שרשור תגובות: יורוקום משיקה בישראל את קו המסכים החדש של פנסוניק

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

TANDBERG כתב:asaf23, אתה מחפש פיצ'רים או איכות תמונה ?
כאחד שמאוד אוהב את סמסונג - אני עדיין מאמין כי איכויות הצפייה בפנסוניק טובות יותר מאלו של סמסונג (לשם השוואה).
כל הנושא העברית, הפעלה קולית, הקלטה ל HDD לא יכולים להוות שיקול ברכישת מסך לבית. לפחות לא עבורי ולא עבור אלו המנסים להאיר את עינייך (או לשכנע אותך, מה שתבחר). יש כל כך הרבה פתרונות זולים יותר ומוצלחים יותר מאשר לדחוס הכל לקופסה אחת. אז המסך לא קורא עברית בקריאה ישירה - לא מדובר כאן בבעיה אקוטית. למה זה משנה ? כי סמסונג וLG דחפו עברית למסך ?
מה הפרמטרים שלך לרכישת מוצר ? מסך ?
למה פנסוניק צריכה "להתיישר" בנושא העברית ? כדי לעמוד באותו קו עם סמסונג ? כמו שתדרוש מסמסונג שתייצר מסכים עם אותה איכות תמונה של פנסוניק. או שתתמוך ב THX.
אם אלו הפרמטרים שלך לרכישת מסך - אשריך, אבל אל תהפוך את זה לקמפיין אנטי פנסוניק - המוצר טוב. אין מוצר מושלם ופנסוניק לא שונים מכולם.
...
אני רוצה לקבל אותו דגם כמו במדינות אחרות ולא גרסה מסורסת שלא עובדת בשיטת השידור של ישראל.
אני לא אנטי פנסוניק, יש לנו שלושה מסכים בבית + נגנים (אגב הנגנים הובאו מאמזון כי היבואן עושה עבודה גרועה, פשוט לא מביא בלוריי). לצערי כיום מוצרי יורוקום נמצאים מאחור מבחינה טכנולוגית (מפרט נמוך) ואני רשאי לציין עובדה זו בפורום ולהזהיר צרכנים שמשלמים מחיר מלא תמורת דגם נחות.

RamiAd1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 308

שליחה

באילו חנויות מוצגת ה-WT60 באיזור המרכז ?
למישהו יצא לראותה ?

Dav23456
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38

שליחה

TheWiz כתב:Dav אני מבין שאתה חלק מהספורט הלאומי לשנוא את העשירים. כל התלהמות והזלזול ביבואן לא מביאות כבוד לכותב.

יורוקום הוא כמו כל יבואן אחר, פועל בשוק חופשי (בניגוד לנמלים לדוגמא) ולכן אם לא מתאים לך המחיר שלו אתה יכול לפנות לפירמות אחרות.

אתה גם יכול להביא בעצמך או בצד ג' יבוא של איזה טלויזיה שתרצה (בניגוד לשוק הרכב).

אז מנהל השיווק אמר לך אישית. So what?
...
כל תגובתך לא נכונה
אין שום ספורט לעשירים , אם הייתי עשיר לא הייתי מסתכל על כסף

אני לא מזלזל ביבואן , אני פשוט לא יקנה אצלו ,כי הוא נצלן ,והסברתי למה , טוב לך או לא ...

ירוקום הוא לא כמו כל יבואן אחר , ירוקום לוקח מאות אחוזים יותר מאותו מכשיר הנמכר בארה"ב ובין היקרים בעולם
זה שהוא מממן יחצנים שדוחפים את מוצריו ידוע לכולם !!!

בדיוק
אני יכול להביא מכל מקום טלוויזיה פנסוניק וכך אעשה באושר ובעושר
ואני ידאג לספר לכל חבריי להימנע לקנות פנסוניק בישראל
כי זאת גם זכותי הדמוקרטית (Y)

TheWiz
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253

שליחה

יש גבול כמה ניתן לסחוט מהאזרח הקטן .

לכן אני חושב שיורוקום כיבואן תעב כסף בטרוף גמר בשבילי לפחות את הקרירה בישראל .
...
האמירה הזאת בהחלט חלק מהספורט.

