התחדשתי ב-zopo zp990 - דו"ח קבלה
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
ב HD9000+ אין בעייה עם ה GPS, ננעל בלי בעיה ושומר על הניווט.
לדעתי אי אפשר לבטל הזמנה כשהיא בדרך.. רק בתחנות הקצה (אצל השולח או אצל המקבל) אפשר לעשות משהו. בכל מקרה לשלוח חזרה יעלה יותר.
אני לא חושב שיש הבדל משמעותי במימדים והמשקל בין ה ZP990 לבין ה HD9000+ .
לדעתי אי אפשר לבטל הזמנה כשהיא בדרך.. רק בתחנות הקצה (אצל השולח או אצל המקבל) אפשר לעשות משהו. בכל מקרה לשלוח חזרה יעלה יותר.
אני לא חושב שיש הבדל משמעותי במימדים והמשקל בין ה ZP990 לבין ה HD9000+ .
- OferHadad
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
היי,
קיבלתי את ה 2G ZOPO 990 לפני מספר ימים.
מה אגיד לכם, הכל עובד חלק ומדהים. גם הGPS ננעל מיד ( אחרי שעשיתי מה שהציעו פה. אין לי ROOT ).
המצלמה בסדר, ציפיתי ליותר עם ה13MP שלה אבל היא סבירה ותו לא.
לדעתי הבטרייה נגמרת קצת מהר מידי. דיברתי עם הספק, הוא אמר לי להטעין פעם אחת במשך 24 שעות ולבדוק או להטעין עם הUSB מחובר למטען כי אולי המטען לא תקין והוא ישלח לי חדש. לא נראה לי אבל אני אבדוק.
בעוד שבוע שבועיים אהיה חכם יותר ואעדכן.
קיבלתי את ה 2G ZOPO 990 לפני מספר ימים.
מה אגיד לכם, הכל עובד חלק ומדהים. גם הGPS ננעל מיד ( אחרי שעשיתי מה שהציעו פה. אין לי ROOT ).
המצלמה בסדר, ציפיתי ליותר עם ה13MP שלה אבל היא סבירה ותו לא.
לדעתי הבטרייה נגמרת קצת מהר מידי. דיברתי עם הספק, הוא אמר לי להטעין פעם אחת במשך 24 שעות ולבדוק או להטעין עם הUSB מחובר למטען כי אולי המטען לא תקין והוא ישלח לי חדש. לא נראה לי אבל אני אבדוק.
בעוד שבוע שבועיים אהיה חכם יותר ואעדכן.
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
תתחדש.
כדאי להגיע לריקון של סוללה ל 0%, ולהטעין לילה שלם, אפילו פעמיים. זה עושה לה כיול ומשפר את זמן העבודה שלה.
כדאי להגיע לריקון של סוללה ל 0%, ולהטעין לילה שלם, אפילו פעמיים. זה עושה לה כיול ומשפר את זמן העבודה שלה.
-
shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
הסוללה זה אחד הפלוסים הכי גדולים של המכשיר הזה.
לוקח איזה כמה מחזורי טעינה להגיע לביצועים מקסימליים.
ניסיתי אפילו פעם לעבוד יום שלם עם בהירות מסך מקסימלית וגם זה לא "הצליח" לרוקן את הסוללה.
לוקח איזה כמה מחזורי טעינה להגיע לביצועים מקסימליים.
ניסיתי אפילו פעם לעבוד יום שלם עם בהירות מסך מקסימלית וגם זה לא "הצליח" לרוקן את הסוללה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- גיל37
-
- חבר ותיק

אין שום בעיה לעשות ROOT למכשיר הזה אם אתה צריך את זה.
- OferHadad
-
- חבר שרק התחיל

תודה על העצות לגבי הסוללה. אעשה כך בהחלט.
לגבי Root למכשיר אני מעדיף שלא. לא רע לי כמו שזה. ( מה נותן Root חוץ מהרגשת שליטה על המכשיר, זה משפר במשהו את הביצועים ? )
רציתי לשתף שבWaze יש קצת אטיות, כלומר למשל אני כבר ביצעתי סיבוב עם הרכב אבל החץ שבWaze מראה שפניתי רק חצי שנייה אחרי. אבל זה ממש לא מפריע לניווט.
לגבי Root למכשיר אני מעדיף שלא. לא רע לי כמו שזה. ( מה נותן Root חוץ מהרגשת שליטה על המכשיר, זה משפר במשהו את הביצועים ? )
רציתי לשתף שבWaze יש קצת אטיות, כלומר למשל אני כבר ביצעתי סיבוב עם הרכב אבל החץ שבWaze מראה שפניתי רק חצי שנייה אחרי. אבל זה ממש לא מפריע לניווט.
- גיל37
-
- חבר ותיק

