האם ישנם כבר מחוברים ל - 012 בחבילה החדשה =תשתית בזק+ספק
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

- תגובות: 320
- שם מלא: Refael Mantsur
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
חחח מי משתמש בראוטר של בזק ?
זה יותר גרוע מ Smartbox של הספקיות..
יש להם פורט שמאזין כל הזמן ב 3005 .
זה יותר גרוע מ Smartbox של הספקיות..
יש להם פורט שמאזין כל הזמן ב 3005 .

רפאל מנצור
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
הפתעה הלילה - הניוד מבזק ל 012 התבצע , כנראה לפני שעה, בלי ידיעתי.
בדקתי לפני כמה דקות את המהירות שלי בקווי ופתאום ראיתי שהמהירות ירדה באופן זמני ולא קיבלתי אינטרנט בנייד.
פניתי לתמיכה 166 של בזק שיבדקו לי את הנושא ופתאום מודיע לי איש התמיכה של בזק , בועז, שאני בכלל לא קשור יותר אליהם בתשתית ולכן לא יכול לבדוק את הקו כי הוא חסום.
לאחר השיחה בדקתי שוב ואני מקבל עכשיו 41 מגה בקווי ו 31 מגה באלחוטי וגם מהירות גבוהה בנייד = מעל 27 מגה אפפלוד וקרוב ל 4 מגה דאונלואד בנקסוס 5.
מודגש שלא ביצעתי שום שינוי בראוטר של בזק - כפי שרשם למעלה רפאל -
ולמרות זאת אני מחובר באותה מהירות כמו שהיה לפני שעתיים - אפילו יש שיפור קל.
מעניין לא - מה אתה אומר על זה רפאל - איך הראוטר שלי מקבל את אותם ביצועים אם בכלל מבלי לשנות כלום בשם המשתמש - כלומר מבלי להוסיף את האות w לפני 012. ומה יהיה אם כן אשנה - האם המהירות תהיה שונה??. כי הזמנתי מ 012 100 מגה ולא 40 מגה כפי ששונה בבזק לפני 10 ימים.
לשם ביטחון, בנוסף לרישום מידי ומלא של כול פרטי השיחה עם אותו בועז, שלחתי עכשיו הודעת ניתוק דרך "אתר נתק" . מקוה שזה סופי .
עכשיו נשאר להזמין את הבוקס של 012 ולבצע ניוד של הטלפון הקווי ולחסוך עוד 25 שקלים לחודש ששולמו סתם לבזק
בדקתי לפני כמה דקות את המהירות שלי בקווי ופתאום ראיתי שהמהירות ירדה באופן זמני ולא קיבלתי אינטרנט בנייד.
פניתי לתמיכה 166 של בזק שיבדקו לי את הנושא ופתאום מודיע לי איש התמיכה של בזק , בועז, שאני בכלל לא קשור יותר אליהם בתשתית ולכן לא יכול לבדוק את הקו כי הוא חסום.
לאחר השיחה בדקתי שוב ואני מקבל עכשיו 41 מגה בקווי ו 31 מגה באלחוטי וגם מהירות גבוהה בנייד = מעל 27 מגה אפפלוד וקרוב ל 4 מגה דאונלואד בנקסוס 5.
מודגש שלא ביצעתי שום שינוי בראוטר של בזק - כפי שרשם למעלה רפאל -
ולמרות זאת אני מחובר באותה מהירות כמו שהיה לפני שעתיים - אפילו יש שיפור קל.
מעניין לא - מה אתה אומר על זה רפאל - איך הראוטר שלי מקבל את אותם ביצועים אם בכלל מבלי לשנות כלום בשם המשתמש - כלומר מבלי להוסיף את האות w לפני 012. ומה יהיה אם כן אשנה - האם המהירות תהיה שונה??. כי הזמנתי מ 012 100 מגה ולא 40 מגה כפי ששונה בבזק לפני 10 ימים.
לשם ביטחון, בנוסף לרישום מידי ומלא של כול פרטי השיחה עם אותו בועז, שלחתי עכשיו הודעת ניתוק דרך "אתר נתק" . מקוה שזה סופי .
עכשיו נשאר להזמין את הבוקס של 012 ולבצע ניוד של הטלפון הקווי ולחסוך עוד 25 שקלים לחודש ששולמו סתם לבזק
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

