LG WebOS Smart TV

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
dvdblue פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #41 

jacko-il כתב:אם תגדיר את הכניסה ככניסת מחשב אז המסך לא מכבה את התאורה האחורית גם כשהתמונה שחורה לגמרי. בכל תצורה אחרת, עד כמה שידוע לי, המסך מכבה. רק כך בחשבון שחלק מההגדרות חסומות ו/או משתנות כשהכניסה מוגדרת כמחשב, אז לא בטוח שזה יתאים לך לשימוש קבוע..
...
·היי, תודה.
זה קורה גם באפליקציות ובתפעול של הטלויזיה בלי קשר למחשב.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #42 

אמת. בנגן הפנימי ובאפליקציות אכן לא ניתן לבטל את זה. הכוונה שלי היתה בהצגה ממקור חיצוני.

ועכשיו האמת אני נזכר גם שמה שרשמתי לא מדוייק למעשה. מפני שלא מספיק שהכניסה מוגדרת כמחשב המסך גם צריך לקבל אות מסויים. בדסקטופ של המחשב כשהאות 1080@60Hz אז זה לא מכבה, אבל כשהמחשב מוציא בסרט 1080@24Hz אז התאורה כן נכבית.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Lolik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0

שליחה #43 

dvdblue - בדקתי שוב, זו הגרסה. בדקתי אם ניתן לעדכן, כתוב שזו הגרסה העדכנית ביותר.
האם אתה לא מקבל אופציה למיין לפי סרטים/סדרות ואז לפי שם/הוספו לאחרונה/ז'אנר וכו' ?

mpc9
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #44 

יצא עידכון לטלוויזיה

גרסת תוכנה 04.30.16

גרסת webos 1.3.0

dvdblue פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #45 

mpc9 כתב:יצא עידכון לטלוויזיה

גרסת תוכנה 04.30.16

גרסת webos 1.3.0
...
תודה על העדכון :)
חוץ מהאייקון של LIVE TV שהשתנה מאיור של טלויזיה לאיור של אנטנה - יש שינויים נוספים?

idanka
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #46 

dvdblue כתב:חוץ מהאייקון של LIVE TV שהשתנה מאיור של טלויזיה לאיור של אנטנה - יש שינויים נוספים?
...
שמתי לב לכמה שינויים קטנים אבל משמעותיים:
הרווח בין השורות בתפריטי ההגדרות הורחב. מקל מאוד על העבודה עם הMagic Remote.
בתפריט הקטן שעולה בלחיצה על המקש 123/INPUT, המילה "כדורגל" (להפעלה מהירה של הגדרות תמונה אופטימליות לצפייה במשחקי כדורגל) הוחלפה בלוגו של כדורגל.
באותו התפריט נוספה כעת אפשרות לצלם את המסך.
זמני המתנה קצרים יותר במעבר בין הכניסות השונות (ממיר/עידן+/מחשב) ובדפדוף בתפריטים.
תיקוני עברית במספר מקומות.
בהדגשת שורה מסויימת בתפריט ההגדרות עולה בועית שמתארת מה ניתן לבצע. לדוגמא: "ריחוף" מעל התפריט "מצב תמונה" מעלה בועית קטנה עם ציור והמילים "כוונן ידנית הגדרות תצוגה".

dvdblue פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #47 

@idanka

טוב, אז יש קוסמטיקה :)
אני זיהיתי כמה בעיות יותר רציניות בגירסה הקודמת, אני תוהה אם זה תוקן בגירסה החדשה (עדיין לא יצא לי לבדוק, אבל אני בספק אם משהו מזה תוקן)

עם הממשק:

1. כשעובדים עם ממשק בעברית באפליקצית smart share אז האפשרות להחליף בין מצב תצוגה של תיקיות או רשימה אינסופית - נעלמת אחרי שימוש אחד או שניים (זה באג שלא קורה בממשק האנגלי). זה ממש כפתור מסויים שמופיע בפעם הראשונה שמחברים את ההתקן (plex או serviio נניח) ונעלם אחרי שעוברים ממצב תיקיות למצב רשימה. ואז אם יש לך 400 קבצי וידאו בכמה תיקיות - תראה את כל ה-400 ברשימה אחת ארוכה בלי שום אפשרות לסנן. אפשר לעבור למצב אנגלית, לחזור למצב עברית - ואז זה מסתדר והכפתור מופיע, ואח"כ שוב נעלם :)

2. עיברות לא טוב בחלק מהמקומות - למשל מצב חסכוני (eco) תורגם בעברית ל"מצב הד" ויש עוד לא מעט מקומות עם תרגום קלוקל.