אכן זו זכותך לקנות או לא וכן לספר לחבר'ה. וכן יורקום הוא כמו כל יבואן אחר. LG של י.ח לא מרוויח 20-30% יותר? סוני הוא צדיק נסתר?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78949
שם מלא: עפר לאור

שליחה

shlomi197

טכנית לא אפשרי. החברה לא יכולה לפתח עברית ללא קוד מקור ותמיכה שהיצרן צריך לתת. רעיון יפה אבל זה לחלוטין לא פרקטי.

Dav23456

קשקוש מוחלט. הם לוקחים פחות או מותר אחוזים דומים כמו כולם. יש יבואנים (כמו ישפאר, בזמנו אלקטרה ויורוקום) שהנציגות שלהם היא ארופאית ולכן המחירים הם לפי עלות המכשירים באירופה.
זה שהוא מממן יחצנים שדוחפים את מוצריו ידוע לכולם !!!
...
אין לי שמץ של מושג מה זה אומר... לכל היבואנים בארץ יש יחצנים שמעבירים את המוצרים לעיתונות...
למממן להם תנאים ורכב וטלפון .
...
אני מבין שאתה מצפה שההנהלה של יבואן צריכה לבוא יחפה באוטובוס... הזוי...
חיינו שנים רבות עם אנגלית ואין בעיה ,שנה שעברה מנהל השיווק אישית הבטיח יהיה עברית
...

אתה מודע לכך שאותו מנהל עובד כעת בסמסונג...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

חברים,
עברתם את הגבול מזמן!
מנסים להסביר לכם, פעם אחרי פעם, שהעברית לא תלויה ביורוקום וזה לא עניין של כסף שיורוקום מנסה לחסוך....
איך אתם לא מבינים שהאינטרס של יורוקום גדול יותר מהאינטרס שלכם שיהיה לה עברית במסכים שהיא מייבאת?
אתם חושבים שהם לא מודעים לזה שעברית זה ייתרון או לכל הפחות להשוות לאחרים שכן יש להם?
נראה לכם שהבעיה היא כזו שאם שמים איזה מתכנת והופה יש עברית? אז זהו שלא. מדובר על בעיה ברמת פנסוניק עצמם (לא יודע אם עניין של תיעדוף או פוליטי בגלל מדינות ערב או לא יודע בדיוק למה), ויורוקום לא מגלים בדיוק מה התירוץ של פנסוניק, אבל אתם חייבים להאמין, לפחות לי כשאני אומר לכם שכל פגישה שלי עם יורוקום (והיתה כזו לפני שבועיים) אני מעלה את הנושא ומקבל את אותה תשובה, עם כאב מצידם, שזה פשוט לא תלוי בהם.
עכשיו, אתם כמובן יכולים לעשות עם המידע הזה מה שתרצו (כן לקנות או לא), אבל אין מקום באתר (מעולם לא היה ולא יהיה) להתבטאויות כמו "תעב בצע", "גנבים", "שקרנים" ושאר "מחמאות".....

התבטאויות כאלו תוסרנה מהאתר (דיבה ולשון הרע).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1887

שליחה

אין לי בעיה עם המסכים של פנסוניק.
להיפך,
יש לי שניים כאלה, ואני מרוצה מאוד מאיכות התמונה.
אך,
כל עוד יורוקום הוא הנציג הרשמי של פנסוניק בישראל, הוא הכתובת שלי לכל עניין במוצר.

יש לי בעיה עם זה שהם מוכרים את הטלויזיה שלהם כטלויזיה חכמה.
היא חכמה לדוברי כל השפות חוץ מעברית (אולי אנחנו לא).

להלן חלק מפרט הטלויזיה כפי שהיבואן מפרט:
*מרכז האפליקציות ושרותי האינטרנט - כמובן שלא תוכלו לקרוא הודעות פייסבוק או טוויטר בעברית.
*דפדפן מובנה לגלישה חופשית באתרי אינטרנט (באנגלית בלבד) - כמובן שלא תוכלו לגלוש באתרים בעיברית.
*נגן מדיה מובנה לצפייה בתמונות, תכני וידאו ומוזיקה - כמובן שלא תוכלו לראות תרגום בעברית.

שיורידו את רכיבי החוכמה האלה ויוזילו את המסך.

RamiAd1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 308

שליחה

איפה רואים את ה wt60 ??

