צריך את עזרתכם באוזניות עד 800 ש"ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
Streamlight פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

שליחה

הזמנתי גם מBUY2USA. אמור להגיע למחסנים שלהם ב15 לחודש.... :)
מצפה להן בקוצר רוח! תודה לניר שהאיר את עינינו!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

שלי כבר בדרך לארץ! :)

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938

שליחה

Streamlight כתב:הזמנתי גם מBUY2USA. אמור להגיע למחסנים שלהם ב15 לחודש.... :)
מצפה להן בקוצר רוח! תודה לניר שהאיר את עינינו!
...
בכיף :)

אני אמור לקבל אותם ממש בקרוב. לכשיגיעו, צריך לעשות להם ברייק אין של לפחות 80 שעות.
הזמנתי גם כבל משודרג של Audio Quest שאני מתכוון להחליף עם ה- stock כבל. נראה איך ילך.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

Nir1 כתב:
...
...
בכיף :)

אני אמור לקבל אותם ממש בקרוב. לכשיגיעו, צריך לעשות להם ברייק אין של לפחות 80 שעות.
הזמנתי גם כבל משודרג של Audio Quest שאני מתכוון להחליף עם ה- stock כבל. נראה איך ילך.
...
תעדכן כשאתה מסיים את ההרצה והשידרוגים ונעשה מבחן עיוור אם יש הבדל לעומת אוזניות זהות ללא הנ"ל... :wink: (f)

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

כמובן (Y)

Streamlight פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תיקון: בדרך לארץ גם... :)
שבת שלום חברים

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

הגיעו! משלוח תואם למחר... 8)

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

וואו, זה היה מהיר. גם שלי בדרך.
בינתיים המחיר ב- Amazon ו- Newegg ירד ל- $60.99 - מדהים!

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

ה-Mikros 90 שלי הגיעו עם שליח עד הבית על הבוקר והן כבר נותנות פייט ראוי עד כדי ניצחון בנקודות על ה-M50 שלי. לא הספקתי ממש לבדוק אותן כמו שצריך, אבל לפחות נראה לי שהתלונה העיקרית על זה שהן לוחצות לא תופסת במקרה שלי, ואני מאוד רגיש ללחץ על האוזניים.

מה שבטוח, הן נראות נהדר, מגיעות עם כבל נתיק אך מעט דק למחיר המקורי שלהן, והנרתיק שלהן מעולה. אני הולך לטוס איתן מחר לשבועיים, אז הולך להיות חריש עמוק עליהן מבחינתי, ואז אפתח גם שרשור "התחדשתי" עם תמונות ורשמים קצת יותר מעמיקים.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

תתחדש ותהנה :)

אמנם נקודת הפתיחה שלהן טובה למדי, אבל השיפור האמיתי יורגש בטווח של 80 שעות פלוס.

אני כבר ממתין בציפיה לקבל את שלי.

Streamlight פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

טוב אז גם אני קיבלתי את Martin Logan Mikros 90 שלי :)
אכן עושות רושם טוב מאוד. הן טיפ טיפה לוחצות ומחממות. ואני יודע על מה אני מדבר היו לי AKG K518LE :oops:
בכל אופן מה ששמתי לב עד עכשיו: עיצוב מדהים, קומפקטיות ובנייה ברמה גבוהה מאוד, הטראבלים ממש מצוינים, באס מדויק, רמת הפירוט.... טוב רמת הפירוט היא מה שאתה הכי לא מוכן אליו מאוזניות במחיר שכזה. וכל השאר בכללי מפאקינג אוזניות של 60$!!!
עושה רושם שמוסיקה אלקטרונית הוא לא הצד המוביל שלהן. למרות שגם שם הן סבבה לגמרי... שמעתי את Nickelback - Savin me בפורמט FLAC וזה היה פשוט תאווה לאוזניים.
בiPhone הן גם נשמעות לא רע בכלל, ומגיעות לווליום די גבוהה והאיכות טובה מאוד. עושה רושם שהאופציה של ההגבהה/הנמכה מהכפתורים זמינה רק בחיבור לפלאפון.
מה שכן רציתי לשאול שאלה, אני משתמש ביציאת האודיו מהלוח אם (החיצונית לא האחורית) ויש לי הרגשה שהן מסוגלות ליותר ממקור אחר (DAC\מגבר) מה אתם חושבים?

