BUY2USA - סיפור של חוסר בשירות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
שם מלא: אורי
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #41 

BUY2USA כתב: היקף הקניות בבלק פריידי הנוכחי הגיע עד כה לפי עשר בכמות משנה שעברה והכמות ממשיכה לגדול בכל יום שמגיעים המשלוחים. buy2usa
...
לדעתי לפורום הזה יש חלק לא קטן בסיבות לגידול הזה...
אני לדוגמא חסיד גדול של קניה בארה"ב וייבוא אישי אך אף פעם לא יצא לי להשתמש בשירותי אחת מחברות השילוח, בעקבות חשיפה והמלצות בפורום השנה ביצעתי שתי הזמנות בשירות הזה. (גם לי היה עיכוב מרגע קבלת הודעה מאמזון על הגעת המוצר ועד עדכון באתר, האמנתי שמדובר בעומס ולכן המתנתי לקבלת העדכון בסבלונות).

בלי קשר, אולי שווה לעשות כאן איזה מבצע לחברי הפורום? אני יכול להעיד על עצמי שאם המחיר היה יותר אטרקטיבי הייתי מזמין פי כמה וכמה.. מוגש כחומר למחשבה :wink:

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #42 

לאור העיכובים במשלוחים בתוך ארה"ב ואח"כ משם לכאן שלא לדבר על עיכובים במכס ודואר ישראל שעוד מצפים לנו אני שמח שלא הזמנתי בגדים לילדות. עד שזה יגיע המידה כבר לא תהיה רלוונטית :lol:

spot
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #43 

liam כתב:
BUY2USA כתב:שלום חברים,

קודם כל, ברצוני להתנצל בפני HUBER על זמן התגובה שלנו. אנחנו לא חסינים מתקלות וטעויות.

בגלל שאנחנו בפורום אני מרגיש בנוח לשתף אתכם יותר לעומק ואפילו לחסוף קצת נתונים מסחריים.

היקף הקניות בבלק פריידי הנוכחי הגיע עד כה לפי עשר בכמות משנה שעברה והכמות ממשיכה לגדול בכל יום שמגיעים המשלוחים.
כמו כל חברה מסחרית, בונים תחזיות, מסמלצים מצבים ונערכים. נערכנו לגידול משמעותי ותגברו את המערכת אך המציאות הפתיעה אותנו לטובה.
כבר בימים האחרונים תגברנו את שירות הלקוחות ואת המרלו"ג בארה"ב ואני מאמין שכבר בקרוב נשתלט על הגאפ שנוצר.

אני יודע שאת הלקוח זה לא מעניין (ברוב המקרים) אך זו המציאות. ככה שאני לא מחפש תירוצים.

אני יכול להבטיח פה מול כולם שאנחנו עובדים במרץ בכדי לתת מענה ושירות מהיר.

זו גם הסיבה שבחרתי להגיב פה אישית.

תודה לכל מי שפירגן ומתנצל בפני כל מי שהחבילה שלו מתעכבת כרגע בגלל העומס.

שיהיה לכולם המשך יום טוב :)

ירון בן אלי
מנכ"ל buy2usa
...

ברשותך, אם אפשר לשאול שאלה.

בד"כ הערכה שלכם לחבילות מאמזון די מדויקות, אך לאחרונה נתקלתי במקרים שאתם דורשים מחיר משלוח כפול מהערכה (בעיקר כי אמזון/חנויות שולחות קרטון בתוך קרטון יותר גדול, ללא צורך, ומבלי להתריע על כך והמשקל הנפחי קופץ מעלה), אני מבין ששינוי למטה ולמעלה קיים, אך פי 2 ? הקניה יוצאת במקרים אלו לא משתלמת.

מה עושים במצב כזה ?

אשמח לתשובה.
...
מצטרף לשאלה, אכן בעיה שניתקלתי בה במשלוחים האחרונים שלי. חבילות שקופצות מ-3 ק"ג ל-5 ק"ג נפחי וכדומה. המחיר כמובן קופץ פי 2 ויותר.
בדיעבד חלק מהעסקאות הללו הופכות ללא כלכליות.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #44 

הם עובדים בשבת וראשון שם? החבילה שלי הגיעה ב 30/11 בשעה 2:40 אחה"צ ועוד לא נקלטה,
אני מודע לעומסים וכאלו... אבל אני רואה שחבילות של אחרים שהגיעו באותו תאריך נקלטו כבר, שלחתי עם FEDEX.

