גיליתי תקלה במסך
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
amitgv1amitgv1 כתב:באסה....
מה עובר עליהם. מה זה המסך הזה ? ועוד כשמדובר על מסך hi end.
נקווה שהמסך הבא יהיה נורמלי. זה ממש לא אמיתי החוויות שאנשים עוברים כאן עם מסכים...
במידה ופותח השרשור היה רוכש את המסך דרך חנות מתמחה איכותית . היה מונע מעצמו את כול ההתעסקות המיותרת מול החנות ומול היבואן !
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
לא הבנתי את הקשר. היבואן החליף לו מייד מסך על שני פקסלים שרופים למרות שלא מחוייב.9000es כתב:amitgv1amitgv1 כתב:באסה....
נקווה שהמסך הבא יהיה נורמלי. זה ממש לא אמיתי החוויות שאנשים עוברים כאן עם מסכים...
במידה ופותח השרשור היה רוכש את המסך דרך חנות מתמחה איכותית . היה מונע מעצמו את כול ההתעסקות המיותרת מול החנות ומול היבואן !...
עכשיו קיבל מסך שני שלדעתי לא היה צריך לצאת במצב כזה מהמפעל. הטענות שלי כנגד פיליפס ולא היבואן.
מה היבואן או החנות אשמים?
איך זה קשור לחנות מתמחה?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

amitgv1amitgv1 כתב:לא הבנתי את הקשר. היבואן החליף לו מייד מסך על שני פקסלים שרופים למרות שלא מחוייב.9000es כתב:amitgv1amitgv1 כתב:באסה....
במידה ופותח השרשור היה רוכש את המסך דרך חנות מתמחה איכותית . היה מונע מעצמו את כול ההתעסקות המיותרת מול החנות ומול היבואן !...
עכשיו קיבל מסך שני שלדעתי לא היה צריך לצאת במצב כזה מהמפעל. הטענות שלי כנגד פיליפס ולא היבואן.
איך זה קשור לחנות מתמחה?...
אתה באמת מאמין שהיבואן התנדב להחליף לו מסך עם 2 פיקסלים במהירות הבזק .
מי אמר לך שהמסך השני יצא ישר מהמפעל .
אני מאמין שהפורום הזה משפיע על היבואנים יותר מחנות כזו או אחרת.9000es כתב:amitgv1amitgv1 כתב:לא הבנתי את הקשר. היבואן החליף לו מייד מסך על שני פקסלים שרופים למרות שלא מחוייב.9000es כתב:amitgv1amitgv1 כתב:באסה....
מי אמר לך שהמסך השני יצא ישר מהמפעל ....
אני אומר את מה שאומר על סמך מה שקורא בפורום. לא נראה שהוא עבר ויאדלרוזה לפני שהוחלט להחליף לו מסך. הוא רשם ביום מסוים שיש לו פקסלים שרופים, תיאמו לו טכנאי והטכנאי קבע החלפה.
לגבי המסך השני, כל המסכים האלה הגיעו לארץ רק לפני פחות מחודש. מה הוא כבר יכל לעבור. זה גם לא מגיע לחנויות. החנות מעבירה הזמנה ליבואן והיבואן שולח את המסך. אין הבדל בין חנות א לחנות ב
- 9000es
- חבר במועדון 10K

amitgv1amitgv1 כתב:
לגבי המסך השני, כל המסכים האלה הגיעו לארץ רק לפני פחות מחודש. מה הוא כבר יכל לעבור. זה גם לא מגיע לחנויות. החנות מעבירה הזמנה ליבואן והיבואן שולח את המסך. אין הבדל בין חנות א לחנות ב...
אני מבין שאתה יודע בדיוק מתי מגיעים המסכים של פיליפס ארצה . נשמע כאחד שמקורב לחברה ?
בקשר להבדלים בין חנויות תאמין לי שיש הבדלים !
מה שאתה למעשה אומר זה את הדבר הבא:9000es כתב:amitgv1amitgv1 כתב:באסה....
