האם האתר מיצה את עצמו?

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
d-tox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1858
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #41 

מה קרה אנשים? מה אתם גנובים? כל דבר לקחת ללב?
מי שבאמת פעיל באתר יודע כמה הוא תורם וכמה הוא רחוק מלמצות את עצמו. (אני נהנה מכל שניה כאן)
מי שלא רוצה שלא יהיה פה....
חלאס כבר.

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #42 

אבל אמרתי לך למה הפעם כן הרגשתי לנכון לציין את מה שציינתי, בשביל להבהיר שגם עם כל החסרונות שיש פה,ויש, מי שרוצה להשאר פה יישאר ומי שלא לא.
זהו, חלאס, דיי, עזבו אותי! לא רוצה לדבר על זה, :P

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #43 

מבלי שתציין "מה החסרונות" ומה הדברים ה"מגעילים" פה, לא נוכל ללמוד ולהשתפר.
אם עדיין אתה רוצה סתם להקניט והיות קוטר, אז לפחות תהיה פרודוקטיבי, אחרת, אין שום טעם בזה מלבד "תשומי"....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #44 

ofir-harlev,

אלא אם כן התלונות עלי, שלח לי בהודעה פרטית. אם זה עלי, אז שלח למרטין. אם זה על שנינו, אז יש בעיה...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #45 

:lol:
About.me

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #46 

זה לא על אף אחד מכם חבר'ה...ואני לא צומי!!!
זה דברים שנובעים מדברים...טוב נו דחקתם אותי לפינה, אני אשלח לכם בפרטי.

Highendman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 415
נתן תודות: 56 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #47 

קטעים. מה שברור זה מידת האיכפתיות שלכם עפר ומרטין לכל הערה ותגובה, ועד כמה אתם חיים את האתר. לי ברור שבזכותכם ובזכות הפלטפורמה הנהדרת שהרמתם, הרבה אחרים נהנים ותורמים. אני על כל פנים, מכור ונהנה.
לדעתי סתם כאקט שיווקי, למרות שבהתחלה נדמה היה לי שמדובר בסתם פוסט ראשוני של טרול והתגובה הנכונה הייתה דווקא להתעלם, אני חושב שמפגן החיוביות והאיכפתיות שהופגן כאן יצא מנצח.

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #48 

אופירי.

תקשיב נשמה.
האתר אולי מצא את עצמו מבחינתך , אני ואתה חברים בזכות האתר ... לא?

מה שקורה כאן הוא דבר מאוד לגיטימי אך לא תמיד נכון.

הגיע בחור , עם וותק ורמת הישתתפות זהה לרמת הישתתפות של תינוק בן יומו בשיעור פיסיקה גרעינית באוניברסיטת בר אילן ,
ואמר שהאתר מיצא את עצמו ... מי אותו בחור ומה הוא עשה למען לא ימצא את עצמו , אני חושב שרמת הידע שאפשר לדלות מהאתר הזה תלויה רק במה שיש לנו בין האוזניים , כנראה שלכל אחד יש גבול למה שמה שיש לו בין האוזניים מסוגל לספוג ואז הוא מיצא את עצמו ... או ליתר דיוק את ההרד דיסק.

מה שאני מציע הוא להרחיב אופקים , האתר הזה הוא אינו רק הפורום הפעיל עכשיו ברגע זה , אלה הפורום רטרואקטיבית , יש כאן מידע
שאין באף מקום בעולם בעיברית . יהיה כאן עוד הרבה מידע חדש ואני בטוח שכל יום גם אלה שעזבו פותחים את האתר
ומתעדכנים במה חדש ומה מתרחש בעולם האודיו והווידאו.
מה לעשות אנחנו הטובים ביותר , המעודכנים ביותר , והמפורסמים ביותר בארץ.

אין עוד פורום שהגיע לפריים טיים בחדשות , אין עוד פורום שבחן את מה שבחנו כאן , אין עוד פורום בתחום הזה שקידם והראה לכל כך הרבה חברים את האור לעולם האודיו ווידאו.

כנראה שמי שחושב שהאתר מיצא את עצמו הגיע לרמה שאף אחד לא יכול ללמד אותו , כיוון שאני אדם קצת אינטלגנט אני מאמין שזו לא הסיבה.
הסיבה יכולה להיות שההרד דיסק של חלקינו לא מסוגל לשאת את כמות המידע ובמקום לנסות לדחוס עוד מידע מבזבזים מקום
חשוב בתלונות . {חבל זה מקום שתוכלו לפנות לידע} .

