שרשור מרכזי לשאלות על SHIPITO

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #41 

Mpro
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #42 

אני רוצה לרכוש משהו מסין שאין לו משלוח לארץ, ראיתי שיש כתובות אמריקאיות וגם כתובת אוסטרית, אם אשלח לאוסטריה זה יקצר לי את הזמנים?

או שלארה"ב יש יותר משלוחים?

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3685
נתן תודות: 284 פעמים
קיבל תודות: 161 פעמים

שליחה #43 

דואר באוסטריה לא כ"כ זול

באיזה משקל מדובר?

לא מצאת אצל מוכר אחר ששולח לארץ? (בטוח יש)

Mpro
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #44 

@alcd
·

לא מצאתי, זו הבעיה.
מדובר על משקל אני מניח לא יותר מ 2 קילו, אפילו פחות אני מאמין

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #45 

Mpro כתב:@alcd
·

לא מצאתי, זו הבעיה.
מדובר על משקל אני מניח לא יותר מ 2 קילו, אפילו פחות אני מאמין
...
·על מה מדובר אם אפשר לשאול?
חבילה מאוסטריה במימדים האלה עלתה לי 23$

Dimensions
9.00″ x 13.00″ x 3.00″
Weight
1.9 lb

osh78
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1308
נתן תודות: 259 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שיפיטו מייקרים את עמלת קבלת חבילה(2$ במקום 1$)

שליחה #46 

החל מה01.01.2016. מעניין אם גם את שאר המחירים.

Thank you for being valued Shipito customer in 2015, and we hope you will continue to choose us for all your international shipping needs in 2016. Starting January 1, 2016, there are several changes which may affect your Shipito account. Please read this email carefully so that you are familiar with what's coming up next year..

Shipito Benefits changes

You earned them, you keep them: Customers will carry over points collected in 2015 into 2016.
Shipito Benefits points have to be earned in order to get Shipito Benefits status; there will be no option to buy Shipito Benefits points
Shipito Service Fees
Our per package fee will change from $1 to $2
Our consolidation fee will change from $2 to $3
These changes to Shipito Service Fees will apply to packages received to our warehouse after January 1, 2016. All packages received before January 1, 2016 will be charged the lower fee.

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #47 

DISLIKE

d30DK
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #48 

מי שהתרגל לשלוח דרכם כנראה ימשיך. עוד דולר פה ועוד דולר לשם לא ישנה כל כך
אלא אם כן הם העלו גם את מחירי השילוח עצמם. אבל עדיין, לא יפה לעלות פי 2 את עלות העמלה שלהם
ועוד לשלוח זאת כמה ימים לפני השנה החדשה.

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1242
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #49 

מצד שני, כנראה כולם שכחו שב-2014 זה עמד על 8.5$ למי שלא היה מנוי בתוכנית החודשית/שנתית.
דרך אגב, גם מחירי השילוח באקונומי עלו ב-2015 לעומת 2014 באיזה 10-20%. אבל הם לא הודיעו על זה, פשוט שילמנו יותר על משלוח.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #50 

גם אותי הפתיע שהכפילו את העמלה.
לצערי במדיניות הנוכחית של אייבי עם הגלובל שיפינג היקר אין ברירה אלא לעשות שימוש בשיפטו

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #51 

מה אם לבדוק אופצויות אחרות? יש לא מעט אתרים
נגיד נקח 3 חבילות לדוגמה : קטנה בינונית גדולה , לכל אתר נבדוק מה העלות לפי המחשבון (עם כל העמלות למניהם)
+המון אנשים כולל אותי מזמינים פה דברים מארה"ב - אז נגיד פה ושם נשלח לאיזה אתר אחר - לראות איך השירות והכל..
צריך רק כמה אנשים כי לא נראה לי שאמזון יזרמו אם אוסיף כתובת חדשה כל פעם...

אולי באמת נראה שהשיפיטו משתלם
או אולי נמצא משהו יותר טוב :)

osh78
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

השתמשתי בכמה אתרים עד עכשיו...

שליחה #52 

מינימום משלוח עבור החבילה הכי קלה הוא לפחות 20-25 דולר.

עבור חבילות קטנות, אין מתחרים לשיפיטו מבחינת מחיר. גם 2$ לקבלת חבילה זה עדיין בקצה התחתון.

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: השתמשתי בכמה אתרים עד עכשיו...

שליחה #53 

osh78 כתב:מינימום משלוח עבור החבילה הכי קלה הוא לפחות 20-25 דולר.

עבור חבילות קטנות, אין מתחרים לשיפיטו מבחינת מחיר. גם 2$ לקבלת חבילה זה עדיין בקצה התחתון.
...
·איפה עוד בדקת? יש המון אתרים

osh78
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

חיפשתי בגוגל

שליחה #54 

package forwarding usa ועברתי אתר אתר...

השתמשתי מזמן באתר שנקרא parcelzoom שהיה קצת יקר ואחכ לא מעט בairmailpost.com שהיה די זול עבור חבילות גדולות כי שלח דרך דואר שבדיה (עד שבדיה באופן מרוכז ואז משבדיה לכל מדינה ומדינה). לאחרונה הוא ביטל את האופציה הזאת והעלה מחירים בצורה קיצונית (יותר מפי 2).

בBF השתמשתי בפעם הראשונה ב-BUY2USA במשלוח ימי (שעדיין לא הגיע מן הסתם) אבל עבור חבילות גדולות הם מאוד זולים במשלוח ימי.

החסרון של BUY2USA (לא נעים לי לומר) לעומת אתרים בחול הוא שאי אפשר לרשום ערך חבילה נמוך יותר מהערך בפועל.

