morel solan

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
mikel1999 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #41 

אליאל כתב:מסכים לגמרי עם פוקסי...
...
·גם אני מסכים:D

תודה EPONY, באמת שמתי עין על מוניטור אודיו ואלק אבל כל השאר חדשים לי.

אליאל
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 487
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #42 

ככה זה עובד חבר כל הזמן מגלים עולם ונחשפים לעוד ועוד ומתקדים, חלק עושים את זה נכון וחלק נופלים ומשקיעים פי שתיים
בהצלחה

BronzeR
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #43 

עד כמה שאני יודע, הסולן דגם V2 עם "לוטוס" גריל על הטווטיר, הדגם החדש יותר ממה שקיים אצלך, אינה רק פרצוף יפה. מורל שיפרו את הרמקול והמיד ריינג' טופל לטובה. בכל אופן הרמקול שלך בעיני עולה על וורפנדל סדרת הדיימונד. ההשוואה המעניינת היא בינו לבין ה B&W 603 S2 נניח, מי יתן תוצאה טובה יותר. כמובן ש B&W זקוקים למגבר עם דחיפה חזקה אבל ההשוואה צריכה להיות מעניינת. על כל פנים מזל טוב :)

mikel1999 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #44 

BronzeR כתב:עד כמה שאני יודע, הסולן דגם V2 עם "לוטוס" גריל על הטווטיר, הדגם החדש יותר ממה שקיים אצלך, אינה רק פרצוף יפה. מורל שיפרו את הרמקול והמיד ריינג' טופל לטובה. בכל אופן הרמקול שלך בעיני עולה על וורפנדל סדרת הדיימונד. ההשוואה המעניינת היא בינו לבין ה B&W 603 S2 נניח, מי יתן תוצאה טובה יותר. כמובן ש B&W זקוקים למגבר עם דחיפה חזקה אבל ההשוואה צריכה להיות מעניינת. על כל פנים מזל טוב :)
...
·
האמת שההיתלבטות שלי הייתה בינו לבין הB&W 603 S2. (ועוד רמקול וינטאג' של מורל)
יש להם חתימה שונה לגמרי, עניין של העדפה.
הסולן מהירים, סאונד בהיר, ה"קולות" ממש מקדימה (הייתי קורא לזה in your face)
לעומת זאת הB&W מאוזנים מאוד ,הם פחות מרגשים מהסולן, הרבה יותר רגועים, ונשמעים חם וטבעי יותר.
לגבי הפירוט והבמה.... אין לי מושג :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”