התחדשתי בסט חדש וקיבלתי חווית האזנה מדהימה בעזרתו של איציק es9000+תמונות!!
-
1shlomo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 599
צודק.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
אז הרפרנס זה הבית קולנוע .
אם כך אני אחליף את המקרן שייתן לי תמונה חלבית ואחליף את הרמקולים על מנת לקבל את האיכות המעולה שבקולנוע
אם כך אני אחליף את המקרן שייתן לי תמונה חלבית ואחליף את הרמקולים על מנת לקבל את האיכות המעולה שבקולנוע
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
אתה מחליט מה הרפרנס עבורך.yarino כתב:אז הרפרנס זה הבית קולנוע .
אם כך אני אחליף את המקרן שייתן לי תמונה חלבית ואחליף את הרמקולים על מנת לקבל את האיכות המעולה שבקולנוע...
אני רק נתתי פירוש למושג "קולנועי".
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
היי shlomo אשמח לתגובה על שאלתי אותך בהודעה #321shlomo כתב:צודק....
ואשמח לשמוע איזה קנה מידה יש לך ואשמח אף להעשיר ידע
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
נו באמת יואב..istarmini כתב:אבל אבל שלמה/איציק מה זו מערכת קולנועית ??
זה ביטוי חדש לי ואשמח לדעת על מה מדובר.
מה המאפינים הדרושים כדי להכנס לסטטוס מערכת קולנועית ?...
זו מערכת שנרכשה ב״חנות מתמחה איכותית״
ולאחר מכן כוילה באופן הקפדני ביותר ״דרך הטלפון״ ע״י חבר פורום ספיציפי
-
1shlomo
-
- חבר פעיל במיוחד

Dor8
את הכיול העיקרי עשיתי לבד בעצמי עם המיקרופון שמגיע עם הרסיבר.
ידוע שהתוצאה לא מושלמת וצריך עוד שיפור ידני, ואני מאמין שכך עושים בכול רסיבר ולא רק בפיוניר.
עכשיו... מאחר ואני לא הכי מבין בהגדרות של הרסיבר ביקשתי את עזרתו של איציק מאחר ויש ברשותו את אותם רכיבים כמו אצלי. בנוסף גם לחיים לגו יש אותו ציוד כמו שלי וגם הוא נעזר באיציק.
אם כך ששניהם מרוצים מהתוצאה אז העתקתי דרך הטלפון מספר הגדרות חשובות כדי לשפר את הסאונד. כמו שהכנתי עוגת קצפת ואיציק הוסיף את הדובדבן. כמובן שמרחקים ומדידות עשיתי בעצמי.
ההוכחה היא שלאחר הכיול הידני שעשיתי בעזרתו של איציק היה שיפור משמעותי מאשר הכיול הבסיסי עם המיקרופון.
את הכיול העיקרי עשיתי לבד בעצמי עם המיקרופון שמגיע עם הרסיבר.
ידוע שהתוצאה לא מושלמת וצריך עוד שיפור ידני, ואני מאמין שכך עושים בכול רסיבר ולא רק בפיוניר.
עכשיו... מאחר ואני לא הכי מבין בהגדרות של הרסיבר ביקשתי את עזרתו של איציק מאחר ויש ברשותו את אותם רכיבים כמו אצלי. בנוסף גם לחיים לגו יש אותו ציוד כמו שלי וגם הוא נעזר באיציק.
אם כך ששניהם מרוצים מהתוצאה אז העתקתי דרך הטלפון מספר הגדרות חשובות כדי לשפר את הסאונד. כמו שהכנתי עוגת קצפת ואיציק הוסיף את הדובדבן. כמובן שמרחקים ומדידות עשיתי בעצמי.
ההוכחה היא שלאחר הכיול הידני שעשיתי בעזרתו של איציק היה שיפור משמעותי מאשר הכיול הבסיסי עם המיקרופון.
-
1shlomo
-
- חבר פעיל במיוחד