חברים.
פשוט מאוד מה שקורה כאן זה המשפט הבא.

"שהחתול שבע החלב חמוץ"

אם מישהו נעלב ממה שכתבתי?? לא נורא.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #49 

אם זה על שניכם עפר, הייתי מציע לקבוע בורר מוסכם (סמכות שיפוט תל אביב)
ליאור

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050
נתן תודות: 5 פעמים

שליחה #50 

נראה לי שהבחור צודק :D האתר כעוד אחד מהאתרים מיצה את עצמו....הוא הפך ל"מוסד" בתחום (לא מלשון שב"כ כמובן מלשון institute ). זו מחמאה גדולה כמובן למיתקשים להבין.

ככזה עליו להתמודד עם אתגרים לא פשוטים (i)

נ.ב- הצעת יעול קטנה- את הלינק למדריכים/ FAQs ממליץ להעלות למקום זמין יותר לחדשים, כך אולי יחסכו שאלות בוסר שחוזרות על עצמן.
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #51 

zy כתב:נראה לי שהבחור צודק :D האתר כעוד אחד מהאתרים מיצה את עצמו....הוא הפך ל"מוסד" בתחום (לא מלשון שב"כ כמובן מלשון institute ). זו מחמאה גדולה כמובן למיתקשים להבין.

ככזה עליו להתמודד עם אתגרים לא פשוטים (i)

נ.ב- הצעת יעול קטנה- את הלינק למדריכים/ FAQs ממליץ להעלות למקום זמין יותר לחדשים, כך אולי יחסכו שאלות בוסר שחוזרות על עצמן.
...
אם הבנתי נכון קבל (Y)
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #52 

zy,

מניסיון מאתרים אחרים גדולים וטובים, שום דבר לא יגרום למשתמשים חדשים לחפש או להשתמש בשום מערכת.

כל אחד חושב שהבעיות שלו הן מיוחדות (UNIQUE) וככה זה תמיד יהיה.

אין לי בעיה עם זה, זה טיפה מעייף לענות על אותה שאלה 100 פעם, אבל זה החיים. אני גם מצחצח שיניים כל בוקר וגם זה רפטטיבי למדי...

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #53 

פוסט כזה הזוי, ממש קשה להאמין שהגענו ל- 4 דפים...
HiFiMusic IL

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2638
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #54 

ofir-harlev כתב:אבי, אם אתה טוען שהאתר הזה מיצה את עצמו מבחינתו, כלומר שהוא מיצה את עצמו בשביל כולם!
...
אופיר,

קצת לוגיקה ... תנאי הכרחי אינו תנאי מספיק.
אם הבחור הגיע לפורום רק לשאול שאלות, וקיבל עליהן תשובות מספקות, אז האתר מיצה
עצמו עבורו, כן חד וחלק !

אני למשל לא הגעתי לכאן רק בשביל לשאול שאלות למטרה ברורה שעם השגתה מיציתי את מטרתי, אני פה בשביל לתרום מהידע שלי וללמוד דברים חדשים - אני מאוד רחוק מהמיצוי.
ofir-harlev כתב: גם אני הגעתי לפה עם הרבה שאלות, וכל התשובות שלי נענו מייד...מנקודת מבטך האתר מיצה עצמו גם בשבילי.
...
לא יודע, תגיד לי אתה.
מה אתה עושה פה ?
ofir-harlev כתב: זה לא נכון לכתוב את מה שכתבת, לדעתי.
...
זה כן נכון, לדעתי.
רוצה אלגוריה פשוטה ?
בחור פוגש בחורה בשביל סטוץ.
קשר זה מוצה עם מימוש הסטוץ.
אותה בחורה נישאת לאחר, מקימים משפחה, משכנתא, עסק משותף ...
עשרות שנים ולא מגיעים למיצוי.
אז הנה אותה הבחורה יכולה להגיע למיצוי מלא ב-45 דקות, או לחיים שלמים.
ofir-harlev כתב: אם רוצים להסביר למה יש פה קהילה קטנה בהמון מ10 אלף איש, שמשוטטת באתר מידי יום ביומו ושומרת עליו בחיים, תגיד שהם פשוט אנשים שמחפשים ללמוד יותר ממה שהם באו בשבילו, ומעבר לזה נמשכו על ידי האנשים שיש פה.

