התקנת השארפ 21K שירות וביצוע יוצא דופן בכל קנה מידה + תמונות
נראה נהדר וכל הכבוד על ההשקעה, אבל יש לי שאלה אחת מטעמי נוחות.
ראיתי שאתה, והרבה אחרים, שמים את המזנון מתחת למסך\בד הקרנה. לא עדיף לשים אותו דווקא מאחור או בצד, כדי שכל הלדים והמסכים של הרסיבר ושאר הציוד לא יפריעו?
אני מבין שזה נראה מאוד מרשים כשיש מזנון ומעליו פלאזמה\LCD\בד הקרנה, אבל בזמן הסרט זה נראה לי מציק.
בכל אופן, תתחדשו ותהנו! באמת כל הכבוד.
ראיתי שאתה, והרבה אחרים, שמים את המזנון מתחת למסך\בד הקרנה. לא עדיף לשים אותו דווקא מאחור או בצד, כדי שכל הלדים והמסכים של הרסיבר ושאר הציוד לא יפריעו?
אני מבין שזה נראה מאוד מרשים כשיש מזנון ומעליו פלאזמה\LCD\בד הקרנה, אבל בזמן הסרט זה נראה לי מציק.
בכל אופן, תתחדשו ותהנו! באמת כל הכבוד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
flsh,
קח בחשבון שהמסכים לא אטומים לחלוטין. אם תשים את הציוד מאחורי המסך, זה עלול להפריע לסרט!
קח בחשבון שהמסכים לא אטומים לחלוטין. אם תשים את הציוד מאחורי המסך, זה עלול להפריע לסרט!
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
fish: אני שם את הלדים של ה-dvd והמגבר על dim כבוי, הדלתות של המזנון סגורות, ולא רואים דבר חוץ מהלד הכחול הקטן המהבהב של הגישה להארד-דיסק מה-HTPC, והלד הכחול הקטן של ה-power - והאמת שאני שוקל לפתוח את המארז של המחשב ולנתק את שני הלדים האלה... למרות שאישתי אמרה שזה מוגזם שאני בכלל מדבר על זה
aloni: מרוצים לאללה. עושים ערבי הקרנות כל ערב השבוע לחברים ומשפחה. תודה על ההערה על הוילון - זה היה טאץ' של אישתי, ובאמת נראה כמו הוילנות הנפתחים באולם קולנוע. אני רק רציתי את המסך וזהו. ההתלהבות היחידה מוילון אצלי היתה כשחשבתי להזמין אותו עם מנוע ושלט, אבל כשהסתבר שהסגירה שלו ידנית איבדתי ענין
ziv_r: את שלי רכשתי דרך ניופאן / הוליווד, לפחות לפני כשנה הם ייבאו. הדגם הוא MKV-Piano.
גיל: תודה על ההערה, נבדוק בעתיד, תמיד מוכנים לשיפורים. בינתיים מרוצים.
איתי_הגיתי: אם חסר לך הפקס/סורק אני מוכן במיוחד בשבילך להביא אותו מהחדר האחר ולצלם אותו לפני המסך
NBA: לא, תעלות.
Emoredeko: לא הרבה, אבל באיכות
עופר_צפריר: אני אסתכן ואודה שכשאני קורא את ההודעות של חלק מחברי האתר הנהדר הזה על ה"במה" ומיקומה, צליל חלק במיד ראינג'ים וצלילים טונאלים בבי-פוקאלים (וסליחה אם המובאות הומצאו מהקשרם...), אני מגרד את ראשי בפליאה. אני אוהב לראות סרטים באיכות וידאו גבוהה עם "פיצוצים" בסאונד, למזלי (הפיננסי) לא נחשפתי לסאונד משובח, והתקליט האחרון שראיתי היה לפני 20 שנה, ואין לי לא את היכולת להשוות ולהעריך או את הרצון לעשות את זה כרגע, אחרת הייתי חוטף שדרגת עצבנית שהייתה עולה כמו עוד ג'יפ בסלון, ודי, גם ככה נסחפתי
אז לגבי הרמקול סנטר, זה בטח ישמע חילול קודש אבל עניין אותי שזה ישמע בסדר - ושלא יעלה פחות מדי
כדי שיתאים לשאר המערכת. לאישתי היה חשוב שיהיה שחור, עמי אמר שיש שחור ועל זה הוא ממליץ - ובא לציון גואל. שזה לא לומר שאינני קורא בהערכה ובהתפעלות ובריתוק את מסעות חיפושי הרמקולים והתיאורים הציורים של חובבי האודיו האיכותי, ומי יודע אולי יום אחד אני אבין גם על מה מדובר. בינתיים, אני מסתדר עם סנטר של יצרן שונה משל הצדדים. תשובה ארוכה, אני מקווה שלא יחכו לי עם אלות בגללה באיזה רחוב חשוך 
aloni: מרוצים לאללה. עושים ערבי הקרנות כל ערב השבוע לחברים ומשפחה. תודה על ההערה על הוילון - זה היה טאץ' של אישתי, ובאמת נראה כמו הוילנות הנפתחים באולם קולנוע. אני רק רציתי את המסך וזהו. ההתלהבות היחידה מוילון אצלי היתה כשחשבתי להזמין אותו עם מנוע ושלט, אבל כשהסתבר שהסגירה שלו ידנית איבדתי ענין
ziv_r: את שלי רכשתי דרך ניופאן / הוליווד, לפחות לפני כשנה הם ייבאו. הדגם הוא MKV-Piano.
