[פוצל] שירות - SolidRun - CuBox
- AlAl
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- שם מלא: Al Al
ניסיתי לתת הזדמנות אבל אני חושב שזה כבר מעל ומעבר.
אגב, שלחתי להם מייל לפני יותר משבועיים כבר שייזכו אותי בכסף ואחזיר להם את המוצר ברגע שאני אקבל אותו.
התגובה :
התמונה הראשונה - התלונה.
התמונה השנייה - התגובה שלו
אגב, שלחתי להם מייל לפני יותר משבועיים כבר שייזכו אותי בכסף ואחזיר להם את המוצר ברגע שאני אקבל אותו.
התגובה :
התמונה הראשונה - התלונה.
התמונה השנייה - התגובה שלו
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
יש לך מספר מעקב?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- AlAl
-
- חבר פעיל מאוד

כן,
לפי המספר מעקב הוא תקוע בדואר מעלות תרשיחא.
כמובן שהתקשרתי הם אומרים שזה לא אצלם.
וכמו שאמרתי בחורה בשם יעל העובדת בסוליד ראן פתחה תביעה לפני שבוע וחצי.
לפי המספר מעקב הוא תקוע בדואר מעלות תרשיחא.
כמובן שהתקשרתי הם אומרים שזה לא אצלם.
וכמו שאמרתי בחורה בשם יעל העובדת בסוליד ראן פתחה תביעה לפני שבוע וחצי.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

אם כתוב שזה בסניף הדואר מה הם אשמים?
תפתח תלונה מול הדואר הם יחפשו את זה.
תפתח תלונה מול הדואר הם יחפשו את זה.
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4593
כי הוא לא הלקוח של הדואר. הלקוח של הדואר הוא השולח בלבד, והוא זה בלבד שיכול לבוא בתלונות לדואר.
הספק צריך לדאוג שהמוצר יגיע ללקוח, בזמן.
הספק צריך לדאוג שהמוצר יגיע ללקוח, בזמן.
-
OhadG
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
·Nemesis כתב:כי הוא לא הלקוח של הדואר. הלקוח של הדואר הוא השולח בלבד, והוא זה בלבד שיכול לבוא בתלונות לדואר.
הספק צריך לדאוג שהמוצר יגיע ללקוח, בזמן....
מדוייק.
אני חושב שזה הזמן לפנות לחברת כרטיסי האשראי לבקש החזר בעקבות כשל תמורה (וחודשיים זה "וואחד" כשל).
במידה וזה בלתי אפשרי, השלב הבא יהיה פניה לבית דין לתביעות קטנות.
אין ספק שסוליד-ראן שוברת שיאים בזלזול שלה בלקוחות, בחוסר הבנה של מה זה תמיכה ושירות, ובחוסר יכולת קיצוני לספק את הדברים עליהם היא קיבלה כסף *לפני חודשיים*!!!
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

·Nemesis כתב:כי הוא לא הלקוח של הדואר. הלקוח של הדואר הוא השולח בלבד, והוא זה בלבד שיכול לבוא בתלונות לדואר.
הספק צריך לדאוג שהמוצר יגיע ללקוח, בזמן....
תודה שזה שטות מה שכתבת שאתה אפילו לא מאמין בזה...
-
OhadG
-
- חבר ותיק

·mp3lll כתב:·......
תודה שזה שטות מה שכתבת שאתה אפילו לא מאמין בזה......
בדיוק להיפך, מה ש-Nemesis כתב זו הדבר הנכון המציאותי והמשפטי.
AI קנה מוצר מסוליד ראן, והם אלו שבחרו לשלוח אליו את המוצר לא ע"י שליח ולא ע"י שירות DHL, בוקסיט וכו'.
הם אלו שנושאים באחריות לספק לו את המוצר, וכשל כלשהו בדרך נמצא באחריותם הבלעדית. אם להם יש בעיה עם דואר ישראל, שהם יתבעו את הדואר.
אם ל-AI יש בעיה עם קבלת המוצר, שיתבע את סוליד-ראן.
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