היו מקרים שחיפשתי חברות כאלה לא בארה"ב (גרמניה/צרפת וכו'). מסתבר שיש לא מעט מדינות עם חברות כאלה ולפעמים מדובר באנשים בודדים שרוצים להרוויח מהצד (מצאתי אפילו בתאילנד וביפן). אני משתמש באופן די קבוע בגרמניה בmailboxde.com. החיסרון הוא שלא ניתן להזדכות על המע"מ (לדוגמה כמו שעושים באמזון).

עוד נקודה בהקשר של חברות שילוח בארה"ב, היא עניין המיסים המקומיים שתלויים במיקום המרכז הלוגיסטי.

liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

Re: השתמשתי בכמה אתרים עד עכשיו...

שליחה #55 

osh78 כתב:מינימום משלוח עבור החבילה הכי קלה הוא לפחות 20-25 דולר.

...
·

תבדוק ב- Dealtas יש להם עכשיו משלוחים זולים החל מ- $3.

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: חיפשתי בגוגל

שליחה #56 

osh78 כתב:package forwarding usa ועברתי אתר אתר...

השתמשתי מזמן באתר שנקרא parcelzoom שהיה קצת יקר ואחכ לא מעט בairmailpost.com שהיה די זול עבור חבילות גדולות כי שלח דרך דואר שבדיה (עד שבדיה באופן מרוכז ואז משבדיה לכל מדינה ומדינה). לאחרונה הוא ביטל את האופציה הזאת והעלה מחירים בצורה קיצונית (יותר מפי 2).

בBF השתמשתי בפעם הראשונה ב-BUY2USA במשלוח ימי (שעדיין לא הגיע מן הסתם) אבל עבור חבילות גדולות הם מאוד זולים במשלוח ימי.

החסרון של BUY2USA (לא נעים לי לומר) לעומת אתרים בחול הוא שאי אפשר לרשום ערך חבילה נמוך יותר מהערך בפועל.

היו מקרים שחיפשתי חברות כאלה לא בארה"ב (גרמניה/צרפת וכו'). מסתבר שיש לא מעט מדינות עם חברות כאלה ולפעמים מדובר באנשים בודדים שרוצים להרוויח מהצד (מצאתי אפילו בתאילנד וביפן). אני משתמש באופן די קבוע בגרמניה בmailboxde.com. החיסרון הוא שלא ניתן להזדכות על המע"מ (לדוגמה כמו שעושים באמזון).

עוד נקודה בהקשר של חברות שילוח בארה"ב, היא עניין המיסים המקומיים שתלויים במיקום המרכז הלוגיסטי.
...
אנ ירוצה לעשות בדיקה מרוכזת..

בנתיים כולם מוזמנים לשלוח לי אתרים שהם מכירים

אני אפתח מאוחר יותר שרשור מרוכז נראה לי למטרה הזאת
·

eliran8s
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #57 

שווה באמת לבדוק דרך DEALTAS , אולי שווה לשלוח דרכם חבילות קטנות ולא דרך שיפיטו..
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #58 

שיפיטו איחדו לי חבילות למשלוח usps priority בקופסה עם מידות מקסימליות לפי usps, כלומר 26x13x13, משקל 15 פאונד. לפי אתר usps משלוח אמור לעלות 100$, לפי שיפיטו 140$, לטענתם הם מקבלים כחברה מחיר גבוה ב 40% מאדם פרטי.. ידוע למישהו על זה?

מה שעוד מוזר לי, שכשהייתי שולח חבילות דרך אדם פרטי שלחתי חבילות ב usps priority פי 2 גדולות בנפח מהמידות המקסימליות שמציין שיפיטו. אני יודע ש usps העלו מחירים השנה, יש מצב שהקטינו גודל קופסא מקסימלי?

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #59 

בלי קשר למחירים של USPS די הגיוני שיקחו אחוז מסויים.

ממה אחרת הרווח? 2$ על חבילה?

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #60 

2$ קבלת חבילה, 3$ איחוד, 50$ מנוי, בקשות מיוחדות שלא עולות להם כמעט כלום עוד 5-10$, אם תרצה עזרה בקניה אז תוסיף עוד, שירותים נלווים בקיצור. אבל לא זה העניין. כל חברות שילוח עושות את הרווח בהפרש בין תעריפי משלוח פרטי למסחרי. אין מצב שחברה בעלת היקף משלוחים של שיפיטו מקבלת תעריף גבוה יותר מאדם פרטי, אחרת היו שולחים כפרטי. הם מקבלים כמה עשרות אחוזים הנחה (ככה כל הרשתות הגדולות נותנות משלוח מוזל בתוך ארה"ב שעולה פי 2 לפרטי) אז גם אם יתנו את מחירי usps לפרטי עדיין ירוויחו את ההפרש. אבל לקבל את כל זה ולקחת עוד 40% הפרש קצת מוגזם לדעתי.

אני לא בטוח אם usps הקטינו את מימדי החבילה המקסימליים. מה ששיפיטו מציעים לי כרגע לשלוח כ-2 חבילות כי לאחד עובר את המימדים, אחת במחיר 140$ ושניה ב 100$, הייתי שולח דרך אדם פרטי ב 100$ (אני מדבר רק על מחירי דואר נטו). מוזר שאני הראשון שכותב על זה, כנראה שכולם שולחים רק דברים קטנים דרכם או לא שלחו דרך אנשים פרטיים, כי ההבדל כרגע בשבילי עומד על 140% תוספת

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”