פותח השרשור ורק הוא אשם במצב שנקלע אליו עקב זה שלא רכש את המסך ב"חנות המתמחה האיכותית".
העובדה שהמסך הזה ומסכי פיליפס מסדרות גבוהות נמכרים ברשת החנויות שקם אלקטריק בלבד שהן החנויות
המוכרות את מוצרי אלקטרה - היבואן הרשמי ואין את המסכים האלה בתצוגה בחנויות המתמחות מזה אתה מתעלם...
זה באמת נראה לך רציני לנסות להפיל את זה על רוכש המסך שקנה אותו דרך יבואן רשמי ברשת גדולה ומוכרת בישראל?
זו הדרך שלך לנסות לעזור לו?
אהה ואת עמית שרכש לא מזמן מסך זהה ומנסה לעזור אתה מאשים שהוא "עובד ומקורב לחברה"... אין מילים...
dor8 כתב:מה שאתה למעשה אומר זה את הדבר הבא:9000es כתב:amitgv1amitgv1 כתב:באסה....
פותח השרשור ורק הוא אשם במצב שנקלע אליו עקב זה שלא רכש את המסך ב"חנות המתמחה האיכותית".
העובדה שהמסך הזה ומסכי פיליפס מסדרות גבוהות נמכרים ברשת החנויות שקם אלקטריק בלבד שהן החנויות
המוכרות את מוצרי אלקטרה - היבואן הרשמי ואין את המסכים האלה בתצוגה בחנויות המתמחות מזה אתה מתעלם...
זה באמת נראה לך רציני לנסות להפיל את זה על רוכש המסך שקנה אותו דרך יבואן רשמי ברשת גדולה ומוכרת בישראל?
זו הדרך שלך לנסות לעזור לו?
אהה ואת עמית שרכש לא מזמן מסך זהה ומנסה לעזור אתה מאשים שהוא "עובד ומקורב לחברה"... אין מילים......
אני לא התכוונתי להגיב.
מלאכתם של צדיקים ....
איזה מזל שיש את הפורום הזה...בדיוק התלבטתי בין F8000
לפיליפס המדוברת.
מקווה שהסרט הזה יסתיים מהר ללא נפגעים.
מקווה שהסרט הזה יסתיים מהר ללא נפגעים.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

dor8dor8 כתב: זה באמת נראה לך רציני לנסות להפיל את זה על רוכש המסך שקנה אותו דרך יבואן רשמי ברשת גדולה ומוכרת בישראל?
...
לרכוש מסך דרך רשת גדולה ומוכרת
מסך רוכשים רך ורק דרך חנות מתמחה איכותית !
9000es קראתי את כל מה שכתבת ורק בדבר אחד אתה צודק בזה שהפורום הזה מזיז דברים!amitgv1 כתב:אני מאמין שהפורום הזה משפיע על היבואנים יותר מחנות כזו או אחרת.9000es כתב:amitgv1amitgv1 כתב:לא הבנתי את הקשר. היבואן החליף לו מייד מסך על שני פקסלים שרופים למרות שלא מחוייב.9000es כתב:amitgv1amitgv1 כתב:באסה....
אני אומר את מה שאומר על סמך מה שקורא בפורום. לא נראה שהוא עבר ויאדלרוזה לפני שהוחלט להחליף לו מסך. הוא רשם ביום מסוים שיש לו פקסלים שרופים, תיאמו לו טכנאי והטכנאי קבע החלפה.
לגבי המסך השני, כל המסכים האלה הגיעו לארץ רק לפני פחות מחודש. מה הוא כבר יכל לעבור. זה גם לא מגיע לחנויות. החנות מעבירה הזמנה ליבואן והיבואן שולח את המסך. אין הבדל בין חנות א לחנות ב...
לגבי זה שהמסכים הגיע רק לפני חודש לא שייך לכלום. התלאות שהם עוברים מהמפעל בחו"ל עד לשליח שמביא את המסך למפתן הדלת שלך ותאמין לי עדיף שלא אומר איך השליחים מביאים ולוקחים את המסכים.
