@idanka
טוב, אז יש קוסמטיקה

אני זיהיתי כמה בעיות יותר רציניות בגירסה הקודמת, אני תוהה אם זה תוקן בגירסה החדשה (עדיין לא יצא לי לבדוק, אבל אני בספק אם משהו מזה תוקן)
עם הממשק:
1. כשעובדים עם ממשק בעברית באפליקצית smart share אז האפשרות להחליף בין מצב תצוגה של תיקיות או רשימה אינסופית - נעלמת אחרי שימוש אחד או שניים (זה באג שלא קורה בממשק האנגלי). זה ממש כפתור מסויים שמופיע בפעם הראשונה שמחברים את ההתקן (plex או serviio נניח) ונעלם אחרי שעוברים ממצב תיקיות למצב רשימה. ואז אם יש לך 400 קבצי וידאו בכמה תיקיות - תראה את כל ה-400 ברשימה אחת ארוכה בלי שום אפשרות לסנן. אפשר לעבור למצב אנגלית, לחזור למצב עברית - ואז זה מסתדר והכפתור מופיע, ואח"כ שוב נעלם
2. עיברות לא טוב בחלק מהמקומות - למשל מצב חסכוני (eco) תורגם בעברית ל"מצב הד" ויש עוד לא מעט מקומות עם תרגום קלוקל.
ובעיות כתוביות. מבאסות במיוחד:
1. כשרוצים להציג כתוביות מ-plex - זה לא עובד אצלי בשום מצב. אם משתמשים ב-serviio אז אפשר לראות כתוביות בעברית רק אם אין בקובץ ה-mkv תרגום אנגלי מובנה, כי אם יש התנגשות בין תרגום חיצוני (בעברית) לתרגום פנימי (באנגלית) העברית מוצגת הפוכה. בנוסף, יש קבצים שבהם בכלל לא מוצג אף קובץ תרגום שמצמידים לקובץ ה-MKV (כפתור התרגום בטלויזיה מוצג כ-disabled). לא משנה אם מוסיפים he או לא מוסיפים he לקובץ ה-srt. פשוט לא עובד.
2. גם כשהכתוביות בעברית עובדות כמו שצריך - אם יש 2 שורות אז בשורה התחתונה סימני הפיסוק (פסיק, נקודה, סימן שאלה וכו') מוצגים הפוך
3. בכתוביות באנגלית (נדיר שעובדות לי אבל במידה ועובדות) לא מוצג סימן גרש או גרשיים ובמקומו מופיעה שורה של אותיות באנגלית לא קשורה (amp משהו..)