ואם להגיד לך את האמת גם לדעתי יש תופעות באתר שאני תופס כממש....על סף המגעילות אפילו.... :?
...
התחלת טוב וסיימת קצת פחות טוב.
תגדיר מהן "תופעות באתר" !
אנשים מסוימים ? מנהלים מסוימים ? מדיניות מסוימת ?
מה ההצהרה הזו עזרה ? אתה חוזר על אותה טעות של יוזם השרשור.

אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך :-)

http://www.facebook.com/ask.avi.varon

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #55 

אבי,

מרטין דיבר עם אופיר ומתברר שמקור הבעיה שלו היא כנראה בכ"ז קשורה אלינו. בכל אופן, עדיף שלא להעלות את הנושא שוב וניתן לו לדעוך אל תוך האופק...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #56 

נתקן משהו קטן.
הבעיה היא לא בנו אלא הבעיה היא בהבנה שלו של מה המושג אובייקטיביות אומרת (מבחינתו אנחנו לא יכולים להביע דיעה, לא בגלל שאנחנו מקבלים משהו אלא בגלל שאנשים לוקחים את הדברים שלנו ברצינות ועלולים להיפגע ממה שאנחנו אומרים).

לגבי ה"תופעות המגעילות" - שוב, הוא חושב שאנשים התנהגו במפגש אצל שרגי לא יפה כלפי ישראל (שלא הקשיבו להרצאה למשל ואח"כ באו לפרגן באתר על ההרצאה) ומבחינתו ה"צביעות" הזו מגעילה אותו. לגיטימי, רק לא הבנתי איך מזה האתר אשם....
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #57 

מרטין,

לגבי הנושא הראשון. בעייתי ביותר.

אם מישהו מנוסה לא יכול להביע דעה, כי אנשים אחרים עלולים להפגע מכך (או משום שהוא פיתח אולי איזה העדפה לדברים מסויימים על פני אחרים), אז בעצם רק מי שלא מבין בתחום יכול להביע דעה אובייקטיבית לחלוטין.

אני מסכים ב-100% עם הקביעה הזו.

אני בשום אופן לא מתיימר להיות אובייקטיבי.

אני בפירוש ממליץ על מוצרים שמוצאים חן בעיני יותר, וזה בפירוש הופך אותי ללא אובייקטיב בעליל.

אני רק יכול להגיד להגנתי שאני לא מערב שיקולים זרים בתחום הזה פרט להעדפתי האישית להם.

זה יהיה רע מאוד אם נעבוד בשיטה הסוציאליסטית, כלומר - שאני אמליץ באופן שווה על מוצרים גרועים וטובים כאחד, בכדי לתת לכולם צ'אנס שווה...

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #58 

עופר.

אני לא חושב שהשירשור הזה צריך לשקוע , אם תשים לב טוב מה שקרה כאן הוא מצויין.

הוא גרם לחברים להגיד את מה שיש להם על הלב ... ואם תשים לב 90 אחוז מהגולשים מגנים על כבוד האתר בחירוף נפש , זה אומר המון.

אופיר הוא חבר קרוב שלי , אדם מיוחד וחיובי {רוב הזמן :wink: } כנראה שהוא היה צריך להבין שמעל 1000 הודעות זה לא בדיוק מיצה.
אחרי הכל הוא יודע שהאתר הזה תרם לו המון , ויותר מזה אפילו תמיד דאג לפרגן לו ולמערכתו הטובה והצנועה.

אופיר!

כפרה עלייך מה קרה? הרי אתה גם אחד מהמכורים שלנו ... לא? (f)

אם יש לך משהו על הלב שאתה מוכרח להוציא {ואני מדבר לכל גולש} אנא מכם פנו למנהלים ואם אתם קצת מתביישים פנו אלי , לאייל , לישראל ולשאר האחראים.
אנחנו מוכנים להבטיח לכם שאנו עושים מאמצים כבירים על מנת שהפורום הזה יהיה מיקצועי וישאר כך.
אנו עונים על אותה שאלה לפעמים 5 פעמים ביום בוורסיאות שונות לחברים מכובדים חדשים.
ואתם יודעים מה?? כאשר אני יודע שהם קיבלו תשובה והם מרוצים מהיחס ומההיענות המהירה הם מתמכרים לאתר ולאט לאט מתפתחות כאן חבריות לתפארת מדינת ישראל.

