האם הפלזמה הנ"ל היא HD
- tevel3
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1016
sigamore, העניין זה שאם ה"***" שקניתי ב13 אלף שקל הוא מעולה עבורי, אז זה לא משנה מה אתה אומר,
אותו דבר לגבי מסך ב6 אלף - זה לא משנה מה אני אומר כל עוד המסך מספק אותך.
אני רק חושב שלהוציא 6 אלף על מסך שהוא לא לפחות מותג זה סוג של בזבוז כסף.
עדיף לחסוך עוד קצת ולקנות מותג שיתן לך תמורה עבור הכסף שלך (תמורה אמיתי ולא סתם מותג סיני זול)
אני לא אומר שמסך ב13 אלף הוא תמיד התמורה, תלוי למי כמובן, יש אנשים שמתפשרים ואז קונים ב13 אלף ולא מקבלים תמורה אז זה מאוד תלוי.
אני חושב שהדבר הכי הגיוני כאשר קונים מסך, עדיף מותג, אחרי הכל 6 אלף זה לא משהו שאתה מוצא באמצע הרחוב.
אם אתה לא חייב מותג ועבור לדבר שאתה מעוניין מסך מדבקה יתאים, לך על זה.
זה נשמע כאילו אני יוצא למסע צליבה נגד מסכי הדבקה כאשר זה דבר מאוד תלוי (עבור מי כמובן).
כאשר אותו בנאדם רוצה תמסך עבור 90 אחוז צפיה בהוט, סביר להניח שהוא לא יקבל איכות תמונה מספקת.
אגב לא ראיתי תמסך, אבל אני חשוב שעדיף באמת לחשוב פעמיים לפני שמוצאים כזה סכום על מוצר מדבקה! (או כל מותג\מדבקה בסכום כזה)
בכל מקרה אני סיימתי לדון בזה.
אותו דבר לגבי מסך ב6 אלף - זה לא משנה מה אני אומר כל עוד המסך מספק אותך.
אני רק חושב שלהוציא 6 אלף על מסך שהוא לא לפחות מותג זה סוג של בזבוז כסף.
עדיף לחסוך עוד קצת ולקנות מותג שיתן לך תמורה עבור הכסף שלך (תמורה אמיתי ולא סתם מותג סיני זול)
אני לא אומר שמסך ב13 אלף הוא תמיד התמורה, תלוי למי כמובן, יש אנשים שמתפשרים ואז קונים ב13 אלף ולא מקבלים תמורה אז זה מאוד תלוי.
אני חושב שהדבר הכי הגיוני כאשר קונים מסך, עדיף מותג, אחרי הכל 6 אלף זה לא משהו שאתה מוצא באמצע הרחוב.
אם אתה לא חייב מותג ועבור לדבר שאתה מעוניין מסך מדבקה יתאים, לך על זה.
זה נשמע כאילו אני יוצא למסע צליבה נגד מסכי הדבקה כאשר זה דבר מאוד תלוי (עבור מי כמובן).
כאשר אותו בנאדם רוצה תמסך עבור 90 אחוז צפיה בהוט, סביר להניח שהוא לא יקבל איכות תמונה מספקת.
אגב לא ראיתי תמסך, אבל אני חשוב שעדיף באמת לחשוב פעמיים לפני שמוצאים כזה סכום על מוצר מדבקה! (או כל מותג\מדבקה בסכום כזה)
בכל מקרה אני סיימתי לדון בזה.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
ממש לא !!! סקיילר טוב שעולה לדוגמא $2000 (http://www.dvdo.com/pro/pro_isvp30.php) לא מתייקר במחיר עם עליית גודל המסך...motico כתב:udif
אמנם יש לנו רעיון משותף (אתה ציינת את זה מזמן באחת הסקירות שעופר ערך לסוג מסויים של SCALER מעולה), והנה בא אלוני ומשפיל אותנו עד אפר.
...
כך שככל שהמסך גדול יותר, הסקיילר יהיה כלכלי יותר.
הייתי רוצה להשוות למשל פיליפס 42PF9380 (מסך FullHD בגודל "42) לעומת Toshiba 47WL66 שגם הוא FullHD בתוספת VP30 (אמור לצאת לו מוד HDMI passthrough).
