שידורי ספורט ב XBMC
- o2ri
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1022
אצלי לא עבדו שלושת הלינקים הראשונים שבתוך התוסף
(הספקית חוסמת????? להתחיל פראנויה?)
קצת משחק עם הקובץPY יפתור את זה , האם עוד מישהו נתקל?
כמו כן בסיום ניגון acestream הXBMC קורס.
(הספקית חוסמת????? להתחיל פראנויה?)
קצת משחק עם הקובץPY יפתור את זה , האם עוד מישהו נתקל?
כמו כן בסיום ניגון acestream הXBMC קורס.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
למה לא להשתמש?
1. התוסף אינו יציב, הוא תוקע את ה-XBMC ומצריך הפעלה מחדש לתוכנה - מוצרי אנדרואיד וה-RPI רגישים יותר לעניין
2. התוסף מבוסס ביטורנט ובזמן שאתם צופים אתם גם מעלים כנגד מה שחונק את הרשת הביתית ויכול ליצור בעיות
3. התוסף כותב ומוחק מידע מהכונן הקשיח ושוחק לו את הצורה...
4. אבטחת מידע, אין אתם יודעים למי אתם משתפים וממי אתם לוקחים, לא קשה לאתר את האייפי והפורט בשביל לפרוץ
5. אין מספיק ערוצים שבשבילם שווה לטרוח.. הרוב רוסית למעט ערוצי סקיי ספורט שאהבתי
כל הניסיונות שלי לנסות את התוסף ב-XBMC עלו בתוהו.. שלל תקיעות בסיום ניגון ולפעמים בכניסה לניגון
אני עדיין מאמין שהשיטה הכי טובה ואמינה הינה הזרמה ישירה מאתרי IPTV אמינים ויציבים ולא משתמשים מזדמנים.
שיהיה לכם המשך צפייה מהנה ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו אני את התוסף מחקתי
1. התוסף אינו יציב, הוא תוקע את ה-XBMC ומצריך הפעלה מחדש לתוכנה - מוצרי אנדרואיד וה-RPI רגישים יותר לעניין
2. התוסף מבוסס ביטורנט ובזמן שאתם צופים אתם גם מעלים כנגד מה שחונק את הרשת הביתית ויכול ליצור בעיות
3. התוסף כותב ומוחק מידע מהכונן הקשיח ושוחק לו את הצורה...
4. אבטחת מידע, אין אתם יודעים למי אתם משתפים וממי אתם לוקחים, לא קשה לאתר את האייפי והפורט בשביל לפרוץ
5. אין מספיק ערוצים שבשבילם שווה לטרוח.. הרוב רוסית למעט ערוצי סקיי ספורט שאהבתי
כל הניסיונות שלי לנסות את התוסף ב-XBMC עלו בתוהו.. שלל תקיעות בסיום ניגון ולפעמים בכניסה לניגון
אני עדיין מאמין שהשיטה הכי טובה ואמינה הינה הזרמה ישירה מאתרי IPTV אמינים ויציבים ולא משתמשים מזדמנים.
שיהיה לכם המשך צפייה מהנה ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו אני את התוסף מחקתי
- dhead666
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2975
@benny123
1. אל תשכח שמדובר בתוסף מאוד חדש בסה"כ בן חודש.
2. בהחלט בעיה שלא ניתן להגביל את החיבור.
3. אתה בטוח בזאת ? לא יצא לי לבדוק אם ההרחבה זקוקה ל-Cache על ה-HD אבל זה לא נשמע לי הגיוני, לא בדקתי את הקוד אך מחיפוש קצר בגוגל עולה שגודל ה-buffer ל-AceStream הוא בסדר גודל של חצי דקה עד דקה, אם נתרגם זאת לקצב נתונים של 5Mbps הרי מדובר בערך בין 20MB ל-40MB, אין שום סיבה שלא לשמור זאת ב-RAM.
4. אין בעיה להעביר את התקשורת דרך שירות VPN ואז אף אחד לא יזהה אותך (אלא אם כן יש רוגלה באחת התוכנות אך במקרה של AceStream מדובר בתוכנת פייתון, קוד פתוח).
5. שידורי הספורט הישירים הם האטרקציה המרכזית.
1. אל תשכח שמדובר בתוסף מאוד חדש בסה"כ בן חודש.
2. בהחלט בעיה שלא ניתן להגביל את החיבור.