לגבי חנות "איכותית"במקרה הנוכחי ובמקרה האישי שלי החנויות מורשות ומוכרות וגדולות מאוד. עניין השירות והייעול לצערי תלוי באנשים אינדבידואלים בצד השני שלא מתקשרים אחד עם השני ולא כמו בחו"ל שם החברה עובדת כגוף אחד שם רמת השירות אחידה והרבה יותר גבוהה!
-
shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
הטכנאי של אלקטרה היה (שוב...) בביתי, בדק את הטלוויזיה וקבע באופן חד משמעי שהטלוויזיה לא תקינה.
דיבר עם המנהל שלו בנוכחותי והאפשרות היחידה מבחינתם זה ביטול עסקה - לא מוכנים להחליף בשלישית.
חבל מאוד מבחינתי כלקוח כי מאוד רציתי את הטלוויזיה הספציפית הזאת אבל איך אומרים - הכל לטובה.
אני בדרך לסניף שקם אלקטריק לבטל את העסקה.
דיבר עם המנהל שלו בנוכחותי והאפשרות היחידה מבחינתם זה ביטול עסקה - לא מוכנים להחליף בשלישית.
חבל מאוד מבחינתי כלקוח כי מאוד רציתי את הטלוויזיה הספציפית הזאת אבל איך אומרים - הכל לטובה.
אני בדרך לסניף שקם אלקטריק לבטל את העסקה.
shiki כתב:הטכנאי של אלקטרה היה (שוב...) בביתי, בדק את הטלוויזיה וקבע באופן חד משמעי שהטלוויזיה לא תקינה.
אני בדרך לסניף שקם אלקטריק לבטל את העסקה....
חבל שזה מה קרה אצלך, באמת אחלה מסך.shiki כתב:הטכנאי של אלקטרה היה (שוב...) בביתי, בדק את הטלוויזיה וקבע באופן חד משמעי שהטלוויזיה לא תקינה.
אני בדרך לסניף שקם אלקטריק לבטל את העסקה....
מסכים איתך לגבי הטלטולים. כל מה שאמרתי ל 9000es זה שאין הבדל בהקשר הזה של מסך תקול בין חנות מתמחה ללא מתמחה. כל המסכים מגיעים מהיבואן.MovieO כתב:9000es קראתי את כל מה שכתבת ורק בדבר אחד אתה צודק בזה שהפורום הזה מזיז דברים!amitgv1 כתב:אני מאמין שהפורום הזה משפיע על היבואנים יותר מחנות כזו או אחרת.9000es כתב:amitgv1amitgv1 כתב:לא הבנתי את הקשר. היבואן החליף לו מייד מסך על שני פקסלים שרופים למרות שלא מחוייב.9000es כתב:amitgv1amitgv1 כתב:באסה....
לגבי זה שהמסכים הגיע רק לפני חודש לא שייך לכלום. התלאות שהם עוברים מהמפעל בחו"ל עד לשליח שמביא את המסך למפתן הדלת שלך ותאמין לי עדיף שלא אומר איך השליחים מביאים ולוקחים את המסכים.
לגבי חנות "איכותית"במקרה הנוכחי ובמקרה האישי שלי החנויות מורשות ומוכרות וגדולות מאוד. עניין השירות והייעול לצערי תלוי באנשים אינדבידואלים בצד השני שלא מתקשרים אחד עם השני ולא כמו בחו"ל שם החברה עובדת כגוף אחד שם רמת השירות אחידה והרבה יותר גבוהה!...
לגבי זה שציין שמה שקרה לו זה בגלל שקנה בחנות שאינה מתמחה, אמרתי שזה לא קשור כי לדעתי לא עשו לו בעיות וישר החליטו להחליף לו מסך.
עכשיו במקרה זה, זה באמת מוזר שלא מחליפים בשלישית ומבטלים עסקה, אבל אני בכלל לא בטוח שבחנות מתמחה מצבו היה טוב יותר. לפחות בטלו לו עסקה. זה מבאס, אבל לא סוף העולם