לאחר לבטים ארוכים קניתי את הפיליפס 8008 ולאחר שהגדרתי הכל אופסססס

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748

שליחה

MovieO כתב:ניסה קצת לגרד לדפוק וחשב שזה ירד כמו כתם :?
...
:D
לידיעתך, אתה לא יכול לבטל עסקה ברגע שחיברת את המוצר לחשמל.
ובפעם המי יודע כמה, מסך ברמה גבוהה קונים רק מחנות מתמחה ולא מרשתות כמו א.ל.מ. , שקם אלקטריק וכד' .
לא מעט חנויות מתמחות היו פותרות לך את הנושא מול היבואן.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6647

שליחה

MovieO כתב:היום הגיע הטכנאי בשעה טוב... ראה שתי פיקסלים ורשם אחד ולבסוף תיקן ניסה קצת לגרד לדפוק וחשב שזה ירד כמו כתם :?
בינתיים אין התפתחות נראה מחר מה קורה.

ערב טוב לכולנו
...
איזה קקות יאללה :x
ממש עצוב לשמוע שזו ההתיחסות של היבואן "הרשמי"

לא בטוח שחנות מתמחה הייתה עוזרת פה
זה נטו עבודה מול היבואן

מחזיק לך אצבעות MovieO

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159

שליחה

אם קונים בטלפון או באינטרנט אפשר לבטל עסקה עד שבועיים. בגלל זה אני עושה את זה בדרך כלל. זה ברוב המקרים גם טיפה יותר זול עם פחות התמקחות.

תכלס זה ממש על הפנים ולדעתי הם שורפים פה קהל לקוחות. אם זה לא נפתר בהצלחה אני נראה לי מפסיק להמליץ על פיליפס מאלקטרה למרות התמורה יחסית למחיר וכל זה. אני מקווה שגם אחרים בפורום פה יזכרו את זה.
הם מוכרים כמה מאות טלויזיות בשנה ואם הם ימכרו כמה עשרות פחות בגלל זה הם יפסידו אחוזים לא מבוטלים מהמכירות. מקווה שמישהו שם "מקשיב"...

shlompis
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725

שליחה

כל עוד הם לא ענו לפניה שלו בתשובה שלילית הם לא שרפו שום דבר,
נהפוך הוא, הם יכולים לצאת יותר גדולים מכולם ופשוט להגיע עם מסך חדש. ובמקרא של אלקטרה לא חסרים להם מוצרי צריכה שיכולים לפצות אותו על עוגמת הנפש. איזה סוף שבוע עבר עליו. לא נעים ללכת עם הרגשה כזו.
אני מאוד מקווה שמחר לכל המאוחר הוא יקבל עדכון,
עדכון חיובי כמובן.
זה לא צריך לקחת כל כך הרבה זמן בכדי לקבל פתרון.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

shlompis כתב:כל עוד הם לא ענו לפניה שלו בתשובה שלילית הם לא שרפו שום דבר,
נהפוך הוא, הם יכולים לצאת יותר גדולים מכולם ופשוט להגיע עם מסך חדש. ובמקרא של אלקטרה לא חסרים להם מוצרי צריכה שיכולים לפצות אותו על עוגמת הנפש. איזה סוף שבוע עבר עליו. לא נעים ללכת עם הרגשה כזו.
אני מאוד מקווה שמחר לכל המאוחר הוא יקבל עדכון,
עדכון חיובי כמובן.
זה לא צריך לקחת כל כך הרבה זמן בכדי לקבל פתרון.
...
בגדול אתה צודק וצריך לחכות ולראות. אבל להשאיר בנאדם תלוי באוויר ככה בלי להגיד לו מה עושים ולאן זה הולך זה לא לעניין. שיגיד מה הנהלים ולאן הדו"ח של הטכנאי הולך ומה צריך לקרות כדי שיחליפו.
כמו שסיפרתי קודם, על פיקסל שרוף במסך מחשב אמרו לי לבוא למעבדת היבואן (זה לא כמו טלויזיה, אפשר לסחוב את זה וגם כשקונים את זה לא משתמשים בהובלה) ואם יש באמת פיקסל שרוף מחליפים במקום. זה מה שהיה והחליפו. בלי לדבר ובלי לחכות. כשיש נוהל ברור אז כולם מבינים אחד את השני.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

מה הלחץ בסופ"ש, גם לטכנאים מגיע לנוח. מאמין שזה ייפתר.