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
nickname
חבל שאתה מגיב כך בלי לקרוא את כל השירשור, אף אחד לא הציע לפותח השירשור לקנות סקיילר פשוט
הדיון התפתח לכיוון קצת אחר והועלתה שאלה לגבי השוואה בין מסכים מסוימים לכאלו בתוספת סקיילר,
לא הבנתי מה הקשר לקניית מסך ב 20K ולזה שתוך שנה הוא יורד ב 5-10K , כשמחפשים כל מוצר זה לא שיקול כמו שאחד שקונה מרצדס בחצי מיליון וברגע שהוציא אותה מהסוכנות המחיר שלה ירד ב 50-70K ,נו אז בגלל זה אנשים לא קונים מרצדס ?
סך הכל אנשים מחפשים להנות ממה שהם קונים , ואם הבנאדם נהנה אז זה הכי חשוב,
ולסיום משפטים כמו : " אז מספיק עם הפלצנות " לא תורמים לדיון והם לא לעניין.
חבל שאתה מגיב כך בלי לקרוא את כל השירשור, אף אחד לא הציע לפותח השירשור לקנות סקיילר פשוט
הדיון התפתח לכיוון קצת אחר והועלתה שאלה לגבי השוואה בין מסכים מסוימים לכאלו בתוספת סקיילר,
לא הבנתי מה הקשר לקניית מסך ב 20K ולזה שתוך שנה הוא יורד ב 5-10K , כשמחפשים כל מוצר זה לא שיקול כמו שאחד שקונה מרצדס בחצי מיליון וברגע שהוציא אותה מהסוכנות המחיר שלה ירד ב 50-70K ,נו אז בגלל זה אנשים לא קונים מרצדס ?
סך הכל אנשים מחפשים להנות ממה שהם קונים , ואם הבנאדם נהנה אז זה הכי חשוב,
ולסיום משפטים כמו : " אז מספיק עם הפלצנות " לא תורמים לדיון והם לא לעניין.
- Miro1989
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
tevel3, שלום לך..
גם אני קניתי היום את אותה הטלוויזיה מאותו מקום (הסניף של BIGBOX בבילו סנטר).
אתה אדם ששופט את הטלוויזיה בצורה בכלל אבל בכלל לא אובייקטיבית כיוון שלך עצמך יש טלוויזיה ששילמת עליה קרוב ל-13 אלף שקל.
המוח של לא יתן לך להאמין שיש טלוויזיה קרובה באיכות (ומנסיון שאני אומר לך שראיתי כי יש לי גם LCD בחדר של טושיבה [גם חדשה] רואים טוב מאוד.
אם אתה חושב שיש לי ספק כלשהו שהטלוויזיה שלך יותר טובה, הסר ספק מליבך, אין לי. השאלה היא לא זאת, יש הבדלים זה ברור. השאלה היא האם ההבדלים למרעית עין של מרבית האנשים ואני מדבר על 90% + הוא עד כדי כך משמעותי (לא שיראו הבדל אלא שיראו הבדל משמעותי, ששווה את ה-7 אלף שקל הזה שמבקרה הזה זה עוד טלוויזיה כזאת לסלון) התשובה היא בהחלט לא, היא שווה אולי רק במקרה שלך שאתה אדם שלא מוכן להתפשר מוכן לשלם עוד 7 אלף שקל בשביל הבדל שהוא לרוב האנשים הוא לא שמים וארץ ובטח ובטח שלא שווה עוד 7 אלף שקל. אדם יכול לקנות אוזניות ב-800 ש"ח לנגן MP3 והאחר ב-1700 ש"ח, זה עם ה-1700 ש"ח שהוא כנראה גם אדיופיל יגיד לזה עם ה-800 ש"ח, *** של אוזניות. זה לא נכון לעומת זה של ה-1700 אולי הם בגדר בסדר, אבל ביחס לשאר השוק הם מעל ומעבר ובנוסף, מעטים האנשים שישימו לב לצלילים החלשים שלא שומעים באוזניות שעלו 800 ש"ח. אם אתה אדיופיל או במקרה של טליופיל או מה שזה לא יהיה
אז, ישימו לב שאר האנשים "הרגילים" שהם לא אדיופילים ישימו לב לשינוי כללי לא משמעותי שהם לא יוכלו להצביע עליו ומה לדעתם נשמע טוב יותר, אחד יגיד זה ואחד יגיד זה(עם יתרון כמובן ל-1700) כעוד שאם תשאל אודיופילים כולם יגידו לך 1700 ש"ח. הטלוויזיה הזאת היא בכלל לא גרועה, שכח מזה וזה לא מוצר מדבקה כמו שאתה אומר, שלך יותר טובה אין ספק אבל לא כל אחד הוא כזה חובב תמונה ומוכן בשביל כל נקודה קטנה במסך או כל דבר הכי קטן שיש להשקיע עוד כ"כ הרבה כסף, ומדובר להרבה אנשים בהמון המון כסף.
