מצפה להן בקוצר רוח! תודה לניר שהאיר את עינינו!
צריך את עזרתכם באוזניות עד 800 ש"ח
-
Streamlight
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
הזמנתי גם מBUY2USA. אמור להגיע למחסנים שלהם ב15 לחודש....
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
שלי כבר בדרך לארץ! 
- Nir1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 938
בכיףStreamlight כתב:הזמנתי גם מBUY2USA. אמור להגיע למחסנים שלהם ב15 לחודש....![]()
מצפה להן בקוצר רוח! תודה לניר שהאיר את עינינו!...
אני אמור לקבל אותם ממש בקרוב. לכשיגיעו, צריך לעשות להם ברייק אין של לפחות 80 שעות.
הזמנתי גם כבל משודרג של Audio Quest שאני מתכוון להחליף עם ה- stock כבל. נראה איך ילך.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

תעדכן כשאתה מסיים את ההרצה והשידרוגים ונעשה מבחן עיוור אם יש הבדל לעומת אוזניות זהות ללא הנ"ל...Nir1 כתב:בכיף......
אני אמור לקבל אותם ממש בקרוב. לכשיגיעו, צריך לעשות להם ברייק אין של לפחות 80 שעות.
הזמנתי גם כבל משודרג של Audio Quest שאני מתכוון להחליף עם ה- stock כבל. נראה איך ילך....
- Nir1
-
- חבר פעיל במיוחד

כמובן 
-
Streamlight
-
- חבר שרק התחיל

תיקון: בדרך לארץ גם... 
שבת שלום חברים
שבת שלום חברים
- epony
-
- חבר במועדון 10K

הגיעו! משלוח תואם למחר... 
- Nir1
-
- חבר פעיל במיוחד

וואו, זה היה מהיר. גם שלי בדרך.
בינתיים המחיר ב- Amazon ו- Newegg ירד ל- $60.99 - מדהים!
בינתיים המחיר ב- Amazon ו- Newegg ירד ל- $60.99 - מדהים!
- epony
-
- חבר במועדון 10K

ה-Mikros 90 שלי הגיעו עם שליח עד הבית על הבוקר והן כבר נותנות פייט ראוי עד כדי ניצחון בנקודות על ה-M50 שלי. לא הספקתי ממש לבדוק אותן כמו שצריך, אבל לפחות נראה לי שהתלונה העיקרית על זה שהן לוחצות לא תופסת במקרה שלי, ואני מאוד רגיש ללחץ על האוזניים.
מה שבטוח, הן נראות נהדר, מגיעות עם כבל נתיק אך מעט דק למחיר המקורי שלהן, והנרתיק שלהן מעולה. אני הולך לטוס איתן מחר לשבועיים, אז הולך להיות חריש עמוק עליהן מבחינתי, ואז אפתח גם שרשור "התחדשתי" עם תמונות ורשמים קצת יותר מעמיקים.
מה שבטוח, הן נראות נהדר, מגיעות עם כבל נתיק אך מעט דק למחיר המקורי שלהן, והנרתיק שלהן מעולה. אני הולך לטוס איתן מחר לשבועיים, אז הולך להיות חריש עמוק עליהן מבחינתי, ואז אפתח גם שרשור "התחדשתי" עם תמונות ורשמים קצת יותר מעמיקים.
- Nir1
-
- חבר פעיל במיוחד

תתחדש ותהנה
אמנם נקודת הפתיחה שלהן טובה למדי, אבל השיפור האמיתי יורגש בטווח של 80 שעות פלוס.
אני כבר ממתין בציפיה לקבל את שלי.
אמנם נקודת הפתיחה שלהן טובה למדי, אבל השיפור האמיתי יורגש בטווח של 80 שעות פלוס.
אני כבר ממתין בציפיה לקבל את שלי.
-
Streamlight
-
- חבר שרק התחיל

