"הזוג המלכותי"- אהבתי! האמת, הייתי מעדיף אם עיצובם היה פחות "מלכותי" ויותר אנונימי- אהבתי הרבה יותר את העיצוב המינימליסטי של הטוטם, וגם של הרבה רמקולים אחרים (פרו- אק, נניח) על פני טריאנגל, כאלו בעלי עיצוב של קופסה פשוטה עם עיגולדים.. הטריאנגל קצת Too Much במראה, אבל כל עוד הגרילים במקום- זה בסדר!
אבל באמת הקפדתי לבחור עם האוזניים, כך שהמראה באמת משני.
אני בעבודה לצערי, אז אין מוזיקה..

, אולי באמת אפנה אליך לכמה גימלים ..!

לא נורא, יש עוד חגים בפתח.
וכן, הרמקולים עברו באופן רישמי קדימה. זו לא היתה הכוונה כזכור, אבל בדקתי אותם ארוכות בק"ב מול הפולק שהיו שם, והם נתנו נוק אאוט ברוב הפרמטרים, כאשר בנפח נטו (ולאו דווקא בבס) הם נתנו פייט מצויין אך הפסידו בנקודות. אבל זה הספיק לי לטובת הנוחות של לשבת על הספה. ברור גם שההעמדה שלהם מקדימה פחות טובה (בגבם אל הקיר ובפינות) בהשוואה למאחור- הבמה מצומצמת יותר, המוזיקה לא חורגת יותר מגבולות הרמקולים כפי שהיה מאחור, וישנו פחות תלת מימד (מעברים בין במה קידמית לאחורית). יש להם, עם זאת, חצי מטר מהקיר האחורי ומהקירות הצידיים.
בהתחשב במגבלות, האימג'ינג עדיין מצויין וההאזנה מאוד מהנה. עם זאת, אני בהחלט עשוי לשנות את דעתי ולהחזירם לאחור.
ועדיין: בעוד הרמקולים מקדימה הפעלתי תקליט כאשר ההנהלה (שלא מעניינים אותה דברים כאלה במיוחד) יושבת על הספה. היא הרימה את ראשה תוך הרמת גבה חיננית ותהתה- "למה הפעלת את הסנטר פתאום?" Need I say more?
אני עכשיו מתלבט לגבי סנטר. אני בוחן את הטריאנגל עם הסנטר של קליפש לבדוק אם ההתאמה מספקת ואם זה לא יוצא מעצבן.
כזכור, המערכת משמשת הרבה יותר למוזיקה, והרמקולים עוד עלולים לחזור אחורה. אז נראה..