שקע חשמל עם שקע USB מובנה
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
yarcohen,
נראה טוב.
אודה אם תוכל להציג תמונה של אחורי ההתקן ואם אפשר, גם לחשוף את המחיר.
נראה טוב.
אודה אם תוכל להציג תמונה של אחורי ההתקן ואם אפשר, גם לחשוף את המחיר.
- liord4
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
yarcohen,
יש עדכונים ? עבר חודש...
יש עדכונים ? עבר חודש...
- yarcohen
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 18
היה עיכוב מסויים עם הייצור , המוצר יצא לחנויות באמצע חודש ינואר
- דרור3
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
ומה יהיה המחיר לצרכן?
- yarcohen
-
- עוסק בתחום

מחיר מומלץ לצרכן יהיה בסביבות 150 שקל,
אבל כמובן מאחר ואנחנו יצרנים זה לא תלוי רק בנו אלא בשיתוף פעולה מצד המשווקים/סיטונאים
אבל כמובן מאחר ואנחנו יצרנים זה לא תלוי רק בנו אלא בשיתוף פעולה מצד המשווקים/סיטונאים
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
150 שקל בשביל מודול 1???
בכל קנה מידה זה מוגזם (לדעתי).
בכל קנה מידה זה מוגזם (לדעתי).
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
גם לדעתי, מחיר מופקע 
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
תודה, אבל לא תודה.
אלעד
- דרור3
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
יש מצב למכירה לחברי האתר ישירות ללא פערי תיווך?
- puma1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
מה אפשר לצפות בישראל ? הרי ברור שכל דבר פה עולה פי 10, עוד כמה חודשים זה יעלה 40 שח גג, ואם לא זה אז יצא משהו של חברה אחרת
וזה אפילו לא שני אמפר... מוצר מיותר
וזה אפילו לא שני אמפר... מוצר מיותר
- yarcohen
-
- עוסק בתחום

תמיד טוב לשמוע תגובות לטוב ולרע, אבל רק עצה לפני ששופטים היא לראות מה מקבלים במחיר הזה.
במטען הספציפי הזה ישנו ספק כוח איכותי וכן בקר טעינה ייעודי לתאימות עם כל הטלפונים ולתמיכה בתקן USB 1.2
מתוך היכרות מעמיקה עם שוק המטענים אני רק יכול להגיד שאם תשוו אותו למטען אייפון הוא באיכות יותר טובה ובעל
יותר פיצ׳רים.
אני בקשר עם עורך מהאתר ואבדוק את האפשרות לעשות מכירה מרוכזת לחברי האתר במחיר סיטונאי (אבל זה לא תלוי רק בי)
במטען הספציפי הזה ישנו ספק כוח איכותי וכן בקר טעינה ייעודי לתאימות עם כל הטלפונים ולתמיכה בתקן USB 1.2
מתוך היכרות מעמיקה עם שוק המטענים אני רק יכול להגיד שאם תשוו אותו למטען אייפון הוא באיכות יותר טובה ובעל
יותר פיצ׳רים.
אני בקשר עם עורך מהאתר ואבדוק את האפשרות לעשות מכירה מרוכזת לחברי האתר במחיר סיטונאי (אבל זה לא תלוי רק בי)
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