לכל אלה שמיצאו את האתר יש לי פיתרון מצויין.

קחו לכם פסק זמן , תרדו ממנו קצת ותחזרו רעננים וחיוביים.

תאמינו או לו ... אני אישית מאוד וותיק כאן , אינני זוכר יום אחד מהיום בו היצטרפתי שהחסרתי מבט בפורום. :!:

תבינו ידידי . אני כל כך אוהב את הפורום הזה והוא כל כך קידם אותי שמאוד קשה לי לקבל פוסטים כאלה קשים לרעתו. :?

תבינו חברים , אנחנו כאן רק בשבילכם , הגיע הזמן שכולנו {כולל אותי} נפנים ונעריך את זה. (f)
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #59 

זה רק נדמה לי או שיש לי דה-ז'ה-וו.......

כי השירשור הזה מתחיל להזכיר שירשורים של פורום מאתר אחר שקיים עוד מלפני שהאתר המדהים הזה התחיל (ואני לא אפרט באיזה אתר מדובר למרות שמרטין ועפר ועוד כמה חברים פה יודעים לאיזה אתר אני מתכון........).

אני קורא את השירשור הזה ופשוט לא מבין למה יש צורך בכלל להמשיך אותו, אם יש אנשים שיש להם בעיות עם האתר (ואני לא מבין איזה דברים שליליים אפשר למצוא באתר הזה שלפי דעתי הוא בין החיוביים שיש כיום באינטרנט ולא בגלל הנושאים שבו אלה גם בגלל האנשים שנמצאים בו) אז שיתנו הצעות לפתרונות ולא רק יתלוננו או שיפתחו בשבילהם תיבת תלונות אבל שלא יתלוננו סתם מכוון שהם רוצים במה.
גיל בכר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #60 

גיל,

יש בעיה. אם נסגור את השרשור, אז אוטומטית נוכרז כסותמי פיות (לא שזה לא קורה כיום) וככאלה שלא מסוגלים לעמוד בפני ביקורת "בונה".

הבעיה שהביקורות הבונות הללו מובילות למסקנה אחת: לא כדאי לעזור.

מי שעושה, טועה. הבעיה היא שגם כשעושים ולא טועים, אנשים מייחסים לזה זדוניות.

אנשים מקרינים את האישיות שלהם ומיד מגיעים למסקנה שלא יכול להיות שאנשים עושים דברים שלא מאינטרסט להרוויח כסף. איפה הקאטש הם שואלים מכיוון שהם כנראה לא היו עושים דבר ללא תמורה נאה בצידה. מכיוון שזה לא ברור מראש מאיפה הכסף נכנס, אז מיד הם טווים קונספירציות מחוכמות על מבצעים רווחים, הטית דעת קהל, ועד דברים מסוגים שונים.

האמת היא שבני אדם רבים מתנדבים לפעילויות שונות, רק תראו כמה מתנדבים יש לעמותות בארץ בכל נושא שרק תבחר (מיד שרה, עד תרומות אוכל, עזרה לזקנים וכו').

אני עובד בעבודה די משמימה, האמת היא שהתמורה הגדולה שלי מהאתר היא התענוג של להשתתף בדיונים על התחביב שלי. מכיוון שלא הייתי יכול לעשות את זה במקום אחר בדיוק כמו שרציתי, עזרתי להקים מקום חדש שכזה.

הדבר הקל ביותר לעשות היה פשוט לחכות שמישהו אחר יעשה את זה, אבל הצרה היא שחיכיתי וחיכיתי ואף אחד לא היה פרייאר מספיק בכדי לקחת את זה על עצמו. אם מישהו היה מוכן לקחת את זה על עצמו אז, הייתי שמח ביותר לכתוב באתר (כמו שאני עושה ב-AVS ובאתרים אחרים) ונהנה לטוות, אולי, קונספירציות משל עצמי לגבי היוצרים האמיתיים של האתר (הרי לא יתכן שדבר כה זדוני יווצר על ידי בני אדם, בשביל כזו מזימה כנראה דרושה קונספירציה שמערבת חוצנים, אנשי ממשל בכירים ואת מולדר וסקאלי). עכשיו רק נותר להמתין לפליטת הפה הבאה של אולמרט, נקווה שזה לא יהיה קשור לאתר שלנו חחח ...

שלח תגובה

חזור אל “כללי”