מה לא חוקי בדיוק? האם ההקלטה דיגיטלית ביס לא חוקית?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אתה יכול להפעיל Norton Ghost במצב Bit-by-Bit שיוצר Image של הכונן ברמה הפיסית בלי צורך להכיר את מערכת הקבצים שלו, ואח"כ אתה יכול לפתוח אותו לכונן אחר.andypok כתב:לא ניתן לבצע רק אימג' כיוון שה הקלטות מוצפנות . קיימת תוכנה לזה אך היא קצת יקרה. אני לא מבין מה הבעיה בהוט ניתן להעביר את הכונן מממיר לממיר...
יש עם זה שתי בעיות:
1. זה יעבוד רק אם כל הממירים משתמשים באותו מפתח הצפנה, אם לממיר החדש יש מפתח שונה זה לא יעבוד.
2. אתה יכול רק להעתיק את כל הדיסק או לא להעתיק כלום, אתה לא יכול לבחור מה להעתיק ומה לא, ואתה לא יכול לשלב את מה שהעתקת עם תוכן קודם שהיה בממיר היעד, כי פתיחה של ה-Image מוחקת את כל מה שהיה בו קודם.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני מניח שאם היא היתה עובדת על יס/הוט מישהו כבר היה כותב את זה...andypok כתב:יש תוכנה יעודית expvr היא מיועדת לממירים של sky ו- xtv שעובדות על הצפנה של nds...
-
miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·שוב פעם חברה אני מודע לזה שהשרשור נמחק מכוון שעברתי על חוקי הפורום וששיווקתי את השירות שלי אבל אמרתי שבנוסף לזה מרטין אמר שהדבר שאני עושה לא חוקי לא קשור לחוקי הפורום (יש לי הודעה שלו במייל) לכן נפתח השרשור כדי להבין מה בדיוק לא חוקי בזה שהרי פה באתר יש מדריך להקלטה דיגיטלית של יס ועל זה אף אחד עדיין לא ענה לי.oreach כתב:לדעתי מה שהיה בניגוד לחוקי הפורום בהודעה המקורית שלך, היה הנסיון שלך לשווק שירות שלך בתמורה לכסף (העברת תכנים ששמורים בהארד-דיסק של הוט, כדי לשמר אותם שיהיה ניתן לצפות בהם גם לאחר החלפת ממיר תקול).
אני מניח שאם היית מפרט באופן גלוי כיצד הדבר נעשה בפועל (אני מניח שאתה מבצע אימג' לדיסק?), אף אחד לא היה מוחק לך את ההודעה.
לפתוח את הממיר של הוט, זה אולי בניגוד לחוזה שלך עם הוט, אבל לא בניגוד לחוקי הפורום....
בכל אופן אין טעם לחזור לסיפור הזה הסבירו לי כבר שזה לא חוקי (למרות שהם לא הבינו אותי אבל לא משנה) פה אז אני לא מדבר על זה יותר.
·NegativeIQ כתב:אתה יכול להפעיל Norton Ghost במצב Bit-by-Bit שיוצר Image של הכונן ברמה הפיסית בלי צורך להכיר את מערכת הקבצים שלו, ואח"כ אתה יכול לפתוח אותו לכונן אחר.......
יש עם זה שתי בעיות:
1. זה יעבוד רק אם כל הממירים משתמשים באותו מפתח הצפנה, אם לממיר החדש יש מפתח שונה זה לא יעבוד.
2. אתה יכול רק להעתיק את כל הדיסק או לא להעתיק כלום, אתה לא יכול לבחור מה להעתיק ומה לא, ואתה לא יכול לשלב את מה שהעתקת עם תוכן קודם שהיה בממיר היעד, כי פתיחה של ה-Image מוחקת את כל מה שהיה בו קודם....
אתה צודק וזה גיסי כבר ניסה לעשות מזמן ואכן זה מצליח לבצע העתקה לדיסק קשיח אחר וההקלטות מוצגות ורואים ערוצים אך כשאתה מפעיל הקלטה אין תמונה מסך שחור.