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78949
שם מלא: עפר לאור

שליחה

שיורידו את רכיבי החוכמה האלה ויוזילו את המסך
...
נו באמת... המחיר נגזר מהעלות של היצרן, עלות יבוא ומיסוי, לא בדרגת החוכמה של המסך...

נסה לבקש מיצרן רכב להוציא את המזגן, המחשב והריפוד ושיוזיל את הרכב...

shlomi197
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 319

שליחה

אם אפשר לגלוש בפנסוניק כמחשב לכל דבר. האם א"א להשתמש בתרגום גוגל
בכדי להבין בעברית תרגומית של גוגל, google translate איתו אפשר להבין בערך,

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209

שליחה

אני כן סקרן לדעת מבחינת החומרה עצמה של המסך, אם מביאים גרסה "מסורסת". תמיכה בעברית פחות חשובה לי, אבל אם מוכרים משהו בלי פיצ'רים אלו ואחרים שנמכרים באזורים אחרים בעולם, הרי שזה לא בסדר.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241

שליחה

[interest]הודעה מעוסק בתחום - מרטין [/interest]
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

uv2u
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796

שליחה

ההתלהמות של חלק מהאנשים כאן נגד יורוקום ופנסוניק עברה מזמן כל פרופורציה.

אם מה שחשוב במסך זה כיבוי והפעלה במחיאות כפיים ותפריטים בעברית אז אל תקנו מסך של פנסוניק.

אבל אם הנושא האזוטרי של איכות תמונה אומר לכם משהו אז אולי כדאי שתחשבו פעמיים.

פנסוניק עדיין החברה המובילה בעולם בטכנולוגית הפלזמה וממשיכה לקטוף את הציונים המובילים בכל הקשור לאיכות תמונה.

יורוקום מהווה אחד היבואנים הרציניים והטובים שיש בתחום עם רמת שירות ואחריות שרק מעטות מהחברות יודעות לתת.
תזכירו לי איזה יבואן אחר נותן 5 שנות אחריות למוצרים שלו (סמליין? ח.י.? ישפאר?) .

מתח הרווחים שלהם זהה לשאר התעשיה ומה לעשות על מנת לתת שירות ראוי צריך מערך שלם של עובדים שצריכים להתפרנס גם כן.

אז שכל אחד יבחר את המסך שמתאים לו לפי העדפותיו וטעמו הוא, אבל בו נתחיל מהאמת הבסיסית - לכו לצפות במסכים והתרשמו מהם לפני שאתם ממהרים לפסול ובטח לקטול וכל זאת על בסיס התכונות הכי אזוטריות וחסרות המשמעות במפרט.

yaron78
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312

שליחה

uv2u:

יצא לי לראות שישפאר נותנת 5 שנים על דגמי 2013 של סוני. אז יורוקום לא לבד... אבל בהחלט זה צעד מבורך ולא נפוץ כאן!

גם אני מאוד מעריך את האיכות של מסכי פנסוניק. לאי הימצאות העברית אפשר למצוא תירוץ - אבל אין תירוץ לאי הימצאות הטיונר DVB. הטיונר הזה זמין גם באסיה, גם במדינות העולם השלישי. ישראל היא עולם רביעי מבחינתם...
כנראה יורוקום יוצאים מתוך נקודת הנחה שמי שקנה טלויזיה של פנסוניק - שהיא יקרה יחסית למתחרות - יש לו הוט או יס ולכן לא צריך טיונר לעידן+, וככה יורוקום יכולה לחסוך כמה גרושים על המפרט.

לדעתי הרבה פחות נוח להשתמש בטיונר חיצוני לעידן+, מאשר להשתמש בטיונר מובנה. לא נוח להשתמש בשני שלטים במקביל, ולעבור כל הזמן לכניסת הוידאו אליה הוא מחובר. מה גם שהטיונרים לעידן+ שזמינים בארץ הם סיניים ברמה נמוכה - מה שעוד יותר מוריד מחוויית השימוש. לקנות מסך כל כך יקר ואיכותי ואז לקלקל את החווייה עם איזה טיונר סיני מעאפן?!

