תוכל להשוות אותן אל מול הDT880? ו W1000X בצורה מפורטת?
M50 ב 399 ₪
שלום לך
הDT880 PRO ממש עכשו האזנתי להם בכובע משולש הקצוות של עימנואל דה פליה הקלטה של DECCA
1981 שראל דיטווא מנצח
קיבלתי אותם יום שלישי האחרון ועד עכשו מעברו תהליך בישול רציני עם כל ווגנר שטראוס סימפוניית אלפים ב SACD
פוורוטי פירוז דאלאראס ועוד
שונות מהותית ממה שקיבלתי אותם לא היו נתנות לשמיעה בכלל
כנל גם ATH-W1000X שיש לי אותם בדיוק חודש
גם עברו תהליך דומה כבר הם על יותר 250 שעות שונות לחלוטין ממה שקיבלתי
הוחלפו הרפידות לW5000 מעור שינוי קל בחומר דמפיג שניתן להוסיף ולהוריד בהתאם ליצירה
אבל הATH-M50S ישר מהקופסה שילוב מנצח פשוט נשמעות קשה לי ללכת לישון
לא אוכל להשוות כי כל אחד יש חותם צליל שונה למרות זאת
הרפרנס שלי הוא HD800
זה לא נכון להשוות בניהם -רק לומר ככה שמצאתי כי הבמה של ה50 מפתיעה במרחב גבוהים עשרים כיף לא צורם לי באוזן הזמרים כלים נשמעים עם טימבר ממש שאני אוהב ונכון והבסים לא כאלו שמכסים את הכל ברמה סבירה
ומה גם יש הקלוטות שנשמעות טוב אצל האחד ופחות אצלמ השני
ה800 מה אתה מכניס זה מה שאתה שומע אין עיגולים ויפוי המציאות
הבוקר האזנתי ללה טרויאטה עם פוורוטי שריל שטודר וגימס לוין 1993 DGG עם ה800 חוויה אתה שוכח שאתה עם אוזניות בפנים המוסיקה וזהו והופ נגמר כאלו עברה דקה שעתיים אופרה
בברכה
הDT880 PRO ממש עכשו האזנתי להם בכובע משולש הקצוות של עימנואל דה פליה הקלטה של DECCA
1981 שראל דיטווא מנצח
קיבלתי אותם יום שלישי האחרון ועד עכשו מעברו תהליך בישול רציני עם כל ווגנר שטראוס סימפוניית אלפים ב SACD
פוורוטי פירוז דאלאראס ועוד
שונות מהותית ממה שקיבלתי אותם לא היו נתנות לשמיעה בכלל
כנל גם ATH-W1000X שיש לי אותם בדיוק חודש
גם עברו תהליך דומה כבר הם על יותר 250 שעות שונות לחלוטין ממה שקיבלתי
הוחלפו הרפידות לW5000 מעור שינוי קל בחומר דמפיג שניתן להוסיף ולהוריד בהתאם ליצירה
אבל הATH-M50S ישר מהקופסה שילוב מנצח פשוט נשמעות קשה לי ללכת לישון
לא אוכל להשוות כי כל אחד יש חותם צליל שונה למרות זאת
הרפרנס שלי הוא HD800
זה לא נכון להשוות בניהם -רק לומר ככה שמצאתי כי הבמה של ה50 מפתיעה במרחב גבוהים עשרים כיף לא צורם לי באוזן הזמרים כלים נשמעים עם טימבר ממש שאני אוהב ונכון והבסים לא כאלו שמכסים את הכל ברמה סבירה
ומה גם יש הקלוטות שנשמעות טוב אצל האחד ופחות אצלמ השני
ה800 מה אתה מכניס זה מה שאתה שומע אין עיגולים ויפוי המציאות
הבוקר האזנתי ללה טרויאטה עם פוורוטי שריל שטודר וגימס לוין 1993 DGG עם ה800 חוויה אתה שוכח שאתה עם אוזניות בפנים המוסיקה וזהו והופ נגמר כאלו עברה דקה שעתיים אופרה
בברכה
שאלה חשובה בקשר לאוזניה עם הכבל המסולסל לעומת האוזנייה עם הכבל הישר.
בכל אתר בחו"ל שאני בודק ההפרש בין האוזניה עם הכבל המסולסל לאוזניה עם הכבל הישר הוא כ-10 דולר שזה בסיבות ה-40 ש"ח. 40 ש"ח רק על הסלסול של הכבל נשמע לי מוגזם לחלוטין ולכן אני חושש שלא מדובר רק בסלסול אלא גם בכבל שהוא יותר איכותי.
מה אתם אומרים? למישהו יש מושג? לא אכפת לי איזה כבל לקחת ואפילו נראה לי שהישר יהיה לי יותר נוח אבל אני ממש לא רוצה להתפשר על איכות הכבל.