גיל: תודה על ההערה, נבדוק בעתיד, תמיד מוכנים לשיפורים. בינתיים מרוצים.
איתי_הגיתי: אם חסר לך הפקס/סורק אני מוכן במיוחד בשבילך להביא אותו מהחדר האחר ולצלם אותו לפני המסך
NBA: לא, תעלות.
Emoredeko: לא הרבה, אבל באיכות
עופר_צפריר: אני אסתכן ואודה שכשאני קורא את ההודעות של חלק מחברי האתר הנהדר הזה על ה"במה" ומיקומה, צליל חלק במיד ראינג'ים וצלילים טונאלים בבי-פוקאלים (וסליחה אם המובאות הומצאו מהקשרם...), אני מגרד את ראשי בפליאה. אני אוהב לראות סרטים באיכות וידאו גבוהה עם "פיצוצים" בסאונד, למזלי (הפיננסי) לא נחשפתי לסאונד משובח, והתקליט האחרון שראיתי היה לפני 20 שנה, ואין לי לא את היכולת להשוות ולהעריך או את הרצון לעשות את זה כרגע, אחרת הייתי חוטף שדרגת עצבנית שהייתה עולה כמו עוד ג'יפ בסלון, ודי, גם ככה נסחפתי
אז לגבי הרמקול סנטר, זה בטח ישמע חילול קודש אבל עניין אותי שזה ישמע בסדר - ושלא יעלה פחות מדי
נערך לאחרונה על ידי Highendman ב 24/12/2006 16:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אין לך מושג איזה רמות ביצועים יש בארץ!!!Croc כתב:מרשים מאוד.
כל הכבוד להם.
כבר חשבנו שאין בארץ רמה כזו של ביצוע...
חלק קטן מאוד רואים פה בתמונות!
יש בארץ חברות שמתמחות במכירת והתקנת ציוד EIGH END,
ביקור קטן בבית הלקוחות יוציא אותך עם לסת שמוטה ומאגר פנטזיות חדש.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה בסדר...לא יחכו לך עם אלות בפינה... :hammer:
Highendman כתב:
אחלה.
בינתיים, אני מסתדר עם סנטר של יצרן שונה משל הצדדים. תשובה ארוכה, אני מקווה שלא יחכו לי עם אלות בגללה באיזה רחוב חשוך...
אחלה.
לגבי רמת ביצועים - כנראה שאתה צודק.yoav4x4 כתב:אין לך מושג איזה רמות ביצועים יש בארץ!!!Croc כתב:מרשים מאוד.
כל הכבוד להם.
כבר חשבנו שאין בארץ רמה כזו של ביצוע...
חלק קטן מאוד רואים פה בתמונות!
יש בארץ חברות שמתמחות במכירת והתקנת ציוד EIGH END,
ביקור קטן בבית הלקוחות יוציא אותך עם לסת שמוטה ומאגר פנטזיות חדש....
לגבי שמיטת הלסת שלי - תאמין לי שאין לך מושג עד כמה לא פשוט לגרום לזה
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
קודם כל - כל הכבוד על ההשקעה שלך ושל העולם הדיגיטלי
נראה אחלה.
נראה אחלה.
בנוגע ללדים - יש פתרון פשוט זול והפיך [b/]- פשוט תקנה פלסטלינה בצבע המארז (כסף, שחור וכו') בכל חנות למוצרי כתיבה ותשים על הלד. ככה אתה לא צריך לפתוח שום מארז, ואם מתי שהוא בכ"ז אתה רוצה לראות את הלד - פשוט תוציא את הפלסטלינה וזהו...Highendman כתב: fish: אני שם את הלדים של ה-dvd והמגבר על dim כבוי, הדלתות של המזנון סגורות, ולא רואים דבר חוץ מהלד הכחול הקטן המהבהב של הגישה להארד-דיסק מה-HTPC, והלד הכחול הקטן של ה-power - והאמת שאני שוקל לפתוח את המארז של המחשב ולנתק את שני הלדים האלה... למרות שאישתי אמרה שזה מוגזם שאני בכלל מדבר על זה
...
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

yossigab - תודה, אנסה.
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

gil_rs13: בדיעבד, צדקת לגבי הקפלים / גלים. הזמנו מסך יותר רציני, Draper M2500. מאה ושישה אינץ, Gain 2.5. חשמלי עם מתיחה. הגיע, מונח על הריצפה בסלון בקרטון ארוך מאוד, יותקן במקום הנוכחי ביום ראשון. חוויות לגבי הבדלים בצפיה במסך עם ה-Gain הגבוה לעומת המסך הנוכחי ביום ראשון בערב אחרי ההתקנה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3744
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 867 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
מתי אפשר לשמוע ולראות ממש מזמין מקווה שיהיה מפגש אצלך בבית נראה יותר טוב מבחנות הכי מקצועית.
