מחפש אוזניות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
MajalGuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #41 

לא מוצא עליהם ביקורת אחת בhead fi... ואני שואל כי אמרת שהן מתחת לחמישים ואני בכלל ביקשתי מתחת ל100 חח

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #42 

תשתמש במנוע חיפוש
http://www.innerfidelity.com/content/lo ... tor-page-2
http://theheadphonelist.com/headphone_r ... -600-600vi

בקיצור בשביל תקציב של עד 100$ לאוזניה שכוללת כפתורי ווליום ושיחה לאייפון, הן אחלה.
וזה שמוכרים אותן גם באזור ה 50-60$ באמאזון זה עוד יותר הופך אותן למשתלמות.

aviran17
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #43 

ממש תודה לשניכם, אני מניח שאם לא יהיו מבצעים מיוחדים בבלק פריידי אני אקח את הgr06. אלו גם ככה האוזניות הנורמליות הראשונות שלי אז לא נראה לי שאני ישים לב להבדלים בינם לבין הse215, מה גם שהמחיר הוא פחות מחצי מהשור.

MajalGuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #44 

eyal1983 כתב:תשתמש במנוע חיפוש
http://www.innerfidelity.com/content/lo ... tor-page-2
http://theheadphonelist.com/headphone_r ... -600-600vi

בקיצור בשביל תקציב של עד 100$ לאוזניה שכוללת כפתורי ווליום ושיחה לאייפון, הן אחלה.
וזה שמוכרים אותן גם באזור ה 50-60$ באמאזון זה עוד יותר הופך אותן למשתלמות.
...
יש לי אנדרואיד, נראה לי שזה לא תומך-_-
זה פשוט לופ אינסופי

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #45 

חחח
באסה :oops:

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #46 

מה אתה אומר על Klipsh s4 II יש מבצע עליהם היום באמזון 40 דולר, נשמע ממש משתלם והם גם עובדות עם אנדרואיד אם אני לא טועה...
http://www.amazon.com/gp/product/B008VG ... PDKIKX0DER

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #47 

בסדר.... לא נורא
רק שהקלילפש x10i משמעותית טובות יותר

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #48 

כן אבל המחיר המחיר :) .. הם עולות פי 3 לפחות נכון לעכשיו אפילו שהמחיר הרגיל של הs4 הוא 100 דולר עכשיו זה 40 ולכן אולי זה משתלם מחינת money-value לא ?

MajalGuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #49 

לאוזניות קליפש האלה יש ביקורות בינוניות מאוד אם זכור לי...
באמת שאני נואש כבר חח

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 776
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 83 פעמים

שליחה #50 

לא יודע מה להגיד לך כי זה עניין של העדפה (מיקרופון), אני רואה זאת כחיסרון כי אז האוזניות לא מתאימות לחיבור לנגנים (צריך מתאם לרוב).

אני בד"כ לא ממליץ על מוצר שלא ניסיתי, אבל יש את ה MEElectronics EDM שאולי יענה על כל הצרכים שלך.
ממה שאני מבין אלו אוזניות שמותאמות למוסיקה שאתה שומע, ויש להן מיקרופון.
http://www.amazon.com/MEElectronics-Uni ... B00E4LACY0
http://www.meelec.com/EDM_Universe_In_E ... gn-mee.htm

נסה לחפש עליהן ביקורות ברשת.

MajalGuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #51 

האוזניות האלה מוכרות לי, הבעיה היא שאני לא שומע רק EDM, אלא בעיקר EDM. הכוונה היא שאני מחפש אוזניות עם סאונד טוב וגם באסים סבירים, משהו בסגנון הSE215 עם מיקרופון רק במסגרת המחיר.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #52 

מציע לך לשקול את הפיליפס Fidelio S1. בבעלותי מזה כמה שבועות, קניתי אותן ב-99$ כולל משלוח מ-accessoryjack.com (הונג-קונג). אני חושב שהן תמורה טובה מאוד למחיר, בהשוואה לShure SE530 שלי סה"כ סאונד יחסית פתוח ומפורט אבל לא אנליטי, מצליח לתת תמונה מאוד ברורה של במה גם אם מיקום הצלילים לא בהפרדה גבוהה כמו שניתן לקבל מBA טובות כמו הSE530. בקיצור אוזניות עם שקיפות מצויינת, הן יסתדרו עם כל סגנון שאני יכול רק לחשוב עליו, אולי מלבד אלקטרונית ומטאל מאוד אגרסיביים.