הינה דוגמה מאמזון:
מחיר האוזניה עם הכבל המסולסל:
http://www.amazon.com/Audio-Technica-AT ... B000ULAP4U
מחיר האוזניה עם הכבל הרגיל:
מה אתם אומרים? מישהו יכול לאמת לי את זה עד היום בצהריים למה אני רוצה ללכת לקנות עוד לפני שייגמר המלאי.
תודה רבה.
בכל אתר בחו"ל שאני בודק ההפרש בין האוזניה עם הכבל המסולסל לאוזניה עם הכבל הישר הוא כ-10 דולר שזה בסיבות ה-40 ש"ח. 40 ש"ח רק על הסלסול של הכבל נשמע לי מוגזם לחלוטין ולכן אני חושש שלא מדובר רק בסלסול אלא גם בכבל שהוא יותר איכותי.
מה אתם אומרים? למישהו יש מושג? לא אכפת לי איזה כבל לקחת ואפילו נראה לי שהישר יהיה לי יותר נוח אבל אני ממש לא רוצה להתפשר על איכות הכבל.
הינה דוגמה מאמזון:
מה אתם אומרים? מישהו יכול לאמת לי את זה עד היום בצהריים למה אני רוצה ללכת לקנות עוד לפני שייגמר המלאי.
תודה רבה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
איכות הכבל זהה. הכבל זהה. ההבדל היחיד הוא הסילסול והאורך.Miro1989 כתב:שאלה חשובה בקשר לאוזניה עם הכבל המסולסל לעומת האוזנייה עם הכבל הישר.
הינה דוגמה מאמזון:
תודה רבה....
הישר 3.5 מטר. המסולסל 1.2 מטר ונמתח עד 3 מטר.
לשימוש רגיל ביום יום המסולסל הרבה יותר נוח.
- טלHD
- גורו

קניתי את האדומות +כבל מסולסל.
החיובי:
התרשמות חיובית מאוד בשידוך למגבר FIIO E6.
גם בחיבור ישיר לסאן דיסק סנסה קליפ הסאונד מצויין.
ביינתיים מאוד מרוצה.
גם כיף לראות שרכשתי LIMITED EDITION, כך מגדיר היצרן את הדגם האדום על גבי האריזה.
השלילי:
שמחתי לראות על האריזה מדבקה עם הכיתוב "ארץ ייצור: יפן" שהודבקה ע"י היבואן, באג.
מיד חיפשתי כיתוב מקורי המודפס על האריזה ומצאתי "MADE IN TAIWAN"...לא ממש תרגום ישיר למדבקה של באג.
זו הטעיה על גבול הרמאות. באג...קבלו

החיובי:
התרשמות חיובית מאוד בשידוך למגבר FIIO E6.
גם בחיבור ישיר לסאן דיסק סנסה קליפ הסאונד מצויין.
ביינתיים מאוד מרוצה.
גם כיף לראות שרכשתי LIMITED EDITION, כך מגדיר היצרן את הדגם האדום על גבי האריזה.
השלילי:
שמחתי לראות על האריזה מדבקה עם הכיתוב "ארץ ייצור: יפן" שהודבקה ע"י היבואן, באג.
מיד חיפשתי כיתוב מקורי המודפס על האריזה ומצאתי "MADE IN TAIWAN"...לא ממש תרגום ישיר למדבקה של באג.
זו הטעיה על גבול הרמאות. באג...קבלו
- טלHD
- גורו

על העיקר לא דיברתי...
הסאונד מעולה
באס חזק ומדוייק בלי להיות נפוח ומוגזם מידי.
מיד מדוייק ומפורט מאוד.
גבוהים מצויינים ולא צורמים.
בנייה ואיכות חומרים מעולה
יש לי את הדגם M35 שממנו אני מאוד מרוצה אבל.... ה M50 טוב ממנו.
מומלץ בחום במחיר הזה.
הסאונד מעולה
באס חזק ומדוייק בלי להיות נפוח ומוגזם מידי.
מיד מדוייק ומפורט מאוד.
גבוהים מצויינים ולא צורמים.
בנייה ואיכות חומרים מעולה
יש לי את הדגם M35 שממנו אני מאוד מרוצה אבל.... ה M50 טוב ממנו.
מומלץ בחום במחיר הזה.
איך יכול להיות שרק אני לא עף עליהם? קניתי אותם היום, הדגם עם הכבל 3.5 מטר והאיכות לא כזו וואו כמו שכולם כ"כ מתלהבים מהם.
אני זוכר שבזמנו קניתי את סיינזר CX300 וממש התלהבתי מהסאונד שלהם ומאלה אני לא מרגיש שום דבר מיוחד.
הם כואבות לי באוזניים אחרי איה 20 דקות שימוש, לא הכי נוחות והסאונד שלהם לא וואוו בכלל..