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

תהנה! (Y)

האוזניות אינן זקוקות להגברה, אבל ללא ספק יודעות להשתדך היטב לכל מגבר שקיים בשוק. לדעתי אתה תהנה אפילו יותר עם מגבר של FIIO E12 או C&C BH2. כפי שציינת, האוזניות מאוד מפורטות ומאפשרות לשמוע את הדברים הקטנים והזעומים ביותר בכל הקלטה, כמו למשל נשימות אל תוך המיקרופון. לכן איכות האודיו עצמה חשובה לא פחות מהוספה של דאק או מגבר.

אתה תראה שהאוזניות יפתחו וישתפרו אפילו יותר עם הזמן. בחברה ממליצים להתחיל לשמוע אחרי 20 שעות של ברייק אין, אבל השיפור האמיתי מתחיל באיזור של 80 שעות והפתיחה הסופית מגיעה באיזור ה- 200.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

לעניות דעתי, ברייק אין זה פיקציה. בכל מקרה במדריך למשתמש של האוזניות הנ"ל מדובר על 15-30 שעות לכל היותר.

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

לדעתי, במקרה של האוזניות האלה ניתן יהיה לחוש (או לשמוע) בהבדל במרוצת השעות.

בכל מקרה, קיבלתי את הכבל האלטרנטיבי שאני מתכוון לנסות במקום ה- stock כבל. מדובר בדגם Pipeline ET-4 והוא מוסיף אווריריות ועומק נוסף לצליל. הולך להיות מאוד מעניין :D

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

תעשה מבחן עיוור עם הכבל ונראה אם אתה שומע את האווריריות והעומק הנוסף... ;)

נ.ב. אתה יודע מה, אם תוספת של כבל ב-$10 עושה לך כזה הבדל, אז שיבושם לך..! (f)

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

יש מקרים שהכבל בהחלט יכול לעשות את ההבדל. אני לא יודע אם ההשפעה תהיה בכל הסגנונות אבל ברמה כזאת של פירוט באוזניות, לבטח יהיה הבדל כלשהו, תלוי כמובן באוזן שלך. יש גם דיבור על כך שהכבל של ה- V-Moda M80 מתאים לאוזניות ועשוי לתת מימד נוסף.

אגב, לגבי העלות של הכבל, זה מחיר חיסול. הוא עולה הרבה יותר ומיוצר על ידי חברת Audio Quest.
כמו כן, אני ממתין לכבל בסגנון של Toxic שעולה הרבה יותר. כמו שאמרתי, יהיה מעניין.

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915

שליחה

אם תקרא קצת בhead fi תבין שסוג הכבל לא משפיע בשום צורה על הצליל זה הכל שטויות.. לפחות לא עם אוזן בלתי מזוינת, על כל פוסט של מישהו שקנה כבל חדש קיים פוסט שטוען שמבחינת סאונד אין שום שינוי.. כבל לא יכול לשנות אוזניות.. אולי אולי התנגדות שיכולה להיווצר בגלל הכבל אבל לא ברמה מספיק מורגשת כדי לשנות סאונד, לפי דעתי לפחות..
אנשים שם כבר מרוב מודים שעשו לאוזניות כבר מזמן שכחו איך הם באמת נשמעות ומנסים כל דבר אפשרי כדי לטעון לכתר כמודר הטוב ביותר .. לפי דעתי החלפת כבל היא אחת מהאשליות שלהם..

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

קראתי. כמו בכל דבר שקשור לתחום האודיו, תשאל 5 אנשים את אותה השאלה ותקבל 10 תשובות שונות :D

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915

שליחה

צודק, בכל מקרה האוזניים שלך הם אלו שצריכות להחליט בשבילך ;)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

מבחן עיוור. זה כל מה שצריך לעשות כדי לגלות אם האוזניים שלך מספרות לך את האמת, או שהמוח שלך מוכר לך לוקשים... :wink: (i)

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”