ולגבי יורוקום: היא הפכה את הבעלים שלה למיליארדר! לאורך השנים היו באמתחתו עוד כמה חברות, אבל את מירב הונו צבר מיורוקום - בעיקר ממכירת מוצרי פנסוניק (כולל בתחום התקשורת) וסלולריים של נוקיה (ונוקיה הייתה מאוד דומיננטית במשך שנים רבות, עד לאחרונה). אם הוא נהיה מיליארדר רק מלהיות מתווך - אז זה מוכיח שהרווח של יורוקום מאוד גבוה! לא רק רווח הוגן אלא רווח מופקע!
(עם הכסף הזה, ובעזרת מינוף כספי נוסף, הוא רכש את גרעין השליטה בבזק - אבל זאת רכישה שעדיין לא החזירה את עצמה עבורו).

זה באופן דומה לבעלים של יבואנית הסלולריים של סמסונג שנהיה עשיר כקורח רק מהתיווך לארץ.
לפעמים יש לי הרגשה שבנוגע להרבה מוצרים שמיובאים ונמכרים בארץ, הרווח פר יחידה עבור היבואן גבוה מהרווח על אותה היחידה עבור היצרן עצמו...(לראיה, היצרניות לעיתים הפסדיות בקטגוריות מסויימות, ואילו היבואנים לארץ מרוויחים הרבה...)

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

nils3373 כתב:shlomi197, shay1

יש לי מסך עדכני של סמסונג בחדר שינה שאני מזרים אליו סרטים דרך רשת חוטית בשימוש תוכנת ה-ALL-SHARE.
עדיין לא נתקלתי בסרט שהמסך לא הצליח לנגן והספקתי לראות עשרות רבות של סרטים בדרך זו.
כלומר, הגעתי למצב שאני מאוד מרוצה ושממש לא קיימת כל סיבה לרכוש סטרימר ייעודי.
...
1 באיזה פורמט קובץ הסטרימר של הטלוויזיה מושך את הקבצים ללא בעיה ?
2 לצורך הדוגמא קח את הסטרימר מדיהאייטר פיצ'רים כאלו של סטרימר לא תמצא באף מסך (יש הרבה מסביב מעבר למשיכת קובץ למסך)
3 לא יודע כמה זמן המסך יוכל לתמוך בפורמטים מתקדמים (תלוי רצון יצרן המסך) זה לא אותם אינטרסים, יצרן המסכים ויצרן הסטרימר .
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

Dav23456
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

קשקוש מוחלט. הם לוקחים פחות או מותר אחוזים דומים כמו כולם. יש יבואנים (כמו ישפאר, בזמנו אלקטרה ויורוקום) שהנציגות שלהם היא ארופאית ולכן המחירים הם לפי עלות המכשירים באירופה.
...
אז אני לא יקנה משום יבואן בישראל שסוחט ממני כסף
ואני יקנה בארה"ב
וזה לא קישקוש

בנושא פניית מרטין סבג במייל הפרטי לדעת איך אני יודע מה הבטיח מנהל השיווק שנה שעברה
אם נרשמתי בימים האחרונים לאתר זה .

מאוד פשוט יש דרכים רבות להגיע למנהל שיווק ומנהל היבואן פנסוניק ישראל
לא כולם צריכים להגיע דרך האתר הזה .
טוב שאתה לפחות לא טוען שמנהל השיווק לא אמר זאת .
מנהל השיווק אמר זאת , זה שהוא עובד כיום בסמסונג , נחמד .
עדיין פנסוניק מחוייבים להבטחותיו .
אני מבין שאתה מצפה שההנהלה של יבואן צריכה לבוא יחפה באוטובוס... הזוי...
...
לא אני לא מצפה שילכו ברגל
אני כן מצפה שהמחירים שלהם לא יהיו שוד לאור היום
אם יש משהו שניתן לומר בפה מלא שהמחירים של פנסוניק שוד לאור היום או כמו שאתה אומר הזוי
בארה"ב לא מרוויחים 15,000 על מכירת מסך אחד , זה הזוי

זה שאתה לא מוכן לראות זאת מעלה שאלות תמוהות ...

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

מרטין, בוקר טוב.

ראשית, יש חופש ביטוי. שנית, נאמר לי ע"י יורוקום שאין טיונר בטלוויזיה משיקולי עלות.
כמו כן, לא צריך להיות גאון כדי להבין זאת, הרי טיונר כזה קיים גם במדינות אסיה. אז איך זה שאצלנו אין? .