חיברתי אותם לכמה מחשבים וגם לרסיבר.. אולי זה בכל זאת הכבל? (קניתי את הישר ולא המסולסל..)
עריכה:
אולי אני טעיתי? המטרה של האוזניות האלה זה לשמוע מוזיקה ולראות איתם סרטים, אולי זה לא השימוש העיקרי שלהם? ראיתי את הטירוף שיש סביבם בכל הפורומים אז ישר רצתי לקנות..
אני זוכר שבזמנו קניתי את סיינזר CX300 וממש התלהבתי מהסאונד שלהם ומאלה אני לא מרגיש שום דבר מיוחד.
הם כואבות לי באוזניים אחרי איה 20 דקות שימוש, לא הכי נוחות והסאונד שלהם לא וואוו בכלל..
חיברתי אותם לכמה מחשבים וגם לרסיבר.. אולי זה בכל זאת הכבל? (קניתי את הישר ולא המסולסל..)
עריכה:
אולי אני טעיתי? המטרה של האוזניות האלה זה לשמוע מוזיקה ולראות איתם סרטים, אולי זה לא השימוש העיקרי שלהם? ראיתי את הטירוף שיש סביבם בכל הפורומים אז ישר רצתי לקנות..
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
miro, יש קטע של להתרגל לאזניות. אם השתמשת עד עכשיו בסנהייזר בלבד, ייקח זמן לאוזן שלך "להתאפס". זו לפחות ההשערה שלי.
לי היו 3 זוגות אזניות, מתוכם 2 טובות שהייתי משתמש בהם ליחלופין. אחת in ear של V-MODA ואחת on ear של Bose. כשהייתי שומע תקופה ארוכה רק ב V-MODA, כל דבר אחר נשמע לי לא משהו. זה בעיקר כי ל V-MODA יש באס overpowering וגבוהים צלולים וזה נראה לי המצב גם עם CX300.
חוץ מזה, אין הבדל בכבלים, שניהם באותו אורך עקרוני, פשוט אחד מסולסל.
ואתה צודק, הן באמת לא שיא הנוחות. אני מחפש פדים להחליף...
לי היו 3 זוגות אזניות, מתוכם 2 טובות שהייתי משתמש בהם ליחלופין. אחת in ear של V-MODA ואחת on ear של Bose. כשהייתי שומע תקופה ארוכה רק ב V-MODA, כל דבר אחר נשמע לי לא משהו. זה בעיקר כי ל V-MODA יש באס overpowering וגבוהים צלולים וזה נראה לי המצב גם עם CX300.
ואתה צודק, הן באמת לא שיא הנוחות. אני מחפש פדים להחליף...
אבל אוזניות on ear לא אמורים להיות בליגה אחרת מאוזניות in ear? כאילו ברור לי לחלוטין שה-in ear הם מעולות אבל עקב הגודל המאוד זעיר שלהם ובכלל שתמיד רואים את כל האודיופילים עם אוזניות on ear הרושם שנוצר לי הוא שהאוזניות האלה הם מעולם אחר ואם אני יום אחד יהיה לי כסף ואני אשקיע הזוג מקצועי אז אני אגלה צלילים חדשים ואכויות חדשות שלא ידעתי שהם בכלל קיימות. ה-CX300 לעומת אוזניות פשוטות כמו בגדמים הישנים של האייפון היה מבחינתי גילוי של עולם חדש מה שאני ממש לא יכול להגיד על האוזניות האלה, אז מה הסיבה שכולם כ"כ מתלהבים מהם? למה להיסחב עם אוזניות כ"כ גדולות(לעומת IN EAR), כ"כ יקרות(עזבו את המבצע עכשיו..), וגם הרבה פחות נוחות אם הסאונד שהם משמיעות הוא לא משמעותית טוב מאשר אוזניות IN EAR..freedom_il כתב:miro, יש קטע של להתרגל לאזניות. אם השתמשת עד עכשיו בסנהייזר בלבד, ייקח זמן לאוזן שלך "להתאפס". זו לפחות ההשערה שלי.
ואתה צודק, הן באמת לא שיא הנוחות. אני מחפש פדים להחליף......