דרור3,
החברה שעומדת מאחורי הרכיב הינה וויסבורד אשר איננה עובדת ישירות עם לקוחות קצה, למרות האמור, ייתכן ובשל שיתוף פעולה עם וויסבורד אנחנו נוכל לעשות משהו, לא מבטיחים שזה יצא לפועל, אבל מבטיחים לנסות. חברי האתר בהחלט ראויים למבצע כזה.
tvholic,
אין קשר בין גודל המודול למחירו.
puma1,
הרכיב הינו פיתוח ישראלי והוא לא זמין מעבר לים, הוא גם מאוד שונה מרכיבים דומים אשר מתאימים לחשמל 110V60Hz.
צריכים להבין שיש הבדלים גדולים מאוד בין מטענים שונים מעבר ליכולת הטענה. בקישור הבא תוכלו לראות את ההבדלים בצורה יותר מוחשית: http://www.righto.com/2012/10/a-dozen-u ... le-is.html
בכל אופן, אני מציע להמתין מעט עם הביקורת על המחיר כפי שנכתב. כאמור, זהו מחיר מומלץ לצרכן וכפי שאנחנו כבר יודעים, הוא שונה ממחיר הקצה בדלפק המכירה.
החברה שעומדת מאחורי הרכיב הינה וויסבורד אשר איננה עובדת ישירות עם לקוחות קצה, למרות האמור, ייתכן ובשל שיתוף פעולה עם וויסבורד אנחנו נוכל לעשות משהו, לא מבטיחים שזה יצא לפועל, אבל מבטיחים לנסות. חברי האתר בהחלט ראויים למבצע כזה.
tvholic,
אין קשר בין גודל המודול למחירו.
puma1,
הרכיב הינו פיתוח ישראלי והוא לא זמין מעבר לים, הוא גם מאוד שונה מרכיבים דומים אשר מתאימים לחשמל 110V60Hz.
צריכים להבין שיש הבדלים גדולים מאוד בין מטענים שונים מעבר ליכולת הטענה. בקישור הבא תוכלו לראות את ההבדלים בצורה יותר מוחשית: http://www.righto.com/2012/10/a-dozen-u ... le-is.html
בכל אופן, אני מציע להמתין מעט עם הביקורת על המחיר כפי שנכתב. כאמור, זהו מחיר מומלץ לצרכן וכפי שאנחנו כבר יודעים, הוא שונה ממחיר הקצה בדלפק המכירה.
- puma1
-
- חבר ותיק

מה הקשר בין 220V לעלות של זה ? יש כאלה עם 220V באירופה במחירים הרבה יותר זולים, ובטח בסין...כולל משלוח
http://www.aliexpress.com/item/Global-D ... 00163.html
עם 2 אמפר, ולא שמישהו מבטיח לי שבגלל שזה ישראלי האיכות טובה יותר
האמת שזה בכל מקרה מיותר, ברוב יצא תקן בטעינה אלחוטית ממרחק, ולא מה שיש היום שצריך לשים את המכשיר על המטען, אומנם יקח זמן עד שישדרגו מכשירים, אבל מי ששרד עד עכשיו יכול לחכות עד המכשיר הבא
http://www.aliexpress.com/item/Global-D ... 00163.html
עם 2 אמפר, ולא שמישהו מבטיח לי שבגלל שזה ישראלי האיכות טובה יותר
האמת שזה בכל מקרה מיותר, ברוב יצא תקן בטעינה אלחוטית ממרחק, ולא מה שיש היום שצריך לשים את המכשיר על המטען, אומנם יקח זמן עד שישדרגו מכשירים, אבל מי ששרד עד עכשיו יכול לחכות עד המכשיר הבא
- puma1
-
- חבר ותיק

הנה עוד אחד, אחרי עמלה לאיביי, עמלה לPAYPAL, וגם משלוח, פחות מ-20 שח
http://www.ebay.com/itm/Wall-Power-Supp ... 1c370726a0
http://www.ebay.com/itm/Wall-Power-Supp ... 1c370726a0
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
זיו, לא התכוונתי שהקשר הוא לא בין גודל המודול למחיר אלא לעובדה שעבור מודל 1 (יחידה אחת עם חיבור USB אחד) מבקשים את הסכום המופקע לדעתי.
זו הגזמה לדעתי, והביקורת עומדת בעינה מכיוון שזה המחיר שאותו עוסק בתחום פרסם.
ברגע שיוצג מחיר אחר אשמח לתקן את ביקורתי.
אגב, במחיר הזה אפשר לקנות כמה תקעי חשמל עם יציאה ל USB כמו שמקבלים היום עם כל המכשירים ופשוט לפזר אותם בבית.
זו הגזמה לדעתי, והביקורת עומדת בעינה מכיוון שזה המחיר שאותו עוסק בתחום פרסם.
ברגע שיוצג מחיר אחר אשמח לתקן את ביקורתי.
אגב, במחיר הזה אפשר לקנות כמה תקעי חשמל עם יציאה ל USB כמו שמקבלים היום עם כל המכשירים ופשוט לפזר אותם בבית.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