אני גר בבית קטן של 74 מטר רבוע.
כרגע לא מעניין אותי אקוסטיקה. אך אתה מסביר את זה שאני מרוצה עד השמיים מהתוצאה הטלפונית שאיציק עזר לי?
אני לא בטוח אם הייתי משלם 300 שקל לבעל מקצוע שהיה בא אליי התוצאה הייתה יותר טובה.
כרגע לא מעניין אותי אקוסטיקה. אך אתה מסביר את זה שאני מרוצה עד השמיים מהתוצאה הטלפונית שאיציק עזר לי?
אני לא בטוח אם הייתי משלם 300 שקל לבעל מקצוע שהיה בא אליי התוצאה הייתה יותר טובה.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
לא יודע עבור מי כיוונת את האינפורמציה הזו אבל בכל זאת אענה לך1shlomo כתב:אני גר בבית קטן של 74 מטר רבוע.
אני לא בטוח אם הייתי משלם 300 שקל לבעל מקצוע שהיה בא אליי התוצאה הייתה יותר טובה....
הכי חשוב שאתה מרגיש טוב עם התוצאה ולא משנה אם הכיול/איזון המערכת היתה ווירוטאלית לחלוטין.
שומעים פצצות לגבות, סבבה תהנה ותבלה יש לך אחלה ציוד קולנועי בבית
אגב אשמח לשמוע על ציוד ששמעת לפני כן ונשמח לשמוע ולהבין על קנה המידה שלך(שאלתי פעמיים ומשום מה לא ענית לי).
הרי רשמת:
אז אשמח לבואהכי קולנועית, אתה מוזמן לשמוע....
אני תמיד בעד לבוא ולשמוע אצל מכרים לתחום להפתח לסגנונות ומערכות שונות, להשכיל ולהחכים
- Guy1860
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
אני לא מבין מה יש לאנשים באתר הזה.istarmini כתב:תתחדש ותהנה1shlomo כתב:כן הכי קולנועית. אתה מוזמן לשמוע....![]()
מה זו מערכת קולנועית ?...
תמיד שכותבים משהו איזה ג'וקר ניתפס על מילה והופך בה יומם ולילה ומבקש פירושים והגדרות כאילו מדובר בדף גמרא.
אז 9000es החמיא לבחור ואמר שלדעתו יש לו את המערכת שהכי מתאימה לסרטים. אז מה? מה כואב לכם?
Lighten Up
לדעתכם מערכת אחרת תתאים יותר? סבבה אבל למה לבלבל את המח?
תנו את דעתכם וצרפו כמה תמונות יפות שנוכל לשטוף את העיניים.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

מה הבעיה שלך? לא מתאים לך? אל תקרא
-
1shlomo
-
- חבר פעיל במיוחד

איתי 123
לא עניתי לך, כי לא תמיד יש לי אפשרות, אני נוהג רוב הזמן ורק שיש לי הפוגות אני מגיב.
תשמע... היו לי ולא הרבה מעט שילובים. היה לי רסיבר ימאהה וגם רסיבר אונקיו ורמקולים של jamo, kef ופולק אודיו.
לדעתי השילוב שיש לי עכשיו של פיוניר וקליפש זה הכי מוצלח לאוזניי.
לא עניתי לך, כי לא תמיד יש לי אפשרות, אני נוהג רוב הזמן ורק שיש לי הפוגות אני מגיב.
תשמע... היו לי ולא הרבה מעט שילובים. היה לי רסיבר ימאהה וגם רסיבר אונקיו ורמקולים של jamo, kef ופולק אודיו.
לדעתי השילוב שיש לי עכשיו של פיוניר וקליפש זה הכי מוצלח לאוזניי.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17943
מה זה ג׳וקר?Guy1860 כתב:אני לא מבין מה יש לאנשים באתר הזה.istarmini כתב:תתחדש ותהנה1shlomo כתב:כן הכי קולנועית. אתה מוזמן לשמוע....![]()
מה זו מערכת קולנועית ?...
תמיד שכותבים משהו איזה ג'וקר ניתפס על מילה והופך בה יומם ולילה ומבקש פירושים והגדרות כאילו מדובר בדף גמרא.
אז 9000es החמיא לבחור ואמר שלדעתו יש לו את המערכת שהכי מתאימה לסרטים. אז מה? מה כואב לכם?
Lighten Up
לדעתכם מערכת אחרת תתאים יותר? סבבה אבל למה לבלבל את המח?
תנו את דעתכם וצרפו כמה תמונות יפות שנוכל לשטוף את העיניים....
תתחיל להעלות תמונות שלך ונתקדם משם.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

הוא ג׳וקר, זו הבעיה שלו.yarino כתב:מה הבעיה שלך? לא מתאים לך? אל תקרא...
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