האיטיות ב WAZE נגרמת מקליטה של מעט לווינים וקליטה חלשה שלא נשמרת לאורך זמן מה שמוריד דרסטית את רמת הדיוק.
תוריד ותתקין את אפליקציית GPS Test תפעיל אותה כשאתה במקום פתוח וה GPS מופעל (בלי WAZE) ותבדוק כמה לויינים אתה קולט ובאיזו עצמה (ככל שהקווים ארוכים יותר וירוקים יותר הקליטה טובה יותר.) בדוק במשך כמה דקות כדי לראות אם הקליטה יציבה והנעילה נשמרת על 5-6 לווינים לפחות. אתה צריך להיכנס להגדות של האפליקציה, להגדיר שהמסך לא יינעל ולהעביר את היחידות למטרים, יש חיווי בצד ימין למעלה של דיוק.. 3-5 מטר דיוק זה טוב. גבוה מזה וה WAZE יחשוב שאתה בדרכים אחרות וישתגע.
זה מה שקרה לי עם ה ZP900 עד שהתייאשתי ממנו.
תוריד ותתקין את אפליקציית GPS Test תפעיל אותה כשאתה במקום פתוח וה GPS מופעל (בלי WAZE) ותבדוק כמה לויינים אתה קולט ובאיזו עצמה (ככל שהקווים ארוכים יותר וירוקים יותר הקליטה טובה יותר.) בדוק במשך כמה דקות כדי לראות אם הקליטה יציבה והנעילה נשמרת על 5-6 לווינים לפחות. אתה צריך להיכנס להגדות של האפליקציה, להגדיר שהמסך לא יינעל ולהעביר את היחידות למטרים, יש חיווי בצד ימין למעלה של דיוק.. 3-5 מטר דיוק זה טוב. גבוה מזה וה WAZE יחשוב שאתה בדרכים אחרות וישתגע.
זה מה שקרה לי עם ה ZP900 עד שהתייאשתי ממנו.
- OferHadad
-
- חבר שרק התחיל

היי גיל,
תודה.
אני בהחלט מכיר את הGPS TEST ומשתמש בו.
בבדיקות שעשיתי ואני עדיין עושה יש כ 7+- לווינים בFIX בו זמנית ודיוק של 3+- מטר . אבל זה כנראה לא יציב כי מה שאתה מתאר אכן קורה אצלי גם והWAZE מחשב המון מסלול מחדש.
מעניין שב M8 זה יותר יציב ולא מאבד.
ניסית לעשות ROOT ?
תודה.
אני בהחלט מכיר את הGPS TEST ומשתמש בו.
בבדיקות שעשיתי ואני עדיין עושה יש כ 7+- לווינים בFIX בו זמנית ודיוק של 3+- מטר . אבל זה כנראה לא יציב כי מה שאתה מתאר אכן קורה אצלי גם והWAZE מחשב המון מסלול מחדש.
מעניין שב M8 זה יותר יציב ולא מאבד.
ניסית לעשות ROOT ?
- גיל37
-
- חבר ותיק

היה לי ROOT ל ZP990 , המכשיר כבר מזמן לא אצלי כי אני טכנאי שטח שחייב GPS מעולה ולא יכולתי לעבוד עם זה.
- OferHadad
-
- חבר שרק התחיל

חבל, כי אני אוהב את המכשיר.
אני אחפש פתרונות, אצור קשר עם הספק ואבקש ממנו לברר עם היצרן אם הם מודעים לבעיה.
תודה בכל אופן.
אני אחפש פתרונות, אצור קשר עם הספק ואבקש ממנו לברר עם היצרן אם הם מודעים לבעיה.
תודה בכל אופן.
- גיל37
-
- חבר ותיק

לפעמים זאת בעייה של ROM.
בזופו C2 השתפר לי ה GPS באופן משמעותי אחרי שהתקנתי את הגרסה האחרונה שהעלו לאתר needrom.com .
מכיוון שלמכשיר יש בעיות בטעינה ובאופן כללי הוא קצת איטי , העדפתי לרכוש מכשיר אחר והלכתי על ה ZP998 שגם בו יש בעיות עם ה GPS ואני ממתין לעדכון ROM שבוודאי ייצא בשבועות הקרובים ומקווה שזה יפתור את הבעיה.
בזופו C2 השתפר לי ה GPS באופן משמעותי אחרי שהתקנתי את הגרסה האחרונה שהעלו לאתר needrom.com .
מכיוון שלמכשיר יש בעיות בטעינה ובאופן כללי הוא קצת איטי , העדפתי לרכוש מכשיר אחר והלכתי על ה ZP998 שגם בו יש בעיות עם ה GPS ואני ממתין לעדכון ROM שבוודאי ייצא בשבועות הקרובים ומקווה שזה יפתור את הבעיה.
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
הי גיל,גיל37 כתב:לפעמים זאת בעייה של ROM.
מכיוון שלמכשיר יש בעיות בטעינה ובאופן כללי הוא קצת איטי , העדפתי לרכוש מכשיר אחר והלכתי על ה ZP998 שגם בו יש בעיות עם ה GPS ואני ממתין לעדכון ROM שבוודאי ייצא בשבועות הקרובים ומקווה שזה יפתור את הבעיה....
האם חיברת המכשיר לדיבורית בלוטוט?
אשמח אם תבדוק המצב הבא:
חבר המכשיר 998 לדיבורית בלוטוט, וקיים שיחה יוצאת.
ודא האם הצד השני שומע אותך ברור או צרוד.
ודא האם בתום השיחה הסים מתנתק רגעית וחוזר שוב לקליטה.
תודה !
- OferHadad
-
- חבר שרק התחיל

חבר שלי קנה ZP998 ושאלתי אם יש לו בעיות בGPS. הוא טען שלא.
לאשתי ולשתי הבנות קניתי LENOVO A830 ו A850 והGPS בשלושתם תותח, קולט מיד ולא מאבד בכלל. רק שאני לא מתלהב משאר התכונות של הLENOVO.
עדכן אותי אם עדכון ה-ROM עזר לך.
תודה.
לאשתי ולשתי הבנות קניתי LENOVO A830 ו A850 והGPS בשלושתם תותח, קולט מיד ולא מאבד בכלל. רק שאני לא מתלהב משאר התכונות של הLENOVO.
עדכן אותי אם עדכון ה-ROM עזר לך.
תודה.
- גיל37
-
- חבר ותיק

lasik - כבר שמתי לב שהבלוטוט לא עובד.. לא הצלחתי להתחבר לדיבוריות ולא למחשב אחר.
אני מתנחם בשתי עובדות : זופו כן מוציאים עדכונים למכשירים שלהם ומתקנים בעיות שקשורות ל ROM, ובמכשיר הזה יש FOTA שכרגע בודק ומודיע שאני עם הגרסה העדכנית.. אני מקווה שזה יודיע לי כשיוצא עדכון ואדווח פה ברגע שזה יקרה.
אני מתנחם בשתי עובדות : זופו כן מוציאים עדכונים למכשירים שלהם ומתקנים בעיות שקשורות ל ROM, ובמכשיר הזה יש FOTA שכרגע בודק ומודיע שאני עם הגרסה העדכנית.. אני מקווה שזה יודיע לי כשיוצא עדכון ואדווח פה ברגע שזה יקרה.
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
אכן, ב c2 וגם ב c2 פלטינום יצאו עדכונים ota ששיפרו את הבלוטוט ותיקנו את הניתוקים הרגעיים על הסים לאחר שיחה יוצאת בבלוטוט. חבל שלא פתרו הנושא ב 998 מיד עם הוצאתו.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- גיל37
-
- חבר ותיק

