מסך 55" בתקציב נדיב - 55EG960Y או שעדיף להתרחק מ-OLED בינתיים?

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
mulin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

לגבי השיפורים וירידת מחירים בעתיד הקרוב אתה בהחלט צודק, אך אני כנראה אזדקק לו לעכשיו ולא יכול לחכות, אבל גם שיצא דגם חדש יהיה שווה לחכות לזה שאחריו ואין לזה סוף.
לגבי התמחור בארץ כרגע המסך מופיע ביבוא פרללי בדיוק באותו מחיר של ה960 זה נקרא 9500 ו 9600 בזאפ במחיר סביר למסך בסדר גודל כזה.
מקווה שבעוד מס שבועות גם ב ח.י יעדכנו ויוזילו את המחיר בהתאם. גם בחול שני הדגמים באותו מחיר ואני מניח שתוך חודש חדשיים לכשארכוש אותו אשיג אותו במחיר כמעט זהה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #42 

כ, עקרונית זה נכון, תמיד יוצאים דגמים חדשים וכו' רק שב- OLED בכל שנה השינויים מהותיים מפני שהטכנולוגייה עדיין בראשיתה. אם היינו מדברים על LED אז באמת שכבר שנים לא חידשו כלום. בשנתיים האחרונות בערך החלה מהפכת ה- UHD + HDR אבל לפני כן אלו היו בערך אותם מסכים מכובסים שוב ושוב ושוב. הסדרה החדשה של ה- OLED מכניסה תמיכה כאמור בשתי שיטות ה- HDR החדשות כך שמבחינת "Future Proof" המסכים הללו יותר בשלים. בנוסף LG הכניסה בהם מנגנון שעוזר משמעותית (כך על פי סקירות ראשוניות שעלו) בכל נושא האחידות של הפאנל מעל השחור (שהיה עד כה מאד בעייתי בכל הדגמים ש LG ייצרו), שיפרו את עצמת הארה של הפאנל ושיפרו את גאמוט הצבע.
אם בכל זאת אתה הולך על דגם של עכשיו, אז ה- EF950 הוא הטוב מכולם. לא הייתי שוקל את ה- 960 על פני ה- 920 למעט מקרה שההבדל במחיר ממש גדול. ולגבי תמחור של המסכים ביבוא רשמי - אני רק יכול לומר לך שבפועל בחנות מתמחה אפשר לדבר על בדרך כלל על מחירים משעותית נמוכים מאלו שרואים בזאפ. את שלושת המסכים האחרונים שלי רכשתי במחיר משמעותי מתחת למה שמופיע בזאפ או באתרי האינטרנט של החנויות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

mulin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #43 

אחלה ממש תודה עזרת לי כי באמת לא הכי מבין וטוב גם לדעת את החסרונות, הבנתי שכרגע בכל אופן התכנים של טווח צילום רחב הם דיי נדירים בטוח שזה יתפתח והבנתי מהסקירות שבאמת כרגע סמסונג 9000 מתמודדת הרבה יותר טוב אך במכלול כרגע הlg יותר טובה.
תודה גם לגבי יעוץ על המחיר כיוון שמעדיף 3 שנות אחריות מהיבואן הרשמי
.
שוב תודה

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6598
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #44 

קרמריקה כתב:כמה רשמים מהמסך (לפי סדר כרונלוגי של התרשמות ולא חשיבות כמובן):

1. מבעס שהם החליפו את הגב ללבן. זה מפחית בעיניי מאפקט הוואו.

2. אפקט הריחוף שלו עם המעמד השקוף הוא הטוב ביותר שראיתי במסכים. מפצה לחלוטין על הגב הלבן.

3. העיקול שלה יחסית עדין, ובאופן מפתיע לא רק שזה לא מפריע, אני אפילו מחבב את זה.
...
·

תתחדש ! (Y) (Y)

יש אפשרות לראות תמונות של המסך ?

כמו כן אשמח לשמוע את חוות דעתך המורחבת על השחורים ,

כאשר התמונה בהירה - האם יש אחידות בצבעים ?

רוכשים רבים דיווחו על 20% פחות בהירות בפינות.

קרמריקה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #45 

עבר הרבה זמן מהרכישה, אבל תודה בכל מקרה.
היא בהחלט סובלת מבעיות דומות ל-939, רק מהירה יותר בממשק, תומכת ב-4k ותומכת חלקית ב-hdr.
קיימת חוסר אחידות כשהערכים של הבהירות גבוהים יחסית. בכדי לפתור את העניין האילוץ הוא להנחית את השחורים דרגה אחת למטה, ואז זה נעלם (על חשבון של טיפה פירוט בכהים שהולך מן הסתם לאיבוד).
כאמור, עבר לא מעט זמן מהרכישה ואני בהחלט מאוד מרוצה. למרות החסרונות הבודדים, בשורה התחתונה התמונה מדהימה.
ובכל מקרה - למי שיכול, בהחלט מומלץ לחכות עד שיתאפסו על עצמם כולם עם תקני ה-hdr והמחירים ירדו.

pocho6
טרול
טרול
תגובות: 89
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #46 