MovieO פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571

שליחה

על מה אתם מדברים א.ל.מ. בכלל לא בסיפור אני מול החברה.
לפני שהטכנאי הלך הוא ביקש ממני את החשבונית אמרתי לו שאין לי מכונת צילום אז הוא רשם לי מספר פקס לשלוח לאלקטרה.

מאותו הרגע עד לחמש וחצי בערב שלחתי 9 פקסים כשבפעם הראשונה שמעתי את המענה של הפקס שאומר המספר שגוי שלחתי עוד פעמים בהפרש של כמה דקות ושוב חזר חלילה התקשרתי אמרו לי שהמספר נכון והם מקבלים פקסים כל היום אמרתי להם אם יש פקס אחר נתנו לי גם אותו וגם הוא שגוי חשבתי שאולי הפקס אצלי בעבודה לא טוב הלכתי לעוד 2 מכשרי פקס שונים וגם שם אותו הדבר מספר שגוי בערב חזרה אליי בחורה נתנה לי את המייל שלה באלקטרה והמייל חזר אליי.

בינתיים הימים עוברים אם הרגיש שמורחים אותי בכדי להרוויח את 14 הימים אבטל את העסקה.

מחר אסגור את הסיפור לפה או לפה.

מודה לכולם על הדאגה :)

לילה טוב

MovieO פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

לא מזמן בדרך למשרד (עבודה) שוחחתי עם שלושה אנשים באלקטרה אף אחד לא קיבל מאתמול לא פקס ולא מייל.

במהלך אחרון של יאוש, בסוף היום לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים של שלחת פקסים ומיילים נכנסתי לאתר של אלקטרה ושלחתי להם מייל לשירות הלקוחות.

לפני כשעה שוחחתי עם מנהל שאמר לי משהו בסגנון של ידוע לך שאם נאשר לך אז מחליפים לך את המסך במעבדה אמרתי לו שלא יהיה הדבר! ואז הוא אמר לי ש 2 פיקסלים שלא עובדים זו לא בעיה ומחליפים מעל ל 3.

המגמה המסתמנת היא ביטול העסקה גם ככה נגרמה לי עוגמת נפש להוסיף לזה טירטור ועמימות בכל הנוגע למיילים ופקסים שלא מגיעים תמוה משהו!

אגב זוכרים את המייל ששלחתי לשירות הלקוחות בסוף יום העבודה אתמול?!

כשהגעתי למשרד לאחר שיחתי הארוכה עם נציגי אלקטרה למיניהם קיבלתי מייל משירות הלקוחות שהגיע החשבונית ולא ברור לי למה בטלפון אמרו לי שלא הגיע!

אגב כששוחחתי עם הנציגה בבוקר היא אמרה שלא קיבלו מייל ואז היא התחילה להקריא לי חצי משפט שנשמע לי מוכר זה המייל ששלחתי אתמול!!!! ומיד לאחר העבירה אותי לבחור שני כשאמרתי לו שהיא הקריא לי את המייל והוא הגיע הוא אמר לי אבל הוא יגיע לשירות הלקוחות אתה צריך לשלוח את זה ישיר למעבדה הפצרתי בו אם החשבונית אצלכם תשלחו אותה למעבדה מה הסיפור במקום שאתם תשלחו אתם רוצים שהמשיך לשלוח ולשלוח מה הבעיה לשלוח בפנים הארגון זה כבר אצלכם לעזאזל!