· שטות? זו האמת לאמיתה.mp3lll כתב:·......
תודה שזה שטות מה שכתבת שאתה אפילו לא מאמין בזה......
אתה בתור מקבל דבר דואר מבוטח לא יכול לבוא בדרישה כלשהי לדואר אם דבר הדואר אבד.
השולח הוא היחיד שיש לו עילה חוזית/משפטית לדרוש את ערך הפריט המבוטח מהדואר.
מעבר לכך, האחריות לאספקת המוצר ללקוח רובצת תמיד לפתחו של השולח, בכל מדינה מתוקנת בעולם.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
אני מבין שזהו שרשור התנגחות והתמרמרות פומבי מול חברה רצינית.... כל תשובה שנייה תסתכם בבוא נתבע אז תשנו כותרת לתביעה ייצוגית וגמרנו.
שימו לב למה שהבחור אומר
הוא פנה לשירות ומטופל ע"י יעל - אם אופי הטיפול לא מתאים לו למה הוא הסכים לפתיחת התלונה מול הדואר? למה הוא מסכים לחכות?
זיכו לקוחות פה על הרבה פחות זמן מזה - החברה מזכה לקוח שרוצה זיכוי ולא להמתין, אם לקוח בוחר להמתין אז מה העילה לתביעה פה? פספסתי משהו נכון?
שימו לב למה שהבחור אומר
הוא פנה לשירות ומטופל ע"י יעל - אם אופי הטיפול לא מתאים לו למה הוא הסכים לפתיחת התלונה מול הדואר? למה הוא מסכים לחכות?
זיכו לקוחות פה על הרבה פחות זמן מזה - החברה מזכה לקוח שרוצה זיכוי ולא להמתין, אם לקוח בוחר להמתין אז מה העילה לתביעה פה? פספסתי משהו נכון?
- Ilya-SR
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 24
היי AIAI,
אני מצטער לשמוע שהחבילה שלך הלכה לאיבוד - לפעמים קורה עם דואר ישראל כאשר שולחים לחו"ל , בארץ זה יותר נדיר אבל לצערנו יש מקרים כאלה גם , אם ברצונך לקבל החזר כספי עבור המוצר בבקשה תכתוב ליעל ואנחנו נחזיר לך את כספך.
במידה והמוצר יגיע אליך בסופו של דבר תוכל לסרב לקבלו וזה יחזור אלינו ע"י דואר ישראל. בכל אופן, כמו שכתבת יעל מטפלת בזה ופתחנו חקירה על זה ברגע שאמרת לנו.
אני מצטער לשמוע שהחבילה שלך הלכה לאיבוד - לפעמים קורה עם דואר ישראל כאשר שולחים לחו"ל , בארץ זה יותר נדיר אבל לצערנו יש מקרים כאלה גם , אם ברצונך לקבל החזר כספי עבור המוצר בבקשה תכתוב ליעל ואנחנו נחזיר לך את כספך.
במידה והמוצר יגיע אליך בסופו של דבר תוכל לסרב לקבלו וזה יחזור אלינו ע"י דואר ישראל. בכל אופן, כמו שכתבת יעל מטפלת בזה ופתחנו חקירה על זה ברגע שאמרת לנו.
- AlAl
-
- חבר פעיל מאוד

ערב טוב,
להגיד מילה רעה זה קל.
דיברתי עם אחד העובדים בחברה, והוא דואג שהחבילה תיהיה אצלי כבר בתחילת שבוע הבא.
הוא ממש התפלא לשמוע שזה קרה, והקשיב למה שיש לי להגיד.
אז, קודם כל טוב שיש מישהו שאפשר לדבר איתו במידת הצורך (ובעברית) וזה הכול.
נקווה שבשבוע הבא זה כבר יהיה אצלי והכל יהיה בסדר
להגיד מילה רעה זה קל.
דיברתי עם אחד העובדים בחברה, והוא דואג שהחבילה תיהיה אצלי כבר בתחילת שבוע הבא.
הוא ממש התפלא לשמוע שזה קרה, והקשיב למה שיש לי להגיד.
אז, קודם כל טוב שיש מישהו שאפשר לדבר איתו במידת הצורך (ובעברית) וזה הכול.
נקווה שבשבוע הבא זה כבר יהיה אצלי והכל יהיה בסדר
-
OhadG
-
- חבר ותיק