גם אני קניתי היום את אותה הטלוויזיה מאותו מקום (הסניף של BIGBOX בבילו סנטר).
אתה אדם ששופט את הטלוויזיה בצורה בכלל אבל בכלל לא אובייקטיבית כיוון שלך עצמך יש טלוויזיה ששילמת עליה קרוב ל-13 אלף שקל.
המוח של לא יתן לך להאמין שיש טלוויזיה קרובה באיכות (ומנסיון שאני אומר לך שראיתי כי יש לי גם LCD בחדר של טושיבה [גם חדשה] רואים טוב מאוד.
אם אתה חושב שיש לי ספק כלשהו שהטלוויזיה שלך יותר טובה, הסר ספק מליבך, אין לי. השאלה היא לא זאת, יש הבדלים זה ברור. השאלה היא האם ההבדלים למרעית עין של מרבית האנשים ואני מדבר על 90% + הוא עד כדי כך משמעותי (לא שיראו הבדל אלא שיראו הבדל משמעותי, ששווה את ה-7 אלף שקל הזה שמבקרה הזה זה עוד טלוויזיה כזאת לסלון) התשובה היא בהחלט לא, היא שווה אולי רק במקרה שלך שאתה אדם שלא מוכן להתפשר מוכן לשלם עוד 7 אלף שקל בשביל הבדל שהוא לרוב האנשים הוא לא שמים וארץ ובטח ובטח שלא שווה עוד 7 אלף שקל. אדם יכול לקנות אוזניות ב-800 ש"ח לנגן MP3 והאחר ב-1700 ש"ח, זה עם ה-1700 ש"ח שהוא כנראה גם אדיופיל יגיד לזה עם ה-800 ש"ח, *** של אוזניות. זה לא נכון לעומת זה של ה-1700 אולי הם בגדר בסדר, אבל ביחס לשאר השוק הם מעל ומעבר ובנוסף, מעטים האנשים שישימו לב לצלילים החלשים שלא שומעים באוזניות שעלו 800 ש"ח. אם אתה אדיופיל או במקרה של טליופיל או מה שזה לא יהיה
- manxral
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
תגובה
סליחה על ההתפרצות לדיון פה.. אבל שאלה לי, בפוקוס אחר..
רוב הדיון עוסק פה בעיקר סביב איכות התמונה , כן מדבקה לא מדבקה, סקיילרים וכו.
מניסיוני הדל בבדיקות של פלזמות בחנויות ובכל מיני מקומות , בעין רגילה לא תמיד אפשר להבחין בהבדלים משמעותיים בין פלזמות שעולות 7 לכאלו שעולות 13 . צפיתי גם בפלזמות של NEC ושל פיוניר בגדלים של 42 ו 60. ז"א, יש הבדל, אבל אני חושב [אולי] שההתעסקות באיכות התמונה היא פחות מטרידה [אותי לפחות] מאשר אמינות המוצר.
מה שאני אומר בעצם, שבד"כ מה שקונים בזול, משלמים עליו ביוקר אח"כ.
הרי יש פה כל כך הרבה חברות שמוכרות פלזמות מדבקה, או סיניות דוגמת HAIER [למרות שבמקרה שלה מדובר בחברה לא קטנה] . אבל בכל זאת, האם לא מדובר בעצם באמינות יותר מאשר התמקדות באיכות התמונה? רכישות זולות הן הרי תמיד חשודות..
