שרשור תגובות: מסך UHD מעוגל 65HU9000 של סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197

שליחה

@lasik
·
נראה לי שאתה מפספס את הרעיון מאחורי HDCP. זה לא נועד ולא מסוגל למנוע צפיה או העתקה של תוכן פראטי, כי אם התוכן כבר "פיראטי" הוא כבר לא מכיל את קוד ה HDCP. ברגע שמשהו עשה RIP לדיסק BLURAY מן הסתם הוא הצליח לעקוף את ההגנה הזו. אז הסטרימר שיינגן את הקובץ לא יוכל "להודיע" למסך שיש הגנה כלשהי שכבר לא קיימת. בכל מקרה, אם נניח וישנו את ברירת המחדל וכל תוכן יחוייב בתמיכה ב HDCP בכדי להתנגן על מסכים חדשים, אז אני בטוח שמפתחי הסטרימרים ימצאו דרך לעקוף את זה. סטרימר של סמסונג אולי יחסום אותך מלהנות מתוכן פיראטי, אבל זה בטח לא יהיה המצב ב HTPC שמריץ XBMC. גם כרטיסי המסך החדשים שיתמכו ב HDMI 2 יכללו תמיכה ב HDCP 2.2 אבל למי אכפת? פירטיות לא ניתן לעצור...

shlomore
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 418

שליחה

עופר לבקשתך העליתי כמה תמונות .
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

shlomore כתב:עופר לבקשתך העליתי כמה תמונות .
...
·WOW
נראה פשוט מדהים. במיוחד מה שיש מאחוריה ומצדדיה! תודה על התמונות. נמאס כבר לראות רק טילים כול היום...

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813

שליחה

@Sexter
·המצב מורכב לצערי יותר משתיארת. האישור שידרש בעתיד להקרנת תוכן יהיה אקטיבי. הכותר יספק המפתח (כך זה נקרא בשפת hdcp) אשר יזוהה ויאושר על ידי כרטיס המסך,הנגן והטלויזיה. כל כותר חוקי אמור להכיל מפתח מתאים. בלעדיו ינוגן באיכות sd או שלא ינוגן בכלל.
מפתחות אלו יחולקו לכותרי 4k.
התקנים מתעדכנים. סמסונג מציינים שהטלויזיות שלהם מקבלות כבר עכשיו בממוצע 2 עדכוני תוכנה ביום. לא ירחק היום והטלויזיה ״תלשין״ ותנעל לנו אקטיבית כותרים פיראטיים שמאוחסנים ברשת הביתית שלנו. אם פייסבוק וגוגל לא מתביישות לרגל אחרינו, המצב שתיארתי אינו מדע בדיוני.

בכל מקרה, נוכחות תקן זה רלוונטית לדעתי בסקירה זו.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813

שליחה

@shlomore
·יופי של תמונות. האם תוכל לשתף במקצת על הציוד הרב שבתמונה?

aizipop
טרול
טרול
תגובות: 81

שליחה

Sexter כתב:@lasik
·
נראה לי שאתה מפספס את הרעיון מאחורי HDCP. זה לא נועד ולא מסוגל למנוע צפיה או העתקה של תוכן פראטי, כי אם התוכן כבר "פיראטי" הוא כבר לא מכיל את קוד ה HDCP. ברגע שמשהו עשה RIP לדיסק BLURAY מן הסתם הוא הצליח לעקוף את ההגנה הזו. אז הסטרימר שיינגן את הקובץ לא יוכל "להודיע" למסך שיש הגנה כלשהי שכבר לא קיימת. בכל מקרה, אם נניח וישנו את ברירת המחדל וכל תוכן יחוייב בתמיכה ב HDCP בכדי להתנגן על מסכים חדשים, אז אני בטוח שמפתחי הסטרימרים ימצאו דרך לעקוף את זה. סטרימר של סמסונג אולי יחסום אותך מלהנות מתוכן פיראטי, אבל זה בטח לא יהיה המצב ב HTPC שמריץ XBMC. גם כרטיסי המסך החדשים שיתמכו ב HDMI 2 יכללו תמיכה ב HDCP 2.2 אבל למי אכפת? פירטיות לא ניתן לעצור...
...
·

יש לך טעות לגבי HDCP 2.2
לא יהיה תוכן פיראטי 4K מבלוריי
https://www.youtube.com/watch?list=PL-5 ... age#t=2186

לחברות הפקות הסרטים נמאס מפרטיות ולכן הוציאו HDCP 2.2
ואתם לא חוקרים לעומק מה זה אומר
לכן צירפתי קישור שילמד אותכם , למה זה יהיה קשה יותר לקבל תוכן פיראטי
עובדה כיום אין ברשת שום תוכן 4K פיראטי ברשת שמוגן ב- HDCP 2.2
וישנם כמה תחנות שידור ל- 4K ואף אחד לא נפרץ .

