עדכוני smallville
מצטער לאכזב אבל אני רואה במחשב, חלק מהפרקים באיכות נמוכה (קבצי rmvb) ואני שומע עם *** של אוזניות (כי אין לי כוח להביא כל הזמן את הסנהייזר).
בכל מקרה הסיבה העיקרית לצפיה היא לאנה ועוד פעם לאנה. למרות שהסדרה קצת פונה לקהל צעיר (לא שאני לא, 22 ומשהו זה לא מבוגר...) היא מעניינת ונחמדה.
באיזשהו מקום הייתי רוצה לראות את קלארק ולאנה ביחד קצת יותר זמן אבל זה כבר אבוד...
בכל מקרה הסיבה העיקרית לצפיה היא לאנה ועוד פעם לאנה. למרות שהסדרה קצת פונה לקהל צעיר (לא שאני לא, 22 ומשהו זה לא מבוגר...) היא מעניינת ונחמדה.
באיזשהו מקום הייתי רוצה לראות את קלארק ולאנה ביחד קצת יותר זמן אבל זה כבר אבוד...
- הרקולס
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מגיעים זוג ציצים יותר גדולים וככה אתה נוטש?
לא יוצא לי מהראש הקטע שהיא יוצאת מהאגם בפרק של Aquaman... (או איך שלא קראו לו)
וגם הקטע שנופלת מאחוריה הדלת של האסם כשקלארק חולה...
ברררררררררר
לא יוצא לי מהראש הקטע שהיא יוצאת מהאגם בפרק של Aquaman... (או איך שלא קראו לו)
וגם הקטע שנופלת מאחוריה הדלת של האסם כשקלארק חולה...
ברררררררררר
יש לך פיקסל שרוף ממש פה ----> .
בתכלס אם היו רוצים היו משחקים עם סיפור האהבה של קלארק ולאנה- כפי שמעידים הגלגולים השונים של הסיפור. מעניין לציין את התפקיד המרכזי של לאנה כמושא אהבתו של קלארק בסרט סופרמן 3, אותה שיחקה...
בכל מקרה לפי הספוילרים הסיפור בין קלארק ולאנה לא נפתר סופית וימשיך לא להיות פתור לגמרי בהמשך העונה.
בכל מקרה לפי הספוילרים הסיפור בין קלארק ולאנה לא נפתר סופית וימשיך לא להיות פתור לגמרי בהמשך העונה.
אני חושב שהקישורים לסיפור המסגרת די מוסיפים
ומבדילים את הסדרה מרוזוול וסדרות מד"ב אחרות.
כדאי באמת למצוא תחליף ללאנה בתור מושא אהבתו, כי בעונות האחרונות היא מיצתה את עצמה (ברור שהיא עדיין יפה, אבל זה לא מספיק כדי להיות מעניין).
אני קיוותי שאחרי מותו של אביו, אז כמו במקור הקולנועי, הוא יתור אחר יעדו ויתחיל להיות סופרמן.
כדאי באמת למצוא תחליף ללאנה בתור מושא אהבתו, כי בעונות האחרונות היא מיצתה את עצמה (ברור שהיא עדיין יפה, אבל זה לא מספיק כדי להיות מעניין).
אני קיוותי שאחרי מותו של אביו, אז כמו במקור הקולנועי, הוא יתור אחר יעדו ויתחיל להיות סופרמן.
Re: אני חושב שהקישורים לסיפור המסגרת די מוסיפים
זה יקרה פשוט זה יקח קצת זמןtheezway כתב: אני קיוותי שאחרי מותו של אביו, אז כמו במקור הקולנועי, הוא יתור אחר יעדו ויתחיל להיות סופרמן....
לגבי הענין עם לאנה יש בזה משהו שהגיע הזמן להתקדם אבל משהו קצת חסר (לפחות לי) אחרי שבנו איזה סיפור לאורך חמש עונות.