נראה לך הגיוני שסריקת ערוצים בטלוויזיה ST60 יוקרתית תעלה לי את ערוץ החיזבאללה ולא את ערוץ 2? זה לא תקין ובתור האתר המוביל בתחום, הייתי מצפה שתפעלו בנושא (דרך המועצה לצרכנות, יורוקום, משרד התקשורת, מי שצריך). אגב בזמנו עופר לאור בדק G10 אירופאית והטיונר עבד מצוין.

בחזרה לחופש הביטוי. הדיון הוא ענייני. במסכים יש 2-3 כניסות HDMI. מספיק שאתה מחבר ממיר דיגיטלי וסטרימר, כבר אתה מוגבל. זה חסרון לעומת המתחרים שיש להם טיונר מקליט, תמיכה בתרגום עברי ועברית באפליקציות. אין עוררין על איכות התמונה.
בכל מקרה אני מיציתי את הדיון. כל אחד מאיתנו בוגר מספיק כדי לדעת על מה לבזבז את הכסף שלו. לדעתי גול עצמי של יורוקום שנשארת מאחור מבחינה טכנולוגית (תכף תגידו שפנסוניק גם מונעת מיורוקום למכור בלוריי). ייקח זמן אך הם יבינו זאת לבד.

יום טוב לכולם (f)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

yaron78 כתב:uv2u:

יצא לי לראות שישפאר נותנת 5 שנים על דגמי 2013 של סוני. אז יורוקום לא לבד... אבל בהחלט זה צעד מבורך ולא נפוץ כאן!

גם אני מאוד מעריך את האיכות של מסכי פנסוניק. לאי הימצאות העברית אפשר למצוא תירוץ - אבל אין תירוץ לאי הימצאות הטיונר DVB. הטיונר הזה זמין גם באסיה, גם במדינות העולם השלישי. ישראל היא עולם רביעי מבחינתם...
כנראה יורוקום יוצאים מתוך נקודת הנחה שמי שקנה טלויזיה של פנסוניק - שהיא יקרה יחסית למתחרות - יש לו הוט או יס ולכן לא צריך טיונר לעידן+, וככה יורוקום יכולה לחסוך כמה גרושים על המפרט.

לדעתי הרבה פחות נוח להשתמש בטיונר חיצוני לעידן+, מאשר להשתמש בטיונר מובנה. לא נוח להשתמש בשני שלטים במקביל, ולעבור כל הזמן לכניסת הוידאו אליה הוא מחובר. מה גם שהטיונרים לעידן+ שזמינים בארץ הם סיניים ברמה נמוכה - מה שעוד יותר מוריד מחוויית השימוש. לקנות מסך כל כך יקר ואיכותי ואז לקלקל את החווייה עם איזה טיונר סיני מעאפן?!

ולגבי יורוקום: היא הפכה את הבעלים שלה למיליארדר! לאורך השנים היו באמתחתו עוד כמה חברות, אבל את מירב הונו צבר מיורוקום - בעיקר ממכירת מוצרי פנסוניק (כולל בתחום התקשורת) וסלולריים של נוקיה (ונוקיה הייתה מאוד דומיננטית במשך שנים רבות, עד לאחרונה). אם הוא נהיה מיליארדר רק מלהיות מתווך - אז זה מוכיח שהרווח של יורוקום מאוד גבוה! לא רק רווח הוגן אלא רווח מופקע!
(עם הכסף הזה, ובעזרת מינוף כספי נוסף, הוא רכש את גרעין השליטה בבזק - אבל זאת רכישה שעדיין לא החזירה את עצמה עבורו).