סינים מה אתה רוצה...
עדיין המכשיר מאד מרשים, לא מרגיש כמו מכשיר זול כשמחזיקים אותו ביד , הכל רץ כמו שצריך, ספיקר הכי חזק שיצא לי לחוות בסמארטפונים
סה"כ במחיר שהוא נמכר היום- משתלם (ויהיה יותר משתלם אחרי תיקון באגים).
עדיין המכשיר מאד מרשים, לא מרגיש כמו מכשיר זול כשמחזיקים אותו ביד , הכל רץ כמו שצריך, ספיקר הכי חזק שיצא לי לחוות בסמארטפונים
סה"כ במחיר שהוא נמכר היום- משתלם (ויהיה יותר משתלם אחרי תיקון באגים).
- OferHadad
-
- חבר שרק התחיל

היי,
עד כמה מורכב לבצע ROOT לzopo 990? מעולם לא עשיתי ROOT למכשיר.
עד כמה מורכב לבצע ROOT לzopo 990? מעולם לא עשיתי ROOT למכשיר.
-
shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
פשוט מאוד.OferHadad כתב:היי,
עד כמה מורכב לבצע ROOT לzopo 990? מעולם לא עשיתי ROOT למכשיר....
תראה פה ויש גם לינקים למטה.
אני עשיתי עם eRoot
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- OferHadad
-
- חבר שרק התחיל

תודה שרגא. אני אנסה לבצע זאת דרך הסרטון שצרפת.
אני רוצה לשתף אתכם במשהו שקשור לקליטת הGPS בZOPO 990 שלי.
מה לא עשיתי מה לא הורדתי מה לא קראתי והיכן לא ביקרתי.... אפילו הייתי בקשר מייגע מול הספק, תמונות וכו'.. ( אגב, הספק מוכן שאתקן בארץ את הGPS והם יפצו אותי ב15 דולר, שזה יפה )
שום דבר לא עזר.. עד שלפתע צץ במוחי רעיון שקשור לכיסוי החכם ( הפליפר שסוגר ופותח ומראה שעה ). הרי הוא מכיל בתוכו איזה שהוא רכיב , אולי מגנטי או סוג כזה או אחר שפועל על הטלפון, חשבתי שאולי זה מפריע לקליטת הGPS. החלטתי להסיר את הכיסוי הזה ולנסות. וראו איזה פלא. מהבית לעבודה.... חלקקקקקק . אולי זה רגעי אבל אולי זה פתרון..
נסו ותגידו לי מה אתם אומרים.
אני רוצה לשתף אתכם במשהו שקשור לקליטת הGPS בZOPO 990 שלי.
מה לא עשיתי מה לא הורדתי מה לא קראתי והיכן לא ביקרתי.... אפילו הייתי בקשר מייגע מול הספק, תמונות וכו'.. ( אגב, הספק מוכן שאתקן בארץ את הGPS והם יפצו אותי ב15 דולר, שזה יפה )
שום דבר לא עזר.. עד שלפתע צץ במוחי רעיון שקשור לכיסוי החכם ( הפליפר שסוגר ופותח ומראה שעה ). הרי הוא מכיל בתוכו איזה שהוא רכיב , אולי מגנטי או סוג כזה או אחר שפועל על הטלפון, חשבתי שאולי זה מפריע לקליטת הGPS. החלטתי להסיר את הכיסוי הזה ולנסות. וראו איזה פלא. מהבית לעבודה.... חלקקקקקק . אולי זה רגעי אבל אולי זה פתרון..
נסו ותגידו לי מה אתם אומרים.
- גיל37
-
- חבר ותיק

אצלי גם בלי שום כיסוי על המכשיר הקליטה של ה GPS הייתה דפוקה עם ה ZP990 .
זה קורה או בגלל אנטנה גרועה במכשיר או פגם תוכנתי ב ROM.
יש לי C2 שהתקנתי עליו לאחרונה ROM מהאתר NEEDROM ופתאום ה GPS תותח, מתחבר במהירות מדהימה, קולט הרבה לווינים, ה-SNR השתפר. בגלל זה אני חושב שמדובר בעניין של תוכנה ולא בבעיית חומרה.
זה קורה או בגלל אנטנה גרועה במכשיר או פגם תוכנתי ב ROM.
יש לי C2 שהתקנתי עליו לאחרונה ROM מהאתר NEEDROM ופתאום ה GPS תותח, מתחבר במהירות מדהימה, קולט הרבה לווינים, ה-SNR השתפר. בגלל זה אני חושב שמדובר בעניין של תוכנה ולא בבעיית חומרה.