מבצע אכיפה של אגרת הטלוויזיה: מה עושים?
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
בקיצור, ליזום תשלום ולחכות לדפיקה בדלת זה +\- אותו הדבר. 1000 ש"ח לפה או לשם. תקן אותי אם אני טועה?
-
Brendan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
צריך לבדוק את הפרש העלות של תשלום רטרו 4 שנים אחורה עם ריבית, הצמדה, קנסות ושכ"ט לעומת תשלום רטרו ללא ריבית, הצמדה, קנסות ושכ"ט.kingikra כתב:בקיצור, ליזום תשלום ולחכות לדפיקה בדלת זה +\- אותו הדבר. 1000 ש"ח לפה או לשם. תקן אותי אם אני טועה?...
אני לא יודע לחשב את הקנסות, הריביות, ההצמדות והשכ"ט.
צריך גם לקחת בחשבון את נושא ההוצאה לפועל שזה כאב ראש לא קטן
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי
נבדוק ונחליט
תודה
נבדוק ונחליט
תודה
- shayf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
התשובה לשאלה תלויה בשאלות: האם היית מנוי טלוויזיה בכבלים או בלוויין בשנים האחרונות, והאם קנית טלוויזיה על שמך בשנים האחרונות.kingikra כתב:שורה תחתונה, אם אני רוצה להתחיל לשלם ממחר, מה אני אמור לעשות? האם יתנו לי לשלם בשקט או שיתחילו לחנוק אותי ולחקור לי את הצורה?...
אם התשובה לאחת מהשאלות האלו היא כן, חכה לדרישת תשלום, ולאחריה פנה ישר והסדר את החוב.
תתמקח, תתחנו, וייתכן ולא תידרש לכל תשלומי הריבית, כך שלא תצא מופסד.
בכל מקרה אל תתעלם מדרישת תשלום או איומי עיקול, כי השלב הבא הוא עורך הדין שחי משכר הטרחה שלו, ואיתו תקבל את כל הצינור.
מצד שני, אם התשובה לשאלות שבראש הפוסט היא שלילית, אין כל סיבה חוקית שתשלם רטרואקטיבית.
פנה לראשות השידור בדואר רשום ודווח על החזקת מקלט.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני חייב לומר שמשהו פה הזוי בעיניין הזה אבל בכל אופן תודה רבה על ההצעות.shayf כתב:התשובה לשאלה תלויה בשאלות: האם היית מנוי טלוויזיה בכבלים או בלוויין בשנים האחרונות, והאם קנית טלוויזיה על שמך בשנים האחרונות.kingikra כתב:שורה תחתונה, אם אני רוצה להתחיל לשלם ממחר, מה אני אמור לעשות? האם יתנו לי לשלם בשקט או שיתחילו לחנוק אותי ולחקור לי את הצורה?...
אם התשובה לאחת מהשאלות האלו היא כן, חכה לדרישת תשלום, ולאחריה פנה ישר והסדר את החוב.
תתמקח, תתחנו, וייתכן ולא תידרש לכל תשלומי הריבית, כך שלא תצא מופסד.
בכל מקרה אל תתעלם מדרישת תשלום או איומי עיקול, כי השלב הבא הוא עורך הדין שחי משכר הטרחה שלו, ואיתו תקבל את כל הצינור.
מצד שני, אם התשובה לשאלות שבראש הפוסט היא שלילית, אין כל סיבה חוקית שתשלם רטרואקטיבית.
פנה לראשות השידור בדואר רשום ודווח על החזקת מקלט....
מצד אחד אני יכול להמשיך לא לשלם ואז מי יודע אם אי פעם יגיעו אלי, מצד שני, אם אני אבקש לשלם, ישר יתחילו לבדוק לגבי ויגבו ממני כספים רטרואקטיבית. ממש צורה מצוייינת לגרום לאנשים להתחיל לשלם.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
Brendan כתב:נראה לי שהדרך היחידה זה לפנות אליהם ישירות. כמו שכתוב בכתבה - למנוע שהמצב יגיע למשרד עוכרי דין. מול הרשות עוד אפשר לבצע משא ומתן אבל מול משרדי העו"ד זה בלתי אפשרי והם תמיד מנפחים את הסכום לתשלום שיכלול לא רק את הריביות והקנסות אלה גם את שכ"ט שלהםGiliboy כתב:עד לפני זמן מה היו שולחים מכתב ובו בקשה לשלם, ע"פ מספר השנים שיש ברשותי טלוויזיה.
אם שנה אחת, כך וכך,
אם שנתיים, כך וכך...
משום מה אני כבר לא מקבל אותו.