ובעיות כתוביות. מבאסות במיוחד:

1. כשרוצים להציג כתוביות מ-plex - זה לא עובד אצלי בשום מצב. אם משתמשים ב-serviio אז אפשר לראות כתוביות בעברית רק אם אין בקובץ ה-mkv תרגום אנגלי מובנה, כי אם יש התנגשות בין תרגום חיצוני (בעברית) לתרגום פנימי (באנגלית) העברית מוצגת הפוכה. בנוסף, יש קבצים שבהם בכלל לא מוצג אף קובץ תרגום שמצמידים לקובץ ה-MKV (כפתור התרגום בטלויזיה מוצג כ-disabled). לא משנה אם מוסיפים he או לא מוסיפים he לקובץ ה-srt. פשוט לא עובד.

2. גם כשהכתוביות בעברית עובדות כמו שצריך - אם יש 2 שורות אז בשורה התחתונה סימני הפיסוק (פסיק, נקודה, סימן שאלה וכו') מוצגים הפוך

3. בכתוביות באנגלית (נדיר שעובדות לי אבל במידה ועובדות) לא מוצג סימן גרש או גרשיים ובמקומו מופיעה שורה של אותיות באנגלית לא קשורה (amp משהו..)

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

דרך אגב

שליחה #48 

אני בכלל לא בטוח שיש קשר בין יכולות הסמארט של המסך לבין הנגן הפנימי שהוא כנראה זה שעושה את כל הבעיות עם הכתוביות, אפילו בסטרימינג משרתי DLNA אחרים (כמו SERVIO). אתה יכול גם לנסות את ps3 media server החינמית.
לדעתי בברירת המחדל הכי נמוכה היא תבצע TRANSCODING לפורמט שהמסך מכיר ותצרוב בזמן אמת את הכתוביות על התמונה. לא אידאלי אבל נראה מספיק טוב בהחלט ועובד. השאלה היא מה יהיה ה-BITRATE. מכיוון שאתה מחובר קווית זה צריך לעבוד בסדר.

כל התמיכה של הנגנים הפנימיים האלה בסטרימינג של תוכן ברשת הביתית פשוט לוקה בחסר.

בלי קשר - הסמארט לא בשל מספיק ואין להם הרבה מוטיבציה לגרום לו להיות כזה. למה להם להשקיע ב-FLASH? טכנולוגיה שלא קיימת יותר כמעט ב-MOBILE, לדוגמא. טכנולוגיה כבדה ומיושנת במונחים של היום, ברור שלא ישקיעו בזה.
בלי קשר הם גם שינו מערכת הפעלה, זה מביא איתו מלא צרות. לא שאני מנסה להגן עליהם או משהו. אם הם עושים כזה מהלך הם צריכים להתאמץ EXTRA כדי לא להוציא מוצר חצי אפוי.

מבחינת אפליקציות - תכלס המפתחות השונות צריכות להתאים את האפליקציה למערכת החדשה. אני לא חושב ש-LG יכולה לשלוט על זה. המקסימום שהיא יכול לעשות היא לקיים PARTNERSHIP עם מפתחי אפליקציות ולשלם להם מספיק כסף כדי שיעבדו על זה כך שבזמן השקת המוצר האפליקציות יהיו שם ויעבדו. ממש כמו מה שסוני עושה עם משחקי פלייסטיישן.

mpc9
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #49 

@dvdblue

יש עוד מספר הבדלים מלבד מה שאתה ו idanka רשמתם.
הזיהוי הקולי מגיב מהר יותר ומבין את השפה טוב יותר.
מדריך הטלוויזיה למי שצופה דרך עידן פלוס עבר קוסמטיקה ממש קלה אני בספק אם מישהו ישים לב לזה.
אפליקציית וואלה עדיין לא עובדת אבל זה כבר לא נכנס למסך שרשום בו בקרוב זה פשוט רושם התוכן אינו זמין.
אבל ההבדל המשמעותי ביותר שאני בכל אופן שמתי לב אליו זה שהסמארט עובד הרבה יותר מהר.

