GalZilberman כתב:@lidorkalfa
·
אשמח לשמוע שיש לך סוף טוב ושכולנו נוכל להשתמש בו.
מעצבן אותי שהנתב יוצא מסנכרון כל הזמן, שלא נדבר על הרשת האלחוטית שלא מצליחה להחזיק מעמד יותר מכמה דקות, חיברתי את הנתב הישן שלי כAP כדי שתהיה לי רשת אלחוטית.
...
·בסופו של דבר החלטתי ללכת על ראוטר נפרד.. קניתי את Edimax br-6478ac, עשיתי לו שינמוך לגרסת קושחה 2.09 (יש בגרסא החדשה בעיה בארץ שה2.4G מקבל רק 0.01% מהמהירות), הפכתי את הKASDSA למודם (BRIDGE) ושלום על ישראל.. נכון לעכשיו זה המצב שלי (והכי חשוב - בלי ניתוקים!):
@lidorkalfa
·
אצלי הKasda משתמש כמודם ראוטר אבל רק לתקשורת הקווית, לwifi חיברתי את הראוטר הישן שעושה את העבודה טוב יותר.
התנתקויות לפעמים כל כמה דקות ולפעמים מחזיק יומיים.
גם כשיש תקשורת, לפעמים יורד לקצב אפסי, מטריף!
אין לך ניתוק לפותח הדיון.
במידה והיה לך ניתוק גם ב018 היו רואים זאת את כל החיבורים שלך ברדיוס וזה לא המצב.
גם הסנכרון לא נופל לך מה שאומר שאין לך ניתוק ברמת התשתית.
יכול להיות שיש לך אחת משני הבעיות:
1. שרת הDNS בנתבים ידוע לעבוד בצורה גרועה ולכן אחרי הפעלה מחדש זה מסתדר.
אמרת שעדיין יש אינטרנט מה שאומר שאין ניתוק.
במידה וזאת הבעיה אצלך אז להגדיר את הציוד של בזק בתור מודם ולחבר אליו נתב פרטי יפתור את הבעיה.
2. יכול להיות שיש לך בעיה שנתקלתי בה בעבר מלפני המון זמן והייתה חוזרת באופן רנדומלי.
קישור אל IP מסויים היה גורם לכל חיבור אחר לא לעבוד ורק הסשן עם אותו IP היה עובד, בין אם זה בטורנט או משחק רשת.
זה היה בתקופה שהיה אצלי את הMSAG הלא תקין של TELEDTA אז אולי הבעיה נבעה משם.
בכל אופן אם זאת הבעיה אצלך אז אין לך שום דבר מה לעשות בעניין.
לכל אלה שיש להם ניתוקים ויש להם נתב 5212, יש עידכון תוכנה ליבואן המודם, היא לא מופיעה באתר אבל כשמדברים איתם בטלפון הם שולחים במייל.
מסדר את כל בעיות הניתוקים.
היבואן הוא פיקוק.
nice_guy כתב:לכל אלה שיש להם ניתוקים ויש להם נתב 5212, יש עידכון תוכנה ליבואן המודם, היא לא מופיעה באתר אבל כשמדברים איתם בטלפון הם שולחים במייל.
מסדר את כל בעיות הניתוקים.
היבואן הוא פיקוק.
בהצלחה,
ותעדכנו מה קורה...
...
·
אם יש לך את העדכון, נשמח לקבל אותו ולחסוך לנו שעה המתנה על הקו בשבילו
@YaelTsaba
·
אצלי זה לא היה מספיק, הראוטר מסתבר היה עושה לוג אין כל 5 דקות מחדש, גם כשהיה מחובר ובעצם גרם לניתוק,
רק החלפת סיסמא ב018 פתרה את הבעיה (באג מוזר)
@geus
יש מצב שאתה מפנה אותי למקום שבו מצאת או שולח אליי למייל? אני יודע שאפשר לקבל מפיקוק את הקובץ, אבל שישי היום ואני לא רוצה להיות ללא אינטרנט כל השבת...
סליחה שאני מקפיץ את השירשור אבל זה באמת מרגיז שפיקוק לא עובדים ביום שישי.
אולי אחת ולתמיד מישהו יעלה לאיזה שרת את הקובץ כדי שכל מי שיגיע לכאן דרך חיפוש בגוגל יוכל להוריד אותו, בלי לרדוף אחרי פיקוק החוצפנים.
בתודה רבה ושבת שלום!
בינתיים למי שיש אשמח לקבל למייל [email protected]