אולי לא חייב לשנות ,זה מה שהם המליצו
בכל מקרה אני ממש מרוצה מזה
אני רוצה להסביר ש 012 אחראים על התשתית מהבית של הלק' עד הארון ,ומהארון עד המרכזיה זה בזק .
לכן כל הנושא עובד רק מול 012 כולל הטלפוניה ע"ג האינטרנט
שזה ממש יחי ימות המשיח ,אותה תשתית פחות כסף,וטלפון VOB איכותי .
SMARTBOX יגיע עד שבוע הבא ,לי תיאמו משלוח ב50 שקל ליום ששי 13.3
לאחר שאני ארכיב הכל ,אני אפקסס טופס ניידות ביום ראשון והמספר יעבור ..
בכל מקרה אני ממש מרוצה מזה
אני רוצה להסביר ש 012 אחראים על התשתית מהבית של הלק' עד הארון ,ומהארון עד המרכזיה זה בזק .
לכן כל הנושא עובד רק מול 012 כולל הטלפוניה ע"ג האינטרנט
שזה ממש יחי ימות המשיח ,אותה תשתית פחות כסף,וטלפון VOB איכותי .
SMARTBOX יגיע עד שבוע הבא ,לי תיאמו משלוח ב50 שקל ליום ששי 13.3
לאחר שאני ארכיב הכל ,אני אפקסס טופס ניידות ביום ראשון והמספר יעבור ..

רפאל מנצור
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

הי רפאל חשבתי שהלכת כבר לישון.
בכול מקרה נעימה לי חברותך ביחוד בשעה מאוחרת זאת
זאת הפליאה שלי - שלמרות שלא שיניתי את החייגן כן מתבצעת העברת התקשורת בצורה נקיה ושקופה.
האם יש פה איזה מומחה בתקשורת שיכול לייעץ לנו
- מה עדיף - האם יש הבדל בין הכנסת ה w לחייגן או השארת המצב כמו שהיה מקודם?
כלומר 012@שם משתמש - כפי שהיה בתשתית של בזק-- או w012@שם משתמש לחבילה של 012 תשתית+ספק
שאלה לי אליך לגבי הטלפון - האם זה מה שסוכם - שקודם תקבל את הבוקס ורק אחר כך תשלח את טופס הניוד לטלפון?
א
בכול מקרה נעימה לי חברותך ביחוד בשעה מאוחרת זאת
זאת הפליאה שלי - שלמרות שלא שיניתי את החייגן כן מתבצעת העברת התקשורת בצורה נקיה ושקופה.
האם יש פה איזה מומחה בתקשורת שיכול לייעץ לנו
- מה עדיף - האם יש הבדל בין הכנסת ה w לחייגן או השארת המצב כמו שהיה מקודם?
כלומר 012@שם משתמש - כפי שהיה בתשתית של בזק-- או w012@שם משתמש לחבילה של 012 תשתית+ספק
שאלה לי אליך לגבי הטלפון - האם זה מה שסוכם - שקודם תקבל את הבוקס ורק אחר כך תשלח את טופס הניוד לטלפון?
א
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

כן ,הם אגב מחלקים ראוטר למי שאין ,בלי שירותי הטלפוניה ,ואז אם אתה סוגר איתם על טלפוניה ,
אתה שולח טופס ניידות וזהו ומניידים ,להפך יש להם אינטרס .
זה מודל של השכרה ,לא מכירה כמו שהיה .
אני האמת לא רואה שינוי ,כי אני כבר לא לק' בזק באינטרנט בכלל אני חסום אצלם ...
לכן אני חושב שזה שטויות ,וגם לפני השינוי זה עבד מעולה .
אבל ככה התמיכה אמרה..וזה ממש חדש להם אז תהיו עדינים איתם ,גם ככה בזק עושים לה בעיות .
עד מאי הכל יפתר
ב"ה .
התחברתי ל 012 כי השירות שלהם הוא של אורנג' והוא מצויין!
אכן סוכם על ראוטר במשלוח חד פעמי של 50 שקל ,במסלול השכרה -שנה ראשונה חינם ואז שנה שניה ואילך 9.90
ורק אז ניוד.
אתה שולח טופס ניידות וזהו ומניידים ,להפך יש להם אינטרס .
זה מודל של השכרה ,לא מכירה כמו שהיה .
אני האמת לא רואה שינוי ,כי אני כבר לא לק' בזק באינטרנט בכלל אני חסום אצלם ...
לכן אני חושב שזה שטויות ,וגם לפני השינוי זה עבד מעולה .
אבל ככה התמיכה אמרה..וזה ממש חדש להם אז תהיו עדינים איתם ,גם ככה בזק עושים לה בעיות .
עד מאי הכל יפתר
התחברתי ל 012 כי השירות שלהם הוא של אורנג' והוא מצויין!
אכן סוכם על ראוטר במשלוח חד פעמי של 50 שקל ,במסלול השכרה -שנה ראשונה חינם ואז שנה שניה ואילך 9.90
ורק אז ניוד.

