התייעצות לפני רכישה - F9000
או קי הייתה פה הרבה אינפורמציה בשרשור, חלק נכונה, חלק פחות.
הרמתי את הכפפה שהתקשרתי לhttp://www.abesofmaine.com . להזכירכם - HU9000 65 ב3254$
אז ככה...
באמת יש שם דויד. או יותר נכון דייויד, והוא באמת יודע קצת עברית - לא הייתי ממליץ לסגור איתו עסקאות בעברית. הוא יודע רק כמה מילים פה ושם.
הדגם המצויין בלינק מסתבר שהוא גירסה שנקראת commercial. מה? מה זאת אומרת? אז ככה: דיוויד הסביר לי שיש גרסת commercial וגירסת retail. גירסת הretail היא הגרסה המלאה, זו שאנחנו מכירים וקוראים עליה והיא עולה $4200 כמו שצפוי (הוא מוכן לרדת יפה במחיר אבל זה לא קשור). גירסת הcommercial לטענתו היא גירסת שלא מקבלת שידרוגים, יש לה יכולות upscale נחותות, לא כלולה באחריות יצרן ועוד שלל דברים. הוא המליץ לא לקנות את גירסת הcommercial!.
בסופו של דבר אם אתם רוצים את הTV הרגילה (retails) כמובן שתעברו את ה20K בלי להתאמץ...
עוד בעיה יפה שיש היא שהחנות הזו היא בNJ, וגם BUY2USA היא בNJ והעובדה הזו אולי מצמצמת את זמן השילוח אבל מחייבת את החנות לגבות מס מקומי של ~350$
אותו דיוויד גם נתן לי שם של בחור מהארץ, בעל חנות, שהוא נהג לעבוד איתו דרף buy2usa אז נסיון לפחות יש להם בשילוח טלווזיות.
בקיצור, רק רציתי להשלים לכם את הפערים שנוצרו פה. ההפתעה מבחינתי זה 2 הגרסאות של הTV. זה מאוד מוזר לי.
הרמתי את הכפפה שהתקשרתי לhttp://www.abesofmaine.com . להזכירכם - HU9000 65 ב3254$
אז ככה...
באמת יש שם דויד. או יותר נכון דייויד, והוא באמת יודע קצת עברית - לא הייתי ממליץ לסגור איתו עסקאות בעברית. הוא יודע רק כמה מילים פה ושם.
הדגם המצויין בלינק מסתבר שהוא גירסה שנקראת commercial. מה? מה זאת אומרת? אז ככה: דיוויד הסביר לי שיש גרסת commercial וגירסת retail. גירסת הretail היא הגרסה המלאה, זו שאנחנו מכירים וקוראים עליה והיא עולה $4200 כמו שצפוי (הוא מוכן לרדת יפה במחיר אבל זה לא קשור). גירסת הcommercial לטענתו היא גירסת שלא מקבלת שידרוגים, יש לה יכולות upscale נחותות, לא כלולה באחריות יצרן ועוד שלל דברים. הוא המליץ לא לקנות את גירסת הcommercial!.
בסופו של דבר אם אתם רוצים את הTV הרגילה (retails) כמובן שתעברו את ה20K בלי להתאמץ...
עוד בעיה יפה שיש היא שהחנות הזו היא בNJ, וגם BUY2USA היא בNJ והעובדה הזו אולי מצמצמת את זמן השילוח אבל מחייבת את החנות לגבות מס מקומי של ~350$
אותו דיוויד גם נתן לי שם של בחור מהארץ, בעל חנות, שהוא נהג לעבוד איתו דרף buy2usa אז נסיון לפחות יש להם בשילוח טלווזיות.
בקיצור, רק רציתי להשלים לכם את הפערים שנוצרו פה. ההפתעה מבחינתי זה 2 הגרסאות של הTV. זה מאוד מוזר לי.
·תודה על המידע.... בכל אופן לא נראה לי שמישהו יזמין את הגירסה של ה- commercial כפי שציינת ואם כבר ילך על retailgkatz כתב:או קי הייתה פה הרבה אינפורמציה בשרשור, חלק נכונה, חלק פחות.
אז ככה...
בקיצור, רק רציתי להשלים לכם את הפערים שנוצרו פה. ההפתעה מבחינתי זה 2 הגרסאות של הTV. זה מאוד מוזר לי....
