בעיה במסך LG 55LA621Y - היצרן מתנער מאחריות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610

שליחה

Anarchy כתב: פשוט ביקשתי לבטל באופן מיידי את העסקה ולקבל את כספי בחזרה.
נענתי בחיוב.
עכשיו צריך לראות מתי אקבל את הכסף,כי את המסך יגיעו לקחת כבר ביום ראשון.
...
·כל הכבוד!
עמדת על שלך בתור צרכן.
ברור שעדיף היה בכלל לא להגיע למצב הזה אבל פעלת בשכל.

oren991
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

אני השני עם אותה בעייה ,שאליו התקשר הסמנכ"ל , אני סגרתי על שדרוג ל-660Y , בתנאי שהמכשיר יבדק במעבדה לפני שהוא מגיע אליי.
אמור להבדק היום, עוד לא קבלתי תשובות. זה יהיה מדהים אם גם ב-660Y תהיה את אותה בעייה.

Anarchy פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71

שליחה

oren991 כתב:אני השני עם אותה בעייה ,שאליו התקשר הסמנכ"ל , אני סגרתי על שדרוג ל-660Y , בתנאי שהמכשיר יבדק במעבדה לפני שהוא מגיע אליי.
אמור להבדק היום, עוד לא קבלתי תשובות. זה יהיה מדהים אם גם ב-660Y תהיה את אותה בעייה.
...
גם אני קיבלתי את ההבטחה הזאת,בפועל עברו 3 ימים והוא אפילו לא זוכר שהוא הבטיח זאת.
אגב מה הסכום שהוא דרש ממך כדי לשדרג ל-660?

oren991
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

עוד אלפייה, אבל מאחר והרחבתי אחריות ל-6 שנים בזמן ההתקנה,(900 שקל), ההרחבה תומר להפרש במחיר.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

באמת קטע מוזר לגבי המענה בשירות שלהם וגם שלא יודעים מי הבטיח למי ובאיזה הקשר..
שורה תחתונה, אני שמח לשמוע ששניכם הגעתם לפתרון.

oren991, אני מאד סקפטי לגבי "בדיקה במעבדה לפני שהוא נשלח אליך" - טכנאים שלהם טענו בפניי שאין כזה דבר.
אני קבלתי מהם מסך 60LA621Y עם עננות מוגזמת בפינות. הסכימו להחליף לי אותו לאחר. לא רציתי לקבל שוב מסך עם עננות ולהכנס לביטול עסקה וכל הכאב ראש וגם לא רציתי סתם לקחת יום חופש מהעבודה בשביל להגיע לדירה להחלפה. הנציגה הבטיחה לי שהם יבדקו אותו במעבדה שלהם לפני שמביאים לי אותו. נחש מה קרה? ניחשת נכון. הגיע מסך חדש, שלא בדקו אותו והוא היה תקול (בלי קשר לעננות, פשוט פאנל דפוק) שאלתי את הטכנאים אם בדקו אותו לפניי והם אמרו - בפירוש לא. לעולם לא פותחים מסך מהקרטון אצלנו במעבדה כדי שהלקוח לא יחשוב שהוא מקבל מסך משומש. נסיון להסביר להם שאני בקשתי בפירוש ונתתי אישור לזה כדי להמנע ממצב כמו זה שנקלענו אליו, לא הועיל.
היום אני עם מסך שלישי, פחות עננות מהראשון אבל בהחלט יש עננות מציקה. אני מתכנן למכור/לתרום אותו כנראה בסיום המונדיאל..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

שליחה

gkatz כתב:
...
...
·בדיוק...
אין אני נקרע פה מצחוק כל יום מחדש עם השרשור הזה. אעלק תופעה ידועה. עשיתי משאל קטן בעבודה . אף אחד לא מכיר, לא שמע, לא ראה, לא ידע, לא היה מוכן לקבל ועוד ועוד.
השרשור הזה הפך להיות קבוצת תמיכה לאנשים שמחפשים נחמה על זה שדפקו אותם.
הדבר היחידי שמעניין אותי בהקשר הזה זה להעביר מסר שזו לא תופעה הגיונית ושהצרכן קצה לא אמור להשלים איתה. אנחנו לא פה כדאי להגיד לאנשים "נו טוב גם אני נדפקתי" ולצערי המסר שממשיך לעלות מהשרשור הוא שזה מה שיש ולקבל את זה. חבל...
...
·

