תרגיל חדש של גביית האגרה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
צודק,puma1 כתב:רוב הסיכויים שיהיה שלום עולמי לפני שיצליחט להקים ערוץ ללא אינטרס...
מהדברים שנכתבו פה אפשר בטעות לחשוב שלערוץ פרטי אין אינטרסים.
ובכן, אני מעדיף ערוץ שהאינטרס שלו הוא להאדיר את השלטון ( כל שלטון ) מאשר ערוץ שהאינטרס שלו הוא לטמטם לי את השכל ולהרוס תוך כדיי את התרבות רק בשביל למכור עוד דקת פרסום.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
ערוצים 2 ו-10 הם לא דוגמא טובה לערוצים מסחריים. רוב הערוצים הפרטיים בעולם משלבים סדרות איכותיות, סרטים וקצת ריאליטי.Lior_M כתב:צודק,puma1 כתב:רוב הסיכויים שיהיה שלום עולמי לפני שיצליחט להקים ערוץ ללא אינטרס...
מהדברים שנכתבו פה אפשר בטעות לחשוב שלערוץ פרטי אין אינטרסים.
ובכן, אני מעדיף ערוץ שהאינטרס שלו הוא להאדיר את השלטון ( כל שלטון ) מאשר ערוץ שהאינטרס שלו הוא לטמטם לי את השכל ולהרוס תוך כדיי את התרבות רק בשביל למכור עוד דקת פרסום....
זו לא הסיבה.MartinHSabag כתב: לדעתי ההיסטוריה של האגרה הזו הולכת אחורה לתחילת ימי המדינה, כשטלוויזיה היתה מוצר של עשירים ולא רצו להעמיס את העלויות של השידור הציבורי על כל האוכלוסיה. מאז לכולנו יש לפחות מקלט אחד בבית (בממוצע) ופתאום שטות כמו "גביה" נהיה מסובך מידי למודל הקודם....
הסיבה המוצהרת (ופשוט העתיקו את המודל הבריטי של הבי.בי.סי., כמו שהעתיקו/המשיכו כמעט כל דבר עם קום המדינה מהבריטים) היא לייצר הפרדה של רשות השידור מהממשלה על ידי כך שמנגנון הגבייה יהיה עצמאי, כלומר, שלא יצטרכו לקבל כסף מהממשלה.
בעבר זה עבד ורשות השידור בהחלט היה גורם מבקר של הממשלה.
היום, כידוע, זה ממש לא כך, ואם אני לא טועה, הממשלה גם מעורבת במימון.
משה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זה בדיוק הביזיון מס' 1.puma1 כתב:מדברים על החמור....
עצה לארדן: בטל את אגף הגבייה של רשות השידור - מנגנון מיושן שמוציא 900 שקל על כל 360 ש' שנגבים
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle...
חצי מהתקציב הולך למשכורות לזקני השבט שלא עושים כלום...והחצי השני למס' משרדי עורכי דין לגביה.
כל חברה מתוקנת היתה מזמן מכריזה על פשיטת רגל או פשוט מפנימה שצריך לסגור את הבאסטה ולפתוח מחדש.
איך אף אחד לא מבין את זה?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים