XBOX ONE או PS4

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
ahi123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121

שליחה

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4593

שליחה

עלות משלוח 250 ש"ח?! 8O

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

זה לא 2700. עם המשלוח יוצא כבר 3000 ש"ח :roll:

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444

שליחה

אני ממש לא מבין למה אתם מחפשים כל מיני מקומות מוזרים לקנות מהם, אמזון גרמניה מוכרת באנדל עם משחק, מצלמה + שלט נוסף
http://www.amazon.de/gp/product/B00EYZW ... UTF8&psc=1

המחיר שכתוב על המוצר הוא 500 יורו אבל אם תוסיפו לעגלה ותעשו צ'קאאוט (אין צורך לאשר את ההזמנה) תראו שאחרי הורדה של המע"מ בגרמינה וכולל המשלוח + מסים לישראל יוצא 428 יורו שלפי שער של היום זה 2058.22 שקל,
2000 שקל ויש לכם את המכשיר עם המלצמה משחק ועוד שלט וזה הזמנה ררשמית מאזון אתם יכולים להיות בטוחים שאם משהו לא בסדר יחליפו לכם...
אם אתם לא לחוצים על לקבל אותה עכשיו זאת הדרך הכי משתלמת וכמובן שיש שם גם ערכה רק של הקונסולה עם שלט אחד וזה בטח יוצא אפילו יותר זול

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

נכון מאוד. לא מבין למה מתרגשים מ"המחיר בארץ" כשבכמה קליקים המכשיר מגיע לכם עד הבית תוך 4 ימים במחיר של בריטניה או קרוב לו.

ה-360 הגיע לארץ רק שנה שעברה.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790

שליחה

גם וגם!

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן

שליחה

רק מחשב :מכונת יריה:

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אם מזמינים מאמזון גרמניה אז לא משלמים מיסים בכלל? נראה לי מוזר...

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

זה החישוב שמופיע בהזמנה שלי:
Subtotal: EUR 419.33
Packing & Shipping: EUR 9.00
-----
Total without VAT: EUR 428,33
Creditable Tax: EUR 0.00
-----
Total: EUR 428,33
-----

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

sagioto, אולי כדאי שתקרא את זה: http://www.pinat-hay.com/mishloah.htm

freesoul28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482

שליחה

asaf23 כתב:נכון מאוד. לא מבין למה מתרגשים מ"המחיר בארץ" כשבכמה קליקים המכשיר מגיע לכם עד הבית תוך 4 ימים במחיר של בריטניה או קרוב לו.

...
תוך 4 ימים מתישהו בינואר.
יש אנשים שלא יכולים לדחות סיפוקים ומעדיפים לשלם הרבה.

sagioto כתב:זה החישוב שמופיע בהזמנה שלי:
Subtotal: EUR 419.33
Packing & Shipping: EUR 9.00
-----
Total without VAT: EUR 428,33
Creditable Tax: EUR 0.00
-----
Total: EUR 428,33
-----
...
כשהמוצר יגיע לארץ, תצטרכו לשלם עוד 32.2% מס.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522

שליחה

asaf23 כתב:נכון מאוד. לא מבין למה מתרגשים מ"המחיר בארץ" כשבכמה קליקים המכשיר מגיע לכם עד הבית תוך 4 ימים במחיר של בריטניה או קרוב לו.

...
נכון אבל יש את כל העניין של המכס. אז זה יוצא בסך הכל 300 שקלים יותר זול מבארץ (בחנויות שמוכרות כאן ב 3100 )
לא יודע איך זה הולך ב buy2usa.

ולגבי מה שכתבת על האקס בוקס. מה שמעניין אותי יותר מהכל. וצריך לעניין גם אתכם. זה האם יהיה ניתן לשחק באקס בוקס ואן ב mutiplayer עם משתמש אמיתי ולא מפוברק (כי יהיה תמיד סיכוי לבאן עם מפוברק)

צייצתי ל xboxsupport בטוויטר ושאלתי אותם האם יהיה ניתן לשחק באונליין באקס בוקס ואן כאשר יגיע לא בהשקה הרשמית , שמי יודע מתי תהיה,
והם ענו שאין ל מיקרוסופט תמיכה כרגע בישראל אלא רק בהשקה רשמית.