חבל אי אפשר ליזום אותו שוב.
הייתי משלם שנה אחת אחורה,
ומאותו רגע ממשיך לשלם כל שנה.
איך ניתן שישלחו אותו שוב..?...
פשוט פנו לרשות, הסבירו את המצב, נסו להגיע אתם להסדר ותבלעו את הגלולה המרה. אין מה לעשות. (לפחות עד אשר ישנו את החוק)...
גם אני קבלתי מכתב כזה, כצפוי אחרי שהתחתנתי. מאחר והתחתנתי בגיל מאוחר יחסית, אז שלחו אלי וואחד בוכטה של קנס.. הם הלכו איתי איזה 5 שנים אחורה! אולי יותר.
ושאלו בנימוס ממתי יש לי טלויזיה, וע"פ ה"ותק" הקנס עלה. במקסימום זה הגיע למשהו כמו 5000 ש"ח!
בסופו של דבר, התקשרתי אליהם. תפסתי בטלפון בחור לעניין, הסברתי לו שמעולם שלא רכשתי טלוויזיה, אבל גרתי בדירות שכורות, בהן לאחד השוותפים היה מנוי לכבלים או ללוויין, ולמעשה לא היוויתי "בית אב" עצמאי ובסיס האם היה ההורים ובלה בלה בלה...
אחרי כמה דקות של ברבורים מצידי הוא קטע אותו ואמר לי במילים האלה : " עזוב אותי בחייך, אתה משלם רק על השנה, בלי קנסות עבר, ומעכשיו נכנס למעגל משלמי האגרה".
וזה. חוב של 5000 ש"ח ירד לפחות מ 500 , ומאז אני משלם כמו ילד טוב
עצתי אם כן, היא להרים טלפון, ולבקש להקטין את החוב, ופשוט להכנס למעגל המשלמים (הם אוהבים את הבטוי הזה..).
נ.ב.
אציין, רק, שאין לי כבלים או הוט, ואני רואה טלויזיה באמצעות עידן+ בלבד. כשאני צופה בטלויזיה אז כמעט תמיד זה בערוץ הראשון, שלדעתי הוא היחיד שראוי למאכל בטלויזיה.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

Multimediaman,
נראה לי שזה מה שאני אעשה
תודה רבה
נראה לי שזה מה שאני אעשה
תודה רבה
-
Brendan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
נוטה להסכים עם המשפט האחרון. מאז שניתקתי את עצמי מהוט אני צופה רק בערוצי עידן. הערוץ החביב - ערוץ 1 שביחס לאחרים הוא בהחלט "ראוי למאכל" (כמו גם ערוץ 23). מנגד, יש פער עצום בין המציאות לבין הססמה "יש תמורה בעד האגרה".Multimediaman כתב:Brendan כתב:נראה לי שהדרך היחידה זה לפנות אליהם ישירות. כמו שכתוב בכתבה - למנוע שהמצב יגיע למשרד עוכרי דין. מול הרשות עוד אפשר לבצע משא ומתן אבל מול משרדי העו"ד זה בלתי אפשרי והם תמיד מנפחים את הסכום לתשלום שיכלול לא רק את הריביות והקנסות אלה גם את שכ"ט שלהםGiliboy כתב:עד לפני זמן מה היו שולחים מכתב ובו בקשה לשלם, ע"פ מספר השנים שיש ברשותי טלוויזיה.
אם שנה אחת, כך וכך,
אם שנתיים, כך וכך...
משום מה אני כבר לא מקבל אותו.
חבל אי אפשר ליזום אותו שוב.
הייתי משלם שנה אחת אחורה,
ומאותו רגע ממשיך לשלם כל שנה.
איך ניתן שישלחו אותו שוב..?...
פשוט פנו לרשות, הסבירו את המצב, נסו להגיע אתם להסדר ותבלעו את הגלולה המרה. אין מה לעשות. (לפחות עד אשר ישנו את החוק)...
גם אני קבלתי מכתב כזה, כצפוי אחרי שהתחתנתי. מאחר והתחתנתי בגיל מאוחר יחסית, אז שלחו אלי וואחד בוכטה של קנס.. הם הלכו איתי איזה 5 שנים אחורה! אולי יותר.
ושאלו בנימוס ממתי יש לי טלויזיה, וע"פ ה"ותק" הקנס עלה. במקסימום זה הגיע למשהו כמו 5000 ש"ח!
בסופו של דבר, התקשרתי אליהם. תפסתי בטלפון בחור לעניין, הסברתי לו שמעולם שלא רכשתי טלוויזיה, אבל גרתי בדירות שכורות, בהן לאחד השוותפים היה מנוי לכבלים או ללוויין, ולמעשה לא היוויתי "בית אב" עצמאי ובסיס האם היה ההורים ובלה בלה בלה...