נערך לאחרונה על ידי Miro1989 ב 27/11/2013 0:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
הM50 ללא הגברה ישמעו נחמד ולא יותר.. נכון,הם מאוד נצילות ו(בניגוד לאחרות) יעבדו יפה מאוד ללא מגבר
אבל עם הגברה הם פשוט יפתחו ויתנו את האקסטרה שייתן לך את התחושה הנכונה
אבל... גם עם הגברה צריך לדאוג למקור טוב וכיוונים,אישית עבדתי שעות על כיוונים בכול צורה שתהפוך כדי להגיע לנקודה שתשמע טוב בכל סגנון ובכול איכות,זה ממש לא היה קל אבל (הדרך) והתוצאה השאירה אותי באמת מסופק ומאושר
אסור לוותר על הצעדים הללו,הם הכרחיים (וכייפים
) כדי להגיע לטעם האישי שלך,והאוזניות האלו יודעות לפגוע בדיוק בנקודה 
אבל עם הגברה הם פשוט יפתחו ויתנו את האקסטרה שייתן לך את התחושה הנכונה
אבל... גם עם הגברה צריך לדאוג למקור טוב וכיוונים,אישית עבדתי שעות על כיוונים בכול צורה שתהפוך כדי להגיע לנקודה שתשמע טוב בכל סגנון ובכול איכות,זה ממש לא היה קל אבל (הדרך) והתוצאה השאירה אותי באמת מסופק ומאושר
אסור לוותר על הצעדים הללו,הם הכרחיים (וכייפים
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
- טלHD
- גורו

להוסיף על הדברים הנכונים של החבר מעלי..
כאמור מספיק מגבר קטן בשביל להביא אותן למקום טוב ולניצול מקסימאלי.
fiio E6 עושה עבודה מצויינת. למי שיש אותו לכוון את האיקולייזר למצב כחול.
fiio E6 עושה עבודה מצויינת. למי שיש אותו לכוון את האיקולייזר למצב כחול.
מה זה לקנות מגבר? אם אני מחבר את האוזניה ישירות לרסיבר של יאמה עם החיבור הרחב יותר אני עדיין צריך מגבר? כי גם שם לא שמעתי וואו... מה המגבר הזה בעיקרון עושה כי לשמוע בווליום חזק יותר אני לא צריך לא מחפש להיות חרש אבל אני לא מרגיש שהאיכות מפילה אותי מהכיסא יחסית לאוניות in ear סטנדרטיות כמו CX300 והאמת שדי מזמן היו לי גם אוזניות On ear פשוטות יותר שעלו משהו כמו 100 ש"ח, האמת שהם מזמן כבר לא עובדות אבל חוץ מהאטימה המצויינת של האוזניות האלה אני לא מרגיש שהם מתעלות על אותם אוזניות ברמה שמצדיקה תוספת של 550 מהמחיר המקורי שלהם בארץ שהוא גם זול יחסית למה שהיה פעם.טלHD כתב:להוסיף על הדברים הנכונים של החבר מעלי..
fiio E6 עושה עבודה מצויינת. למי שיש אותו לכוון את האיקולייזר למצב כחול....
עריכה:
המגבר הזה הוא במחיר של CX300II חדשות, למה זה שווה את ההשקעה? וזה בכלל נראה לי מסרבל את כל העניין של האוזניות. נראה לי קניתי אוזניות שמתאימות יותר מידי לאנשים שאוהבים לשחק עם הגדרות ולקנות תוספות שאני כולה מחפש לחבר אותם ולשמוע באיכות טובה ביחס למה שהשקעתי ולמה שציפיתי מהרושם שלי את אותם אוזניות וההתלבות מהם.
נערך לאחרונה על ידי Miro1989 ב 27/11/2013 0:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
המגבר מחובר למחשב? אם כן תתחיל לעבוד על נגן טוב עם כיוונים
במידה ולא יש לך מגברים זולים כגון הFIIO ואם תרצה אקסטרה (כמוני) יש גם היברידי מעולה
גם אני בחיבור ראשוני שמעתי נורא! והתבאסתי לא פחות מזה.. עד שגיליתי כמה הייתי סגור במקור בכלל (כ.קול)
האוזניות האלו מדהימות - הם מעבירות הכל בתנאי שתיתן להם יחס אישי
במידה ולא יש לך מגברים זולים כגון הFIIO ואם תרצה אקסטרה (כמוני) יש גם היברידי מעולה
גם אני בחיבור ראשוני שמעתי נורא! והתבאסתי לא פחות מזה.. עד שגיליתי כמה הייתי סגור במקור בכלל (כ.קול)
האוזניות האלו מדהימות - הם מעבירות הכל בתנאי שתיתן להם יחס אישי
מה המגבר הזה עשה? למה לי להשקיע עוד 100 ש"ח עכשיו על מגבר? זה גם פוגע בניידות של אותם אוזניות והופך את העסק למסורבל מידי. אם אני מחובר נניח למחשב עם כרטיס קול טוב, נניח של CREATEVE עדיין אני צריך את המגבר הזה או שהמגבר נכון רק לחיבור לסמארטפונים ונגנים ניידים שהעוצמה שהם יכולים לתת הוא לא מספיק גבוה.eladi7 כתב:המגבר מחובר למחשב? אם כן תתחיל לעבוד על נגן טוב עם כיוונים
האוזניות האלו מדהימות - הם מעבירות הכל בתנאי שתיתן להם...