cluber77 כתב:אני לא מצליח לעשות AIRPLAY מהאייפון, הוא משמיע רק סאונד באנדרואיד TV שלי, יש פיתרון?
...
כי yes-Go לא עושה AirPlay אלא אפשרי להציג את כל המכשיר בשיטת הMirroring,
XBMC לא יודע לקבל Mirroring כי יש שם הצפנה אלא רק AirPlay כמו יוטיוב ודומיו
AirPlay כמו ביוטיוב עובד כך שהוא מעביר לXBMC את כתובת והוא משדר משם, Mirroring לא עובד כך.
הפתרון הוא או לקנות Apple-TV או מחשב מק עם תוכנת X-Mirage.
Mp3lll
לא הבנתי, תכף יוצא יס גו?
האם הכוונה שיצא למחשב? כי ל ios ולאנדרואיד כבר יש.
ולבעלי טאבלט או אייפד שרוצים לבצע העברה למסך הגדול יש את ברירת חיבור ישיר לטלויזיה או באמצעות מירורינג כלשהו ע״י אפל טיוי או כל מכשיר אחר המחובר לטליוויזיה שיודע לקבל מירורינג
וכן יש תוכנות לווינדוס למק ללינוקס ולאנדרואיד
לרוב בעלות של עד 20₪
האיכות שידור של מירורינג (לעומת air play) היא לא משהו
גלית, תעבירי את זה הלאה למי שאחראי על פרוייקט יס גו בחברה שלכם....
נסעתי היום יום ברחובות תל אביב, גם באיזור תל השומר, כל לוחות הפרסום היו מוצפים בקמפיין שלכם ליס גו, הכל טוב ויפה אבל...
ההגבלה המעצבנת והמטופשת שלכם למכשיר אחד בלבד שניתן לצפיה, זה פשוט הורס את החוויה ואת הרצון להשתמש בשירות הזה ולא פחות מעצבן ואני מסכים עם עופר, ההגבלה שנתתם למספר המכשירים שניתן לרשום במנוי, הייתם לפחות מאפשרים 5 מכשירים ושתי צפיות בו זמנית, היום לכולם יש מחשב בבית ולרובנו גם טאבלט שלא לדבר על סמארטפון, יש לפחות ילד אחד, קיצר תתעוררו שם ביס, השירות והרעיון נהדר אבל החשיבה מעבר לצערי פיספסתם כאן בגדול.
היי TalYerushalmi, ראיתי שהשתמשת ב-Flex 2 בשביל שאפליקציית YesGO לא תחשוב שאתה פרוץ, וזה הצליח לך. אתה יכול להגדיר את ה-Patch או לתת הנחיות איך להגדיר ב-Flex 2 כדי שה-YesGO יעבוד?