וואו! כבוד לאמאזון.
במקרה ראיתי בחור נחמד מנסה בשיא הנימוס להחזיר פיצה בפיצריה לפני כמה ימים כי הוא קיבל אותה מרוחה ומגעילה (ראיתי), הבוז והזיזול שהוא חטף מהעובדים ומנהלת המשמרת הדהים אותי. הוא לא קיבל פיצה חדשה.
אנחנו פשוט לא שם.
אגב, אני מאוד קרוב להזמין את הx3000 מאמזון. אולי אפילו עוד השבוע
וואו, זה באמת אחד ההזויים, אין עליהם.
אני הזמנתי את ה-X3000 לפני שבוע, טרם הגיע. נודע לי שהמחיר שלו ירד ב-30 פאונד בימים האחרונים, יצרתי איתם קשר בצ'אט, הסברתי את העניין, ובלי שום בעיה הם הסכימו לזכות אותי ב-30 פאונד לכרטיס אשראי. פשוט מדהים..
אז עכשיו המחיר הכולל עד הבית הוא 464 פאונד (כ-2750 ש"ח). דיל השנה.
חבריה אני שוב שואל . מי היבואן בארץ ?? האים אתם מכירים מעבדה באזור חיפה שיודעת לתקן מכשירים כאלה. אני רוצה לנסות ולתקן את המכשיר הפגום. אולי אפילו למכור אותו במצבו הנוכחי אם מישהו מעוניין ....
haifaboy כתב:חבריה אני שוב שואל . מי היבואן בארץ ?? האים אתם מכירים מעבדה באזור חיפה שיודעת לתקן מכשירים כאלה. אני רוצה לנסות ולתקן את המכשיר הפגום. אולי אפילו למכור אותו במצבו הנוכחי אם מישהו מעוניין ....
karpe כתב:וואו, זה באמת אחד ההזויים, אין עליהם.
אני הזמנתי את ה-X3000 לפני שבוע, טרם הגיע. נודע לי שהמחיר שלו ירד ב-30 פאונד בימים האחרונים, יצרתי איתם קשר בצ'אט, הסברתי את העניין, ובלי שום בעיה הם הסכימו לזכות אותי ב-30 פאונד לכרטיס אשראי. פשוט מדהים..
אז עכשיו המחיר הכולל עד הבית הוא 464 פאונד (כ-2750 ש"ח). דיל השנה.
...
·בעקבות זה גם אני פניתי אליהם והסברתי שקניתי את הרסיבר לפני שבוע, דיברתי עם הנציג והוא אמר שהמחיר זהה ואי אפשר לזכות אותי.
אחרי חצי שעה אני מקבל מייל שהם זיכו אותי ב-30 פאונד.
בו נתחיל מזה שלא אני המצאתי את השיטה , אני פשוט רכבתי על הגל. בו נמשיך בזה שהמחירים המטורפים בארץ לא קשורים רק ליבואן ( לא שהוא לא אשם , אני לא פוטר אותו לגמרי מהאשמה ) אבל יש כאן הוצאות מטורפות על מיסים , אחזקת מעבדת שרות ועובדים שלדעתי לא קיימות במקומות אחרים בעולם ברמות העלויות האלה ואם אתה לא תיקח מחיר בהתאם לא תרוויח .
תראה רשימה :
ארנונה
שכירות
מע"מ
מס הכנסה
עלויות אחזקה שוטפות ( חשמל , טלפון , חלפים )
משכורות לעובדים
ובו נסיים בזה שנקווה שבכל זאת עלות התיקון תהיה סבירה , אני כמובן אדווח על ההתפתחיות , כרגע אני צריך להביא להם את המכשיר לתל אביב בגלל שהם טוענים שהאחריות לא תקפה בארץ ולכן אי אפשר להעביר להם את המכשיר דרך המעבדה בחיפה ...
"כרגע אני צריך להביא להם את המכשיר לתל אביב בגלל שהם טוענים שהאחריות לא תקפה בארץ ולכן אי אפשר להעביר להם את המכשיר דרך המעבדה בחיפה ... "
ועל זה נאמר קישקוש בלבוש.
זה קישקוש של יבואן ,שעדין למרות הכל, לא הפנים שצריך תמיד לנסות ולעזור ללקוח ולראות בו לקוח פוטנציאלי לעתיד אפילו שכרגע רכשת בחו"ל.
מה ,אי אפשר לבקש מהמעבדה בצפון לצרף את המכשיר שלך למשלוח המוצרים שהם שולחים אחת ל... למרכז????? כאילו מה הקשר שלא רכשת פה ואין אחריות??? אין קשר, נקודה. יש אך ורק רצון להקשות עליך.
אמרתי לך .. אני לא מצדיק את היבואן או ההתנהגות שלו ( העניין עם המשלוח בהחלט מרגיז מאוד , כי באמת כמו שאמרת במילא יש להם שרות משלוחים ולא ביקשתי שיתקנו בחינם ) רק מנסה להסביר חלק מהסיבה לעלות המופרזת בארץ .
ובעניין כללי של שירות , בהחלט , אם אתם רוצים לראות שאפשר אחרת תראו את שירות הלקוחות של אמאזון , אותי הם בטוח קנו לעתיד ואני אמשיך להזמין משם.
הסיבה לעלות הגבוה היא שהיבואן רוצה להרוויח יותר ועל כל עיסקה.
כל העלויות שציינתה קיימות בכל מדינה בעולם .
מה שבטוח אבל זה שהעלויות בארץ על שרות בהחלט נמוכות יותר!!!
היבואנים היקרים (תרתי משמע) שיש לנו בארץ הם האחראיים הבלעדיים על קריסתם הקרובה. לדעתי עם השנים הבאות אנחנו נראה פחות ופחות לקוחות שרוכשים בארץ ויותר בחו"ל.