·galushy כתב: או איך שאומרים - "אם זה נשמע טוב, אל תיתן למספרים לבלבל אותך"....
אבל זה בדיוק מה שאנו מנסים לעשות כאן: לבדוק הבדל זניח שקשה להבחין בו, רק עבור מהות הבדיקה וההוכחה.

·galushy כתב: או איך שאומרים - "אם זה נשמע טוב, אל תיתן למספרים לבלבל אותך"....

אז זהו, שלא... ראשית אני לא 'עובד' עם פטפונים. זה תחביב. שנית, באופן מעניין דווקא החיווי לגבי ה-SL-1200 הדליק לי נורה אדומה. אין דבר כזה שהוא מזייף כשהסטרוב יציב. פשוט אין - ולא מעניין אותי מה אומר ה-iPhone המתועב. היו לי חשדות שאפליקציה קצת תלויה מידי בפלטפורמה שעליה היא מותקנת וה-SL הוא רק ההוכחה. מצד שני... הוא מין כזה מדויק, צפוי, נייטרלי... לא עושה צרות אף פעם, תמיד נשמע אחיד... בקיצור - משעמםtomyeshuah כתב:כולם כאן עדיין עובדים עם רצועות ואיידלרים?...

·tnsilver כתב:אז זהו, שלא... ראשית אני לא 'עובד' עם פטפונים. זה תחביב. שנית, באופן מעניין דווקא החיווי לגבי ה-SL-1200 הדליק לי נורה אדומה. אין דבר כזה שהוא מזייף כשהסטרוב יציב. פשוט אין - ולא מעניין אותי מה אומר ה-iPhone המתועב. היו לי חשדות שאפליקציה קצת תלויה מידי בפלטפורמה שעליה היא מותקנת וה-SL הוא רק ההוכחה. מצד שני... הוא מין כזה מדויק, צפוי, נייטרלי... לא עושה צרות אף פעם, תמיד נשמע אחיד... בקיצור - משעמם.........

תוצאת ה-33.2 עד 33.4 סל"ד לא מגיעה מפטפון אחד. חלקם מזייפים בוודאות. עניין של רצועה. הנקודה היא שאני לא יכול לסמוך על המדידה. מכשיר מדידה לא אמור להשאיר את המודד להניח הנחות.BennyO כתב:...אם המדידה בטכניקס היא 33.7 ומדויקת בטורנסים שלך (33.3) אתה מסיק מזה שהטורנסים מזייפים?...