שלום לך
אני לא מומחה אבל אני קניתי מסך oled 910 של LG
בדקתי רבות ובכול הסיקורים הoled עדיף מled רגיל
אני קורא רבות ולי זה נישמה שצריך לעמוד אל רגל אחת לתת לראש זוית של 30 מעלות כדי שהתמונה
תיראה טוב בled
אני לא רוצה תמונה בסדר אני רוצה תמונה מצוינת לכן קניתי oled
נכון שבאוד חמש שנים יצאו מסכים יותר טובים אבל גם המחיר ירד LG בונה מפעל שלם לoled
לכן אני חושב שלפחות כרגע ה4k במסך oled יקר ללא תועלת
וfull hd מספיק לחמש השנים הבאות
בכל מיקרה אני מאוד מרוצה ורק יכול לומר שמי שלא ישב שבוע מול מסך oled לא מבין את המצב
אני לא ממליץ בכלל אל led
יש רק שתי אופציות או oled או פלזמה של פנסוניק
אין צורך לומר שהשחורים מצוינים

mulin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #47 

שלום חברים
האם ידוע לכם לגבי הסדרה החדשה של lg הכוונה ל E6, G6, C6, B6 סדרת 2016 האם נושא ה HDR תוקן ועומד ברמה הנדרשת.
הטלויזיות האילה כבר נמכרות באירופה ברמת מחירים דומה ל 9500 ו 9600 ואני מניח שיגיעו בקרוב מאוד לארץ.
האם שווה לחכות חודש חדשיים?
קראתי את הביקורת אך הידע שלי מצומצם בנושא ואשמח לעזרה ממשהו שקורה וגם מבין.
להלן הקישור:

http://www.hdtvtest.co.uk/news/oled55e6 ... 274285.htm

תודה לכל העוזרים

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 478 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #48 

כן, כדאי לחכות. יש שיפור בצבעים כהים, ועוד דברים. לגבי ה-E6, חבל שזה בעיצוב שנות ה-80. :)

mulin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #49 

תודה יש לי עוד קצת זמן אז אחכה, מקווה שיגיעו בחודש חדשיים הקרובים ויהיו במחיר דומה לחו"ל .

Shimi730
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 303
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #50 

גם אני מתעניין על הדגם הנ"ל
http://www.hdtvtest.co.uk/news/oled55e6 ... 274285.htm
לא הבנתי האם ניתן לתלות אותו על הקיר??

mulin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #51 

נראה לי שכן, לכל המסכים יש את האפשרות לתלות על הקיר אך כשחיפשתי מצאתי סרטון על דגמי מסך טפט ברוחב 1 מ"מ שניתן אפילו להדביקם עם מגנט.

השאלה עם יש לי מערכת סוונד האם צריך להשקיע בg6 ? או אפשר ללכת על דגמי: b6,c6 שהם ללא הפנל רמקולים של הרמן קרדן ובעיצוב קצת שונה?
אך האם יש עוד הבדלים בין הדגמים?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #52 

כאן יש סקירה כללית על דגמי 2016 של LG:
http://www.flatpanelshd.com/article.php ... 1459247590

צריך גם להיות מידע באתר של LG.

mulin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #53 

תודה !!!!
בדיוק מצאתי השוואה ככל הנראה ה b6 יותר זול בארה"ב בערך ב 1000 דולר (3000 לעומת 4000) ,כיוון שהוא מסך נחות יותר העובי שלו 5 מ"מ במקום 2.7 בערך אין לו אופציה של תלת מימד, ואין לו מערכת סוונד של הרמן קרדן 60 וואט.
וגם העיצוב שלו שונה ומיושן יותר.
כל השאר לדעתי פחות או יותר דומה.
ע"פ המחיר בחו"ל אם מוסיפים מיסים המסכים החדשים צריכים לעלות סביב ה 20 k ממש כמו הסדרה הישנה.
מקווה רק שיביאו אותם לארץ בהקדם.
מישהו יודע אם משתלם וניתן ליבא מסך מחו"ל ?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #54 

דיון על הבאת מסך מחו"ל, עם כמה שקנו:
http://www.hometheater.co.il/vt243699.html

mulin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #55 

תודה!

hipoo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2125
שם מלא: hipoo
נתן תודות: 537 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #56 

jacko-il כתב:כן מכיר את כל השלושה, רק מבחינת תמחור יהיו פה הבדלים גדולים לדעתי. כאשר ה EF950 היקר ביותר לדעתי, אחריו כנראה ה EG920 ואז ה EG960. אז גם לזה יש שיקול.
אני באופן אישי אם הייתי מכוון על מסכים בקליבר הזה והולך להוציא כל כך הרבה כסף, הייתי ממתין מס' חודשים לתחילת שיווק הליין החדש. שכבר מגיע עם עוד שיפורים ביחס לכל השלושה שהוזכרו לעיל. כמו תמיכה ב HDR מלאה, גם ב HDR10 וגם בדולבי ויז'ן ושיפור יכולות הפאנלים ועוד..
...
·יש לך מושג מה בערך המחיר של ה 65EF950?
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.

mulin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #57 

שלום חברים ותודה על כל ההמלצות שבזכותם חיכיתי בסבלנות והתחדשתי ב b6 עם שלוש שנות אחריות של היבואן הרשמי, לפני זה ראיתי בתצוגה רק את ה 9600 ואחרי רבע שעה בחדר חשוך הרגשתי שההקרנה שלה חזקה מידי עד חוסר נעימות בעין, שמחתי לראות שב b6 פתרו את הבעיה וגם הצבעים טבעיים יותר פחות זועקים והתמונה מדהימה.
המחירים עדיין גבוהים אך ל "55 לא בשמיים ומאוד דומה למחירים של 9500 או 9600 שהיו רק לפני פחות מחודש.
שימו לב שב b6 אין תלת מימד למי שזה חשוב וב 9500 כן היה.(בשבילי זה מיותר).
עדיין לא הספקתי לבדוק את הטלוויזיה לעומק אך בהחלט כל בני המשפחה מרוצים.
לגבי ה 65 יש קפיצה גדולה במחיר ואולי שווה לחכות כמה חודשים.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”