·benny123 כתב:אני מבין שזהו שרשור התנגחות והתמרמרות פומבי מול חברה רצינית.... כל תשובה שנייה תסתכם בבוא נתבע אז תשנו כותרת לתביעה ייצוגית וגמרנו.
שימו לב למה שהבחור אומר
זיכו לקוחות פה על הרבה פחות זמן מזה - החברה מזכה לקוח שרוצה זיכוי ולא להמתין, אם לקוח בוחר להמתין אז מה העילה לתביעה פה? פספסתי משהו נכון?...
בני, אני מניח שהתעלמת במכוון מסירוב החברה לזכות אותו ולהחזיר לו את כספו?!
http://www.hometheater.co.il/vp2224195#2224195
אני מבין שאצלך זה מה שנחשב ל"צרכנות נבונה"...?
בחייאת, הבנאדם ממתין חודשיים למשלוח, ובאופן לא מאוד מפתיע מקבל סירוב מהחברה להחזיר לו את כספו ו/או את המוצר.
לא היית עושה כל מה שביכולתך (כן, כולל תביעה בבית המשפט) כדי להחזיר לך את מה ששלך כחוק?
לא היית מתרעם על השירות המזעזע שקיבלת?
לא היית מפרסם את חוסר נכונות החברה לעשות את מה שנכון?
(ומה היתה התשובה שלך במידה והיית קונה את אותו המוצר ממדינה אחרת? סין? ארה"ב? אירופה?)
מדובר על תבנית בהתנהגות של החברה הזו, ועל אף מה שכתב עלי איליה, זה לא שאני מאחל להם להגיע לחדלות פרעון, אלא שאני חושב שהצורה בה הם מתנהלים תוביל אותה לשם (ומהר).
מעניין כמה לקוחות נוספים (מלבד אלו פה, אלו שפנו אליהם בפניות דומות בפורומים שלהם, ואלו שפנו אליהם במייל) נאלצים לסבול משירות גרוע.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
OhadG אתה מוזמן לקרוא שוב את השרשור שאתה פתחת ואת דבריו של הנציג מטעם החברה כולל תגובה אחרונה של הלקוח עצמו.
- Ilya-SR
-
- עוסק בתחום

אוהד,
הלקוח אינו ממתין חודשיים למשלוח, כפי שהוא כתב המשלוח יצא תוך שבוע . נכון אנחנו מנויים של דואר ישראל ואנחנו אחראים על מי שאנחנו בוחרים לעבוד איתו לטוב ולרע, במקרה הזה אנחנו מנסים לפתור את הבעיה ולעזור ללקוח , אף אחד לא הפנה אותו לדואר ישראל ואמר לו ללכת לשבור את הראש מולם כי זה לא באחריותינו, נהפוך הוא .. אנחנו פתחנו בחקירה אצלם ומבררים מה קרה להזמנה שלו והוא מקבל עדכונים ויש מענה אנושי.
אנחנו לא גונבים כסף מאף אחד, כאשר ישנם מקרים חריגים כאלה אנחנו מטפלים בהם באופן נקודתי לפי כל מקרה לגופו. אם יהיה צורך בזיכוי כספי אנחנו נחזיר ללקוח את הכסף .
אני רוצה להזכיר לכולם שהמבצע נגמר ב17.2 וביחד איתו הקופון יהפוך לפג תוקף.
הלקוח אינו ממתין חודשיים למשלוח, כפי שהוא כתב המשלוח יצא תוך שבוע . נכון אנחנו מנויים של דואר ישראל ואנחנו אחראים על מי שאנחנו בוחרים לעבוד איתו לטוב ולרע, במקרה הזה אנחנו מנסים לפתור את הבעיה ולעזור ללקוח , אף אחד לא הפנה אותו לדואר ישראל ואמר לו ללכת לשבור את הראש מולם כי זה לא באחריותינו, נהפוך הוא .. אנחנו פתחנו בחקירה אצלם ומבררים מה קרה להזמנה שלו והוא מקבל עדכונים ויש מענה אנושי.
אנחנו לא גונבים כסף מאף אחד, כאשר ישנם מקרים חריגים כאלה אנחנו מטפלים בהם באופן נקודתי לפי כל מקרה לגופו. אם יהיה צורך בזיכוי כספי אנחנו נחזיר ללקוח את הכסף .
אני רוצה להזכיר לכולם שהמבצע נגמר ב17.2 וביחד איתו הקופון יהפוך לפג תוקף.
-
OhadG
-
- חבר ותיק

