TD 160
-
raniburg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1434
האמת שאחרי הכוון הקודם קפץ בצורה דומה לסרט
אחרי הכיוון האחרון הוא יותר נוקשה וגם הבסיסים נוגעים זה בזה כשלוחצים יותר חזק, ככה זה נשמע לפחות
אבל בניגון לא קופץ
ומה הוחלט מורידים את הספוגים ? יצא מזכר בנושא?
אהה ואם כבר מדברים על ראש שישאר אצלי...הראש שקניתי עם הפטיפון גם STANTON אבל 500
ראיתי באתר שלהם שיש כמה סוגים של 500 וגם נראים דומה איך יודעים?כדאי להחליף לו מחט?
אחרי הכיוון האחרון הוא יותר נוקשה וגם הבסיסים נוגעים זה בזה כשלוחצים יותר חזק, ככה זה נשמע לפחות
אבל בניגון לא קופץ
ומה הוחלט מורידים את הספוגים ? יצא מזכר בנושא?
אהה ואם כבר מדברים על ראש שישאר אצלי...הראש שקניתי עם הפטיפון גם STANTON אבל 500
ראיתי באתר שלהם שיש כמה סוגים של 500 וגם נראים דומה איך יודעים?כדאי להחליף לו מחט?
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
קוראים לראש הזה של סטנטון '500' משום שיש 500 סיבות למה לא להתעסק איתו. עזוב אותו בצד ואל תשקיע בו שקל.
צר לי לאכזב אותך אבל כיוון קפיצים תקין נגמר בהתנהגות כמו בסרטונים. הרעיון הוא לא לעמוד בבעיטות בשידה אלא לשכך רזוננסים בפטפון. מאוד יתכן שמערכת קפיצים מכוונת לא תחסן את המחט מקפיצות כתוצאה מוויברציות חיצוניות אלימות. גם אצלי זעזוע של הכוננית שמחזיקה את הפטפון, כולל פתיחת דלת לא זהירה - מקפיצה. מצד שני - אני יכול לקפץ על הרצפה ולכדרר כדורסל כמה שאני רוצה - בלי השפעה על הפטפון. זו הכוונה. זו מין מלחמת פשרות כאלה. הבסיסים תמיד נוגעים אחד בשני אם לוחצים עליהם מספיק חזק. זה לא מעיד על כלום. Sorry כיוון נכון נראה כמו בסרטים. אתה חייב להיעזר בפלס! אין דרך אחרת.
באשר לספוגים... היה איזה פוץ ב- Analog Department שטען שהם מרסנים את הקפיצים יותר מידי וגורמים לצימוד שלהם ולרזוננסים 'לעלות' בחזרה דרך הברגים של הקפיצים אל השילדה העליונה.
מכיוון שגם אני קצת פוץ... ניסיתי. Guess what??? שום הבדל. קשקוש!
צר לי לאכזב אותך אבל כיוון קפיצים תקין נגמר בהתנהגות כמו בסרטונים. הרעיון הוא לא לעמוד בבעיטות בשידה אלא לשכך רזוננסים בפטפון. מאוד יתכן שמערכת קפיצים מכוונת לא תחסן את המחט מקפיצות כתוצאה מוויברציות חיצוניות אלימות. גם אצלי זעזוע של הכוננית שמחזיקה את הפטפון, כולל פתיחת דלת לא זהירה - מקפיצה. מצד שני - אני יכול לקפץ על הרצפה ולכדרר כדורסל כמה שאני רוצה - בלי השפעה על הפטפון. זו הכוונה. זו מין מלחמת פשרות כאלה. הבסיסים תמיד נוגעים אחד בשני אם לוחצים עליהם מספיק חזק. זה לא מעיד על כלום. Sorry כיוון נכון נראה כמו בסרטים. אתה חייב להיעזר בפלס! אין דרך אחרת.
באשר לספוגים... היה איזה פוץ ב- Analog Department שטען שהם מרסנים את הקפיצים יותר מידי וגורמים לצימוד שלהם ולרזוננסים 'לעלות' בחזרה דרך הברגים של הקפיצים אל השילדה העליונה.
מכיוון שגם אני קצת פוץ... ניסיתי. Guess what??? שום הבדל. קשקוש!
-
raniburg
-
- חבר ותיק

הפלטה אכן מפולסת אבל כנראה גבוהה מידי
כשאחליף רצועה אכוון שוב ,בסוף זה יהיה בול,מי יודע אולי יהיו גם שקעי RCA
לא סתם שאלתי לגבי הספוגים...
כשאחליף רצועה אכוון שוב ,בסוף זה יהיה בול,מי יודע אולי יהיו גם שקעי RCA
לא סתם שאלתי לגבי הספוגים...
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

גבוהה מידי פירושו קפיצים הדוקים מידי. אגב רצועה... לאחרונה נתקעתי עם רצועה רפויה מידי. הזמנתי חדשה אבל בינתיים, קיצרתי אותה ב-1.5 ס"מ והדבקתי את הקצוות במרווח של 5 מ"מ בעזרת - דבש שלוש שניות. אל תספר לוועדה - אבל זה עובד בובה! 
-
raniburg
-
- חבר ותיק