3. אתה בטוח בזאת ? לא יצא לי לבדוק אם ההרחבה זקוקה ל-Cache על ה-HD אבל זה לא נשמע לי הגיוני, לא בדקתי את הקוד אך מחיפוש קצר בגוגל עולה שגודל ה-buffer ל-AceStream הוא בסדר גודל של חצי דקה עד דקה, אם נתרגם זאת לקצב נתונים של 5Mbps הרי מדובר בערך בין 20MB ל-40MB, אין שום סיבה שלא לשמור זאת ב-RAM.
4. אין בעיה להעביר את התקשורת דרך שירות VPN ואז אף אחד לא יזהה אותך (אלא אם כן יש רוגלה באחת התוכנות אך במקרה של AceStream מדובר בתוכנת פייתון, קוד פתוח).
5. שידורי הספורט הישירים הם האטרקציה המרכזית.
- liranics
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
למה להשאיר את התוסף
1.תוסף חדש המאפשר לנו לצפות בהזרמת וידאו לרבות אירועי ספורט בטורנט / SOPCAST דרך XBMC באבחנה גבוהה מה שלא מתאפשר דרך כתובות IPTV שנחסמות חדשות לבקרים
2. הרעיון בטורנט ובטכנולוגית P2P הוא השיתוף כדי שגם אתה וגם האחרים תוכלו להנות מסטרים רציף כמה שיותר ללא באפר וכמה שיהיו יותר משתפים כך יהיה יותר טוב, אגב ישנו רעיון שטנולוגית הטורנט תשולב בהפצת תכנים בעתיד באופן חוקי כמו שידורי TV (כרגע לא מוצא את הלינק אבל מבטיח לפרסם כשאמצא)
3. כפי שנכתב בסעיף 1 התוסף הוא חדש אז עניין ההגבלות יכול להגיע בעדכונים הבאים , התוסף נמצא בתוך REPOSITORY וככל הנראה יעודכן בעתיד . בנתיים יש פתרונות להגבלות ע"י תוכנות צד שלישי למי שעובד ב WIN ונתבים שיודעים לנהל תעבורת P2P - QOS כמו DD-WRT אבל לדעתי כל הרעיון הוא השיתוף אז לי לא אכפת שבזמן שאני צופה במשחק הכדורגל באיכות HD שאר הרשת לא תחווה "גלישה נורמאלית" באותה שעת צפייה
4. עניין ה IP גם כן יכול לעבור דרך VPN כדי להשאר חסוי ובואו נהיה הוגנים מי לא משתמש היום בתוכנת טורנט להורדת תכנים למחשב
5. כמו ש dhead2009 כתב בסעיף 3 אין בעייה שתהליך ההזרמה יבוצע דרך ה RAM ולא בכתיבה לדיסק קשיח מכני / פלאש ברמות כאלה.
6. עניין היציבות יעלה וישתפר בעדכונים הבאים במידה ואכן מפתח התוסף ירצה לקבל חוות דעת מהמשתמשים וליישם אותם
7. הזרמות דרך טורנט הן הזרמות שקשה מאד לעצור ולאכוף אותם, כך שבעוד לינק של IPTV יקום ויעלה כמה פעמים דרך כתובות אחרות פורטים ופרוקסי, שידור ה P2P יהיה באוויר עד לרגע שבו יפסיקו לשדרו.
מיותר לציין שזה תוסף שמבחינתי מחולל מהפך ודבר שחיפשתי המון זמן במיוחד עבור משחקי הכדורגל האיכותיים אפילו שרובם מקריינות רוסית , ונכון שישנן תקיעות וחוסר יציבות כרגע עבור כל אחת מהפלטפורמות באופן שונה . בתוך בעליו הגאה של מכשיר RPI אני יכול לומר שרבה התועלת מהחסרונות.