שלום איליה,
הלקוח על פי עדותו ממתין חודשיים לקבלת המוצר. אין זה משנה אם לקח לכם חודשיים לשלוח או שלקח לחברת השילוח בה בחרתם (דואר ישראל) לשלוח את החבילה אליו. העובדה הפשוטה היא שעברו חודשיים מאז שהוא שילם על ההזמנה, והמוצר לא הגיע אליו.
את הטיפול הנקודתי שלכם ראינו היטב מתגובתו של גרי שבה הוא מסרב לבטל את ההזמנה ולתת החזר:
במשך חודשיים לא הואלתם בטובכם לתת לבחור פתרון (כאשר הוא בשיחות 1 על 1 איתכם).
טוב לדעת שכדי לגרום לכם להתעשת ולתת מינימום של שירות ללקוחות ששילמו לכם ממיטב כספם דרוש צריך לחץ פומבי וציבורי, פה בפורומים.
לא טענתי מעולם שאתם גונבים כסף או שהמוצר שאתם מוכרים לא טוב, רק שאינכם יכולים (או רוצים) לתת שירות מינימלי, לא מודיעים מראש על עיכובים עליהם אתם יודעים, ומסתתרים באופן קבוע מאחורי ניסוחים מעורפלים (וכן, יש לי כמה וכמה מיילים מכם כדי להוכיח את זה).
הלקוח על פי עדותו ממתין חודשיים לקבלת המוצר. אין זה משנה אם לקח לכם חודשיים לשלוח או שלקח לחברת השילוח בה בחרתם (דואר ישראל) לשלוח את החבילה אליו. העובדה הפשוטה היא שעברו חודשיים מאז שהוא שילם על ההזמנה, והמוצר לא הגיע אליו.
את הטיפול הנקודתי שלכם ראינו היטב מתגובתו של גרי שבה הוא מסרב לבטל את ההזמנה ולתת החזר:
במשך חודשיים לא הואלתם בטובכם לתת לבחור פתרון (כאשר הוא בשיחות 1 על 1 איתכם).
טוב לדעת שכדי לגרום לכם להתעשת ולתת מינימום של שירות ללקוחות ששילמו לכם ממיטב כספם דרוש צריך לחץ פומבי וציבורי, פה בפורומים.
לא טענתי מעולם שאתם גונבים כסף או שהמוצר שאתם מוכרים לא טוב, רק שאינכם יכולים (או רוצים) לתת שירות מינימלי, לא מודיעים מראש על עיכובים עליהם אתם יודעים, ומסתתרים באופן קבוע מאחורי ניסוחים מעורפלים (וכן, יש לי כמה וכמה מיילים מכם כדי להוכיח את זה).
- Ilya-SR
-
- עוסק בתחום

