נכון אבל אני נגד רבתי. אני לא יורק לבאר שממנה אני שותה אבל זה רק אני כל אחד יעשה מה הוא מבין.ziv_r כתב:יש גם אנשים שלא משלמים כלום....
USENET
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17943
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
עדיף היה שלא תגיב בעניין ותשאיר אותו כך למרות היותך מנהל תרשה לי לגחךziv_r כתב:גם לא תקבל כאן הזמנות לאתרי טורנט. מי שישלח, חשבונו יוקפא וזאת מכיון שאנחנו לא תומכים בהורדות קבצים פיראטיים....
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
shay1,
ממש לא הייתי משאיר את הנושא כך מכיוון שהדבר מראה מצג שווא כאילו אנחנו תומכים בנושא.
עוד משהו, אף חבר אתר לא ישלח לאדם אחר הזמנה מכיוון שהדבר מסכן את חברותו באתר של הראשון.
אחרון, זה לא נושא בו אפשר לדון, עמדת האתר מאוד ברורה בנושא.
ממש לא הייתי משאיר את הנושא כך מכיוון שהדבר מראה מצג שווא כאילו אנחנו תומכים בנושא.
עוד משהו, אף חבר אתר לא ישלח לאדם אחר הזמנה מכיוון שהדבר מסכן את חברותו באתר של הראשון.
אחרון, זה לא נושא בו אפשר לדון, עמדת האתר מאוד ברורה בנושא.
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
מחקת את תשובותיי אליך ?ziv_r כתב:shay1,
אחרון, זה לא נושא בו אפשר לדון, עמדת האתר מאוד ברורה בנושא....
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- mosheva
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 858
קראתי את הפוסטים בעיון, אני משתמש כשנה ב USNET בעיקר לסדרות וזה פשוט מדהים, הסדרות יורדות אוטומטית (בעזרת sickbeard) תכנים חדשים כמו סרטים יורדים ממש ממש מהר, ומה שאני לא מוצא משתמש בטורנט.
ההורדה האוטומטית זה פשוט חלומי, פעם בטורנט הייתי מרגיש שאני צריך לעבוד ממש ולהוריד את הקובץ כמה שיותר מהר כדי שאני יוכל להחזיר לכמה שיותר אנשים פשוט כל הזמן סביב זה, היום המחשב עובד בשבילי וזה תענוג!
הייתי חבר בטורנטליץ כ-4 שנים (ללא מנוי, ללא זיוף) והפסקתי בגלל בעיה אחת עיקרית, לא הייתי יכול לשתף מספיק בגלל מהירות העלאה המחורבנת מהארץ ומצד שני כבר לא היה לי מקום על הארד דיסק כדי לשמור את הקבצים...
בסופו של יום עקב חוסר שימוש נעלו לי את החשבון בטורנטליץ...
לא נתקלתי בבעיה של RAR בתוך RAR ואז סיסמא, למעט קובץ אחד במשך שנה... אולי יש שינוי טרנד שטרם נתקלתי בו...
את ה RAR בתוך RAR אני רואה יותר בטורנטים מאתרים פתוחים כדומגת פיראט ביי, וקיקאס.
ההורדה האוטומטית זה פשוט חלומי, פעם בטורנט הייתי מרגיש שאני צריך לעבוד ממש ולהוריד את הקובץ כמה שיותר מהר כדי שאני יוכל להחזיר לכמה שיותר אנשים פשוט כל הזמן סביב זה, היום המחשב עובד בשבילי וזה תענוג!
הייתי חבר בטורנטליץ כ-4 שנים (ללא מנוי, ללא זיוף) והפסקתי בגלל בעיה אחת עיקרית, לא הייתי יכול לשתף מספיק בגלל מהירות העלאה המחורבנת מהארץ ומצד שני כבר לא היה לי מקום על הארד דיסק כדי לשמור את הקבצים...
בסופו של יום עקב חוסר שימוש נעלו לי את החשבון בטורנטליץ...
לא נתקלתי בבעיה של RAR בתוך RAR ואז סיסמא, למעט קובץ אחד במשך שנה... אולי יש שינוי טרנד שטרם נתקלתי בו...
את ה RAR בתוך RAR אני רואה יותר בטורנטים מאתרים פתוחים כדומגת פיראט ביי, וקיקאס.