שבת שלום
נ.ב אחזור עם סיכום מסודר לאחר בדיקת התוסף בכל 3 הפלטפורמות שעומדות לרשותי
1.תוסף חדש המאפשר לנו לצפות בהזרמת וידאו לרבות אירועי ספורט בטורנט / SOPCAST דרך XBMC באבחנה גבוהה מה שלא מתאפשר דרך כתובות IPTV שנחסמות חדשות לבקרים
2. הרעיון בטורנט ובטכנולוגית P2P הוא השיתוף כדי שגם אתה וגם האחרים תוכלו להנות מסטרים רציף כמה שיותר ללא באפר וכמה שיהיו יותר משתפים כך יהיה יותר טוב, אגב ישנו רעיון שטנולוגית הטורנט תשולב בהפצת תכנים בעתיד באופן חוקי כמו שידורי TV (כרגע לא מוצא את הלינק אבל מבטיח לפרסם כשאמצא)
3. כפי שנכתב בסעיף 1 התוסף הוא חדש אז עניין ההגבלות יכול להגיע בעדכונים הבאים , התוסף נמצא בתוך REPOSITORY וככל הנראה יעודכן בעתיד . בנתיים יש פתרונות להגבלות ע"י תוכנות צד שלישי למי שעובד ב WIN ונתבים שיודעים לנהל תעבורת P2P - QOS כמו DD-WRT אבל לדעתי כל הרעיון הוא השיתוף אז לי לא אכפת שבזמן שאני צופה במשחק הכדורגל באיכות HD שאר הרשת לא תחווה "גלישה נורמאלית" באותה שעת צפייה
4. עניין ה IP גם כן יכול לעבור דרך VPN כדי להשאר חסוי ובואו נהיה הוגנים מי לא משתמש היום בתוכנת טורנט להורדת תכנים למחשב
5. כמו ש dhead2009 כתב בסעיף 3 אין בעייה שתהליך ההזרמה יבוצע דרך ה RAM ולא בכתיבה לדיסק קשיח מכני / פלאש ברמות כאלה.
6. עניין היציבות יעלה וישתפר בעדכונים הבאים במידה ואכן מפתח התוסף ירצה לקבל חוות דעת מהמשתמשים וליישם אותם
7. הזרמות דרך טורנט הן הזרמות שקשה מאד לעצור ולאכוף אותם, כך שבעוד לינק של IPTV יקום ויעלה כמה פעמים דרך כתובות אחרות פורטים ופרוקסי, שידור ה P2P יהיה באוויר עד לרגע שבו יפסיקו לשדרו.
מיותר לציין שזה תוסף שמבחינתי מחולל מהפך ודבר שחיפשתי המון זמן במיוחד עבור משחקי הכדורגל האיכותיים אפילו שרובם מקריינות רוסית , ונכון שישנן תקיעות וחוסר יציבות כרגע עבור כל אחת מהפלטפורמות באופן שונה . בתוך בעליו הגאה של מכשיר RPI אני יכול לומר שרבה התועלת מהחסרונות.
שבת שלום
נ.ב אחזור עם סיכום מסודר לאחר בדיקת התוסף בכל 3 הפלטפורמות שעומדות לרשותי
נערך לאחרונה על ידי liranics ב 21/02/2014 8:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- kevin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
שמע עושה רושם שזה תוסף פנטסטי!
עובד מצוין על ה arctic שלי עם openelec
איכות מדהימה בדיוק מה שחיפשתי

- BennyBron
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 205
אצלי זה פועל באופן יציב מאוד.. רואים מדהים ברוב הסטרימים
- o2ri
-
- חבר ותיק

בני התגובה שלך היא כמו של אחת הענקיות שמתחרה צעירה ורעננה נכנסת לה לתחום ומתחילה להשמיץ,זה לא ככה.
בכל מה שקשור לשידורי ספורט אין לתוסף הזה תחליף לא בהיצע ולא באיכות
לגבי שידורי טיוי אני עדיין בטוח שהרשימה שלך מקנה לי יותר ביטחון לדעת שהערוץ משדר ולא תלוי במשתפים.
לגבי אבטחה,יאללה שיכנסו לי למחשב ויראו את כל התמונות של הילדים והדיסק הקשיח בערך בן 6 כפרות.עליו
בכל מה שקשור לשידורי ספורט אין לתוסף הזה תחליף לא בהיצע ולא באיכות
לגבי שידורי טיוי אני עדיין בטוח שהרשימה שלך מקנה לי יותר ביטחון לדעת שהערוץ משדר ולא תלוי במשתפים.
לגבי אבטחה,יאללה שיכנסו לי למחשב ויראו את כל התמונות של הילדים והדיסק הקשיח בערך בן 6 כפרות.עליו
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
מישהו הצליח לראות את המשחק של מכבי תא דרך התוסף? ישבתי אולי כל המחצית הראשונה והתעסקתי עם זה ולא הצלחתי בסופו של דבר.
אם מישהו הצליח לצפות באיכות טובה ויציבה אשמח אם תשתפו בדיוק איך.
אם מישהו הצליח לצפות באיכות טובה ויציבה אשמח אם תשתפו בדיוק איך.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- cluber77
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
יש מצב למדריך ואיך להגדיר הכל?