היי אוהד,
בבקשה אל תעוות את הדברים, גרי לא סירב לתת החזר כספי והתשובה שלו מדויקת, יש לנו מדיניות שלפיה אם המוצר נשלח ללקוח והוא רוצה לבטל אין שום בעיה, כמו שגרי אמר הוא יכול לסרב לקבל וברגע שיחזור אנחנו נחזיר את הכסף , אין כאן עניין של סירוב . אם המוצר טרם נשלח ניתן לבטל את העסקה באופן מיידי ולקבל החזר כספי.
בנוגע לדואר ישראל, גם להם יש מדיניות שמותר לפתוח בחקירה אך ורק לאחר שעברו 4 שבועות מרגע שליחת הדואר לכן הזמן הארוך. לצערנו איננו יכולים לעזור במשהו שאינו בשליטתינו ואלו החוקים שלהם - בגלל זה העיכוב .
אנחנו לא מסתתרים , אני כאן ומשתדל לתת מענה ולהקשיב לכם. כל הלקוחות מהארץ שהזמינו עד אתמול המשלוח שלהם יצא ביום ראשון הקרוב - החלק הגדול חיכו פחות משבוע . אני כאן לא רק כדי לעדכן אתכם אלא גם ללמוד ולהקשיב לכם ולהשתפר, ואני חושב שמתחילת המבצע הראשון וכולל זה אנחנו השתפרנו בהרבה דברים וקיצרנו זמנים.
ובנימה כללית, אנחנו הבנו את החווית קניה שלך מאיתנו והנקודה שלך הובהרה שוב ושוב, אני התנצלתי בפניך פעם אחת ועכשיו פעם שניה - אנחנו מצטערים על האי נוחות והחוויה שנוצרה לך בעקבות הקניה שלך אצלנו . אני חושב שהדיון הזה מיצה את עצמו ואני לא רוצה להתייחס יותר לנושא זה - לא כי המצב מושלם אלא כי זה מיצה את עצמו ואין לי יותר מה להגיד - הענין בטיפול באופן יומיומי ונעשה שיפור משמעותי .
שיהיה אחלה סופ"ש
איליה
בבקשה אל תעוות את הדברים, גרי לא סירב לתת החזר כספי והתשובה שלו מדויקת, יש לנו מדיניות שלפיה אם המוצר נשלח ללקוח והוא רוצה לבטל אין שום בעיה, כמו שגרי אמר הוא יכול לסרב לקבל וברגע שיחזור אנחנו נחזיר את הכסף , אין כאן עניין של סירוב . אם המוצר טרם נשלח ניתן לבטל את העסקה באופן מיידי ולקבל החזר כספי.
בנוגע לדואר ישראל, גם להם יש מדיניות שמותר לפתוח בחקירה אך ורק לאחר שעברו 4 שבועות מרגע שליחת הדואר לכן הזמן הארוך. לצערנו איננו יכולים לעזור במשהו שאינו בשליטתינו ואלו החוקים שלהם - בגלל זה העיכוב .
אנחנו לא מסתתרים , אני כאן ומשתדל לתת מענה ולהקשיב לכם. כל הלקוחות מהארץ שהזמינו עד אתמול המשלוח שלהם יצא ביום ראשון הקרוב - החלק הגדול חיכו פחות משבוע . אני כאן לא רק כדי לעדכן אתכם אלא גם ללמוד ולהקשיב לכם ולהשתפר, ואני חושב שמתחילת המבצע הראשון וכולל זה אנחנו השתפרנו בהרבה דברים וקיצרנו זמנים.
ובנימה כללית, אנחנו הבנו את החווית קניה שלך מאיתנו והנקודה שלך הובהרה שוב ושוב, אני התנצלתי בפניך פעם אחת ועכשיו פעם שניה - אנחנו מצטערים על האי נוחות והחוויה שנוצרה לך בעקבות הקניה שלך אצלנו . אני חושב שהדיון הזה מיצה את עצמו ואני לא רוצה להתייחס יותר לנושא זה - לא כי המצב מושלם אלא כי זה מיצה את עצמו ואין לי יותר מה להגיד - הענין בטיפול באופן יומיומי ונעשה שיפור משמעותי .
שיהיה אחלה סופ"ש
איליה
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