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

תוך חודשיים יצא פרויקט חדש וגדול במיוחד לדרך מבחינתי.
אנחנו בדרך לעבור לבית חדש, שהדבר החשוב בו זה שיש בו מרתף ענק שאפשר להחשיך לחלוטין.
יש לנו כבר ציוד קולנוע ביתי "כבד" (כמו שאפשר לראות בתחילת ההודעה הזו ובהודעות אחרות שפרסמתי באתר) אבל במקום ההתקנה הנוכחית בסלון של הדירה, מדוגמת ככל שלא תהיה (ואכן ג'ורג ואוהד מהעולם הדיגיטלי עשו עבודה מדהימה) אני מתכנן להפוך את המרתף של הבית החדש לחדר קולנוע מהחלומות!
עשיתי עכשיו סיור מספר 3 במרתף של הבית שאנחנו עומדים לקנות. כמובן שכל שאר הבית גם חשוב (ונראה מדהים אחרי די הרבה בתים שבדקנו ופסלנו) אבל השארתי לאשתי לבדוק בביקור הזה את שאר הוילה וישבתי ופנטזתי במרתף איך חדר הקולנוע הזה הולך להיות. אני הולך לחלק אותו לשנים, בחלק אחד להעמיד שולחן בליארד, ובחלק השני להגשים את הפנטזיות הכי מלוכלכות שלי על קולנוע ביתי, כולל קירות כהים, אקוסטיקה, ספות מיוחדות, מסך קבוע (במקום ה-Drapper 110" נמתח חשמלי כרגע) רמקולים משודרגים ועוד.
בדרך אני מתכוון להחליף את רוב שקעי החשמל בבית ל Universal Power Bus ולשלוט משרת יוניקס מרכזי על הכל, לעשות "בית חכם" ברמה.
אחרי שרכישת הבית תסתיים אני אתעד לצורך הוצאת ריר כמובן
את כל השלבים מהתכנון עד ההתקנה.
Can't wait for it to start! יש חלומות שאחרי הרבה עבודה קשה מתגשמים.
שחר
אנחנו בדרך לעבור לבית חדש, שהדבר החשוב בו זה שיש בו מרתף ענק שאפשר להחשיך לחלוטין.
יש לנו כבר ציוד קולנוע ביתי "כבד" (כמו שאפשר לראות בתחילת ההודעה הזו ובהודעות אחרות שפרסמתי באתר) אבל במקום ההתקנה הנוכחית בסלון של הדירה, מדוגמת ככל שלא תהיה (ואכן ג'ורג ואוהד מהעולם הדיגיטלי עשו עבודה מדהימה) אני מתכנן להפוך את המרתף של הבית החדש לחדר קולנוע מהחלומות!
עשיתי עכשיו סיור מספר 3 במרתף של הבית שאנחנו עומדים לקנות. כמובן שכל שאר הבית גם חשוב (ונראה מדהים אחרי די הרבה בתים שבדקנו ופסלנו) אבל השארתי לאשתי לבדוק בביקור הזה את שאר הוילה וישבתי ופנטזתי במרתף איך חדר הקולנוע הזה הולך להיות. אני הולך לחלק אותו לשנים, בחלק אחד להעמיד שולחן בליארד, ובחלק השני להגשים את הפנטזיות הכי מלוכלכות שלי על קולנוע ביתי, כולל קירות כהים, אקוסטיקה, ספות מיוחדות, מסך קבוע (במקום ה-Drapper 110" נמתח חשמלי כרגע) רמקולים משודרגים ועוד.
בדרך אני מתכוון להחליף את רוב שקעי החשמל בבית ל Universal Power Bus ולשלוט משרת יוניקס מרכזי על הכל, לעשות "בית חכם" ברמה.
אחרי שרכישת הבית תסתיים אני אתעד לצורך הוצאת ריר כמובן
Can't wait for it to start! יש חלומות שאחרי הרבה עבודה קשה מתגשמים.
שחר
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
בהצלחה, מחכים לתוצאות,
ממש ערוץ החיים הטובים
ממש ערוץ החיים הטובים
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
Highendman
אל תעשה לי את זה, גם ככה כמעט קפצתי מהגג אחרי שראיתי את המערכת שלך (או כמו שנאמר " פשוט למות עליה").
אני לא אעמוד בזה שוב.
סתאאאאאם , בהצלחה בפרוייקט החדש , ואם תצטרך כרטיסן בכניסה לקולנוע שלך , אני מוכן למלא את התפקיד . 
אל תעשה לי את זה, גם ככה כמעט קפצתי מהגג אחרי שראיתי את המערכת שלך (או כמו שנאמר " פשוט למות עליה").
אני לא אעמוד בזה שוב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים