Arieldr כתב:בסוף שנה שעברה נכנסנו לבית החדש כך שהיה לי ברור שזו תהיה שנה מלאת שדרוגים וחידושים. קצת קשה לדרג מה השפיע יותר ממה אבל למען פותח השרשור שמרתי על הכללים:
במקום חמישי ואחרון - מעבד התמונה של דרביי - כל כך הרבה דיברו עליו וכל כך הרבה הסבירו שהשיפור הוא תהומי עד שאני חש ממש

שעד היום אני לא נופל מהשינוי וגם בלי הדרביי אני נהנה מאוד מהתמונה.
במקום רביעי - החלפת מקרן לתלת מימד (בתחילת השנה אפסון 9000 ועכשיו 9100) – אחרי שראיתי את AVATAR בתלת מימד היה לי ברור שזה עניין של זמן עד שהתענוג יהיה אצלי בסלון.
היום, אני חייב להודות, שכגודל הציפייה כך גם גודל האכזבה. כן, זה נחמד לראות סרט בתלת מימד ושבאים אורחים או חברים של הילדים זה ממש גימיק אבל בשביל הפעם באף פעם שרואים ואם לוקחים בחשבון את עלות המשקפיים לאורחים בהחלט אפשר לוותר.
במקום שלישי יושב ל ה - NAS. לפני כשנה התנתקתי מיס

לכן זה רק מתבקש היה להוסיף רשת ביתית
עם שרת אכסון והרבה תכנים (הייתי חייב למלא את החלל שנוצר עבור הילדים והאישה

) אומנם לקח לי זמן להניע את התהליך אבל היום ש NAS עובד, כל התוכן זמין בכול מקום ואני יכול לעבוד במחשב בלי להיתקע כל הזמן אני לא מבין למה חיכיתי עם זה כל כך הרבה זמן ... מומלץ בחום !!
מקום שני - החלפת רמקולים צדדים והוספת אחוריים – היה לי זוג רמקולים של b&w 805s שישמשו כאחוריים והחלפתי ל 7.1 עם Monitor Audio GXFX כאחוריים ו Focal electra 1000 Be כצדדים. אני לא יודע לומר איזה זוג עשה את השינוי הגדול יותר אבל עכשיו תחושת הסראונד בחדר מושלמת לטעמי.
במקום ראשון, רחוק מכולם יושב לו טיפול אקוסטי – במילה אחת מ ד ה י ם !!! ובשתי מילים מ מ ש מ ד ה י ם !!!
כולם אומרים שאקוסטיקה זה חשוב אבל רק אחרי שעשיתי את הצעד והשקעתי אני הבנתי על מה מדברים. אומנם נשארו לי לעשות מספר שיפורים בעיקר אסטטיים אבל כרגע התחושה שלי שלא משנה מה אני אחבר בחדר זה ישמע טוב.
זהו.. מאחל לכולם בריאות, פרנסה, אושר ואהבה וכמובן הרבה שדרוגים

...