- אופיר28
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1091
גם אני עם arctic .kevin כתב:שמע עושה רושם שזה תוסף פנטסטי!
...
הורדתי את התוסף והוא מופעל.
רק מאיפה אני מריץ אותו ?
תודה
- liranics
-
- חבר פעיל מאוד

לא היו לינקים של TS או SOPCAST למשחק הזה. האפשרות היחידה היתה דרך FLASH שהופיע בתוסף ISRAELTV של O2ri וbennyvivi כתב:מישהו הצליח לראות את המשחק של מכבי תא דרך התוסף? ישבתי אולי כל המחצית הראשונה והתעסקתי עם זה ולא הצלחתי בסופו של דבר.
אם מישהו הצליח לצפות באיכות טובה ויציבה אשמח אם תשתפו בדיוק איך....
- o2ri
-
- חבר ותיק

- liranics
-
- חבר פעיל מאוד

קובץ ההתקנה הוא למעשה רפוסיטורי לאחר ההתקנה אתה עובר ל"קבל הרחבות" ומתקין את הרחבת הוידאו מתוך P2P STREAM..אחר כך תוכל לראות אותו בהרחבות הוידאואופיר28 כתב:גם אני עם arctic .......
הורדתי את התוסף והוא מופעל.
רק מאיפה אני מריץ אותו ?
תודה...
- ציפס
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
איך אני מגיע לזה קצת הסבר אני מחפש די הרבה זמן שידורי חיים למשחקים בליגת ישראלית כמו באתרים האלהliranics כתב:יש את הפלאגין החדש israelsports (נמצא בREPO של XBMC Israeli stream) ש O2ri המוכשר יצר והוא משלב תכני ספורט דרך הלינקים של BENNY מה NAVIX ובקרוב גם מהלינקים שאני קיבצתי...
http://livetv.sx/en/livescore/
http://gofirstrow.eu/
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
כמה תובנות שהיו לי לאחר בדיקה חוזרת של התוסף
- אין הוא נתקע באמת אלא עושה רושם שנתקע, לפעמים אחרי יציאה מסטרים לוקח לו פחות מדקה לחזור לליסט ויש מקרים שזה יוצא רק לאחר 3-4 דקות.. צריך סבלנות
- אפשר דרך התוסף להגדיר את מקום השמירה לקבצים הזמניים כמו התקן USB פלאש ובכך לחסוך שימוש בכונן
- אפשר להגדיר פורט ספציפי לשליטה וניטור על התעבורה
- האיכות תמונה מעולה אבל מעט מאוד תחנות דוברי אנגלית, חבל גם שהמפתח שם אתר אחד רק שמרכז תחנות ברוסית, יש עוד אתרים כאלו אבל הכל רוסית לצערי אחרת יש פה פוטנציאל בכל הקשור לטלוויזיה
הצלחתי להטמיע את זה ב-NAVIX אך לצערי אני מקבל מסך שחור ופס קול ושמה זה באמת תוקע את העוסק, אולי הגנה מצד מפתח
כמו כן האשים משתנים כל פעם ככה שלא כל כך רלוונטי ליצור ליסט שהאשים שלו משתנים אלא אם מפתח פה ירים את הכפפה ויצור לי קיצור שיקושר לשם של התחנה ללא האש
דוגמה למבנה של לינק ב-NAVIX
type=video
name=MTV LIVE HD
URL=plugin://plugin.video.p2p-streams/?url=655fe1713614ab71e9b86f263c70ebd7a920a337&mode=1&name=MTV Live HD
#
למידע נוסף שמתעדכן אודות הלינקים והאשים חדשים וגם תחנות שאין בתוסף משום מה כנסו לפה ותוציאו מפה עוד לינקים אל התוסף ובכלל
http://api.torrent-tv.ru/t/BgF2xM3fd1KW ... ByixKZYNGt
- אין הוא נתקע באמת אלא עושה רושם שנתקע, לפעמים אחרי יציאה מסטרים לוקח לו פחות מדקה לחזור לליסט ויש מקרים שזה יוצא רק לאחר 3-4 דקות.. צריך סבלנות
- אפשר דרך התוסף להגדיר את מקום השמירה לקבצים הזמניים כמו התקן USB פלאש ובכך לחסוך שימוש בכונן
- אפשר להגדיר פורט ספציפי לשליטה וניטור על התעבורה