החיסרון העיקרי זה שהן לא אטומות ממש וגם מבחר האטמים דל יחסית, אני נופל איפשהו בין הקטנים והבינוניים. יש גם זוג ספוגים של comply בסיסיים אבל לא אוהב לא את המרגש ולא את הסאונד שלהם.

יש ביקורת טובה בinnerfidelity ששכנעה אותי לתת להן סיכוי.

MajalGuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #53 

Ilyan כתב:מציע לך לשקול את הפיליפס Fidelio S1. בבעלותי מזה כמה שבועות, קניתי אותן ב-99$ כולל משלוח מ-accessoryjack.com (הונג-קונג). אני חושב שהן תמורה טובה מאוד למחיר, בהשוואה לShure SE530 שלי סה"כ סאונד יחסית פתוח ומפורט אבל לא אנליטי, מצליח לתת תמונה מאוד ברורה של במה גם אם מיקום הצלילים לא בהפרדה גבוהה כמו שניתן לקבל מBA טובות כמו הSE530. בקיצור אוזניות עם שקיפות מצויינת, הן יסתדרו עם כל סגנון שאני יכול רק לחשוב עליו, אולי מלבד אלקטרונית ומטאל מאוד אגרסיביים.

החיסרון העיקרי זה שהן לא אטומות ממש וגם מבחר האטמים דל יחסית, אני נופל איפשהו בין הקטנים והבינוניים. יש גם זוג ספוגים של comply בסיסיים אבל לא אוהב לא את המרגש ולא את הסאונד שלהם.

יש ביקורת טובה בinnerfidelity ששכנעה אותי לתת להן סיכוי.
...
אני מופתע שניתן בכלל להשוות את האוזניות האלה לSE530.אבל בעייתי לי לקחת אוזניות עם אטימות בינונית. :\

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #54 

אפשר להשוות כי מדובר באותה קטגורייה. הSE530 עדיין עדיפות אבל לא אבסולוטית, לS1 יותר פתיחות בטרבל וסה"כ מאוזנות יותר. גם הבאס מבחינה כמותית יותר מתאים למוזיקה שלך.

אני נוסע הרבה במטרונית (אוטובוסים "מהירים" בחיפה-קריות) ומווליום בינוני ומעלה ההכרזות והרעש של המנוע כבר לא מזיזים לי, ואני שומע הרבה יותר אקוסטית ו-ווקאלים מEDM.

MajalGuy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #55 

Ilyan כתב:אפשר להשוות כי מדובר באותה קטגורייה. הSE530 עדיין עדיפות אבל לא אבסולוטית, לS1 יותר פתיחות בטרבל וסה"כ מאוזנות יותר. גם הבאס מבחינה כמותית יותר מתאים למוזיקה שלך.

אני נוסע הרבה במטרונית (אוטובוסים "מהירים" בחיפה-קריות) ומווליום בינוני ומעלה ההכרזות והרעש של המנוע כבר לא מזיזים לי, ואני שומע הרבה יותר אקוסטית ו-ווקאלים מEDM.
...
אוקיי, רגע לפני שאתה משכנע אותי, למה הכוונה שלך במוזיקה אלקטרונית ומטאל קיצוני?
כי אני שומע EDM שזה סוג של אלקטרונית, ואני שומע לעתים גם מטאל.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #56 

לא אמרתי "קיצוני", השתשמשתי בביטוי "אגרסיביים" אבל התכוונתי יותר ל"אינטנסיביים" מבחינת כמה כמה צלילים בו-זמנית נוכחים בקטע והמקצב שלהם. רמת ההפרדה בין צלילים משתפרת בדר"כ ככל שאוזניות יותר מפורטות. לS1 לא חסר פירוט, בטח לא למחיר של רמת כניסה אבל עדיין בפער די משמעותי מהSE530, למרות שסוגרות את הפער בטרבל העליון ולכן נשמעות יותר פתוחות (הSE530 מפצות על כך בפרזנטציה יותר תלת-מימדית).

חשוב לזכור שאני משווה פה בין דגם בסיס לדגם totl-לשעבר ועוד מבלי לשקלל את היתרון המובנה בפירוט של דרייברים BA לעומת דרייברים דינאמיים.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”