מעניין איזו תרומה תהיה לו על מסך "LED 70 של SONY....
זה לא לגמרי נושא השירשור...אבל כולם כבר כאן אז אולי מישהו יתנדב לבוא לקפה עם הדרבי שלו

idan309 כתב:yuria,
קצת אכזבת אותי בצורת הגישה שלך אבל אם אתה בעניין אני מוכן להגיע אליך לביקור עם הדרבי (מקווה שאתה לא גר יותר מידי רחוק מהקריות).
אני מעריך שאחרי שתראה למה "קופסת הקסמים" אולי לא תרכוש אותה אבל תתייחס לאלה שכן רכשו בצורה יותר רצינית מאשר "עדר".
עידן...

אתה רציני?טלHD כתב:ראיתי את העבודה של הדרבי על מקרן ואני חייב להודות שהתרשמתי לטובה.
מעניין איזו תרומה תהיה לו על מסך "LED 70 של SONY....![]()
זה לא לגמרי נושא השירשור...אבל כולם כבר כאן אז אולי מישהו יתנדב לבוא לקפה עם הדרבי שלו...

אם זה ככך ,אז אתה מוזמן לבוא הקפה ועוגיות עלי ......idan309 כתב:טלHD,
בדרך ל-Yuria נקפוץ גם אליך.
זה המינימום שאני יכול לעשות אחרי התישבוחות שקיבלת מאחותי בקניית הרכב בשישי האחרון....

idan309 כתב:טלHD,
המינימום שאני יכול לעשות אחרי התישבוחות שקיבלת מאחותי בקניית הרכב בשישי האחרון....

לגבי cms וגאמה. תלוי מאוד. בשביל שזה יעבוד זה דורש שלמסך/למקרן יהיה לפחות ביט או שניים ״ספייר״. כלומר, אם אתה עושה cms או תיקון גאמה על מקור 8 ביט, זה אומר שבין המעבד למסך חייב להיות 10 ביט לפחות, אחרת זה בוודאי יקלקל. זו גם ההמלצה של כל יצרני המעבדים (גם dvdo) אחרת נוצרת בעיה של rounding errors שגורמים ל banding.opv כתב:עופר,
אין עיבוד וידאו שיוצר יש מאין.
אבל עיבוד וידאו ללא תופעות לוואי? קיים גם קיים.
האם לCMS יש תופעות לוואי?
האם לתיקון גאמא פרמטרי, כמו שקיים בלומגן, יש תופעות לוואי?
ברגע שמנגנון לעיבוד וידאו מנסה לפתור בעיה ולא להמציא יש מאין, הוא יכול לעשות זאת בלי תופעות לוואי.
לגבי הדארבי המדובר, אחרי הרבה זמן עם המכשיר, אני חושב שהמכשיר עושה בעיקר פעולה של MTF COMPENSATION.
הMTF של אמצעי התצוגה נפגע מגורמים שונים בדרך, הפאנל עצמו, אופטיקה וכ'.
את הפגיעה בMTF אפשר למדל כתגובה ליניארית של זליגה של פיקסל לשכנים שלו.
ברוב התמונות, הזליגה הזו הפיכה, כלומר, אם אתה יודע את כמות הזליגה, אפשר לבטל אותה ע"י פיצוי הערכים בפיקסלים השונים.
זה מה שהדארבי עושה.גם מנגנון הRC של סוני, עושה פעולה דומה....

נשגב מבינתי איך לא ראית אותו תכלס אצלך בבית ואתה שולל אותו על הסף בגלל גודלו וענין חומרה/תוכנה שלו.yuria כתב:יואב,
במחיר מצחיק +תוספת של כ-80 דולר יתן לקבל יותר ,לדעתי.
כבר אמרתי אין לי את הדרבי וכמובן אין לי כוונה לרכוש את "קופסת הקסמים"..........

זה מעניין, רק שהלומג'ן הכי זול עולה פי כמה וכמה מה-Darbee, לא?oferlaor כתב:לא תמיד זה רע. אני חושב שהמנגנון adaptive contrast של לומג׳ן עושה עבודה טובה מהדארבי. אגב התחלתי להשתמש בו אחרי שחוויתי את הדארבי והשוואתי בינהם....