זה באופן דומה לבעלים של יבואנית הסלולריים של סמסונג שנהיה עשיר כקורח רק מהתיווך לארץ.
לפעמים יש לי הרגשה שבנוגע להרבה מוצרים שמיובאים ונמכרים בארץ, הרווח פר יחידה עבור היבואן גבוה מהרווח על אותה היחידה עבור היצרן עצמו...(לראיה, היצרניות לעיתים הפסדיות בקטגוריות מסויימות, ואילו היבואנים לארץ מרוויחים הרבה...)
...
1. ישפאר נותנת כרגע רק 3 שנים אחריות, לכן, אלא אם יש לך דוגמאות אחרות רלוונטיות, במקרה הזה, יורוקום היא כן שונה.
2. עפר הסביר, אין שום סיבה לטיונר DVB-T ללא תמיכה בעברית, הרי במידה וכן היה, התלונה הבאה היתה (ובצדק) שה-EPG הוא בג'יבריש ולא ניתן להזמין הקלטות.
3. יורוקום פנסוניק ויורוקום נוקיה אלא שתי חברות שונות לגמרי, מתנהלות בנפרד וזה שיש להם בעלי מנויות משותפים לא אומר מאומה על ההתנהלות של זו על השניה, אם כבר להיפך, כי זה אומר שחברה אחת יכולה לסבסד את השניה על ההפסדים שלה, בדיוק כמו שקורה אצל היצרנים.
4. יורוקום, או כל יבואן אחר (למעט כמה פרללים שאני מכיר), הן לא רק "מתווך". מה עם לוגיסטיקה? מימון מלאים? מימון חלפים עפ"י המתחייב בחוק? מה עם אחריות? מה עם שיווק? אנשי שירות/מתקינים/הדרכות? מה עם מכון תקנים? מה עם תרגום חומרים לעברית עפ"י המתחייב בחוק?
אתם יודעים טוב מאוד שהשוק הוא שוק חופשי והפרלליסטים בארץ לא רואים אף אחד ממטר. אם יבואן היה מרוויח, שקל יותר מידי, הפרלליסטים היו חוגגים על זה מיידית. למה זה לא קורה בפנסוניק בהיקפים שהיו מתבקשים ממה שאתם מתארים?
פשוט מאוד, יורוקום - ותחזיקו חזק עכשיו - לא הרוויחה בתחום המסכים מעולם!

עכשיו, כדי שלא תגידו שאני הוזה או ממציא, אני זורק פה כפפה לכל הכלכלנים והיועצים העיסקיים פה שיודעים איך לנהל עסק כמו יורוקום בצורה חכמה יותר (קרי, ריווחית ועדיין עם מחירים תחרותיים) - אני מארגן שולחן עגול ל-10 חברים עם גיא אלוביץ' בו ייפתחו כל הספרים וכל המספרים (זה כבר אושר ע"י יורוקום). בואו להכיר מקרוב ומבפנים איך מנהלים עסק כזה וממה מורכב התמחור.

אבל יש תנאי - Put your money where your mouth is!
במידה ויוכח לכם שהחברה לא רווחית בתחום המסכים ואי אפשר להוזיל את העלות לצרכן כמו שאתם טוענים, אתם מתחייבים להחליף את המסך שלכם למסך חדש של פנסוניק באותו גודל או גדול יותר ממה שיש לכם בסלון. הולך?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Dav23456
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

למרטין אנני מבין את החקירות בפרטי נגדי
איפה שמעתי ואיפה ראיתי את פנסוניק ,
כל מה שכתבתי שנאמר אני עומד מאחורי כל מילה .

יש עוד אנשים באירועים שונים שהצהירו שמנהלים ביבואן טענו שיהיה עברית בטלוויזיות
ושוב בעברית בעיה קטנה .

זה שהיום היבואן משלם ליחצנים לפגוע באנשים שלא יפיצו את הבטחתם
נראה רע מאוד !

אני בשנית אומר לך אין לי קשר לאירועים שלך ושל האתר ,
אנני מבין את החקירות שלך איפה נפגשתי ועם מי ?
כל מה שאמרתי מה שאמרו מנהלי פנסוניק ישראל .

אני חושב שלא תקין שאתר שמיחצן את היבואן פנסוניק לא כותב גילוי נאות שאתה יחצן של פנסוניק או יבואן פנסוניק ( משחק מילים )
ואינכם מוכנים לשמוע את האמת או מילה נגד היבואן

המלחמה שלכם בצרכנים
לא מועילה ליבואן !

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209

שליחה

מרטין,
הסברת יפה מאוד (Y)
אולי אני קצת טמבל, אבל אני עדיין לא הבנתי מה הקשר בין חוסר התמיכה בעברית לחוסר הטיונר - עדיף שיהיה טיונר שיהיה אפשר לצפות בתוכן ישראלי מאשר בלי טיונר בכלל, לא?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”