Offensichtlich unangemessen 
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

halten Sie es zwischen den beiden von uns
אגב לא הבנתי אותך כיאות קודם - הבסיסים לא אמורים לגעת אחד בשני לאחר הכיוון. תת-השלדה לעולם לא תבוא במגע עם השלדה אך הפלטה החיצונית אכן תיצור מגע עם בסיס האלומיניום אם תלחץ עליה
אגב לא הבנתי אותך כיאות קודם - הבסיסים לא אמורים לגעת אחד בשני לאחר הכיוון. תת-השלדה לעולם לא תבוא במגע עם השלדה אך הפלטה החיצונית אכן תיצור מגע עם בסיס האלומיניום אם תלחץ עליה
-
raniburg
-
- חבר ותיק

זה נכון עד שאני מקפיץ עם האצבעתת-השלדה לעולם לא תבוא במגע עם השלדה...
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

לא אמור להיות כך אלא אם כן הנגיעה חזקה מידי. המשך לכוון...
- capten
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 511
בוטל
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
ללא ספק הסגירה חזקה מדיי.
כשאתה מקיש בעדינות על מרכז הצלחת היא צריכה לנוע למטה ולמעלה ללא תנועה צידית, וללא "גלים" זה אם כל הקפיצים זהים לחלוטין.
יכול להיות שהקפיצים שלך איבדו את חלק מה"קפיציות" שלהם או שהפכו שונים עם הזמן, שקול להחליף אותם.
כשאתה מקיש בעדינות על מרכז הצלחת היא צריכה לנוע למטה ולמעלה ללא תנועה צידית, וללא "גלים" זה אם כל הקפיצים זהים לחלוטין.
יכול להיות שהקפיצים שלך איבדו את חלק מה"קפיציות" שלהם או שהפכו שונים עם הזמן, שקול להחליף אותם.
איל פור
- ton
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
שלום חבר'ה,
אני מקווה שאני לא מתפרץ,גם אני ביצעתי שיפוץ לטורנס 166 ובאחד הפורומים מחו"ל העלו טיפ נחמד שיישמתי אותו לחיווט הזרוע:שימוש בחוט של עכבר מחשב.
נשמע בהתחלה מוזר אך זה עבד.האטורך של החוט מספיק ארוך,יש 4 צבעים שונים והעובי מתאים להשחלה.
אם תרצה יש לי גם מסמך פירוט לשיפוץ עם תמונות של התהליך.
אני מקווה שאני לא מתפרץ,גם אני ביצעתי שיפוץ לטורנס 166 ובאחד הפורומים מחו"ל העלו טיפ נחמד שיישמתי אותו לחיווט הזרוע:שימוש בחוט של עכבר מחשב.
נשמע בהתחלה מוזר אך זה עבד.האטורך של החוט מספיק ארוך,יש 4 צבעים שונים והעובי מתאים להשחלה.
אם תרצה יש לי גם מסמך פירוט לשיפוץ עם תמונות של התהליך.
-
raniburg
-
- חבר ותיק

יש לי עכבר אלחוטי,עדיף, לא?
שים לינק, שיפצורים זה תמיד טוב
שים לינק, שיפצורים זה תמיד טוב
-
raniburg
-
- חבר ותיק

בוצע שוב כיוון קפיצים,אישתי כבר מתחילה לפקפק בבריאותי הנפשית,אבל הפעם נראה ונשמע לי שמיסמרתי את זה
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

raniburg כל הכבוד!
האם לפני הכיוון פירקת את התושבות הגומי מהשלדה וגירזת אותם היטב בשמן סינטטי נטול מונעי חלודה? אם לא - כל הכיוון הזה לא שווה כלום וחייבים לפרק הכל ולהתחיל מההתחלה. רצוי גם לשייף מעט את האום כדי שלא יסתובב לו מכוח הרזוננסים ויוציא את הכיוון מכיול.
סתאאאאם...
צוחקים! כל הכבוד. Just messing with you... אישתך צודקת. זו אכן מחלת נפש - אך תהליך ההבראה מהנה ביותר.
נו? איך נשמע עכשיו?
האם לפני הכיוון פירקת את התושבות הגומי מהשלדה וגירזת אותם היטב בשמן סינטטי נטול מונעי חלודה? אם לא - כל הכיוון הזה לא שווה כלום וחייבים לפרק הכל ולהתחיל מההתחלה. רצוי גם לשייף מעט את האום כדי שלא יסתובב לו מכוח הרזוננסים ויוציא את הכיוון מכיול.
סתאאאאם...
נו? איך נשמע עכשיו?
-
raniburg
-
- חבר ותיק

למרות של דאגתי ל
לי זה נשמע פחות יבש מאתמול,או שזה רק אצלי בראש...קהל שופטים אוביקטיבי...