בשעה טובה התחדשתי בKRP500M ;-] אך יש כעת יש בעיה של בחירת מקור תצוגה במסך.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #41 

shlomiassaf כתב:נראה לי שכאן הבמה שניתנת יוצרת רק תוצרים שלילים.

רשאית, ממליץ לפותח השרשור לקרוא את הסיפור "בגדי המלך החדשים"..
האמת שיש פה כמה נערים שצועקים ולא אחד...

הרעיון שהמסכים של פיוניר עם הטכנולוגיה הישנה שלהם טובים יותר מדגמי הדגל של פנסוניק וזאת למרות שפנסוניק רכשה את פיוניר הוא, בלשון המעטה, מצחיק.

זה נובע מאותה אמרה מיסטית מפורסמת שהמוצרים שייצרו פעם יותר טובים ויותר חזקים מהמוצרים של היום.
האמרה הזו היא ברוב המקרים הבל הבלים.
נכון, יש מספר מוצרים מצומצם (בעיקר מתחום הסאונד) שיוצרו בשיטות יצור ישנות, ברובן ידניות ובשימוש טכנולוגיה אנלוגית שנותנים, לדעת ציבור מסויים, תוצר אייכותי יותר. אבל מדובר באחוז מאוד קטן ואותן מוצרים נעלמו כי לא כלכלי לייצר ואתם בשיטה הזו.

בכל מקרה, הטלוויזיה המדוברת לא שייכת לקטגוריה הזו. היא, כמו גם אחותה מבית פנסוניק, מיוצרת על טהרת הדיגיטל.

לדעתי מדובר על קורא נלהב שהקדיש שעות לא מבוטלות לקריאת פורומים באיטרנט ושמע את דברי השבח שנשפכו על אותה קורו מיסטית ועיניו הוטו.
אין הסבר אחר...

אני ממליץ לך בחום לבטל את העסקה... אם תצליח. זה לא יהיה פשוט.
הסכום שאתה משלם הוא סכום נכבד ובהחלט לא משתלם...
...
לכל משמיצי הקורו כגון זה שבציטוט.

לאחרונה החלטתי לשקול החלפה של ה KURO והלכתי ללא מעט חנויות לראות את המסכים של סמסונג, ושל פיליפס ואת הפנסוניק וה סוני בראוויה החדשות.

למרות ההשמצות שלך, באמת שלא מצאתי הצדקה להחליף את המסך, במסך נוצץ וחדש, התמונה בקורו הייתה טובה יותר, והאמן לי שהיה לי קונה במחיר מעולה לקורו, שהמשיך ללחוץ עליי למכור.

ועוד אנקדוטה, אבא שלי הוא עובד ניופאן, ככה שיכולתי לקבל את מסכי טושיבה בהנחה משמעותית..
והלכתי לראות, ולא מצאתי מסך שמצדיק את ההחלפה.

ואגב מוצרים ישנים!!, אכן יודעים להוציא בחלק לא מבוטל תוצאה טובה יותר מחדשים, וזה ממש ממש לא הבל הבלים.
אין לי מושג כמה ידע יש לך בתחום הסטריאו,

אבל אם יצא לך לשמוע מגברי וינטאג' קלאסיים דוגמת הסנסוי 9090, מרנץ 2275, 2285 או מגברי וינטאג' של LUXMAN או SCOTT, היית מבין שאתה מדבר שטויות..

ועוד משהו אחד, אותו קונה שרצה את הפיוניר שלי, אחרי שהחלטתי לא למכור, הלך וקנה פנסוניק, ולאחר שקנה אותה, הבין שהתוצאה אינה טובה כמו הקורו שלי והחזיר אותה.

לגבי פותח השרשור, אכן הייתי אומר שכנראה ישנה תקלה - ולא הייתי מוכן לספוג את זה על עצמי, ומחפש פיתרון
לכל הפחות, שהמוכר ידאג לך לתיקון על חשבונו..

שלא תבינו שאני חושב שהקורו הוא המסך הכי טוב שיש ואין לו מתחרים, זה ממש לא נכון.
וסביר שאם היום הייתי צריך לרכוש מסך חדש, הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים על פיליפס או סמסונג חדשה LED.

מצד שני, יש לי 2 חברים שרכשו מסכי LED נוצצים שלשניהם יש עננות מגעילה, ואחת עם פיקסל שרוף שלא מוכנים להחליף לו.

מה שאני אומר, שמסכי קורו, גם לאחר 3-4 שנים, לא נופלים ממסכים מודרניים בהיבטי איכות תמונה.

בכל הקשור ל SMART TV.. זה מעניין לי את ה...