puma1,
המוצר המדובר שהצגת נראה שלא מתאים כלל לשקעי 55 או לשקעי גוויס אשר קיימים בארץ. כמובן שאם נגגל נמצא המון מטעני קיר, אך כאמור וכפי שהראתי בקישור הקודם, יש הבדל גדול מאוד בין מטענים ואני מאמין שתסכים איתי כי רוב האנשים יעדיפו מודול קטן מתאים לגוויס מאשר שקע גדול מעבר לים חסר שם.
tvholic,
צריך להבין שעל מנת להציג זוג מחברי USB, יש גם צורך בספק כח פי 2 יותר חזק. ספק גדול כזה גם מייצר יותר חום וזה בעייתי עבור מודול כזה קטן. בנוסף, יש רצון לא לעבור רף מסויים של מחיר. במודול המדובר הושקעו משאבי פיתוח על מנת לבחור את הרכיבים המתאים, לזווג בין כולם יחד ולהגיע למוצר שעבר בדיקות QA מתאימות, משהו שלא תמיד ניתן למצוא במוצרים זולים (מכירים את ההנחייה של לקנות תמיד זוג מטענים מאיביי כי תמיד אחד לא עובד?). אני מסכים איתכם כי מחיר המוצר גבוה ממטענים חיצוניים, אך בשאיפה אחרי שתקראו את הכתבה על המוצר, יהיה קל יותר להבין את הסיבה למחיר הגבוה יותר.
המוצר המדובר שהצגת נראה שלא מתאים כלל לשקעי 55 או לשקעי גוויס אשר קיימים בארץ. כמובן שאם נגגל נמצא המון מטעני קיר, אך כאמור וכפי שהראתי בקישור הקודם, יש הבדל גדול מאוד בין מטענים ואני מאמין שתסכים איתי כי רוב האנשים יעדיפו מודול קטן מתאים לגוויס מאשר שקע גדול מעבר לים חסר שם.
tvholic,
צריך להבין שעל מנת להציג זוג מחברי USB, יש גם צורך בספק כח פי 2 יותר חזק. ספק גדול כזה גם מייצר יותר חום וזה בעייתי עבור מודול כזה קטן. בנוסף, יש רצון לא לעבור רף מסויים של מחיר. במודול המדובר הושקעו משאבי פיתוח על מנת לבחור את הרכיבים המתאים, לזווג בין כולם יחד ולהגיע למוצר שעבר בדיקות QA מתאימות, משהו שלא תמיד ניתן למצוא במוצרים זולים (מכירים את ההנחייה של לקנות תמיד זוג מטענים מאיביי כי תמיד אחד לא עובד?). אני מסכים איתכם כי מחיר המוצר גבוה ממטענים חיצוניים, אך בשאיפה אחרי שתקראו את הכתבה על המוצר, יהיה קל יותר להבין את הסיבה למחיר הגבוה יותר.
- puma1
-
- חבר ותיק