יש לי הרגשה לא מבוססת שאף אחד מהם לא שם לב לזה. יכול להיות שזה דבר טוב. אבל גם יכול להיות שאם מישהו היה מצביע על התופעה ומראה להם הם "פתאום" היו שמים לב לזה ומתעצבנים.

ignorance is bliss...

tom10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128

שליחה

הבעייה הזו קיימת גם בדגם 47" מאותה סדרה במיוחד כאשר השידור ברזולוציה 576i או 1080i ופחות מורגשת ב- 720P או 1080P (כך לפחות במקרה שלי)

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

לא שמתי לב אבל גם אצלי זה מופיע הפסים האלה רק בשידורי כדורגל לא משהו שהיא אפשר לחיות איתו ורק שהצילום זז וואלה לא הבנתי מה אתם רוצים עד שראיתי גם אצלי ולא זה לא שירשור נחמה שדפקו אותנו בל.ג'י כי בפנסוניק וסמסונג ראיתי שנדפקתם יותר מעניין למי יש יותר תלונות. 60 621 אחלה של לד .
Sony 1040
Monitor mass

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

עופר, אין מה להרגיש שמישהו פה נדפק או מישהו פה מרומה וכן הלאה.. זה קיים כמעט בכל מסך לד שראיתי עד היום ללא אפליה על רקע ארץ מוצא, צבע, גודל וצבע. כשמישהו רושם שאצלו אין את זה בכלל אז רוב הסיכויים הם שהוא פשוט לא רואה את זה ואין לו מושג במה מדובר.

ilanafri
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 429

שליחה

jacko-il :
לא מסכים עם הקביעה הזו, מי שלא רואה אז הוא לא רואה כי זה פשוט לא נמצא או לפי דבריך קיים אבל ברמה מאוד נמוכה שקשה להבחין בכך.
לא כך העניין ב-LG, גם לי יש את המסך המדובר בגודל 60 והפסים בולטים ברמה שלא ניתן להתעלם מהם.
לאמר את האמת, אחרי מספר דקות הדבר היחיד שרואים מול העיינים זה את הפסים הללו :x

גם אני בטיפול מול ח.י בעניין , ומצפה לפיתרון מספק בנושא.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

רשמתי:
"זה קיים כמעט בכל מסך לד.." - לא קבעתי שיש את זה בכל מסך באשר הוא..
"כשמישהו רושם שאצלו אין את זה בכלל אז רוב הסיכויים הם.." - כמעט לא ראיתי שאין את זה בכלל, זה כמעט תמיד קיים ברמה נמוכה. ולכן גם רשמתי שרוב הסיכויים ולא קבעתי נחרצות שחד משמעית זה לא הגיוני שלמסך אין את זה.
גם לי יש את המסך הזה ב- 60 אינץ' וגם אצלי יש את הפסים המדוברים. גם אני שם לב אליהם ולא אוהב אותם. אבל, שאלו יהיו הבעיות שלי עם המסך הזה. אוי זליגות האור והעננות במסך הזה.. אני מצטער על היום שקניתי אותו. אני כבר יכול לפתוח מכון למסאז'ים מרוב נסיונות למזער את העננות בפאנל הזה. אחת הקניות הגרועות שלי בתחום הזה. EVER.
אם היתה לי כרגע אלטרנטיבה למסך אחר בגודל הזה במחיר סביר שאני יודע שאין בו עננות מוגזמת ויש לו זמן תגובה טוב לגיימינג - כבר בסיום המונדיאל הייתי תורם את המסך שלי לצדקה וקונה לי אחד אחר.

*עריכה - אם ל ST60 היה זמן תגובה טוב לגיימינג הייתי כנראה רוכש אותו. (לצערי תמיד יש איזה חסרון שדופק את כל הסיפור. ה- LG שלי היה כמעט מושלם לטעמי למעט העניין המגעיל של העננות בפינות.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”