היי אילייה,
אתה אומר כאן דבר והיפוכו. מצד אחד אתה אומר שאתם כאן כדי ללמוד ולהשתפר, אולם דבריך מהווים התבצרות בעמדות שלכם.
אתה טוען מצד אחד שאין שום בעיה לבטל את העסקה, אולם באותה נשימה נטען גם שכיוון שהמוצר נשלח אתם תזכו רק כאשר המוצר יחזור אליכם. אולם למעשה המוצר אבד היכנשהו, ולפיכך הלקוח לא יכול להחזיר את המוצר אליכם. זה טיעון מעגלי, ואתם למעשה מכניסים את הלקוח למערכת היחסים שלכם עם הספק שלכם שכלל לא מעניינו. לא ברור מדוע הוא צריך להמתין 4 שבועות ויותר כדי שיתחיל תהליך של בירור כאשר רק לאחריו יקבל את כספו חזרה.
הפתרון הפשוט וההגיוני בעיני היה לשלוח לו מוצר חלופי או לחלופין את כספו חזרה לאחר שבועיים שלושה בהם הלקוח לא קיבל את המוצר.
אם אתם מתעקשים לעבוד לפי לוחות הזמנים והנהלים של הדואר בלבד, ולהכניס לשיקולים האלו את הלקוח, אין שום בעיה - אך אז רשמו גם באתר שלכם באופן בולט שזמן האספקה עלול להתארך עד כ- 4-6 שבועות.
באותה מידה, זה נהדר שהצלחתם לקצר את זמני האספקה ורוב הלקוחות חיכו פחות משבוע למשלוח, אך מנגד באתר שלכם לאורך כל הזמן הזה כתוב שהמוצר נמצא במלאי. מדוע פשוט לא לרשום את זמן האספקה, שהוא שבוע לפי דבריך? מילת המפתח כאן היא שקיפות.
נראה שיש לכם מוצר טוב, עם ביקוש, ואני מאחל לכם את כל ההצלחה שבעולם.
אבל, לדעתי האישית שירות הלקוחות והשקיפות שלכם בכל הקשור בתהליך ההזמנה לוקים בחסר ביחס למה שאני מצפה לו היום.
אתה אומר כאן דבר והיפוכו. מצד אחד אתה אומר שאתם כאן כדי ללמוד ולהשתפר, אולם דבריך מהווים התבצרות בעמדות שלכם.
אתה טוען מצד אחד שאין שום בעיה לבטל את העסקה, אולם באותה נשימה נטען גם שכיוון שהמוצר נשלח אתם תזכו רק כאשר המוצר יחזור אליכם. אולם למעשה המוצר אבד היכנשהו, ולפיכך הלקוח לא יכול להחזיר את המוצר אליכם. זה טיעון מעגלי, ואתם למעשה מכניסים את הלקוח למערכת היחסים שלכם עם הספק שלכם שכלל לא מעניינו. לא ברור מדוע הוא צריך להמתין 4 שבועות ויותר כדי שיתחיל תהליך של בירור כאשר רק לאחריו יקבל את כספו חזרה.
הפתרון הפשוט וההגיוני בעיני היה לשלוח לו מוצר חלופי או לחלופין את כספו חזרה לאחר שבועיים שלושה בהם הלקוח לא קיבל את המוצר.
אם אתם מתעקשים לעבוד לפי לוחות הזמנים והנהלים של הדואר בלבד, ולהכניס לשיקולים האלו את הלקוח, אין שום בעיה - אך אז רשמו גם באתר שלכם באופן בולט שזמן האספקה עלול להתארך עד כ- 4-6 שבועות.
באותה מידה, זה נהדר שהצלחתם לקצר את זמני האספקה ורוב הלקוחות חיכו פחות משבוע למשלוח, אך מנגד באתר שלכם לאורך כל הזמן הזה כתוב שהמוצר נמצא במלאי. מדוע פשוט לא לרשום את זמן האספקה, שהוא שבוע לפי דבריך? מילת המפתח כאן היא שקיפות.
נראה שיש לכם מוצר טוב, עם ביקוש, ואני מאחל לכם את כל ההצלחה שבעולם.
אבל, לדעתי האישית שירות הלקוחות והשקיפות שלכם בכל הקשור בתהליך ההזמנה לוקים בחסר ביחס למה שאני מצפה לו היום.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

Ilya-SR (Ilya Viten)
למה אתה נופל לזה? אוהד הוא בישראלי הקלאסי של חייבים לי, ואם לא אני לא מפסיק להתלונן.
שחרר אותו מתגובות.
למה אתה נופל לזה? אוהד הוא בישראלי הקלאסי של חייבים לי, ואם לא אני לא מפסיק להתלונן.
שחרר אותו מתגובות.
-
OhadG
-
- חבר ותיק

·mp3lll כתב:Ilya-SR (Ilya Viten)
שחרר אותו מתגובות....
ותודה גם לך על הניתוח המעמיק...
אם לא שמת לב זהו שרשור על השירות של סוליד ראן, שירות שכאמור לקוי מאוד.
אתה לא מוכרח להגיב לדברים שלי פה, בטח לא תגובות טועות ומטעות כמו התגובות הקודמות שלך. את סגנון התגובות שלך מהפורומים פה כבר כולם מכירים...