רפאל מנצור
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

·עובדה שאני מחובר עכשיו ל012 - כי בזק אמרו שאני כבר מנותק אצלהם - ולא שיניתי כלום בדומיין - פשוט הניוד נעשה לי בהפתעה וללא שום הודעה מקדימה של אף אחד.Class889 כתב:כשמעבירים אותך אתה אמור להצליח להתחבר אך ורק עם "@w012" ולא לא שום דומיין אחר, אפילו לא "@012"...
זה עובד בלי בעיה בכלל. אני כרגע לא עושה שוב שינוי - סתם מעניין לבדוק את הנושא הזה לטובת יתר המתחברים החדשים שאינשאאלה ירבו כמה שיותר - הלחץ בסוף ישפיע על בזק והם יהיו חייבים לקבל החלטה שיווקית לאחר עזיבה המונית של מאות אלפים ולא אלפים שנשרשו עד עכשיו בשתי החברות חכה - היתר יצרפו במהרה = בזק בינלאומי, סלקום, וגם אחרים.
אולי זה חיבור זמני (גם של בזק וגם במקביל של 012), ופתאום בבוקר למחרת , המחשב של בזק ינתק אותי סופית ולא יהיה לי אינטרנט עד אשר אכניס את הוספת ה - w לדומיין ?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
לפי דעתי אותו הסשן נשאר קיים ולא נותק ואם לא תתנתק אתה עדיין תשאר דרך "@012",
ניסית לאתחל את הציוד?
אני יודע בוודאות שאנשים שהעבירו אותם אל 018 דרך השוק הסיטונאי, הם לא יכולים להתחבר עם "@018" ורק יכולים עם "@w018" אבל במקום אחר שהתשתית היא כן של בזק אז ניתן להתחבר אל אותו היוזר עם "@018", מה שאומר שאתה מגיע לאותו שרת רדיוס אבל רק בזק חוסמים לך את הדומיין, כמו למשל "@1" אתה גם לא יכול יותר להתחבר אלא רק אל "@2"
ניסית לאתחל את הציוד?
אני יודע בוודאות שאנשים שהעבירו אותם אל 018 דרך השוק הסיטונאי, הם לא יכולים להתחבר עם "@018" ורק יכולים עם "@w018" אבל במקום אחר שהתשתית היא כן של בזק אז ניתן להתחבר אל אותו היוזר עם "@018", מה שאומר שאתה מגיע לאותו שרת רדיוס אבל רק בזק חוסמים לך את הדומיין, כמו למשל "@1" אתה גם לא יכול יותר להתחבר אלא רק אל "@2"
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

כפי שכתבתי מקודם - איש התמיכה של בזק אמר לי במפורש, בבדיקה במחשב שלו, שאני מנותק החל מהיום מבזק. רשמתי לתיעוד את פרטי השיחה.
לשם ביטחון אף שלחתי הודעת ניתוק מהתשתית של בזק דרך "אתר נתק" וקיבלתי למייל את האישור שלכם בצורה רישמית עם צירוף הפקס שנשלח ואושרה קבלתו בפקס בזק.
הכול שמור בודאות ומודפס במידה ובזק יעיזו לחייב אותי גם אחרי ה - 2/3/2015
לשם ביטחון אף שלחתי הודעת ניתוק מהתשתית של בזק דרך "אתר נתק" וקיבלתי למייל את האישור שלכם בצורה רישמית עם צירוף הפקס שנשלח ואושרה קבלתו בפקס בזק.
הכול שמור בודאות ומודפס במידה ובזק יעיזו לחייב אותי גם אחרי ה - 2/3/2015
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 03/03/2015 1:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
כן אבל אם הסשן לא נסגר באופן יזום, הוא לא יסגר.
זה שבזק לא יכולים לראות זה אומר שאכן העבירו אותך אבל כל עוד ולא נפל הסשן החיבור ישאר כמו שהוא.
אתה יכול לאתחל את הציוד מחדש ולראות בעצמך מה קורה.
אם אתה תאתחל והחיבור ישאר אז אומר שאתה יכול לגשת גם אל "@012", אם לא זה אומר שהסשן פשוט נשאר והאיתחול החל את ההגדרות על החיבור עצמו אל הספק של אותו החייגן.
זה שבזק לא יכולים לראות זה אומר שאכן העבירו אותך אבל כל עוד ולא נפל הסשן החיבור ישאר כמו שהוא.
אם אתה תאתחל והחיבור ישאר אז אומר שאתה יכול לגשת גם אל "@012", אם לא זה אומר שהסשן פשוט נשאר והאיתחול החל את ההגדרות על החיבור עצמו אל הספק של אותו החייגן.
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