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #42 

לגבי פותח השרשור, אכן הייתי אומר שכנראה ישנה תקלה - ולא הייתי מוכן לספוג את זה על עצמי, ומחפש פיתרון
לכל הפחות, שהמוכר ידאג לך לתיקון על חשבונו..
...
אז זהו... שאין תקלה! כל הכניסות עובדות... תקרא את העצה שעופר נתן לו (כמה פוסטים מעליך) ותבין שכיבוי
ה hdmi-cec פתר לו את כל הבעיות - העיקר שכולם מרוצים. (f)

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #43 

עופר

כל הכבוד על הידע ועל הדיאגנוזה הנכונה!!

(f) (Y)

כדורי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #44 

או שאנשים כאן משוחדים או שאני לא יודע מה
מסכי פנסוניק gt שלא לדבר על vt זה כבר ליגה אחת מעל הקורו הזו
ואני לא מדבר על סמארט או תלת מימד

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #45 

כדורי כתב:או שאנשים כאן משוחדים או שאני לא יודע מה
מסכי פנסוניק gt שלא לדבר על vt זה כבר ליגה אחת מעל הקורו הזו
ואני לא מדבר על סמארט או תלת מימד
...
לדעת רבים וטובים זה לא נכון

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #46 

כל אחד צריך לדעת להסתפק במה שיש לו.
אם הדרך זה לשכנע את עצמו שזה הכי טוב.. מצוין!

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #47 

ומה לגבי השארפ עלית ?
http://elitelcdtv.com/

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #48 

הסבר למי שפספס. במצב kuro link דלוק, המסך בעצם slave למי שמודיע לו שהוא ה master. במקרה שלך זה היה המקור שהנחה את המסך להנעל על הכניסה. זה נדיר אבל יש קומבינציות מוזרות כאלה. אגב, גם בתקן של scart יש פין כזה ונתקלתי כבר במצב שבו אי אפשר לצאת מהכניסה המסוימת (גם כאן התיקון הוא בצד של המקור ולא באשמת המסכים שעושים זאת - הם רק הולכים לפי התקן).

לגבי השאלה. ה krp500 שלי היתה בצבע לבן (זה היה collectors edition נדיר ומבוקש). בהתחלה חשבתי שזה יגרום לתופעה אופטית (קונטרסט דיפרנציאלי) שתגביר את הקונטרסט המדומה. בפועל כאשר כיביתי את האור עדיין ראיתי את המסגרת וזה הפריע לאפקט בחלון. בקיצור, הייתי צריך מסך עם מסגרת שחורה. הבעיה שבשלב הזה כבר לא היו krp500 שחורות ולכן חזרתי ל 5090 (היו לי בסה״כ 3 מסכים מהסדרה הזו). אני כבר כמה שנים עם המסך ואין לי כרגע תוכניות ממשיות להחליפו.

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #49 

הבנתי.

עופר אתה דגול!
כמו כן שלחתי לאלעד SMS שהכל תקין והסתדר בזכותך!

אמא שלי מוסרת לך תודה ענקית ונשיקה! ובן זוגה רצה לשלוח לך אפילו מתנה, האמת שהיא גם רצתה להתקשר אליך במוצאי שבת ולהגיד לך תודה אישית, עד כדי כך שניסתה לברר את הטלפון שלך ב144 :lol: , אבל הוא חסוי אז אמרתי לה "שזה בסדר ואין צורך ואני כבר אומר לו תודה בשמך בפורום"

כמו כן היא אמרה לי שאם עוד פעם אחת אני מחליף מסך לפחות בשנה הקרובה אז היא קונה אקדח... חחח :lol: :lol: :lol:

עכשיו הבעיה שלי היא איך לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולשלוט עם השלט[למחשב אין לי בעית סאונד כי יש לי 2 מערכות רמקולים 5.1 של לוג'יטק ומערכת סטריאו], כי בינתיים הם היו מחוברים לממיר HD עם כבל אודיו אדום לבן, קניתי רמקולים למחשב 2.1 בסיסיים אך איכותיים של לוג'יטק עם סאב וופר, אבל אני לא מצליח לחבר אותם לטלויזיה, כאשר חיברתי את הרמקולים עם החיבור אוזניה שלהם לחיבור IR REPEATER OUT בטלויזיה, ואת הסאב וופר עם כבל AUDIO לAUDIO INPUT בטלויזיה אבל זה לא עובד :עצוב: וברגע שאני לוחץ על VOLUME בשלט אז יש מן צפצוף חזק כזה ברמקולים שבא מן הטלויזיה שמשהו לא תקין אבל הוא מתרחש רק שאני לוחץ על השלט.

ועוד דבר: ראיתי שיש מאוורר קטן מאחורי הטלוויזיה מצד שמאל למטה שלא עובד, אז ככה הוא צריך ליהיות והוא עובד רק שהיא מתחממת מידי או שהוא אמור לעבוד כל הזמן?

ושוב המון תודה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”