jukin כתב:אז אפשר לנהל שיחות על הרשת בגלישה באמצעות אפליקציות....המכשיר הוא עדיין לא טלפון...
בקיצור...אני לא הייתי משתמש בו כטלפון...7' זה בהחלט גדול מידי
...
הגרסה בוידאו היא של נקסוס שאיננו כולל סים - בוודאי שאתה יכול לדבר כטלפון במכשירים המחוברים WIFI באמצעות האפליקציה המתאימה.
אבל הגרסה החדשה של הנקסוס 7 מהחודש האחרון שכוללת סלולר עם סים רגיל - היא טלפון לכל דבר כמו כל סמארטפון.
נכון שהגודל מקשה - אז תדבר או באמצעות דיבורית חוטית או טוב יותר BT ובעיקר ברכב שהנקסוס 7 בתוך המתקן שלו ואז אתה בכלל לא מחזיק את הנקסוס ביד. - שים לב - עכשיו למשטרה יותר כל לראות את המכשיר ביד כי הוא גדול יותר == 1000 שקל !!! וכמה נקודות.
תוספת הסים לנקסוס 7 ,כמכשיר GPS באוטו , היא הכרחית - אם רוצים להשתמש למשל ב - WAZE.
jukin כתב:אז אפשר לנהל שיחות על הרשת בגלישה באמצעות אפליקציות....המכשיר הוא עדיין לא טלפון...
...
דרך אגב - בנקסוס 7 , כמו מכשירי גוגל אחרים מהתקופה האחרונה, מותקן בילד=אין GOOGLE TALK ואז אתה מדבר כמו טלפון לכל מכשיר שיש בו גימייל - סמארטפון לדורותיו, טלפונים נוקיה ואחרים עם מערכת הפעלה סמביאן לדורותיהם, כל מחשב וכל לפטופ.
והכל כמובן ללא קשר סלולרי אלא שיחת אינטרנט.
אגב, לא יודע איזה נקסוס 7 יש לך, אבל לפי מה שהבנתי, בדגם ה 3G המיקרופון נמצא במקום אחר ולכן כל כיסוי שמיועד לגרסה הרגילה (שזה לדעתי כל הכיסויים הקיימים כרגע) יחסום את המיקרופון.
...
הגרסה בוידאו היא של נקסוס שאיננו כולל סים - בוודאי שאתה יכול לדבר כטלפון במכשירים המחוברים WIFI באמצעות האפליקציה המתאימה.
אבל הגרסה החדשה של הנקסוס 7 מהחודש האחרון שכוללת סלולר עם סים רגיל - היא טלפון לכל דבר כמו כל סמארטפון.
נכון שהגודל מקשה - אז תדבר או באמצעות דיבורית חוטית או טוב יותר BT ובעיקר ברכב שהנקסוס 7 בתוך המתקן שלו ואז אתה בכלל לא מחזיק את הנקסוס ביד. - שים לב - עכשיו למשטרה יותר כל לראות את המכשיר ביד כי הוא גדול יותר == 1000 שקל !!! וכמה נקודות.
תוספת הסים לנקסוס 7 ,כמכשיר GPS באוטו , היא הכרחית - אם רוצים להשתמש למשל ב - WAZE.
...
ברור שהסים משמש בנקסוס 3G כחיבור לאינטרנט ללא WIFI,אבל האם הוא משמש גם כטלפון? מתחבר לרשת הסלולרית הרגילה? ללא אפליקציה? כמו סמארטפון? אני חושב שלא.
לא נראה לי בכל אופן,זה לא מוזכר בתיאור המכשיר בשום מקום.
אכן יש לי את גרסת הסלולר - לא ידעתי ששינו משהוא בחומרה - מעניין - תודה על הסבת תשומת ליבי לעניין - כמובן שאבדוק עכשיו ביתר תשומת לב אם זה כיסוי חדש שיצא בחודש האחרון - כי הקודמים משלושת החודשים הקודמים כנראה לא יתאימו.
אלא אם זה יהיה כיסוי שתופס את הנקסוס 7 בכמה נקודות עגינה - ולא מכסה את כל המכשיר - וראיתי לפחות אחת כזה באמזון
ועכשיו אני רואה שזה בדיוק מה שיש לך - אז זה אחד שבאמת מצא חן בעיני - ספר האם הוא לא עבה מידי ולא מסרבל את האחיזה במכשיר
...