ומי יודע מתי תהיה השקה רשמית ? לאקס בוקס 360 זה קרה אחרי 7 שנים.
באקס בוקס החדשה אני לא מוכן לקחת סיכוי שיתנו לי באן. עם כתובת מפוברקת.

לכן פה ההתלבטות על ה ps4, חומרה יותר חזקה יתרון. יש לה פחות שרתים אונליין שזה חיסרון אבל אולי זה ישתפר.המצלמה שלה חלשה מהקינקט 2 גם חיסרון.
והשאלה כמה הבדל באמת תהיה הגרפיקה בין שתי הקונסולות. 20 אחוז יותר או 50 אחוז יותר ביצועים ל ps4 (לפי מה שכתוב על הנייר)

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הדיל באמזון יוצא 2700 שקל אחרי מיסים בארץ. (פעם קראתי שהם מחשבים מיסים גם בארץ, אבל בהזמנה זה לא נראה כך)
d2idan, רשמת שזה 300 שקל פחות ממה שבארץ? כרגיל אנשים מסתכלים על מה שנוח להם.

הבנאדל הזה כולל את המשחק קילזון החדש, 2 שלטים!! ומצלמה...
באנדל כזה בארץ יעלה לפחות 4,000 ואני צנוע.

מעבר לזה, אפשר להזמין מ-BUY2USA ב2050 עד הבית עם מיסים ועם כל החרטאברטה... תסתכלו בפירוט ששלחתי.

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522

שליחה

אם אנשים עדיין קונים אקס בוקס למרות שאין תמיכה באונליין בישראל?

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

d2idan כתב:אם אנשים עדיין קונים אקס בוקס למרות שאין תמיכה באונליין בישראל?
...
מה הבעיה להשתמש בחשבון אמריקאי או אנגלי?

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464

שליחה

בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הפס4 אתמול - דרך מאסטופ.המשלוח יצא מאמזון ביום רביעי שעבר, והגיע ביום שישי בבוקר אל מאסטופ. באופן קצת מאכזב, המכשיר נשלח רק ביום שני לארץ ממאסטופ. אבל DHL לא מאכזבים, וכבר אתמול בבוקר המכשיר היה אצלי.

עלויות:
1. 400 דולר + 28 דולר מיסים מקומיים על המכשיר מאמזון.
2. 77 דולר משלוח (אחרי הנחה של 10 דולר על חבילות אמאזון) של מאסטופ.
3. 147 דולר, שמהווים קצת יותר מ-33 אחוז, מכס ומע"מ.

סה"כ: 648 דולר = 2300 שקלים. 700 שקל פחות מהמחיר הכי זול שראיתי עד כה, וגם אני בין הראשונים שקיבלתי את המכשיר :)

אז כמה דברים לכל שמתעניין:
1. אין צורך בממיר מתח. אפשר פשוט לחבר כבל של פס3, או להשתשמש במתאם מחיבור אמרקאי לישראלי.
2. המכשיר עובד נפלא, טפו טפו טפו הוא לא תקול.
3. פתחתי חשבון אמריקאי ב-PSN. לא הזמנתי עם המכשיר משחקים (כדי לא להוסיף עוד מיסים), אז קניתי אותם דרך החנות המקוונת. לצערי PSN לא מאפשרים שימוש בכרטיס ישראלי בחנות, אך למזלנו אמאזון מוכרים קופונים של 10,20,50 דולרים של PSN ומציגים את הקוד מיד אחרי הקניה. כל התהליך מאד נח, ואפילו יש לסוני ממשק רשת שמשם אפשר לפדות את הקופונים.
4. מערכת ההפעלה מהירה ונחה. הכל מתבצע ברקע, ההורדות לא מורגשות. התחלתי לשחק באטלפילד 4 כעבור שעה, למרות שירדו רק 25 אחוזים מהמשחק.
5. הבקר מרגיש נח ואיכותי.
6. האכזבה היחידה היא הערכת דיבור רשת שמגיעה עם המכשיר, או בשמה השני: אוזניה בדולר מדיל אקסטרים. פשוט פיסת פלסטיק מיותרת.
7. נקודה אחרונה - המכשיר מגיע עם כבל HDMI! סוף סוף.