Class
אכן עם 1@1 אי אפשר להתחבר רק @2 .
אבל עדיין הוא מקבל את 012 הרגיל,אבל אני בכדי שתהיה להם שליטה עליי ל012 .ביקשו שאתחבר דרך w012
בקרוב הם מכניסים מערכת שתממשק עם בזק ,מבחינת קו DSL .
yaronkle,
אינני יודע עדיין ,אני אקבל אותו ואבדוק איך הוא בתור ראוטר ,בכל מקרה אני יודע שהרבה אופציות ב home
כמיטב המסורת חסומות .
ולכן אני מתכון לחבר אותו עם DSL בלבד ,ועם ראוטר פרטי שלי .
שהוא יהיה רק מתאם שיחות וחיבור NAS לרשת .
אכן עם 1@1 אי אפשר להתחבר רק @2 .
אבל עדיין הוא מקבל את 012 הרגיל,אבל אני בכדי שתהיה להם שליטה עליי ל012 .ביקשו שאתחבר דרך w012
בקרוב הם מכניסים מערכת שתממשק עם בזק ,מבחינת קו DSL .
yaronkle,
אינני יודע עדיין ,אני אקבל אותו ואבדוק איך הוא בתור ראוטר ,בכל מקרה אני יודע שהרבה אופציות ב home
כמיטב המסורת חסומות .
ולכן אני מתכון לחבר אותו עם DSL בלבד ,ועם ראוטר פרטי שלי .
שהוא יהיה רק מתאם שיחות וחיבור NAS לרשת .

רפאל מנצור
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

לפי הצעתך, ביצעתי הבוקר אתחול לראוטר. - אין שינוי = נכנס מיד לאינטרנט באותה מהירות.Class889 כתב:כן אבל אם הסשן לא נסגר באופן יזום, הוא לא יסגר.
אם אתה תאתחל והחיבור ישאר אז אומר שאתה יכול לגשת גם אל "@012", אם לא זה אומר שהסשן פשוט נשאר והאיתחול החל את ההגדרות על החיבור עצמו אל הספק של אותו החייגן....
יותר מאוחר אחרי שאקל אות חיים מ 012 - אנסה להוסיף W ונראה אם יש שינוי.
·
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

@RefaelMantsur
אחד מהמתחברים הראשונים ל 012 - נדמה לי שגם הגיב פה בשרשור - מסר שאחרי החיבור לבוקס קיבל פריסה חזקה יותר של האינטרנט מאשר הראוטר 6740 הקודם.
בכול מקרה , נשמח לקבל רשמים ממך לאחר קבלת הבוקס.
אחד מהמתחברים הראשונים ל 012 - נדמה לי שגם הגיב פה בשרשור - מסר שאחרי החיבור לבוקס קיבל פריסה חזקה יותר של האינטרנט מאשר הראוטר 6740 הקודם.
בכול מקרה , נשמח לקבל רשמים ממך לאחר קבלת הבוקס.
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

אני בכל מקרה משתמש בAP ייעודי ,אבל אבדוק את הSMARTBOX בתור ראוטר
מדגיש שאני לא אוהב - עקב שיש SSH חסום וTELNET בשליטת הספקית .
אין גישה מרחוק והכל כמו שאני רגיל ,אני רגיל לשליטה על הרשת שלי .
מדגיש שאני לא אוהב - עקב שיש SSH חסום וTELNET בשליטת הספקית .
אין גישה מרחוק והכל כמו שאני רגיל ,אני רגיל לשליטה על הרשת שלי .

