עוד תוכנה חדשה להורדת EPG ישראלית: MegaEPG
digest,
שיניתי את המקור מוואלה לואינט וכעת הנתונים נכונים ועובד מעולה. [רק החיפוש עוד לא עובד]
אבל קצת הלכתי לאיבוד בנושא של הפריים טיים. אם אני רוצה שיופיע לי תיאור מלא בערוץ מסויים 24 שעות, איך אני עושה זאת? בחרתי ב- FULL DESC והוא עדיין מחסיר פרטים בהרבה ערוצים. בהגדרות הפריים טיים השארתי את הברירת מחדל שלך כי לא הבנתי מה הוא עושה [למרו תשקראתי שוב ושוב את ההדרכה בנושא]
אודה לך על הסבר
נני
שיניתי את המקור מוואלה לואינט וכעת הנתונים נכונים ועובד מעולה. [רק החיפוש עוד לא עובד]
אבל קצת הלכתי לאיבוד בנושא של הפריים טיים. אם אני רוצה שיופיע לי תיאור מלא בערוץ מסויים 24 שעות, איך אני עושה זאת? בחרתי ב- FULL DESC והוא עדיין מחסיר פרטים בהרבה ערוצים. בהגדרות הפריים טיים השארתי את הברירת מחדל שלך כי לא הבנתי מה הוא עושה [למרו תשקראתי שוב ושוב את ההדרכה בנושא]
אודה לך על הסבר
נני
נערך לאחרונה על ידי kouliben1 ב 29/10/2006 8:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא יודע מה אצלי לא בסדר אבל.. התוכנה הותקנה לכאורה בסדר. הMCE מתחיל להוריד מהאינטרנט ונראה בסדר אבל אז מודיע על תקלה בהורדה. מה יכולה להיות הבעיה. היה לי בהתחלה את ה-bladrunner שעבר בסדר סה"כ אבל כל יומיים נפל אז הסרתי אותו בתקווה לפתרון חדש...
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
kouliben1,
אם לא איכפת לך לקבל קטגוריות באנגלית, אתה יכול לשנות את שמות הקבצים ב-data/:
Rename mcecat_he_IL.xml to mcecat_he_IL.xml.save
Copy mcecat_en.xml to mcecat_he_IL.xml
סיבוך עם עירבוב עברית/אנגלית - זו בעיה של MCE.
אם לא איכפת לך לקבל קטגוריות באנגלית, אתה יכול לשנות את שמות הקבצים ב-data/:
Rename mcecat_he_IL.xml to mcecat_he_IL.xml.save
Copy mcecat_en.xml to mcecat_he_IL.xml
סיבוך עם עירבוב עברית/אנגלית - זו בעיה של MCE.
אגב ההודעה היא על guide server error code 52. מה הסיבה?? הרצתי את התוכנה פעם אחת ואח"כ את ה-MCE וניסיתי להתקין את הguide אבל בתהליך הזה זה נתקע
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
discSvc"="file://HTPC-C386ABACB7/admin$/ehome/MegaEPG/data/GetTVServicesMetaInfo.html
סדרות בערוץ YES STARS
הי,
קודם כל תודה רבה על תוכנה מעולה וקלה לקנפוג.
אצלי היא עובדת עם MCE 2005 ו-YES. המקור הראשי מוגדר כ-TV2DAY.
משום מה כל הסדרות בערוץ YES STARS מופיעות במדריך כסרטים (ולא ניתן להגדיר הקלטה של הסדרה). מישהו נוסף נתקל בבעיה / מכיר פתרון? דרך אגב, בעבר התנסתי בתוכנה של אורן וב-SageTV ולא נתקלתי בבעיה זו.
קודם כל תודה רבה על תוכנה מעולה וקלה לקנפוג.
אצלי היא עובדת עם MCE 2005 ו-YES. המקור הראשי מוגדר כ-TV2DAY.
משום מה כל הסדרות בערוץ YES STARS מופיעות במדריך כסרטים (ולא ניתן להגדיר הקלטה של הסדרה). מישהו נוסף נתקל בבעיה / מכיר פתרון? דרך אגב, בעבר התנסתי בתוכנה של אורן וב-SageTV ולא נתקלתי בבעיה זו.
yarnic,
נראה בסדר... מוזר מאוד. תנסה עוד הפעם:
1. תריץ את megaepg
2. תוודא שהקובץ xml\guide.bin קיים!
3. תיכנס ל Guide Setup בMCE ותגדיר את megaepg עוד הפעם (0000, בחירת MegaEPG וכו')
4. תנסה לעדכן את המדריך בMCE (גם ב-Guide Setup).
אם עדיין תהיה בעיה אני אבקש שני קבצי log מה-MCE שלך (צריך לבדוק ואגיד לך איזה קבצים).
נראה בסדר... מוזר מאוד. תנסה עוד הפעם:
1. תריץ את megaepg
2. תוודא שהקובץ xml\guide.bin קיים!
3. תיכנס ל Guide Setup בMCE ותגדיר את megaepg עוד הפעם (0000, בחירת MegaEPG וכו')
4. תנסה לעדכן את המדריך בMCE (גם ב-Guide Setup).
אם עדיין תהיה בעיה אני אבקש שני קבצי log מה-MCE שלך (צריך לבדוק ואגיד לך איזה קבצים).
digets
תודה בינתיים אבל בימים הקרובים אני הולך לפרמט את המחשב (מסיבות רבות אחרות) אז אתקין התקנה נקייה. אם לא יסתדר, אחזור אליך שוב.
תודה בינתיים אבל בימים הקרובים אני הולך לפרמט את המחשב (מסיבות רבות אחרות) אז אתקין התקנה נקייה. אם לא יסתדר, אחזור אליך שוב.