זהו! אם למישהו יש שאלות, תשאלו בכיף. אני מאד ממליץ על קניה דרך חו"ל (למרות שקצת התאכזבתי ממהירות המשלוח של מאסטופ). תוך שבוע מרגע שליחת החבילה מאמזון המכשיר היה אצלי, הרבה יותר זול מכל מקום אחר בארץ, ונח לא פחות.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

לגבי המשחקים. אפשר פשוט להוריד אותם מה PSN ישירות להארד דיסק של המכשיר ואין צורך בדיסקים פיסיים?

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

LinkMattan כתב:בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הפס4 אתמול - דרך מאסטופ.המשלוח יצא מאמזון ביום רביעי שעבר, והגיע ביום שישי בבוקר אל מאסטופ. באופן קצת מאכזב, המכשיר נשלח רק ביום שני לארץ ממאסטופ. אבל DHL לא מאכזבים, וכבר אתמול בבוקר המכשיר היה אצלי.

עלויות:
1. 400 דולר + 28 דולר מיסים מקומיים על המכשיר מאמזון.
2. 77 דולר משלוח (אחרי הנחה של 10 דולר על חבילות אמאזון) של מאסטופ.
3. 147 דולר, שמהווים קצת יותר מ-33 אחוז, מכס ומע"מ.

סה"כ: 648 דולר = 2300 שקלים. 700 שקל פחות מהמחיר הכי זול שראיתי עד כה, וגם אני בין הראשונים שקיבלתי את המכשיר :)

אז כמה דברים לכל שמתעניין:
1. אין צורך בממיר מתח. אפשר פשוט לחבר כבל של פס3, או להשתשמש במתאם מחיבור אמרקאי לישראלי.
2. המכשיר עובד נפלא, טפו טפו טפו הוא לא תקול.
3. פתחתי חשבון אמריקאי ב-PSN. לא הזמנתי עם המכשיר משחקים (כדי לא להוסיף עוד מיסים), אז קניתי אותם דרך החנות המקוונת. לצערי PSN לא מאפשרים שימוש בכרטיס ישראלי בחנות, אך למזלנו אמאזון מוכרים קופונים של 10,20,50 דולרים של PSN ומציגים את הקוד מיד אחרי הקניה. כל התהליך מאד נח, ואפילו יש לסוני ממשק רשת שמשם אפשר לפדות את הקופונים.
4. מערכת ההפעלה מהירה ונחה. הכל מתבצע ברקע, ההורדות לא מורגשות. התחלתי לשחק באטלפילד 4 כעבור שעה, למרות שירדו רק 25 אחוזים מהמשחק.
5. הבקר מרגיש נח ואיכותי.
6. האכזבה היחידה היא הערכת דיבור רשת שמגיעה עם המכשיר, או בשמה השני: אוזניה בדולר מדיל אקסטרים. פשוט פיסת פלסטיק מיותרת.
7. נקודה אחרונה - המכשיר מגיע עם כבל HDMI! סוף סוף.

זהו! אם למישהו יש שאלות, תשאלו בכיף. אני מאד ממליץ על קניה דרך חו"ל (למרות שקצת התאכזבתי ממהירות המשלוח של מאסטופ). תוך שבוע מרגע שליחת החבילה מאמזון המכשיר היה אצלי, הרבה יותר זול מכל מקום אחר
בארץ, ונח לא פחות.
...

מה השם משתמש שלך? כרגע יש לי קילזון, AC4 ו מגיע NFS RIVALS
אפשר לשחק ברשת

אני את שלי לא זוכר כך שאם תשלך לי את שלך אני הוסיף אותך

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

toxin כתב:לגבי המשחקים. אפשר פשוט להוריד אותם מה PSN ישירות להארד דיסק של המכשיר ואין צורך בדיסקים פיסיים?
...
כן, אבל רק שתדע לא תוכל למכור אותו או להחליף עם חבר

חזור אל “קונסולות”