אחרי שאמרת שהיית בחנות שאתה אוהב ...והשתמשת בשירותיה...והם חסכו ממך את עוגמת הנפש מקניה של מוצר שאתה לא היית נהנה ממנו....איפה תקנה?
אני על הצלה כזאת ושירות כזה...הייתי מגיע לעמק השווה עם החנות...
...
אין ספק שבאיזה שהוא מקום אני מסכים איתך.....מצד שני הם עשו את העבודה שלהם אתה רוצה להגיד לי שכל מי שנכנס לחנות יוצא משם עם רסיבר???. אז התשובה היא לא!!!!!!
להגיע לעמק השווה זה עניין יחסי שההבדל הוא עד 1000 ש"ח אתה אומר בסדר מיסים אחריות "אבא ואמא"
אבל כשמדברים על 2.5-3K ויותר מזה לא ניתן להגיע לעמק השווה וחבל, באמת שהייתי רוצה לרכוש אותו בארץ.
אין ספק שבאיזה שהוא מקום אני מסכים איתך.....מצד שני הם עשו את העבודה שלהם אתה רוצה להגיד לי שכל מי שנכנס לחנות יוצא משם עם רסיבר???. אז התשובה היא לא!!!!!!
להגיע לעמק השווה זה עניין יחסי שההבדל הוא עד 1000 ש"ח אתה אומר בסדר מיסים אחריות "אבא ואמא"
אבל כשמדברים על 2.5-3K ויותר מזה לא ניתן להגיע לעמק השווה וחבל, באמת שהייתי רוצה לרכוש אותו בארץ.
-
...
-
בוא נגיד שעם הכל אני מסכים עד לקטע ש2.5-3 אלף שח...
בסופו של יום אני הייתי קונה בארץ....אני מוכן ורוצה לשלם על שירות.
מי יתן לי להעזין לרסיברים,רמקולים,כבלים,פאואר,סטרימרים,ועוד ועוד... אם כולנו נקנה בחו"ל?
לא שאני בעד לזרוק כסף....
בוא נגיד שעם הכל אני מסכים עד לקטע ש2.5-3 אלף שח...
בסופו של יום אני הייתי קונה בארץ....אני מוכן ורוצה לשלם על שירות.
מי יתן לי להעזין לרסיברים,רמקולים,כבלים,פאואר,סטרימרים,ועוד ועוד... אם כולנו נקנה בחו"ל?
לא שאני בעד לזרוק כסף....
...
-
לדעתי - הפוך.
כל עוד אנשים קונים במחירים השערוריתיים בארץ היבואנים לא יירדו מהעץ.
אם המכירות יירדו לכמות נמוכה מידי עבור היבואנים, הם יורידו מחירים, וכן תוכל להאזין ולהשוות בארץ, וגם לקנות.
גילוי נאות:
אני קניתי בארץ, אבל במחיר נמוך בהרבה מהמחיר המקובל לאותו רסיבר.
ואם לא הייתי מגיע למחיר שקיבלתי, לא הייתי קונה בארץ.
-
לדעתי - הפוך.
אם המכירות יירדו לכמות נמוכה מידי עבור היבואנים, הם יורידו מחירים, וכן תוכל להאזין ולהשוות בארץ, וגם לקנות.
גילוי נאות:
אני קניתי בארץ, אבל במחיר נמוך בהרבה מהמחיר המקובל לאותו רסיבר.
ואם לא הייתי מגיע למחיר שקיבלתי, לא הייתי קונה בארץ.
...
-
אני מסכים איתך על הכל רק שהיבואנים יפשטו רגל....לא שאני צריך לפרנס אותם...הם צריכים להיות תחרותיים...והם לא.
מה שאמרת על המחיר הסופי של הרסיבר בחנות...אתה צודק...בסוף החנות עושה הנחה גדולה.
-
לדעתי - הפוך.
...
המחירים של המוצרים האלו כנראה לא ירדו בטח לא משמעותית גם אם נפסיק לקנות ..
היבואן פשוט יביא פחות מאותם מוצרים. זה לא איזה קרטון חלב או קוטג' שאם אתה לא קונה אז הסופר מחזיר לחברה והיא נאלצת לזרוק כי לשנות כמויות ייצור זה כאב ראש. הם פשוט יווסתו את כמות המכשירים המיובאים.
כבר היום החנויות לא מחזיקות מוצרים אלא רק דוגמאות בחדרי ההאזנה. הם כמובן לא משלמים על זה.. הם חלון הראווה של היבואן.
