עדיין בקצה התחתון.
Re: השתמשתי בכמה אתרים עד עכשיו...
·איפה עוד בדקת? יש המון אתריםosh78 כתב:מינימום משלוח עבור החבילה הכי קלה הוא לפחות 20-25 דולר.
עבור חבילות קטנות, אין מתחרים לשיפיטו מבחינת מחיר. גם 2$ לקבלת חבילה זה עדיין בקצה התחתון....
חיפשתי בגוגל
package forwarding usa ועברתי אתר אתר...
השתמשתי מזמן באתר שנקרא parcelzoom שהיה קצת יקר ואחכ לא מעט בairmailpost.com שהיה די זול עבור חבילות גדולות כי שלח דרך דואר שבדיה (עד שבדיה באופן מרוכז ואז משבדיה לכל מדינה ומדינה). לאחרונה הוא ביטל את האופציה הזאת והעלה מחירים בצורה קיצונית (יותר מפי 2).
בBF השתמשתי בפעם הראשונה ב-BUY2USA במשלוח ימי (שעדיין לא הגיע מן הסתם) אבל עבור חבילות גדולות הם מאוד זולים במשלוח ימי.
החסרון של BUY2USA (לא נעים לי לומר) לעומת אתרים בחול הוא שאי אפשר לרשום ערך חבילה נמוך יותר מהערך בפועל.
היו מקרים שחיפשתי חברות כאלה לא בארה"ב (גרמניה/צרפת וכו'). מסתבר שיש לא מעט מדינות עם חברות כאלה ולפעמים מדובר באנשים בודדים שרוצים להרוויח מהצד (מצאתי אפילו בתאילנד וביפן). אני משתמש באופן די קבוע בגרמניה בmailboxde.com. החיסרון הוא שלא ניתן להזדכות על המע"מ (לדוגמה כמו שעושים באמזון).
עוד נקודה בהקשר של חברות שילוח בארה"ב, היא עניין המיסים המקומיים שתלויים במיקום המרכז הלוגיסטי.
השתמשתי מזמן באתר שנקרא parcelzoom שהיה קצת יקר ואחכ לא מעט בairmailpost.com שהיה די זול עבור חבילות גדולות כי שלח דרך דואר שבדיה (עד שבדיה באופן מרוכז ואז משבדיה לכל מדינה ומדינה). לאחרונה הוא ביטל את האופציה הזאת והעלה מחירים בצורה קיצונית (יותר מפי 2).
בBF השתמשתי בפעם הראשונה ב-BUY2USA במשלוח ימי (שעדיין לא הגיע מן הסתם) אבל עבור חבילות גדולות הם מאוד זולים במשלוח ימי.
החסרון של BUY2USA (לא נעים לי לומר) לעומת אתרים בחול הוא שאי אפשר לרשום ערך חבילה נמוך יותר מהערך בפועל.
היו מקרים שחיפשתי חברות כאלה לא בארה"ב (גרמניה/צרפת וכו'). מסתבר שיש לא מעט מדינות עם חברות כאלה ולפעמים מדובר באנשים בודדים שרוצים להרוויח מהצד (מצאתי אפילו בתאילנד וביפן). אני משתמש באופן די קבוע בגרמניה בmailboxde.com. החיסרון הוא שלא ניתן להזדכות על המע"מ (לדוגמה כמו שעושים באמזון).
עוד נקודה בהקשר של חברות שילוח בארה"ב, היא עניין המיסים המקומיים שתלויים במיקום המרכז הלוגיסטי.
Re: השתמשתי בכמה אתרים עד עכשיו...
·osh78 כתב:מינימום משלוח עבור החבילה הכי קלה הוא לפחות 20-25 דולר.
עבור חבילות קטנות, אין מתחרים לשיפיטו מבחינת מחיר. גם 2$ לקבלת חבילה זה עדיין בקצה התחתון....
תבדוק ב- Dealtas יש להם עכשיו משלוחים זולים החל מ- $3.
