פשוט אמרתי ש ה dune הוא סטרימר מעולה.
לי באופו חסרה הפונקציה להעברת קבצים מהרד דיסק להרד דיסק שני שמחובר לאופו בכניסת usb.
לdune יש הרבה פונקציות רבות שלאופו אין.
לדעתי ה dune hd max .
היה הסטרימר הטוב ביותר בדורו עד דור התמיכה ב 3d.
סביר להניח שהסידרה החדשה של dune תהיה הטובה ביותר .
אני מעוניין להתייחס למספר מילות סיכום שלך מהמאמר :
" אם נהיה כנים, רוב התכנים אשר נפוצים בבתי האב בתלת מימד הינם קבצי mkv "
הרי כפי שכתבת , זו אכן המציאות בשטח של הרוב המוחלט של צרכני ה HD למינהם.
ויש כ"כ הרבה סטרימרים היום שעושים את העבודה הזו מצויין , ועולים הרבה פחות..
אז מעבר למראה חיצוני מרשים , ועוד מספר יתרונות שככל הנראה פחות רלוונטים בשביל רוב האוכלוסיה
האם יש סיבה אמיתית לבית אב מין השורה לרכוש את הסטרימר הזה ???
על מנת להנות מתלת מימד כמובן.
יש די והותר אנשים שלא יסכימו לפשרות מבחינת המקור של התכנים שלהם וירצו רק ריפים של Blu-ray. בנוסף, התמיכה הטבעית בתרגום עבור קבצי mkv 3D, גם כן מוסיפה ליתרונות.
לא חושב שיש מקום להשוואה. ברור כי ה POPCORN-400 עדיף על ה DUNE.המעבד חזק יותר, ובעוד חצי שנה מהיום כל הבעיות שלו יעלמו כאשר תצא קושחה בשלה, בדיוק כפי שהיה עם הדגמים הקודמים. עוד פרט חשוב שלא הופיע בהשוואה הוא העובדה שה A-400 כולל MUSICJUKEBOX מצויין, בזמן שב DUNE התמיכה במוזיקה בסיסית ביותר...
אגב את ה Cinavia אפשר לעקוף בקלות (יש כבר PATCH עבור מכשירים שונים, לרבות PS3..).
Sexter כתב:לא חושב שיש מקום להשוואה. ברור כי ה POPCORN-400 עדיף על ה DUNE.המעבד חזק יותר, ובעוד חצי שנה מהיום כל הבעיות שלו יעלמו כאשר תצא קושחה בשלה, בדיוק כפי שהיה עם הדגמים הקודמים. .
...
חצי שנה? אופטימיות היא שם המשחק (אגב, יש סרט כזה עכשיו).
Sexter כתב:לא חושב שיש מקום להשוואה. ברור כי ה POPCORN-400 עדיף על ה DUNE.המעבד חזק יותר, ובעוד חצי שנה מהיום כל הבעיות שלו יעלמו כאשר תצא קושחה בשלה, בדיוק כפי שהיה עם הדגמים הקודמים. עוד פרט חשוב שלא הופיע בהשוואה הוא העובדה שה A-400 כולל MUSICJUKEBOX מצויין, בזמן שב DUNE התמיכה במוזיקה בסיסית ביותר...
אגב את ה Cinavia אפשר לעקוף בקלות (יש כבר PATCH עבור מכשירים שונים, לרבות PS3..).
...
אתה לא חושב ושאר העולם חושב אחרת...ההשוואה בפירוש מתבקשת.
לגבי המעבד...גם dune חשבו אחרת ממך והחליטו ללכת על מעבד אחר. אני בטוח שהיו להם סיבות טובות לכך...
ואיך מכשיר שרק עוד חצי שנה כדבריך יהיה בשל ובעיותיו יעלמו...יותר טוב ממוצר שכבר היום יותר יציב ממנו?!
מה בנוגע למחיר הסטרימר? כרגע בזאפ המחיר נע סביב 2,000 ש"ח, ואני בהתלבטות גדולה בין הסטרימר הזה לבין ה - A400.
האם מישהו יודע מתי יתפרסם מחיר קרוב יותר למציאות ובארץ בנוגע לBase 3D?