לכל משמיצי הקורו כגון זה שבציטוט.shlomiassaf כתב:נראה לי שכאן הבמה שניתנת יוצרת רק תוצרים שלילים.
רשאית, ממליץ לפותח השרשור לקרוא את הסיפור "בגדי המלך החדשים"..
האמת שיש פה כמה נערים שצועקים ולא אחד...
הרעיון שהמסכים של פיוניר עם הטכנולוגיה הישנה שלהם טובים יותר מדגמי הדגל של פנסוניק וזאת למרות שפנסוניק רכשה את פיוניר הוא, בלשון המעטה, מצחיק.
זה נובע מאותה אמרה מיסטית מפורסמת שהמוצרים שייצרו פעם יותר טובים ויותר חזקים מהמוצרים של היום.
האמרה הזו היא ברוב המקרים הבל הבלים.
נכון, יש מספר מוצרים מצומצם (בעיקר מתחום הסאונד) שיוצרו בשיטות יצור ישנות, ברובן ידניות ובשימוש טכנולוגיה אנלוגית שנותנים, לדעת ציבור מסויים, תוצר אייכותי יותר. אבל מדובר באחוז מאוד קטן ואותן מוצרים נעלמו כי לא כלכלי לייצר ואתם בשיטה הזו.
בכל מקרה, הטלוויזיה המדוברת לא שייכת לקטגוריה הזו. היא, כמו גם אחותה מבית פנסוניק, מיוצרת על טהרת הדיגיטל.
לדעתי מדובר על קורא נלהב שהקדיש שעות לא מבוטלות לקריאת פורומים באיטרנט ושמע את דברי השבח שנשפכו על אותה קורו מיסטית ועיניו הוטו.
אין הסבר אחר...
אני ממליץ לך בחום לבטל את העסקה... אם תצליח. זה לא יהיה פשוט.
הסכום שאתה משלם הוא סכום נכבד ובהחלט לא משתלם......
לאחרונה החלטתי לשקול החלפה של ה KURO והלכתי ללא מעט חנויות לראות את המסכים של סמסונג, ושל פיליפס ואת הפנסוניק וה סוני בראוויה החדשות.
למרות ההשמצות שלך, באמת שלא מצאתי הצדקה להחליף את המסך, במסך נוצץ וחדש, התמונה בקורו הייתה טובה יותר, והאמן לי שהיה לי קונה במחיר מעולה לקורו, שהמשיך ללחוץ עליי למכור.
ועוד אנקדוטה, אבא שלי הוא עובד ניופאן, ככה שיכולתי לקבל את מסכי טושיבה בהנחה משמעותית..
והלכתי לראות, ולא מצאתי מסך שמצדיק את ההחלפה.
ואגב מוצרים ישנים!!, אכן יודעים להוציא בחלק לא מבוטל תוצאה טובה יותר מחדשים, וזה ממש ממש לא הבל הבלים.
אין לי מושג כמה ידע יש לך בתחום הסטריאו,
אבל אם יצא לך לשמוע מגברי וינטאג' קלאסיים דוגמת הסנסוי 9090, מרנץ 2275, 2285 או מגברי וינטאג' של LUXMAN או SCOTT, היית מבין שאתה מדבר שטויות..
ועוד משהו אחד, אותו קונה שרצה את הפיוניר שלי, אחרי שהחלטתי לא למכור, הלך וקנה פנסוניק, ולאחר שקנה אותה, הבין שהתוצאה אינה טובה כמו הקורו שלי והחזיר אותה.
לגבי פותח השרשור, אכן הייתי אומר שכנראה ישנה תקלה - ולא הייתי מוכן לספוג את זה על עצמי, ומחפש פיתרון
לכל הפחות, שהמוכר ידאג לך לתיקון על חשבונו..
שלא תבינו שאני חושב שהקורו הוא המסך הכי טוב שיש ואין לו מתחרים, זה ממש לא נכון.
וסביר שאם היום הייתי צריך לרכוש מסך חדש, הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים על פיליפס או סמסונג חדשה LED.
מצד שני, יש לי 2 חברים שרכשו מסכי LED נוצצים שלשניהם יש עננות מגעילה, ואחת עם פיקסל שרוף שלא מוכנים להחליף לו.
מה שאני אומר, שמסכי קורו, גם לאחר 3-4 שנים, לא נופלים ממסכים מודרניים בהיבטי איכות תמונה.
בכל הקשור ל SMART TV.. זה מעניין לי את ה...