בעיית מהירות ב-Micro Seiki MR-122

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583

שליחה

galushy כתב: או איך שאומרים - "אם זה נשמע טוב, אל תיתן למספרים לבלבל אותך".
...
·

אבל זה בדיוק מה שאנו מנסים לעשות כאן: לבדוק הבדל זניח שקשה להבחין בו, רק עבור מהות הבדיקה וההוכחה. :)

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

tomyeshuah כתב:כולם כאן עדיין עובדים עם רצועות ואיידלרים?
...
אז זהו, שלא... ראשית אני לא 'עובד' עם פטפונים. זה תחביב. שנית, באופן מעניין דווקא החיווי לגבי ה-SL-1200 הדליק לי נורה אדומה. אין דבר כזה שהוא מזייף כשהסטרוב יציב. פשוט אין - ולא מעניין אותי מה אומר ה-iPhone המתועב. היו לי חשדות שאפליקציה קצת תלויה מידי בפלטפורמה שעליה היא מותקנת וה-SL הוא רק ההוכחה. מצד שני... הוא מין כזה מדויק, צפוי, נייטרלי... לא עושה צרות אף פעם, תמיד נשמע אחיד... בקיצור - משעמם :biggrin:

Dannyp1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64

שליחה

הבדיקה די מדוייקת, האמת שמספיק 3150 Hz על תקליט ואוזניות, שומעים את הסטייה באוזן

BennyO פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972

שליחה

tnsilver כתב:
...
...
אז זהו, שלא... ראשית אני לא 'עובד' עם פטפונים. זה תחביב. שנית, באופן מעניין דווקא החיווי לגבי ה-SL-1200 הדליק לי נורה אדומה. אין דבר כזה שהוא מזייף כשהסטרוב יציב. פשוט אין - ולא מעניין אותי מה אומר ה-iPhone המתועב. היו לי חשדות שאפליקציה קצת תלויה מידי בפלטפורמה שעליה היא מותקנת וה-SL הוא רק ההוכחה. מצד שני... הוא מין כזה מדויק, צפוי, נייטרלי... לא עושה צרות אף פעם, תמיד נשמע אחיד... בקיצור - משעמם :biggrin:
...
·

טומי, אני מניח שאתה משתמש באותו טלפון לכל המדידות. אז אם המדידה בטכניקס היא 33.7 ומדויקת בטורנסים שלך (33.3) אתה מסיק מזה שהטורנסים מזייפים?

BennyO פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972

שליחה

אגב, יש מלא תוכנות חינמיות לבדיקת תדר לטלפון כדוגמת Frequency Analayzer שהמפתח טוען לפחות מ0.04 אחוז שגיאה.
Rust never sleeps

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

BennyO כתב:...אם המדידה בטכניקס היא 33.7 ומדויקת בטורנסים שלך (33.3) אתה מסיק מזה שהטורנסים מזייפים?
...
תוצאת ה-33.2 עד 33.4 סל"ד לא מגיעה מפטפון אחד. חלקם מזייפים בוודאות. עניין של רצועה. הנקודה היא שאני לא יכול לסמוך על המדידה. מכשיר מדידה לא אמור להשאיר את המודד להניח הנחות.

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”