התייעצות לפני רכישה - F9000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #41 

או קי הייתה פה הרבה אינפורמציה בשרשור, חלק נכונה, חלק פחות.
הרמתי את הכפפה שהתקשרתי לhttp://www.abesofmaine.com . להזכירכם - HU9000 65 ב3254$
אז ככה...
באמת יש שם דויד. או יותר נכון דייויד, והוא באמת יודע קצת עברית - לא הייתי ממליץ לסגור איתו עסקאות בעברית. הוא יודע רק כמה מילים פה ושם.
הדגם המצויין בלינק מסתבר שהוא גירסה שנקראת commercial. מה? מה זאת אומרת? אז ככה: דיוויד הסביר לי שיש גרסת commercial וגירסת retail. גירסת הretail היא הגרסה המלאה, זו שאנחנו מכירים וקוראים עליה והיא עולה $4200 כמו שצפוי (הוא מוכן לרדת יפה במחיר אבל זה לא קשור). גירסת הcommercial לטענתו היא גירסת שלא מקבלת שידרוגים, יש לה יכולות upscale נחותות, לא כלולה באחריות יצרן ועוד שלל דברים. הוא המליץ לא לקנות את גירסת הcommercial!.
בסופו של דבר אם אתם רוצים את הTV הרגילה (retails) כמובן שתעברו את ה20K בלי להתאמץ...
עוד בעיה יפה שיש היא שהחנות הזו היא בNJ, וגם BUY2USA היא בNJ והעובדה הזו אולי מצמצמת את זמן השילוח אבל מחייבת את החנות לגבות מס מקומי של ~350$
אותו דיוויד גם נתן לי שם של בחור מהארץ, בעל חנות, שהוא נהג לעבוד איתו דרף buy2usa אז נסיון לפחות יש להם בשילוח טלווזיות.
בקיצור, רק רציתי להשלים לכם את הפערים שנוצרו פה. ההפתעה מבחינתי זה 2 הגרסאות של הTV. זה מאוד מוזר לי.

נועמיקו10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #42 

gkatz כתב:או קי הייתה פה הרבה אינפורמציה בשרשור, חלק נכונה, חלק פחות.
הרמתי את הכפפה שהתקשרתי לhttp://www.abesofmaine.com . להזכירכם - HU9000 65 ב3254$
אז ככה...
באמת יש שם דויד. או יותר נכון דייויד, והוא באמת יודע קצת עברית - לא הייתי ממליץ לסגור איתו עסקאות בעברית. הוא יודע רק כמה מילים פה ושם.
הדגם המצויין בלינק מסתבר שהוא גירסה שנקראת commercial. מה? מה זאת אומרת? אז ככה: דיוויד הסביר לי שיש גרסת commercial וגירסת retail. גירסת הretail היא הגרסה המלאה, זו שאנחנו מכירים וקוראים עליה והיא עולה $4200 כמו שצפוי (הוא מוכן לרדת יפה במחיר אבל זה לא קשור). גירסת הcommercial לטענתו היא גירסת שלא מקבלת שידרוגים, יש לה יכולות upscale נחותות, לא כלולה באחריות יצרן ועוד שלל דברים. הוא המליץ לא לקנות את גירסת הcommercial!.
בסופו של דבר אם אתם רוצים את הTV הרגילה (retails) כמובן שתעברו את ה20K בלי להתאמץ...
עוד בעיה יפה שיש היא שהחנות הזו היא בNJ, וגם BUY2USA היא בNJ והעובדה הזו אולי מצמצמת את זמן השילוח אבל מחייבת את החנות לגבות מס מקומי של ~350$
אותו דיוויד גם נתן לי שם של בחור מהארץ, בעל חנות, שהוא נהג לעבוד איתו דרף buy2usa אז נסיון לפחות יש להם בשילוח טלווזיות.
בקיצור, רק רציתי להשלים לכם את הפערים שנוצרו פה. ההפתעה מבחינתי זה 2 הגרסאות של הTV. זה מאוד מוזר לי.
...
·תודה על המידע.... בכל אופן לא נראה לי שמישהו יזמין את הגירסה של ה- commercial כפי שציינת ואם כבר ילך על retail
אבל בינינו... אני לא יודע כמה אנשים יעשו עסקה מקוונת של 20-25 אלף ש"ח. אז גם אם אתה משלם עם פייפל ויש לה הגנה, סבבה. סומך על זה שזה יגיע ל-buy2usa. משם גם סומך עליהם שישלחו וכנ"ל לביטוח שזה אכן יגיע לארץ ושהמכולה בטעות לא טיפול לים (או שהמטוס יתרסק :D) אבל... כשזה יגיע לארץ מעבר לעמלות שחרור של המכס, וגם הקטע שצריך להביא להם אישור ממשרד התקשורת או השטויות שהם רוצים על הרכיב WIFI של הטלוויזיה, מה יקרה אם יש איזו בעיה? דפיקה שהייתה בטלוויזיה? תרצה להפעיל את הביטוח? אין בעיה... buy2usa דורשים שתשלח להם חזרה את המוצר בשביל להפעיל ביטוח, אז עוד כסף על משלוח, עוד כאב ראש.
בקיצור זה דיי מפחיד לעשות עסקה מקוונת בסכום כל כך גבוה כשיש סיכוי לבעיות ותקלות כי אין לך כל כך בפני מי להתלונן.