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6648

שליחה

עופר - כל הכבוד על הביקורת , כרגיל תענוג לקריאה !

"זליגת אור נקודתית בפינה השמאלית. עננות מסויימת נוספת ניתן היה לראות בחלק העליון מצד ימין"

פשוט לא יאומן שבמסך דגל בחזית הטכנולוגיה עדיין קיימת התופעה הזו - Deal Breaker :evil:

פורסמה ביקורת נוספת באתר Dtown על המסך הזה וגם שם ניתקלו בעננות
יחד עם זאת יתכן שהם סקרו בדיוק את אותו המכשיר.

שבת שלום
ושבוע שקט לכולם

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור

שליחה

@aizipop
·נתת לינק לוידאו של שעה - היה נחמד אם היית מתמקד יותר...

ציטוט מ-HD GURU:
[left]
HDCP 2.2 (High-bandwidth Digital Content Protection) is the latest version of the encryption/decryption scheme used by HDMI to prevent copying of audio/video content as it travels from a source through additional devices (an A/V receiver, for example). At present, there is no content containing HDCP 2.2 encryption, though we expect that next-generation 4K Blu-ray discs and players will use it.

While we have yet to get our hands on any HDCP 2.2-equipped gear, we anticipate that some compatibility issues might arise when routing a HDCP 2.2 source like Blu-ray through an HDMI 1.4 or earlier A/V receiver or video switcher.[/left]
...

aizipop
טרול
טרול
תגובות: 81

שליחה

oferlaor כתב:@aizipop
·נתת לינק לוידאו של שעה - היה נחמד אם היית מתמקד יותר...

ציטוט מ-HD GURU:
...
...
...
·

אני מצטער אני כיוונתי את הוידאו על דקה 36 שמדבר על פירטיות ברשת ואיך HDPC מונע זאת לפחות כיום ב-4K
בדקתי את הקישור והוא מתחיל בדיוק איפה שרציתי שיראו את ההסבר.
אם הקישור אצלך לא מביא אותך לדקה 36 אנא תעבור לדקה 36 ותשמע מהיכן שמתחיל לדבר על פירטיות ...

גם אם צפית 60 דקות רק הרווחת השכלה :)

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

הקשבתי והוא די בלבל בין authentication ל hdcp. לא שהוא התבלבל אלא שפשוט הוא דיבר על כמה דברים ברצף ולכן זה נשמע שהוא עדיין ב hdcp והוא בכלל מדבר על drm של תוכן OTT.

אני אישית לא חושב שמשהו יכול לעצור את ההורדה של תוכן. בניגוד להצפנות רגילות - כאן למשתמש יש את התוכן וגם את המפתחות ולכן זה תמיד עניין של זמן עד אשר הכל יהיה זמין. גם OTT ניתן לפריצה כשזה מנגן על PC רגיל.

avital46
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה

היי , סקירה מאד מקצועית ויש לי שלוש שאלות בבקשה:

1. מרחק צפייה שלי הוא בין 3 ל3.6 האם 65 מתאים או 55 ? (50% מהתכנים אני בכל זאת יראה בSD)
2. מה המחיר הסופי שאפשר לקנות אותה ? (נאמר פה 29 האם נכון ? ) והיכן הכי טוב ?
3. אולי בכלל שווה לקנות את דגם ה 8500 שהוא לא CURVED , זול יותר...יש הבדלים מהותים ?

עזרתכם אודה

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

UHD אפשר גם 65״. זה בדיוק היתרון.

מצד שני אם היחס של as שאתה מצהיר נכון אז עדיף מסך 55״ בלבד.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218

שליחה

איך הגיעו למחיר של 36000 שקל ?????או 29000? המסך הזה נמכר בחול במחיר של 3000 עד 5000 $ דולר בעולם שזה אומר מקסימום 17000 שקל!!!.
http://www.tvsuperstores.com/Samsung_65 ... id=Grabber
ארה"ב
http://www.egprices.com/en/product/sams ... les-stores
מצרים 5000$
http://www.getprice.com.au/televisions- ... hu9000.htm
אוסטרליה 4700$

avital46
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה

אודה להמלצות היכן הכי משתלם לקנות בארץ (יבואן רשמי) ? וכמה לשלם מקסימום ?

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”