אחרי כמה דקות של ברבורים מצידי הוא קטע אותו ואמר לי במילים האלה : " עזוב אותי בחייך, אתה משלם רק על השנה, בלי קנסות עבר, ומעכשיו נכנס למעגל משלמי האגרה".
וזה. חוב של 5000 ש"ח ירד לפחות מ 500 , ומאז אני משלם כמו ילד טוב...
עצתי אם כן, היא להרים טלפון, ולבקש להקטין את החוב, ופשוט להכנס למעגל המשלמים (הם אוהבים את הבטוי הזה..).
נ.ב.
אציין, רק, שאין לי כבלים או הוט, ואני רואה טלויזיה באמצעות עידן+ בלבד. כשאני צופה בטלויזיה אז כמעט תמיד זה בערוץ הראשון, שלדעתי הוא היחיד שראוי למאכל בטלויזיה....
- Satyr82
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 337
- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
http://reshet.tv/Shows/Kolbotek/video/. ... vml=163114
תשדיר ישן אבל בטוח ב1000 אחוז שהמצב מסריח עד היום
תשדיר ישן אבל בטוח ב1000 אחוז שהמצב מסריח עד היום
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
רק שימו לב לכמה דברים:
1. אם אתם מחוברים להוט/יס, אכלתם אותה. נסו להתווכח, אבל בסוף תשלמו.
2. אם אין לך הוט/יס ואין לכם ממיר דיגיטלי בטלווויזיה, על פי הפסיקות האחרונות אין צורך לשלם. רשות השידור מנסה להפוך את זה בבית המשפט העליון, אבל לא ברור מתי ואם זה יקרה. עד אז, למעשה מקלט זה רק מקלט שיש לו ממיר דיגיטלי שמסוגל לקלוט עידן פלוס.
3. לא לתת אף פעם פרטים של שום דבר בטלפון לאף אחד. גם אם הוא יודע הכל עליכם. זאת שיטה של נוכלים לא של רשות ממלכתית. תגידו לכל מי שמתקשר תשלח מכתב ומשם נמשיך. שימו לב שגם שיחת טלפון לא תופסת אף פעם בבית משפט לגבי שום דבר, אלא אם כן יש הקלטה. אם הרשות לא פנתה אליכם מעולם זאת בעיה שלה, לא שלכם. נטל ההוכחה הוא עליהם שהייתה לכם טלוויזיה.
4. לא מכניסים אף פעם בנאדם זר הביתה? אנשים פה לא נורמלים בחיי. מי מכניס בנאדם רק בגלל שהוא אמר שהוא גובה של רשות השידור הביתה? אין כזה דבר להכנס אליך בלי צו חיפוש. שיביא שוטר וצו בית משפט. בחיי שאנשים משוגעים במדינה הזאת.
לא צריך לוותר, צריך להלחם.
1. אם אתם מחוברים להוט/יס, אכלתם אותה. נסו להתווכח, אבל בסוף תשלמו.
2. אם אין לך הוט/יס ואין לכם ממיר דיגיטלי בטלווויזיה, על פי הפסיקות האחרונות אין צורך לשלם. רשות השידור מנסה להפוך את זה בבית המשפט העליון, אבל לא ברור מתי ואם זה יקרה. עד אז, למעשה מקלט זה רק מקלט שיש לו ממיר דיגיטלי שמסוגל לקלוט עידן פלוס.
3. לא לתת אף פעם פרטים של שום דבר בטלפון לאף אחד. גם אם הוא יודע הכל עליכם. זאת שיטה של נוכלים לא של רשות ממלכתית. תגידו לכל מי שמתקשר תשלח מכתב ומשם נמשיך. שימו לב שגם שיחת טלפון לא תופסת אף פעם בבית משפט לגבי שום דבר, אלא אם כן יש הקלטה. אם הרשות לא פנתה אליכם מעולם זאת בעיה שלה, לא שלכם. נטל ההוכחה הוא עליהם שהייתה לכם טלוויזיה.
4. לא מכניסים אף פעם בנאדם זר הביתה? אנשים פה לא נורמלים בחיי. מי מכניס בנאדם רק בגלל שהוא אמר שהוא גובה של רשות השידור הביתה? אין כזה דבר להכנס אליך בלי צו חיפוש. שיביא שוטר וצו בית משפט. בחיי שאנשים משוגעים במדינה הזאת.
לא צריך לוותר, צריך להלחם.