נמשיך לעדכן!

יום נפלא לכול חברי הפורום
נערך לאחרונה על ידי MovieO ב 13/08/2013 13:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6647

שליחה

תבטל את העסקה , וזהו

שים סוף לכל הסאגה הזו

שקול לרכוש מסך של יצרן אחר.

הארה קטנה:
גם לי היה חשש גדול מעננות\זליגות וכ'ו
לכן קניתי פלזמה. בסה"כ אני מאוד מרוצה.

בהצלחה,
אמשיך להתעדכן פה.

MovieO פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

בזמן שאני כותב בפורום התקשרו אליי מאלקטרה משירות לקוחות כנראה מנהלת ואמרה לי שמזמינים לי מסך מחו"ל להחלפה היא אמרה לי שבדרך כלל הם לא עושים על 2 פיקסלים וציינה כי "מפני שהם מאמינים בלקוחות באלקטרה ורוצים לתת את השירות הטוב ביותר ולפנים משורת הדין יחליפו לי מסך קומפלט" אמרתי שלא בא בחשבון ושאבטל את העסקה במשך רבע שעה שוחחנו אמרה בתום השיחה שתחזור אליי עוד מעט שוב!

מצחיק שהטכנאי אמר לי אתמול על 3 פקסלים מחליפים היא אמרה על ארבע פיקסלים שמחליפים ופיליפס העולמי על 7 פקסלים, לפעמים אני מתבייש מהחלמאות במדינה הזאת!

נראה שאבטל את העסקה וזהו הצליחו להוציא לי את החשק מהטלוויזיה!

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אמרתי לך שכשהמסך חדש ולא משהו שקורה עם הזמן צריכים להחליף אפילו אם יש רק פיקסל אחד שרוף. הקטע הזה של "לפנים משורת הדין" זה משהו שכולם אומרים. גם אמזון אמרו לי משהו כזה כשהסכימו להחליף לי משהו כי "הם מאמינים בשירות לקוחות".
בקיצור הם יצאו בסדר אם בסופו של דבר קיבלת תשובה דומה למה שקיבלתי מאמזון שנחשבים לאורים ותומים של שירות לקוחות (אמנם על מוצר קטן יותר אבל בכל זאת). החלפה זה הכי טוב שאפשר לקבל מאלקטרה וכמובן שהם לא רוצים שתבטל את העסקה. ביטול עיסקה זה כבר מול החנות.
בנוסף, תדע שהם משלמים מכס על המסך החדש ולא בטוח בכלל שייקבלו זיכוי על המיסים על המסך הפגום גם אם ישלחו אותו חזרה להחלפה באירופה.

אגב, על משהו אחר הייתי צריך להתמודד עם שירות לקוחות באירופה - איפשהו בהולנד, על דיסק של Iomega שהתקלקל, זה גם לקח לי מלא זמן, מיילים וטלפונים למרות שהאחריות שלהם מוגדרת בינלאומית (נרכש בארה"ב). מה שאני מנסה להגיד הוא שאי אפשר לצפות לקבל שירות כמו בארה"ב פה בארץ. אפשר לקוות לקבל משהו בסטנדרט אירופאי לכל היותר ונראה שזה מה שקיבלת, לפחות כרגע.

MovieO פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

freedom_il כתב:אמרתי לך שכשהמסך חדש ולא משהו שקורה עם הזמן צריכים להחליף אפילו אם יש רק אחד. הקטע הזה של "לפנים משורת הדין" זה משהו שכולם אומרים. גם אמזון אמרו לי משהו כזה כשהסכימו להחליף לי משהו כי "הם מאמינים בשירות לקוחות".
בקיצור הם יצאו בסדר אם בסופו של דבר קיבלת תשובה דומה למה שקיבלתי מאמזון שנחשבים לאורים ותומים של שירות לקוחות (אמנם על מוצר קטן יותר אבל בכל זאת). החלפה זה הכי טוב שאפשר לקבל מאלקטרה וכמובן שהם לא רוצים שתבטל את העסקה. ביטול עיסקה זה כבר מול החנות.
בנוסף, תדע שהם משלמים מכס על המסך החדש ולא בטוח בכלל שייקבלו זיכוי על המסך הפגום גם אם ישלחו אותו חזרה להחלפה באירופה.