ברוב המקרים היבואן הוא זה שמספק לך את המכשיר למרות שרכשת בחנות. יכול להיות שליבואן יש הסכם שלפיו עודפים הוא יכול להחזיר ליצרן בחו"ל. אין לדעת.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי
היבואן פשוט יביא פחות מאותם מוצרים. זה לא איזה קרטון חלב או קוטג' שאם אתה לא קונה אז הסופר מחזיר לחברה והיא נאלצת לזרוק כי לשנות כמויות ייצור זה כאב ראש. הם פשוט יווסתו את כמות המכשירים המיובאים.
כבר היום החנויות לא מחזיקות מוצרים אלא רק דוגמאות בחדרי ההאזנה. הם כמובן לא משלמים על זה.. הם חלון הראווה של היבואן.
ברוב המקרים היבואן הוא זה שמספק לך את המכשיר למרות שרכשת בחנות. יכול להיות שליבואן יש הסכם שלפיו עודפים הוא יכול להחזיר ליצרן בחו"ל. אין לדעת.
...
-
מידיעה-רוב הגדול ממה שרשמת מדויק!!!
הציוד שברוב החנויות הוא של היבואן.
הבעיות של היבואנים לא צריכים לעניין אף אחד.אם היבואן חייב לתמחר את המוצר שלו פי 2 ופי 3 אז הוא בבעיה.יכול להיות אבל שהוא לא חייב לתמחר פי 2 אוליי הוא פשוט מעדיף.
בחול חברות רבות מספקות חנויות לתצוגת מוצרים שלהם ואז אם התרשמתה לחיוב תוכל לרכוש איפה שתרצה.
לא יתכן שספק בחול יקבל רסיבר כמו 626 של אונקיו ימכור אותו ב 1400 כולל רווח וכולל כל המיסויי במדינתו וכאן בארץ היבואן את אותו מוצר במחיר של 5000 ויותר.
השאלה היא האם למשהוא שיש 3000 שקל לרכישת מוצר צריך לרדת בצורה קיצונית ברמה לטובת היבואן או לרכוש מוצר אכותי פי כמה לעצמו .
אני בדרך כלל ינסה בכסף שלי לרכוש את המוצר הטוב ביותר.
claudia5 כתב:.
לא יתכן שספק בחול יקבל רסיבר כמו 626 של אונקיו ימכור אותו ב 1400 כולל רווח וכולל כל המיסויי במדינתו וכאן בארץ היבואן את אותו מוצר במחיר של 5000 ויותר.
...
לא יתכן ? עובדה.
השאלה היא האם למשהוא שיש 3000 שקל לרכישת מוצר צריך לרדת בצורה קיצונית ברמה לטובת היבואן או לרכוש מוצר אכותי פי כמה לעצמו .
...
המספרים חסרי משמעות. הכסף לא נמדד בכמות האפסים מצד ימין אלא בכוח הקניה שלו. בישראל בגלל מגוון סיבות עם 3000 שקלים אתה לא יכול לעשות הרבה.
אני בדרך כלל ינסה בכסף שלי לרכוש את המוצר הטוב ביותר.
...
-
צודק, זה בעצם הדבר היחיד שנשאר לך לעשות. למקסם את הרכישה על ידי פתרונות אחרים. זה אולי פחות נוח, אבל על נוחות משלמים.
למרות מה שכתוב בפרופיל, כבר 4 שנים אני לא בתחום, אבל עדיין יודע דבר או שניים איך הדברים מתנהלים.
המותגים הגדולים - דנון, אונקיו, מרנץ וכדומה מיובאים ע"י יבואנים גדולים, שרוצים להרוויח כמה שיותר, כל ההתעסקות עם הלקוח נופלת על חנות המסכנה שגם משקיעה את הזמן , שטח האחסון והתצוגה, וגם נותנת הנחה שבסופו של דבר פוגעת בריווחיות שלה (לא של היבואן חס וחלילה).
היבואנים יכולים בקלות לתמחר את המוצרים שלהם קרוב מאוד למחיר חו"ל. המחרים שאתם רואים מחיר באמזון גרמניה / אנגליה זה כולל כבר מע"מ שמאוד דומה למע"מ אצלנו אז כל התירוץ הזה של המע"מ הוא קישקוש, גם היבואנים בארופה מביאים במשלוח את הרסיברים שהרי לא מייצרים אותם שם. ההבדל היחיד אולי שאני יכול להסכים איתו זה 18% מיסים שיש פה (אבל בעבר הספקים שאני עבדתי איתם היו מוכנים לתת לי הנחות כאילו שאוכל למכור במחיר אירופה אפילו שיש לי 18% יותר מס), אם תלכו לחנויות / יבואנים קטנים יותר תראו שתוכלו הרבה פעמים לקבל אחלה מחירים במקרים רבים אפילו זולים מאילו שבחו"ל, ככה שלסיכום :
1. החנויות פה שנותנות שירות הן "קורבנות" לא פחות מהלקוחות של החזירות של היבואנים הגדולים.