בקשר למשקלים אני יודע שהחבילה שלי היא 25x23x15 אינץ ושוקלת 65.8 ליברות (30 קילו) - אלו נתונים שקיבלתי
ישירות מהחברת שילוח (גם מופיעים בבירור במעקב משלוח) - יש מצב שהם טוענים שזה גדול יותר? :מבולבל:

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #45 

לא, הםה לא הטענו שהחבילה גדולה יותר, מדובר במקרים שאנשים משתמשים במחשבון באתר שלהם שמחשב את עלות המשלוח למוצר באמזון, לפעמים אמזון לא מדייקים במידות הקופסה בדף המוצר, ואז שולחים לך את זה בקופסה גדולה פי 2 ממה שהיה רשום ולכן הערכה של המחשבון של USHOPS לא תמיד טובה, אבל הם לא יכולים לעשות עם זה כלום כי זה לא הם בוחרים באיזה קופסה לשלוח את המוצר, מה שכן אם אתם מאחדים חבילות בUSHOPS ישימו לכם את זה בקופסה שמתאימה לגודל המוצרים, ולכן חוסכים פעמיים, גם באיחוד וגם בגודל הקופסאות שלפעמים מגיעות גדולות פי כמה וכמה מהמוצר עצמו, אפשר לחסוך הרבה ע"י איחוד דברים קטנים

liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #46 

בד"כ זה לא עובד טוב, במקרה של איחוד חבילות, יש גם איחוד של הסכום שמוצהר למכס, ואז פתאם יש גם מיסים (תלוי מה שולחים)...

נתקלתי גם במקרה שבאמזון כתוב גודל של החבילה, וב- FedEx כתוב גודל חבילה גדול יותר (אני מאמין כי חברה כמו FedEx לא תזרוק סתם פרטים שגויים על גודל ומשקל החבילה), עד כאן הכל טוב ויפה, אך B2U מציינים גודל שונה גם מ- FedEx (תמיד יותר גדול), והסכומים קופצים בהתאם.

למשל מוצר שעולה $50 עם משקל פיזי/נפחי של קילו עם עלות משלוח של $27-$33.5 יכול לקפוץ למשקל נפחי של 4 קילו ועלות המשלוח החדשה היא כ- $60+.

לקחת בחשבון 330ש"ח, יצא בסוף 440ש"ח (ללא מע"מ), זה משמעותי ולעיתים עולה על ההפרש שניתן להשיגו בארץ עם אחריות ושירות.

זאת הייתה סתם דוגמה, ככל שהמוצרים יותר יקרים וגדולים/כבדים, ככה גם ההפרש הזה, שעולה על כ- 35%.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1149 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #47 

מנסיון של חברים - יש הבדלים מהותיים בין חברות השילוח השונות? (ספציפית מסקרן אותי לגבי MUSTOP לעומת BUY2USA)

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

liam כתב:בד"כ זה לא עובד טוב, במקרה של איחוד חבילות, יש גם איחוד של הסכום שמוצהר למכס, ואז פתאם יש גם מיסים (תלוי מה שולחים)...

נתקלתי גם במקרה שבאמזון כתוב גודל של החבילה, וב- FedEx כתוב גודל חבילה גדול יותר (אני מאמין כי חברה כמו FedEx לא תזרוק סתם פרטים שגויים על גודל ומשקל החבילה), עד כאן הכל טוב ויפה, אך B2U מציינים גודל שונה גם מ- FedEx (תמיד יותר גדול), והסכומים קופצים בהתאם.

למשל מוצר שעולה $50 עם משקל פיזי/נפחי של קילו עם עלות משלוח של $27-$33.5 יכול לקפוץ למשקל נפחי של 4 קילו ועלות המשלוח החדשה היא כ- $60+.

לקחת בחשבון 330ש"ח, יצא בסוף 440ש"ח (ללא מע"מ), זה משמעותי ולעיתים עולה על ההפרש שניתן להשיגו בארץ עם אחריות ושירות.

זאת הייתה סתם דוגמה, ככל שהמוצרים יותר יקרים וגדולים/כבדים, ככה גם ההפרש הזה, שעולה על כ- 35%.
...
מה נראה לך שיקפיצו לך את המשקל הנפחי של החבילה ב3 קילו ( פי 4 מהמשקל המקורי ! ) ? הזמנתי עשרות חבילות דרכם מעולם לא הקפיצו לי שום דבר, אם הזמנתי מאיביי תמיד ביררתי עם המוכר מה גודל החבילה וזה תמיד מה שהיה ביושופס, וגם שהחבילה מגיע אליך אתה יכול למדוד אותה מה הבעיה ?
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 03/12/2012 14:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #49 

oris74 כתב:מנסיון של חברים - יש הבדלים מהותיים בין חברות השילוח השונות? (ספציפית מסקרן אותי לגבי MUSTOP לעומת BUY2USA)
...
לא, אבל ביושופס יש משלוח ימי, ככה שאחרי שזה מגיע אתה יכול לבחור מה שמתאים לך לפי הגודל והמשקל של החבילה ולחסוך הרבה אם לא איכפת לך לחכות, ביושופס גם משלמים את המיסים לפני שהחבילה נשלחת לארץ ולא פתרום יפתיעו אותך ויגידו לך צריך לשלם ככה וככה, מה גם שאם אתה משלם לMUSTOP עם כרטיס אשראי הם יחייסו אותך לבד על המיסים שהחבילה תגיע לארץ ואתה צריך לבדוק שלא חייבו אותך ביותר ממה שהיה צריך

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #50 

מנסיוני גם בmustop אין הפתעות, ברגע שהחבילה מגיעה אליהם הם מחשבים מראש הן את עלות המשלוח והן חיובי מיסים שונים ורק לאחר מכן שולחים את החבילה, וכמובן שהם מעדכנים ע"י שליחת מייל כל התקדמות בתהליך (בד"כ זה: התקבלה חבילה, חושבה עלות משלוח ומיסים, החבילה נמסרה לDHL).