אגב, על משהו אחר הייתי צריך להתמודד עם שירות לקוחות באירופה - איפשהו בהולנד, על דיסק של Iomega שהתקלקל, זה גם לקח לי מלא זמן, מיילים וטלפונים למרות שהאחריות שלהם מוגדרת בינלאומית (נרכש בארה"ב). מה שאני מנסה להגיד הוא שאי אפשר לצפות לקבל שירות כמו בארה"ב פה בארץ. אפשר לקוות לקבל משהו בסטנדרט אירופאי לכל היותר ונראה שזה מה שקיבלת, לפחות כרגע.
...
אל תתבלבל הם רוצים להחליף לי מסך לא את הטלוויזיה כולה ז"א להכניס טלוויזיה בת יומיים למעבדה ולפתוח אותה!

יותר מזה גם אם יחליפו לי אותה לחדשה את הכל הטלוויזיה (לא מסך כפי שאמרת) ארצה טכנאי שיבוא ויראה אותה איתי מספיק לי כל הטרטורים ועגמת הנפש שעברתי מאז שקניתי אותה! זה עניין של מחשבה אחת שתגרום לי לבטל כבר יצא לי כל הטעם ממנה!

shlompis
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725

שליחה

MovieO כתב:בזמן שאני כותב בפורום התקשרו אליי מאלקטרה משירות לקוחות כנראה מנהלת ואמרה לי שמזמינים לי מסך מחו"ל להחלפה היא אמרה לי שבדרך כלל הם לא עושים על 2 פיקסלים וציינה כי "מפני שהם מאמינים בלקוחות באלקטרה ורוצים לתת את השירות הטוב ביותר ולפנים משורת הדין יחליפו לי מסך קומפלט" אמרתי שלא בא בחשבון ושאבטל את העסקה במשך רבע שעה שוחחנו אמרה בתום השיחה שתחזור אליי עוד מעט שוב!
...
אם היא לא חוזרת אליך עד שעה 12 נאמר
תיצור איתה קשר ביוזמתך.
אני מקווה שאתה רושם באיזה מקום את הזמן ושמות האנשים שהתקשרו אליך מאלקטרה.
זה תמיד יכול לסייע בהתנהלות ממושכת.

מחזיקים לך אצבעות

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

MovieO כתב:"
אל תתבלבל הם רוצים להחליף לי מסך לא את הטלוויזיה כולה ז"א להכניס טלוויזיה בת יומיים למעבדה ולפתוח אותה!
...
(n) אם ככה, אתה צודק. זה על הפנים! ממש מאכזב. גם לא ברור מה זה נותן. גם ככה הפאנל עולה 70% מערך הטלויזיה. לדעתי, תבטל את העסקה אם אתה יכול ואם עדיין בא לך על אותו דגם תקנה אותו שוב ממקום אחר או באינטרנט או משהו כזה. אם לא בא לך יותר על פיליפס (מובן לגמרי), לך על משהו אחר. נגיד סמסונג F7500 שהיא באותו מחיר בדיוק.