נערך הודעה כפולה
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78972
- שם מלא: עפר לאור
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3068
מסכים לחלוטין עם Guy1860.
מלבד יואב , שידוע שיש לו מערכת סופר מושקעת , בעיקר החדר הייעודי ( לפחות עפ״י התמונות כי אף פעם לא
שמעתי אצלו ) כל שאר החברים בעיקר בוכים מאמירה כזו או אחרת של איציק.
לא מבין איפה ומדוע זה כואב דווקא תמיד לאותם אנשים מסתבר..
אני מציע ששאר החברים יתנו את דעתם שהרמקולים שלהם , או אחרים לצורך העניין , טובים יותר לקולנוע באופן
חד משמעי , ישתפו את החברה והדגם , רצוי גם עם תמונות וכולנו נוכל ללמוד עוד פרק. כמובן בתקציב דומה ולא
לעלות בבקשה וילסון אלכסנדריה לצורך השוואה.
מלבד יואב , שידוע שיש לו מערכת סופר מושקעת , בעיקר החדר הייעודי ( לפחות עפ״י התמונות כי אף פעם לא
שמעתי אצלו ) כל שאר החברים בעיקר בוכים מאמירה כזו או אחרת של איציק.
לא מבין איפה ומדוע זה כואב דווקא תמיד לאותם אנשים מסתבר..
אני מציע ששאר החברים יתנו את דעתם שהרמקולים שלהם , או אחרים לצורך העניין , טובים יותר לקולנוע באופן
חד משמעי , ישתפו את החברה והדגם , רצוי גם עם תמונות וכולנו נוכל ללמוד עוד פרק. כמובן בתקציב דומה ולא
לעלות בבקשה וילסון אלכסנדריה לצורך השוואה.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

Liorshap,
ניסית לחשוב פעם למה זה מעורר זעם או תהיות מכמה וכמה חברים..??
האם יכול להיות שרק הוא החכם וכל השאר טפשים?
או שלדעתך למי שאין ברשותו מערכת ״סופר מושקעת״ אינו רשאי להביע דעה או
להתנגד לקביעות הנחרצות ההזויות שלו?
המשך ערב נפלא
ניסית לחשוב פעם למה זה מעורר זעם או תהיות מכמה וכמה חברים..??
האם יכול להיות שרק הוא החכם וכל השאר טפשים?
או שלדעתך למי שאין ברשותו מערכת ״סופר מושקעת״ אינו רשאי להביע דעה או
להתנגד לקביעות הנחרצות ההזויות שלו?
המשך ערב נפלא
- yarino
-
- חבר מביא חבר

דור,
כנראה שתחום האודיו מתבסס על קליפש וכל היתר רק מזדנבים מאחור.
כנראה שתחום האודיו מתבסס על קליפש וכל היתר רק מזדנבים מאחור.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

קובי,
תמיד כיף ללמוד פה דברים חדשים ומעניינים..
תמיד כיף ללמוד פה דברים חדשים ומעניינים..
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3068
תראה , לא ראיתי ותקן אותי אם פספסתי , שאיציק השמיץ או כתב משהו רע על כל רמקול אחר שלא יהיה.
יש לו דעה מסוימת חיובית על מותג מסוים והוא ממליץ עליו. לא רואה כל פסול בזה.
מפה ועד מסקנות שאנשים חושבים אחרת הם טיפשים, זו מסקנה רדודה שרק אתה הגעת אליה.
ולגבי דעותיך , למה שלא נשמע אותן פה בפורום ותשתף אותנו מה הנסיון שלך עם קליפש רפרנס לעומת מתחרים
אחרים.
כי לי למשל יש נסיון ולא מעט , אם תרצה אפרט לך כמה זוגות רמקולים ואיזה דגמים השוואתי טרם הרכישה.

יש לו דעה מסוימת חיובית על מותג מסוים והוא ממליץ עליו. לא רואה כל פסול בזה.
מפה ועד מסקנות שאנשים חושבים אחרת הם טיפשים, זו מסקנה רדודה שרק אתה הגעת אליה.
ולגבי דעותיך , למה שלא נשמע אותן פה בפורום ותשתף אותנו מה הנסיון שלך עם קליפש רפרנס לעומת מתחרים
אחרים.
כי לי למשל יש נסיון ולא מעט , אם תרצה אפרט לך כמה זוגות רמקולים ואיזה דגמים השוואתי טרם הרכישה.