טוב אז גם אני קיבלתי את Martin Logan Mikros 90 שלי
אכן עושות רושם טוב מאוד. הן טיפ טיפה לוחצות ומחממות. ואני יודע על מה אני מדבר היו לי AKG K518LE
בכל אופן מה ששמתי לב עד עכשיו: עיצוב מדהים, קומפקטיות ובנייה ברמה גבוהה מאוד, הטראבלים ממש מצוינים, באס מדויק, רמת הפירוט.... טוב רמת הפירוט היא מה שאתה הכי לא מוכן אליו מאוזניות במחיר שכזה. וכל השאר בכללי מפאקינג אוזניות של 60$!!!
עושה רושם שמוסיקה אלקטרונית הוא לא הצד המוביל שלהן. למרות שגם שם הן סבבה לגמרי... שמעתי את Nickelback - Savin me בפורמט FLAC וזה היה פשוט תאווה לאוזניים.
בiPhone הן גם נשמעות לא רע בכלל, ומגיעות לווליום די גבוהה והאיכות טובה מאוד. עושה רושם שהאופציה של ההגבהה/הנמכה מהכפתורים זמינה רק בחיבור לפלאפון.
מה שכן רציתי לשאול שאלה, אני משתמש ביציאת האודיו מהלוח אם (החיצונית לא האחורית) ויש לי הרגשה שהן מסוגלות ליותר ממקור אחר (DAC\מגבר) מה אתם חושבים?
אכן עושות רושם טוב מאוד. הן טיפ טיפה לוחצות ומחממות. ואני יודע על מה אני מדבר היו לי AKG K518LE
בכל אופן מה ששמתי לב עד עכשיו: עיצוב מדהים, קומפקטיות ובנייה ברמה גבוהה מאוד, הטראבלים ממש מצוינים, באס מדויק, רמת הפירוט.... טוב רמת הפירוט היא מה שאתה הכי לא מוכן אליו מאוזניות במחיר שכזה. וכל השאר בכללי מפאקינג אוזניות של 60$!!!
עושה רושם שמוסיקה אלקטרונית הוא לא הצד המוביל שלהן. למרות שגם שם הן סבבה לגמרי... שמעתי את Nickelback - Savin me בפורמט FLAC וזה היה פשוט תאווה לאוזניים.
בiPhone הן גם נשמעות לא רע בכלל, ומגיעות לווליום די גבוהה והאיכות טובה מאוד. עושה רושם שהאופציה של ההגבהה/הנמכה מהכפתורים זמינה רק בחיבור לפלאפון.
מה שכן רציתי לשאול שאלה, אני משתמש ביציאת האודיו מהלוח אם (החיצונית לא האחורית) ויש לי הרגשה שהן מסוגלות ליותר ממקור אחר (DAC\מגבר) מה אתם חושבים?
- Nir1
-
- חבר פעיל במיוחד

תהנה!
האוזניות אינן זקוקות להגברה, אבל ללא ספק יודעות להשתדך היטב לכל מגבר שקיים בשוק. לדעתי אתה תהנה אפילו יותר עם מגבר של FIIO E12 או C&C BH2. כפי שציינת, האוזניות מאוד מפורטות ומאפשרות לשמוע את הדברים הקטנים והזעומים ביותר בכל הקלטה, כמו למשל נשימות אל תוך המיקרופון. לכן איכות האודיו עצמה חשובה לא פחות מהוספה של דאק או מגבר.
אתה תראה שהאוזניות יפתחו וישתפרו אפילו יותר עם הזמן. בחברה ממליצים להתחיל לשמוע אחרי 20 שעות של ברייק אין, אבל השיפור האמיתי מתחיל באיזור של 80 שעות והפתיחה הסופית מגיעה באיזור ה- 200.
האוזניות אינן זקוקות להגברה, אבל ללא ספק יודעות להשתדך היטב לכל מגבר שקיים בשוק. לדעתי אתה תהנה אפילו יותר עם מגבר של FIIO E12 או C&C BH2. כפי שציינת, האוזניות מאוד מפורטות ומאפשרות לשמוע את הדברים הקטנים והזעומים ביותר בכל הקלטה, כמו למשל נשימות אל תוך המיקרופון. לכן איכות האודיו עצמה חשובה לא פחות מהוספה של דאק או מגבר.
אתה תראה שהאוזניות יפתחו וישתפרו אפילו יותר עם הזמן. בחברה ממליצים להתחיל לשמוע אחרי 20 שעות של ברייק אין, אבל השיפור האמיתי מתחיל באיזור של 80 שעות והפתיחה הסופית מגיעה באיזור ה- 200.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