Re: חיפשתי בגוגל
אנ ירוצה לעשות בדיקה מרוכזת..osh78 כתב:package forwarding usa ועברתי אתר אתר...
עוד נקודה בהקשר של חברות שילוח בארה"ב, היא עניין המיסים המקומיים שתלויים במיקום המרכז הלוגיסטי....
בנתיים כולם מוזמנים לשלוח לי אתרים שהם מכירים
אני אפתח מאוחר יותר שרשור מרוכז נראה לי למטרה הזאת
·
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
שווה באמת לבדוק דרך DEALTAS , אולי שווה לשלוח דרכם חבילות קטנות ולא דרך שיפיטו..
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il
שיפיטו איחדו לי חבילות למשלוח usps priority בקופסה עם מידות מקסימליות לפי usps, כלומר 26x13x13, משקל 15 פאונד. לפי אתר usps משלוח אמור לעלות 100$, לפי שיפיטו 140$, לטענתם הם מקבלים כחברה מחיר גבוה ב 40% מאדם פרטי.. ידוע למישהו על זה?
מה שעוד מוזר לי, שכשהייתי שולח חבילות דרך אדם פרטי שלחתי חבילות ב usps priority פי 2 גדולות בנפח מהמידות המקסימליות שמציין שיפיטו. אני יודע ש usps העלו מחירים השנה, יש מצב שהקטינו גודל קופסא מקסימלי?
מה שעוד מוזר לי, שכשהייתי שולח חבילות דרך אדם פרטי שלחתי חבילות ב usps priority פי 2 גדולות בנפח מהמידות המקסימליות שמציין שיפיטו. אני יודע ש usps העלו מחירים השנה, יש מצב שהקטינו גודל קופסא מקסימלי?
2$ קבלת חבילה, 3$ איחוד, 50$ מנוי, בקשות מיוחדות שלא עולות להם כמעט כלום עוד 5-10$, אם תרצה עזרה בקניה אז תוסיף עוד, שירותים נלווים בקיצור. אבל לא זה העניין. כל חברות שילוח עושות את הרווח בהפרש בין תעריפי משלוח פרטי למסחרי. אין מצב שחברה בעלת היקף משלוחים של שיפיטו מקבלת תעריף גבוה יותר מאדם פרטי, אחרת היו שולחים כפרטי. הם מקבלים כמה עשרות אחוזים הנחה (ככה כל הרשתות הגדולות נותנות משלוח מוזל בתוך ארה"ב שעולה פי 2 לפרטי) אז גם אם יתנו את מחירי usps לפרטי עדיין ירוויחו את ההפרש. אבל לקבל את כל זה ולקחת עוד 40% הפרש קצת מוגזם לדעתי.
אני לא בטוח אם usps הקטינו את מימדי החבילה המקסימליים. מה ששיפיטו מציעים לי כרגע לשלוח כ-2 חבילות כי לאחד עובר את המימדים, אחת במחיר 140$ ושניה ב 100$, הייתי שולח דרך אדם פרטי ב 100$ (אני מדבר רק על מחירי דואר נטו). מוזר שאני הראשון שכותב על זה, כנראה שכולם שולחים רק דברים קטנים דרכם או לא שלחו דרך אנשים פרטיים, כי ההבדל כרגע בשבילי עומד על 140% תוספת
אני לא בטוח אם usps הקטינו את מימדי החבילה המקסימליים. מה ששיפיטו מציעים לי כרגע לשלוח כ-2 חבילות כי לאחד עובר את המימדים, אחת במחיר 140$ ושניה ב 100$, הייתי שולח דרך אדם פרטי ב 100$ (אני מדבר רק על מחירי דואר נטו). מוזר שאני הראשון שכותב על זה, כנראה שכולם שולחים רק דברים קטנים דרכם או לא שלחו דרך אנשים פרטיים, כי ההבדל כרגע בשבילי עומד על 140% תוספת