MoMra
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141

שליחה

מצער מאוד לשמוע שזה גם היחס ורמת שרות הלקוחות שרוכשי פיליפס זוכים להם...
אני זכיתי לאותו יחס מצד SAMSUNG ונותני השירות שלה חברת אלקטרוניקס פרו עם טלוויזיה חדשה שלא יצאה מהקרטון.
אני בטלתי את העסקה וכעת אני ממתין לקבל את כספי בחזרה.
האמת שחשבתי ללכת על מסך PHILIPS דומה לזה שרכשת אולם אם זאת רמת השירות של אלקטרה אוותר על התענוג. (n)
אני מבין שדרך הפעולה של פקסים/ מיילים שלא מגיעים ולפתע אחרי 48-72 שעות צצים להם מאפיינת את המוקדים הללו... :hammer:
אני במקומך לא הייתי מסכים לשום דבר זולת מסך חדש (קרטון סגור) תוך פרק זמן שיהיה מקובל עליך בכל מקרה אחר תבטל את העסקה.
בהצלחה ותמשיך לעדכן. (Y)

קרנף
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

שליחה

מהזתומרת לבטל את העיסקה? המסך משומש לא?

MovieO פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מצחיק אני מתבונן ברשימת האנשים שדיברתי עימם היום והיא דיי "מכובדת" 7 במספר.

העדכון היומי שאין ממש התפתחות חוץ מהמון שיחות מגוחכת על פיקסלים כשמנהלת באלקטרה אומרת לי על מדיניות של 3 פיקסלים כשהטכנאי אומר 4 פיקסלים ובפיליפס.. בפיליפס 7 אך אותי לא מעניין כלום חוץ מזה שזרקתי את הכדור למגרש של א.ל.מ שבינתיים מנסים לעשות מאמצים ורק הזמן יגיד אם הם באמת עשו משהו... מה שכן הזמן שהקצבתי לעצמי קצוב עד להחזרת המסך לחנות!

עודכנתי אחה"צ מ א.ל.מ. שהתכנסה היום ישיבת של גדולי אלקטרה בדרך להחלטה מה יעלה בגורל הטלוויזיה... אם היא תוחלף בחדשה או לפי מה שהם חושבים יוחלף לי הפאנל הם נתנו לזה שלושה ימי עסקים!

מה שכן אם לא טרחו לעדכן אותי וגם לא ציפיתי מהם.

אתם יודעים מה?! לא מאשים את ההתנהלות של אלקטרה במדינה שלנו הפיתוי לתת שירות רע דיי גדול כי כשרוב האוכלוסיה לא מודעת מה היא קונה לא כזה מתאמצים שבקרת האיכות תהיה כמו שצריך. וכשיש מישהו שיודע מה הוא קונה הקומפיוטר אצלם בראש משתבש זה כמו שתלמדו ילד בן חודשיים להתחיל לרוץ שהוא בכלל לא יודע ללכת!

לכמה מנותני השירות הבכירים לא היה מה לומר לי היום כששאלתי את השאלות "הקשות"

בשורה התחתונה פיקסל אחד כדין מאה!

שיתחילו לבדוק את הטלוויזיות לפני שמשחררים אותם מהמפעל לחנויות וכותבים על התוויות 9000 ש"ח, חוצפנים!

לילה טוב לכולם

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

מוזר שאלקטרה מתנהגים ככה לא מתאים להם.
Sony 1040
Monitor mass

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

הסיפורים שלהם לא מריחים טוב.
שמתחילים לדבר עם כולם בחב' זה לא סימן טוב.
אם יש באפשרותך לבטל את העסקה, עשה זאת.
נראה כאילו מישהו שם מנסה למשוך זמן.
אה... ואל תסמוך גם על אלמ בעניין הזה. הם אלופי העולם בתירוצים ומשיכת זמן.

MovieO פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

טלHD כתב:הסיפורים שלהם לא מריחים טוב.
שמתחילים לדבר עם כולם בחב' זה לא סימן טוב.
אם יש באפשרותך לבטל את העסקה, עשה זאת.
נראה כאילו מישהו שם מנסה למשוך זמן.
אה... ואל תסמוך גם על אלמ בעניין הזה. הם אלופי העולם בתירוצים ומשיכת זמן.
...
תאמין לי הלוואי שהייתי נולד נאיבי ככה פחות כאב ראש :|

נתתי לעצמי עד יום ראשון.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”