רוב הדיון עוסק פה בעיקר סביב איכות התמונה , כן מדבקה לא מדבקה, סקיילרים וכו.
מניסיוני הדל בבדיקות של פלזמות בחנויות ובכל מיני מקומות , בעין רגילה לא תמיד אפשר להבחין בהבדלים משמעותיים בין פלזמות שעולות 7 לכאלו שעולות 13 . צפיתי גם בפלזמות של NEC ושל פיוניר בגדלים של 42 ו 60. ז"א, יש הבדל, אבל אני חושב [אולי] שההתעסקות באיכות התמונה היא פחות מטרידה [אותי לפחות] מאשר אמינות המוצר.
מה שאני אומר בעצם, שבד"כ מה שקונים בזול, משלמים עליו ביוקר אח"כ.
הרי יש פה כל כך הרבה חברות שמוכרות פלזמות מדבקה, או סיניות דוגמת HAIER [למרות שבמקרה שלה מדובר בחברה לא קטנה] . אבל בכל זאת, האם לא מדובר בעצם באמינות יותר מאשר התמקדות באיכות התמונה? רכישות זולות הן הרי תמיד חשודות..
- tal-pro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
.Miro1989 כתב:tevel3, שלום לך..
גם אני קניתי היום את אותה הטלוויזיה...
פותח התרד שאל על הדגם הזה ספציפי, וברחנו לתשובות אחרות !
אז תענה לו ,לי ולנו:
ומה דעתך עליה? מרוצה? (גם אני קניתי)
ו.... רכישות זולות לא תמיד חשודות.
יש מציאות בעולם. "מציאות לא מחפשים, אלא הם באות לבד אלייך".
- nickname
-
- חבר פעיל

- תגובות: 80
lironk אני חוזר בי מהאמירה "פלצנות" אבל כן עקבתי וזה נשמע לי מגוחך לנסות לשכנע בן אדם שהמוצר שהוא קנה הוא *** ושהוא זרק כסף (לא שאתה אמרת זאת) ... אז אמרתי אפשר גם לקנות מוצר מאוד "איכותי" גם לא להנות ממנו וגם בסופו של דבר להפסיד הרבה מאוד כסף...
-
eyal_ro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
עדכון נוסף, ראיתי את הפלזמה הזאת מחוברת להוט ואכן התמונה לא רעה בכלל ואפילו מספקת מאוד ביחס להרבה מאוד פלזמות אחרות בעלות שם.
אבל החבר'ה בביג החליטו להעלות את המחיר של המבצע ל-7600 ש"ח והמחיר הנ"ל כבר מתקרב לדברים איכותיים יותר.......
בכל מקרה אני מחכה ואולי תהיה התפתחות מפתיעה שתשאיר את ה-CRT 34 ופשוט אוסיף מקרן פנסוניק 900 HD.
אייל
אבל החבר'ה בביג החליטו להעלות את המחיר של המבצע ל-7600 ש"ח והמחיר הנ"ל כבר מתקרב לדברים איכותיים יותר.......
בכל מקרה אני מחכה ואולי תהיה התפתחות מפתיעה שתשאיר את ה-CRT 34 ופשוט אוסיף מקרן פנסוניק 900 HD.
אייל
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
nickname
אם בנאדם קנה מוצר כלשהוא והוא מרוצה ממנו בכל קנה מידה אז זה הדבר הכי חשוב, לבוא ולומר אחרי שהבנאדם קנה את המוצר ומציין שהוא מרוצה שהמוצר על הפנים אז לזה כמובן אין טעם ותכלית האופציה היחידה היא לפתוח את הראש בפני האפשרויות הנוספות ולהבין מה הביא אותו לרכוש מוצר זה או אחר ואולי נלמד דבר אחד או שניים.
אם בנאדם קנה מוצר כלשהוא והוא מרוצה ממנו בכל קנה מידה אז זה הדבר הכי חשוב, לבוא ולומר אחרי שהבנאדם קנה את המוצר ומציין שהוא מרוצה שהמוצר על הפנים אז לזה כמובן אין טעם ותכלית האופציה היחידה היא לפתוח את הראש בפני האפשרויות הנוספות ולהבין מה הביא אותו לרכוש מוצר זה או אחר ואולי נלמד דבר אחד או שניים.