לא התנסיתי עימם במקרים מיוחדים שמייבאים מוצרים שדורשים אישור מיוחד, כמו ציוד תקשורת וטלפוניה שדורש את משרד התקשורת, או חלפים לרכב שגם הם דורשים אישור ועליהם יש בנוסף לכך גם מכס.
במקרים כאלה אני מעדיף לרכוש דרך ספק שמבצע שימוש בשירות דואר חבילות שמגיע לדואר ישראל (וגם לא EMS), במקרה הגרוע החבילה נשלחת ללא חיוב חזרה לשולח ואז ניתן לקבל החזר (מינוס עלות המשלוח).

liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #51 

דווקא לי היה ניסיון הפוך עם Mustop, לרוב היו הפתעות והחיובים היו מעל הצפוי.

עם B2U הכל היה טוב, זה התחיל לאחרונה...

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #52 

liam כתב:דווקא לי היה ניסיון הפוך עם Mustop, לרוב היו הפתעות והחיובים היו מעל הצפוי.

עם B2U הכל היה טוב, זה התחיל לאחרונה...
...
בדיוק הנסיון שהיה לי.
היו לי כל כך הרבה הפתעות עם מאסטופ, חויבי מכס, שמירת, אחסון, בדיקות וכו
עם B2U עד עכשיו הכל חלק.
כולל ביטול חבילה והחזרת כסף דרך פייפל שעבר בשלום, כולל גם רכישות ישירות באמאזון דרכם (מה שמפשט מבחינתי את התהליך מאד)
ממליץ בחום!

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #53 

טוב אני נכנעתי!

החבילה שלי נמסרה ב 30/11/2012 שעה 14:00, עד עכשיו אין עדכון, :(
כתבתי להם ב "צור קשר" נראה מה יהיה...

זאת הפעם הראשונה שאני משתמש בשירות ככה שהחששות כבדים,
ובנוסף מדובר בסכום לא מבוטל של למעלה מ $1,000 - נראה איך היעילות שלהם...

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #54 

בארצות הברית לא עובדים בשבת וראשון, הם חוזרים לעבוד רק יום שני בערב ( שזה בוקר אצלהם ) וגם יום שישי זה יום קצר

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #55 

kaplaey2 כתב:טוב אני נכנעתי!

החבילה שלי נמסרה ב 30/11/2012 שעה 14:00, עד עכשיו אין עדכון, :(
כתבתי להם ב "צור קשר" נראה מה יהיה...

זאת הפעם הראשונה שאני משתמש בשירות ככה שהחששות כבדים,
ובנוסף מדובר בסכום לא מבוטל של למעלה מ $1,000 - נראה איך היעילות שלהם...
...
גם שלי הגיע אליהם ב 30 ( נעלים) ואין תשובה שלושה ימים אחרי, נראה עוד כמה ימים אם יהיה שינוי.

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #56 

גם אצלי, אפילו יותר מוקדם - חבילה שהגיעה אליהם ב-29/11, ב-13:00 בצהריים, שעוד לא קיבלתי עדכון לגביה (וגם כזאת מה-30/11...).

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #57 

אז אני בחברה טובה :(
נראה עכשיו אם הם יגיבו לפניה "צור קשר" שלי...

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #58 

טוב, הגיע עדכון לגבי החבילה מיום חמישי. לגבי זאת משישי עוד לא, אז נקווה שמחר... :)
דרך אגב, גם לצור קשר שלי עוד לא חזרו (משבוע שעבר..), כנראה באמת המצב קשה הפעם.

BUY2USA
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 13
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #59 

הי חברים,

עוד טיפה סבלנות וכל החבילות יקלטו לחשבון. תגברנו את הכח אדם בצורה מאוד משמעותית ועבדו גם בסופ"ש. אין מנוחה בבית ספרנו עד אשר נשתלט על הכל.

אנחנו יכולים לספר לכם שאפילו אנחנו שמתורגלים לנושא עדיין בהלם מכמות הקניות שבוצעו מהארץ.

השבוע תגברו את שירות הלקוחות בנציגים נוספים ותאמינו לנו שאנו עושים הכל בכדי שתהיו מרוצים. זו המטרה העיקרית שלנו.

תנו לנו עוד קצת גרייס. אנחנו יודעים שכולם מתים לקבל כבר את החבילות שלהם. מכירים את ההרגשה.

אוטוטו זה קורה (Y)

תודה
החברים מ buy2usa

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #60 

מקווה, שהנעלים לא ירקבו :) בנוסף לדעתי את צריכים לתת הנחה קטנטנה על הזמן המתנה של שבוע.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”