רפאל מנצור
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

לא הבנתי את שאלתך ,גישה לראוטר אפשר בקווי ואלחוטי .אתה מדבר על תשתית בחייגן ?
או גישה למודם DSL שלך שמחובר לראוטר פרטי שלך ?
או גישה למודם DSL שלך שמחובר לראוטר פרטי שלך ?

רפאל מנצור
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

השאלה כבר לא רלונטית.RefaelMantsur כתב:לא הבנתי את שאלתך ,גישה לראוטר אפשר בקווי ואלחוטי .אתה מדבר על תשתית בחייגן ?
או גישה למודם DSL שלך שמחובר לראוטר פרטי שלך ?...
לפני שעה השינויים בראוטר בוצעו בראוטר עם הלפטופ שהוא באלחוטי - מול התמיכה של 012. היה בחור אדיב ומקצועי.
( פשוט בזמנו טען מי שטען שכדי להכנס לראוטר עדיף לעשות שהלפטופ מחובר קווי - אני לא חושב שיש הבדל.)
לפי בקשתם הכנסתי את ה W לשם המשתמש - לטענתם כך הם יכולים לתמוך יותר טוב.
למרות ששוב ניסינו - האינטרנט עובד רגיל גם אם אין את ה - W שם.
בשעה האחרונה כבר היו לי שתי שיחות ארוכות עם שרות הלקוחות של בזק וביקשו הסברים מדוע עברתי ל 012.
הם התקשרו אלי מספר פעמים - בעבר היינו ממתינים שעות כדי להגיע לנציג שרות לקוחות.
ניסו לפתות אותי לחזור אליהם בכאילו מחירים מיוחדים - כמובן יותר גבוהים ממחירי הרפורמה הנוכחית.
הודעתי להם שאם יציעו לי עכשיו מחיר של 100 שקל עבור תשתית 100 מגה +ספק = אשקול לחזור אבל לא בטוח.
כמובן שאמרה הנציגה = "אין לנו מחירים כאלו".
אז אמרתי לה - בעוד חודש או חודשיים אתם כבר תתחילו להציע מחירים כאלו , כי לא תהייה לכם ברירה,
מאות אלפים יעזבו אותכם.
צחקה הנציגה !!!
דרך אגב - בדקתי מספר פעמים איתה, שרשום במחשב שלהם במפורש שהראוטר 6740 לשעבר של בזק, הוא בבעלותי והם לא יחייבו אותי על 200 שקל ( כפי שציינו את זה כמה מהמגיבים). אכן אישרה את זה כי אז הייתה התוכנית של רכישה בזיכוי ל24 חודש ובשנה האחרונה זה רק השאלה ולא משנה כמה חודשים שילמת 10 שקל עבור הראוטר.
@AmiEfroni
משהו השתנה לרעה בבזק לאחרונה, הם היו הרבה יותר מתוחכמים בעבר.
הם לא מבינים שכל מנוי שעוזב אותם משכנע את המכרים שלו אחרי מספר שבועות והם בתורם ישכנעו את מכריהם.
עד שהם יתעוררו הנזק יגרם להם נזק שיקח שנים לתקן.
מזכיר את פלאפון בשנות ה 90 (קצת אחרי ששברו את המונופול שלהם) שלא הבינו שסלקום שינתה את כל השוק והמשיכו להתנהל בזחיחות.
הודעתי להם שאם יציעו לי עכשיו מחיר של 100 שקל עבור תשתית 100 מגה +ספק = אשקול לחזור אבל לא בטוח.
כמובן שאמרה הנציגה = "אין לנו מחירים כאלו".
אז אמרתי לה - בעוד חודש או חודשיים אתם כבר תתחילו להציע מחירים כאלו , כי לא תהייה לכם ברירה,
מאות אלפים יעזבו אותכם....
משהו השתנה לרעה בבזק לאחרונה, הם היו הרבה יותר מתוחכמים בעבר.
הם לא מבינים שכל מנוי שעוזב אותם משכנע את המכרים שלו אחרי מספר שבועות והם בתורם ישכנעו את מכריהם.
עד שהם יתעוררו הנזק יגרם להם נזק שיקח שנים לתקן.
מזכיר את פלאפון בשנות ה 90 (קצת אחרי ששברו את המונופול שלהם) שלא הבינו שסלקום שינתה את כל השוק והמשיכו להתנהל בזחיחות.