- האיכות תמונה מעולה אבל מעט מאוד תחנות דוברי אנגלית, חבל גם שהמפתח שם אתר אחד רק שמרכז תחנות ברוסית, יש עוד אתרים כאלו אבל הכל רוסית לצערי אחרת יש פה פוטנציאל בכל הקשור לטלוויזיה
הצלחתי להטמיע את זה ב-NAVIX אך לצערי אני מקבל מסך שחור ופס קול ושמה זה באמת תוקע את העוסק, אולי הגנה מצד מפתח
כמו כן האשים משתנים כל פעם ככה שלא כל כך רלוונטי ליצור ליסט שהאשים שלו משתנים אלא אם מפתח פה ירים את הכפפה ויצור לי קיצור שיקושר לשם של התחנה ללא האש
דוגמה למבנה של לינק ב-NAVIX
type=video
name=MTV LIVE HD
URL=plugin://plugin.video.p2p-streams/?url=655fe1713614ab71e9b86f263c70ebd7a920a337&mode=1&name=MTV Live HD
#
למידע נוסף שמתעדכן אודות הלינקים והאשים חדשים וגם תחנות שאין בתוסף משום מה כנסו לפה ותוציאו מפה עוד לינקים אל התוסף ובכלל
http://api.torrent-tv.ru/t/BgF2xM3fd1KW ... ByixKZYNGt
- dpanter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
הלינק שנת מתעדכן אוטומטית? האם ניתן להשתמש בלינק הזה שנתת ליצור טלוויזיה חיה בxbmc? אם כן אשמח לדעת כיצד תודה ויום טובbenny123 כתב:
http://api.torrent-tv.ru/t/BgF2xM3fd1KW ... ByixKZYNGt...
- o2ri
-
- חבר ותיק

מסכים אי אפשר להסתמך על כך שאנשים ירצו לראות באותה שעה אותו ערוץ.
פרט למשחקי ספורט שמשתמשים מכל העולם רואים אותו דבר וכאן החוזק של התוסף .
הלינק שנתת זה בדיוק הלינק הראשון בתוסף ,אם הוא לא עובד למישהו שירשום כאן ,אצלי הוא חסום (אולי כי שיחקתי איתו בעבר)
פרט למשחקי ספורט שמשתמשים מכל העולם רואים אותו דבר וכאן החוזק של התוסף .
הלינק שנתת זה בדיוק הלינק הראשון בתוסף ,אם הוא לא עובד למישהו שירשום כאן ,אצלי הוא חסום (אולי כי שיחקתי איתו בעבר)
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
תודה. לפחות אני יודע שלא עשיתי משהו לא תקין.liranics כתב:לא היו לינקים של TS או SOPCAST למשחק הזה. האפשרות היחידה היתה דרך FLASH שהופיע בתוסף ISRAELTV של O2ri וbenny.........
אז לסיכום אני מבין שיש 2 אופציות עיקריות לצפות בשידורים
הראשונה דרך SopCast - ששם צריך למצוא לינק, לטעון אותו בתוכנה הייעודית שלהם ולאחר מכן יהיה ניתן למשוך את זה לXMBC, השאלה שלי כאן איפה אפשר למצוא את הלינקים \ לוח שידורים?
השניה זו אופציה שמוטמעת בתוסף של ACESTREAM שזה מתעדכן אוטומטי, או שיש מקורות וזה קיים בתוך התוסף או שלא, השאלה כאן האם ניתן לבצע חיפוש ולטעון את זה בנגן הייעודי שלהם? ACE PLAYER? במידה ולא אז למה צריך את הנגן הזה?
תודה
- o2ri
-
- חבר ותיק

במקרה של סופקאסט על ווינדוס יעבוד רק כמו שתיארת לגבי מדריך ערוצים נסה wiziwig בפלטפורמות אחרות אמור לעבוד ישירות מהתוסף.
האייס סטרים מוטמע בתוך אלו שלושת הלינקים הראשונים ניסית להפעיל אותם? אצלי הם לא עבדו ושאלתי אם גם לאחרים לא בינתיים בלי תשובה
האייס סטרים מוטמע בתוך אלו שלושת הלינקים הראשונים ניסית להפעיל אותם? אצלי הם לא עבדו ושאלתי אם גם לאחרים לא בינתיים בלי תשובה
- Avishay1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
vivi כתב:השאלה שלי כאן איפה אפשר למצוא את הלינקים \ לוח שידורים?......
תודה...