2. אם תקנו מותגים פחות גנאריים (יותר רלוונטי לסטיראו ומוצריו ואו רמקולים) תראו שתוכלו לקבל מחירים המתקרבים לחול ולפעמים טובים יותר.
3. אם אנחנו כצרכנים לא נשלם, אז אולי יירדו המחירים ואם היבואנים הגדולים באמת לא ייבאו אבל אז יצוצו יבואנים קטנים שיסכימו ברצון להביא את המוצרים הנ"ל במחירים שפויים יותר.
brillix כתב:למרות מה שכתוב בפרופיל, כבר 4 שנים אני לא בתחום, אבל עדיין יודע דבר או שניים איך הדברים מתנהלים.
המותגים הגדולים - דנון, אונקיו, מרנץ וכדומה מיובאים ע"י יבואנים גדולים, שרוצים להרוויח כמה שיותר, כל ההתעסקות עם הלקוח נופלת על חנות המסכנה שגם משקיעה את הזמן , שטח האחסון והתצוגה, וגם נותנת הנחה שבסופו של דבר פוגעת בריווחיות שלה (לא של היבואן חס וחלילה).
היבואנים יכולים בקלות לתמחר את המוצרים שלהם קרוב מאוד למחיר חו"ל. המחרים שאתם רואים מחיר באמזון גרמניה / אנגליה זה כולל כבר מע"מ שמאוד דומה למע"מ אצלנו אז כל התירוץ הזה של המע"מ הוא קישקוש, גם היבואנים בארופה מביאים במשלוח את הרסיברים שהרי לא מייצרים אותם שם. ההבדל היחיד אולי שאני יכול להסכים איתו זה 18% מיסים שיש פה (אבל בעבר הספקים שאני עבדתי איתם היו מוכנים לתת לי הנחות כאילו שאוכל למכור במחיר אירופה אפילו שיש לי 18% יותר מס), אם תלכו לחנויות / יבואנים קטנים יותר תראו שתוכלו הרבה פעמים לקבל אחלה מחירים במקרים רבים אפילו זולים מאילו שבחו"ל, ככה שלסיכום :
1. החנויות פה שנותנות שירות הן "קורבנות" לא פחות מהלקוחות של החזירות של היבואנים הגדולים.
2. אם תקנו מותגים פחות גנאריים (יותר רלוונטי לסטיראו ומוצריו ואו רמקולים) תראו שתוכלו לקבל מחירים המתקרבים לחול ולפעמים טובים יותר.
3. אם אנחנו כצרכנים לא נשלם, אז אולי יירדו המחירים ואם היבואנים הגדולים באמת לא ייבאו אבל אז יצוצו יבואנים קטנים שיסכימו ברצון להביא את המוצרים הנ"ל במחירים שפויים יותר.
כל הכוח הוא אצלנו הצרכנים !!!
...
-
רק מה שונה "יבואן קטן" מהאדם הפשוט שמזמין מחו"ל ? זה דיי אותו דבר .. וזה קורה כבר היום.
brillix כתב:למרות מה שכתוב בפרופיל, כבר 4 שנים אני לא בתחום, אבל עדיין יודע דבר או שניים איך הדברים מתנהלים.
...
-
בהתחלה אולי היבואן יביא פחות.
בטווח היותר רחוק, ליצרן יש אינטרס שמוצריו יימכרו.
בהרבה מקרים, כשהיצרן רואה שהיבואן לא מוכר מספיק, הוא מחפש להחליפו.
ברור שתצוגה בחנות היא רכוש היבואן ולא החנות, לפחות ברוב המקרים.
בוא נעשה סדר.
אני מסכים עם כל מה שנאמר,לשני הצדדים גם כצרכן וגם כמי שמבין שכל אחד רוצה להרוויח ואולי היבואנים מגזימים.
לדעתי הם לא מגזימים -זה המבנה של המשק שלנו,ונכון שהיבוא הרבה פעמים שווה פי כמה מקניה מקומית,אין ויכוח.
אוסיף ואומר שיש חנויות ויבואנים שבושה איך שהם מתנהגים.
ובכל זאת ,כשההפרד הגיוני וסביר,אני יותר משמח לשלם לחנות,למי שנתן לי שירות.
עד היום רכשתי הרבה ולא יבאתי פעם אחת.