מצטער שלקח לי קצת זמן לענות על השאלה (לחץ בעבודה).

Lolik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #50 

בעיית הכתוביות ההפוכות בקבצים שיש בהם תרגום אנגלי בקונטיינר נפתרה בעידכון הזה.

dvdblue פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

עדיין לא נפתרה לי בעיית הכתוביות

שליחה #51 

היי, עדכנתי לגירסה האחרונה של הטלויזיה, ועדיין אף תוכנה (סרביו, פלקס) לא מעבירה לי כתוביות לטלויזיה. עכשיו גם הכתוביות באנגלית לא עובדות. אולי הבעיה קשורה למחשב שלי? התקנתי מחדש לגמרי את כל המחשב ל-windows 8.1 - אולי יש הגדרות מסוימות שצריך לעשות כדי לאפשר הזרמה חופשית של הכתוביות? שמתי לב שלעתים קרובות גם הסרביו מפסיק להיות מזוהה בטלויזיה לחלוטין.. ואז צריך לעשות ריסטארט להכל.

בשלישי הקרוב יגיע טכנאי של ח.י אבל אני תוהה אם ידעו לטפל בדברים כאלה בכלל

תודה למי שיעזור.

Y-T-M
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
קיבל תודות: 0

שליחה #52 

יש לי כרגע LG 47LN570

ממש מרוצה עבדה עם פלקס מעולה.

הזמנתי כרגע 60LY589 אתם רוצים להגיד לי שזה לא עובד עם הפלקס?כתוביות בעברית.. כמו בדגם של שנה קודמת?

dvdblue פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #53 

@Y-T-M

· ה-PLEX לא עובד עם WebOS. בשירות הטכני של ח.י אמרו לי שהם גם לא תומכים בזה ולא יכולים לעזור.
אז אל תטרח להשקיע בטלויזיה LG 2014 כדי ליהנות מכתוביות בעברית - זה גם ככה לא עובד.

Lolik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #54 

אני רק אומר שאצלי לפחות הכתוביות בסרביו עובדות מעולה (מודה ומתוודה שעדין לא חקרתי את נושא התלת מימד).

mpc9
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #55 

אני משתמש בסרביו לפעמים והכל עובד תקין כולל הכתוביות

dvdblue פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #56 

@mpc9
·
אצלי כמה שלא ניסיתי להתקין להסיר להתקין להסיר - הסרביו מזהה בערך רק 20% מהכתוביות.
כלומר מתוך 5 סרטים/סדרות רק אחד מצליח...

וזה לא ממש עוזר לי :/

mpc9
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #57 

@dvdblue
תנסה לשים אך ורק את הסרט והכתוביות בתיקיה אחת בלי שום דבר מעבר לזה לשנות את שניהם לאותו שם ואז לבדוק.
מנסיון קורה לפעמים שיש תיקייה של תרגום אם אתה מוריד בטורנטים ואז זה מתנגש עם התרגום בעברית אם זה עדיין לא עוזר תנסה להפעיל את התרגום באופן ידני דרך הטלוויזיה.

dvdblue פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #58 

@mpc9
·
תודה, זה מה שעשיתי... גם כשיש תרגום פנימי באנגלית או כשאין תרגום פנימי באנגלית - הכתוביות החיצוניות עובדות רק בחלק קטן מהמקרים משום מה. ובכל שאר המקרים הכפתור של הכתוביות בטלויזיה פשוט DISABLED. כלומר גם את הפנימי באנגלית אני לא יכול להפעיל. פשוט לא מצליח לסדר את זה.

Lolik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #59 

שמע, זה פשוט הזוי ! הייתי מנסה לפנות לתמיכה של ח.י (למרות שגם הם לא משהו) ודורש הסברים על התופעה

dvdblue פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #60 

@Lolik
·
ניסיתי, וכמו כל תמיכה שיש בארץ הם לא יכולים לעזור כי זאת תוכנת צד שלישי מבחינתם. גם ב-PLEX הם לא יכולים לתמוך, למרות שכתוב בטלויזיה עצמה בהגדרות של ה-smart share שאתה צריך להתקין PLEX על המחשב כדי לשתף תכנים(ב-LG ייעדו את הטלויזיה לעבוד עם PLEX)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”