זה לא המלצה להזמין את זה (למרות שאפשר לחבר את זה בעזרת 2 ברגים, זה לא כזה מסובך) זה הייתה דוגמה שאין שום קשר לזה ש-220V צריך להיות יקר, הלינק שהבאתי לא רק שעובד ב-220V אלא גם ב-110 מה שאמור ליקר את המוצר, וכמו שאמרתי, אחרי משלוח, ועמלות, ורווח של החנות, כנראה שהם עדיין מרוויחים, אז אומנם פה זה לא סין, אבל אין משלוח, ואין עמלות, ובכל זאת פי 8 במחיר, מצטער אבל לא רואה שום הצדקה לזה
וכמו שנאמר, כרגע זה המחיר שפורסם, אם יהיה מחיר אחר בעתיד, אפשר לנהל עליו דיון, אם הם לא היו רוצים לפרסם מחיר הם יכלו לא לפרסם מחיר עד שזה בחנויות, וכל הכתבות וכל ההסברים זה לא יותר מקשקוש שיודעים למכור רק בארץ, בארצות הברית ואירופה מוכרים כאלה במחירים זולים יותר ואין פה שום דבר יותר טוב מאשר שם (אהה כן מיסים, באירופה יש 20% מס, ומה שמיוצר פה יש עליו רק מעמ, ככה שזה אפילו פחות מס מאירופה), תמיד מוכרים את אותו קשקוש, כן, כי מה שנמכר באירופה וארצות הברית זה כנראה ***, לנו יש תקנים מיוחדים, בלה בלה בלה, שמענו את השטויות האלה כבר בלי סוף
בכל מקרה שיהיה בהצלחה ליצרן ולקונים...
וכמו שנאמר, כרגע זה המחיר שפורסם, אם יהיה מחיר אחר בעתיד, אפשר לנהל עליו דיון, אם הם לא היו רוצים לפרסם מחיר הם יכלו לא לפרסם מחיר עד שזה בחנויות, וכל הכתבות וכל ההסברים זה לא יותר מקשקוש שיודעים למכור רק בארץ, בארצות הברית ואירופה מוכרים כאלה במחירים זולים יותר ואין פה שום דבר יותר טוב מאשר שם (אהה כן מיסים, באירופה יש 20% מס, ומה שמיוצר פה יש עליו רק מעמ, ככה שזה אפילו פחות מס מאירופה), תמיד מוכרים את אותו קשקוש, כן, כי מה שנמכר באירופה וארצות הברית זה כנראה ***, לנו יש תקנים מיוחדים, בלה בלה בלה, שמענו את השטויות האלה כבר בלי סוף
בכל מקרה שיהיה בהצלחה ליצרן ולקונים...
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

puma1,
השקע המדובר שהצגת לא מתאים לשקעים בארץ, הוא פשוט גדול מידי ויחייב חציבה.
מעבר לזה, זה לא רק נושא תאימות המתח, אלא גם תאימות לפרוטוקול הטענה ובדיקות שהמוצר עבר. המוצר המדובר של וויסבורד תואם USB Battery Charging 1.2 Compliance Plan. כל שאר המוצרים אליהם קישרת, לא.
אני מציע כי תקרא קצת בקישור אליו הפנתי מוקדם יותר על ההבדלים בין מטענים שונים, הנושא הרבה יותר עמוק מתאימות מתח.
השקע המדובר שהצגת לא מתאים לשקעים בארץ, הוא פשוט גדול מידי ויחייב חציבה.
מעבר לזה, זה לא רק נושא תאימות המתח, אלא גם תאימות לפרוטוקול הטענה ובדיקות שהמוצר עבר. המוצר המדובר של וויסבורד תואם USB Battery Charging 1.2 Compliance Plan. כל שאר המוצרים אליהם קישרת, לא.
אני מציע כי תקרא קצת בקישור אליו הפנתי מוקדם יותר על ההבדלים בין מטענים שונים, הנושא הרבה יותר עמוק מתאימות מתח.
- iseeyou
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 231
רקע, שתדעו. ניסו להביא מוצר כזה לארץ אך מכון התקנים לא מאשר את זה. לכן הדרך היחידה היא לבנות בקומבינה דבר כזה. המחיר בארץ לחשמל תמיד גבוהה יותר בגלל המונופול המפלצתי שנקרא מכון התקנים. בהצלחה
- nexho
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
היכן ניתן לרכוש את המוצר הזה?
והאם הוא מתאם לNISKO SWICH ?
והאם הוא מתאם לNISKO SWICH ?