אגב שאלה...
יש לפחות חנות אחת שאני יודע שמוכרת את הדגם הנ"ל (האמריקאי גם), איך אני יכול לוודא שזה דגם retail ולא commercial? יש איזה הבדל בינים מבחינת מספר סידורי או משהו כזה?

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #43 

נועמיקו10 כתב: אגב שאלה...
יש לפחות חנות אחת שאני יודע שמוכרת את הדגם הנ"ל (האמריקאי גם), איך אני יכול לוודא שזה דגם retail ולא commercial? יש איזה הבדל בינים מבחינת מספר סידורי או משהו כזה?
...
לא הספקתי לברר. אני מניח שכל החנויות של ה3200$ זה הדגם ה"מקוצצ"

נועמיקו10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #44 

gkatz כתב:
...
...
לא הספקתי לברר. אני מניח שכל החנויות של ה3200$ זה הדגם ה"מקוצצ"
...
·שכחתי לציין... התכוונתי בארץ. ז"א הם יכולים לתמחר את זה איך שבא להם, איך אני מוודא איזו גירסה זו?

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #45 

לא חושב שעושים כאלה קומבינות פה...

נועמיקו10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #46 

gkatz כתב:לא חושב שעושים כאלה קומבינות פה...
...
·אתה מוכן לסכן את הכסף שלך בעניין הזה :) ?
ועוד בישראל? בייבוא מקביל הכל יכול להיות

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #47 

נועמיקו10 כתב:
...
...
·אתה מוכן לסכן את הכסף שלך בעניין הזה :) ?
ועוד בישראל? בייבוא מקביל הכל יכול להיות
...
·כשאמרתי פה התכוונתי לסמליין. לא לקחתי בחשבון יבוא מקביל בכלל...

נועמיקו10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #48 

gkatz כתב:
...
...
·כשאמרתי פה התכוונתי לסמליין. לא לקחתי בחשבון יבוא מקביל בכלל...
...
·בסדר, העניין שסמליין יתמחרו בהתאם, גם מן הסתם הדגם יהיה UA ולא UN. אני פשוט התכוונתי לחנויות שמוכרות דגם UN עם אחריות לשנה.. זו הדרך היחידה לנסות להתקרב כמה שיותר למחיר מייבוא אישי ולפחות שיהיה לצעוק על מישהו אם יהיה בעיה

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #49 

נועמיקו10 כתב:
...
...
·בסדר, העניין שסמליין יתמחרו בהתאם, גם מן הסתם הדגם יהיה UA ולא UN. אני פשוט התכוונתי לחנויות שמוכרות דגם UN עם אחריות לשנה.. זו הדרך היחידה לנסות להתקרב כמה שיותר למחיר מייבוא אישי ולפחות שיהיה לצעוק על מישהו אם יהיה בעיה
...
עדיין לא נצלתי בדגם הזה(un9000) ביבוא מקביל בארץ. יש לך לינק לשלוח?

asafibe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #50 

bariko כתב:תתחדש אסף.
גם אני הייתי בהתלבטות דומה, לבסוף העדפתי לשים את הכסף על גודל ולא על איכות תמונה.

באיזה גודל בחרת?
...
·55 אינצ'.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #51 

יפה.
מקווה רק שמאוחר יותר, המסך לא יתגלה כקטן מדי.

אני עם 75 , במרחק שלוש מטר, ועדיין חסרים לי עוד כמה אינטשים.
אולי זה בגלל הקטע, שתחילה בניתי על מקרן שימלא לי את כל הקיר.
בסוף ירדתי מכך והחלטתי ללכת בכיוון של טלוויזיה ענקית...

asafibe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #52 

bariko כתב:יפה.
מקווה רק שמאוחר יותר, המסך לא יתגלה כקטן מדי.

אני עם 75 , במרחק שלוש מטר, ועדיין חסרים לי עוד כמה אינטשים.
אולי זה בגלל הקטע, שתחילה בניתי על מקרן שימלא לי את כל הקיר.
בסוף ירדתי מכך והחלטתי ללכת בכיוון של טלוויזיה ענקית...
...
·אני יושב במרחק של 2.8-2.9 אבל יש גם ספה קרובה יותר (מאונכת לטלויזיה),
תכל'ס הייתי שמח ל-65 אבל זה לא נכנס בתקציב, מעדיף תמונה על גודל...

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #53 

השיקול שלי היה בדיוק ההפך, העדפתי גודל על תמונה.
הרי גם בקולנוע, מה שבעצם עושה את אפקט הוואו, ומעצים את חווית הצפייה, זה המסך הענקי.
חוץ מזה, ממילא ה-UHD כבר קרוב מאוד, ולעומת מסך כזה, גם FHD האיכותי ביותר נראה פח :lol:

אבל כל אחד והטעם שלו, וזה מה שקובע...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”