אבל בינינו... אני לא יודע כמה אנשים יעשו עסקה מקוונת של 20-25 אלף ש"ח. אז גם אם אתה משלם עם פייפל ויש לה הגנה, סבבה. סומך על זה שזה יגיע ל-buy2usa. משם גם סומך עליהם שישלחו וכנ"ל לביטוח שזה אכן יגיע לארץ ושהמכולה בטעות לא טיפול לים (או שהמטוס יתרסק
בקיצור זה דיי מפחיד לעשות עסקה מקוונת בסכום כל כך גבוה כשיש סיכוי לבעיות ותקלות כי אין לך כל כך בפני מי להתלונן.
אגב שאלה...
יש לפחות חנות אחת שאני יודע שמוכרת את הדגם הנ"ל (האמריקאי גם), איך אני יכול לוודא שזה דגם retail ולא commercial? יש איזה הבדל בינים מבחינת מספר סידורי או משהו כזה?
לא הספקתי לברר. אני מניח שכל החנויות של ה3200$ זה הדגם ה"מקוצצ"נועמיקו10 כתב: אגב שאלה...
יש לפחות חנות אחת שאני יודע שמוכרת את הדגם הנ"ל (האמריקאי גם), איך אני יכול לוודא שזה דגם retail ולא commercial? יש איזה הבדל בינים מבחינת מספר סידורי או משהו כזה?...
·בסדר, העניין שסמליין יתמחרו בהתאם, גם מן הסתם הדגם יהיה UA ולא UN. אני פשוט התכוונתי לחנויות שמוכרות דגם UN עם אחריות לשנה.. זו הדרך היחידה לנסות להתקרב כמה שיותר למחיר מייבוא אישי ולפחות שיהיה לצעוק על מישהו אם יהיה בעיהgkatz כתב:·כשאמרתי פה התכוונתי לסמליין. לא לקחתי בחשבון יבוא מקביל בכלל............
עדיין לא נצלתי בדגם הזה(un9000) ביבוא מקביל בארץ. יש לך לינק לשלוח?נועמיקו10 כתב:·בסדר, העניין שסמליין יתמחרו בהתאם, גם מן הסתם הדגם יהיה UA ולא UN. אני פשוט התכוונתי לחנויות שמוכרות דגם UN עם אחריות לשנה.. זו הדרך היחידה לנסות להתקרב כמה שיותר למחיר מייבוא אישי ולפחות שיהיה לצעוק על מישהו אם יהיה בעיה.........
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
יפה.
מקווה רק שמאוחר יותר, המסך לא יתגלה כקטן מדי.
אני עם 75 , במרחק שלוש מטר, ועדיין חסרים לי עוד כמה אינטשים.
אולי זה בגלל הקטע, שתחילה בניתי על מקרן שימלא לי את כל הקיר.
בסוף ירדתי מכך והחלטתי ללכת בכיוון של טלוויזיה ענקית...
בסוף ירדתי מכך והחלטתי ללכת בכיוון של טלוויזיה ענקית...
·אני יושב במרחק של 2.8-2.9 אבל יש גם ספה קרובה יותר (מאונכת לטלויזיה),bariko כתב:יפה.
בסוף ירדתי מכך והחלטתי ללכת בכיוון של טלוויזיה ענקית......
תכל'ס הייתי שמח ל-65 אבל זה לא נכנס בתקציב, מעדיף תמונה על גודל...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
השיקול שלי היה בדיוק ההפך, העדפתי גודל על תמונה.
הרי גם בקולנוע, מה שבעצם עושה את אפקט הוואו, ומעצים את חווית הצפייה, זה המסך הענקי.
חוץ מזה, ממילא ה-UHD כבר קרוב מאוד, ולעומת מסך כזה, גם FHD האיכותי ביותר נראה פח
אבל כל אחד והטעם שלו, וזה מה שקובע...
הרי גם בקולנוע, מה שבעצם עושה את אפקט הוואו, ומעצים את חווית הצפייה, זה המסך הענקי.
חוץ מזה, ממילא ה-UHD כבר קרוב מאוד, ולעומת מסך כזה, גם FHD האיכותי ביותר נראה פח
אבל כל אחד והטעם שלו, וזה מה שקובע...