לעניות דעתי, ברייק אין זה פיקציה. בכל מקרה במדריך למשתמש של האוזניות הנ"ל מדובר על 15-30 שעות לכל היותר.
- Nir1
-
- חבר פעיל במיוחד

לדעתי, במקרה של האוזניות האלה ניתן יהיה לחוש (או לשמוע) בהבדל במרוצת השעות.
בכל מקרה, קיבלתי את הכבל האלטרנטיבי שאני מתכוון לנסות במקום ה- stock כבל. מדובר בדגם Pipeline ET-4 והוא מוסיף אווריריות ועומק נוסף לצליל. הולך להיות מאוד מעניין
בכל מקרה, קיבלתי את הכבל האלטרנטיבי שאני מתכוון לנסות במקום ה- stock כבל. מדובר בדגם Pipeline ET-4 והוא מוסיף אווריריות ועומק נוסף לצליל. הולך להיות מאוד מעניין
- epony
-
- חבר במועדון 10K

תעשה מבחן עיוור עם הכבל ונראה אם אתה שומע את האווריריות והעומק הנוסף... 
נ.ב. אתה יודע מה, אם תוספת של כבל ב-$10 עושה לך כזה הבדל, אז שיבושם לך..!
נ.ב. אתה יודע מה, אם תוספת של כבל ב-$10 עושה לך כזה הבדל, אז שיבושם לך..!
- Nir1
-
- חבר פעיל במיוחד

יש מקרים שהכבל בהחלט יכול לעשות את ההבדל. אני לא יודע אם ההשפעה תהיה בכל הסגנונות אבל ברמה כזאת של פירוט באוזניות, לבטח יהיה הבדל כלשהו, תלוי כמובן באוזן שלך. יש גם דיבור על כך שהכבל של ה- V-Moda M80 מתאים לאוזניות ועשוי לתת מימד נוסף.
אגב, לגבי העלות של הכבל, זה מחיר חיסול. הוא עולה הרבה יותר ומיוצר על ידי חברת Audio Quest.
כמו כן, אני ממתין לכבל בסגנון של Toxic שעולה הרבה יותר. כמו שאמרתי, יהיה מעניין.
אגב, לגבי העלות של הכבל, זה מחיר חיסול. הוא עולה הרבה יותר ומיוצר על ידי חברת Audio Quest.
כמו כן, אני ממתין לכבל בסגנון של Toxic שעולה הרבה יותר. כמו שאמרתי, יהיה מעניין.
- atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 915
אם תקרא קצת בhead fi תבין שסוג הכבל לא משפיע בשום צורה על הצליל זה הכל שטויות.. לפחות לא עם אוזן בלתי מזוינת, על כל פוסט של מישהו שקנה כבל חדש קיים פוסט שטוען שמבחינת סאונד אין שום שינוי.. כבל לא יכול לשנות אוזניות.. אולי אולי התנגדות שיכולה להיווצר בגלל הכבל אבל לא ברמה מספיק מורגשת כדי לשנות סאונד, לפי דעתי לפחות..
אנשים שם כבר מרוב מודים שעשו לאוזניות כבר מזמן שכחו איך הם באמת נשמעות ומנסים כל דבר אפשרי כדי לטעון לכתר כמודר הטוב ביותר .. לפי דעתי החלפת כבל היא אחת מהאשליות שלהם..
אנשים שם כבר מרוב מודים שעשו לאוזניות כבר מזמן שכחו איך הם באמת נשמעות ומנסים כל דבר אפשרי כדי לטעון לכתר כמודר הטוב ביותר .. לפי דעתי החלפת כבל היא אחת מהאשליות שלהם..
- Nir1
-
- חבר פעיל במיוחד

קראתי. כמו בכל דבר שקשור לתחום האודיו, תשאל 5 אנשים את אותה השאלה ותקבל 10 תשובות שונות 
- atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 915
צודק, בכל מקרה האוזניים שלך הם אלו שצריכות להחליט בשבילך 
- epony
-
- חבר במועדון 10K

מבחן עיוור. זה כל מה שצריך לעשות כדי לגלות אם האוזניים שלך מספרות לך את האמת, או שהמוח שלך מוכר לך לוקשים...