...
ברור שהסים משמש בנקסוס 3G כחיבור לאינטרנט ללא WIFI,אבל האם הוא משמש גם כטלפון? מתחבר לרשת הסלולרית הרגילה? ללא אפליקציה? כמו סמארטפון? אני חושב שלא.
לא נראה לי בכל אופן,זה לא מוזכר בתיאור המכשיר בשום מקום.
...
אני לא מבין איך אתה חושב שמכשיר שיש בו סלולר - שמכניסים בו סים של חברות תקשורת, איננו מתפקד כטלפון לכל דבר - הוא גם טלפון וגם דאטה.
אתה מכיר כזה שהוא רק חיבור דאטה ולא מכשיר טלפון - נא תן דגמים ותאור פרוט שכתוב במפורש שהוא רק כזה.
אני לא מכיר תופעה כזאת - אולי יעלה פה אחד ממנהלי הפורום ו/או מומחי סלולר שיפתרו את המצב הבלתי סביר הזה שאתה מעלה.
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 05/12/2012 21:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
תופתע אבל בהחלט קיימים ,אני לא יודע מה לגבי הNexus 7 אבל לא חסר כאלו ,לא רק שיש מכשירים שהVoice לא מאופשר בהם ,יש מכשירים שהמודם שעליו הם מתבססים בכלל לא תומך בVoice אלה רק בData ,זה לדוג' המקרה באייפד השלישי ,שבב הLTE שלו דיי דומה לזה שבאייפון 5 ,רק שהוא DATA בלבד כמו הרבה שבבי LTE ישנים יותר מדור קודם שיצאו לפני בגרסאות קודמות .. ובלי קשר גם צריך ליישם את התמיכה בVoice במערכת ההפעלה לדוג' ,מה שהרבה יצרניות לא עושות - כי פשוט אין טעם לעשות את זה בטאבלט .
למה זה כל כך מפתיע שמכשיר יקבל רק דאטה סלולרית ולא ישמש כטלפון...
האם יש לך רשימת אנשי קשר בנקסוס 7 3G? וחייגן? והודעות סמס?...לא...למה? אם הוא טלפון שמתחבר לרשת הטלפון הסלולרית הייתי מניח שיהיו לו כל אלה.
שוב, אני לא מדבר ממקום מוחלט של יודע, אלא לפי ההגיון ואיך שאני רואה את המכשיר...
המכשיר פשוט לא פועל כמו סמארטפון...הוא טאבלט עם אפשרות לדאטה סלולרית.
אם מישהו יכול לפסוק כאן מתוך ידע מוחלט יהיה נחמד. אם לא, אמשיך להחזיק בדעתי...אבל, לא נריב על זה
אתה צודק לחלוטין. ה-NEXUS 7 הסלולרי משתמש בחיבור ה-3G לחיבור לאינטרנט בלבד. אין לו את אפליקצית החייגן המובנית בכל טלפון. במקרה הכי טוב ניתן להשתמש ב-SKYPE / ויבר / VOIP או כל תוכנה חיצונית אחרת לצורך השימוש בו כ-"טלפון".
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
אני מופתע לחלוטין - לרגע לא חשבתי שיש דבר כזה -מכשיר התומך ב- 3G וללא יכולת לחייג דרכו.
אם הייתי מודע לזה - או יותר נכון אם גוגל היו מדגישים את זה באותיות קידוש לבנה - לא הייתי זורק עוד 100 דולר והייתי קונה את גירסת ה - 16G. ואת זאת הייתי יכול גם שיקנו לי בחנות אופי דיפו וללא תשלום מס והובלה כי זה כבר כלול.
כי הרי ממילא יש פתרון לקריאת מדיה מדיסק חיצוני.
עכשיו אני קורא באתר שהם באמת כותבים על המכשיר הזה
With 32GB of storage and WiFi + Mobile data,
נמחק
אני מתאר לי שבתור "מוביל דאטה" הוא כן יתמוך ב - WAZE
במחשבה שניה זה לא נראה כל כך נורא - הרי ממלא לא הייתי מצמיד אותו לאוזן - חשבתי רק על דיבור בו באמצעות דיבורית BT בעיקר ברכב .
אז המסקנה היחידה === שאני חייב לקנות עכשיו את הנקסוס4 בגוגל-פליי = 340 דולר (כולל הובלה ומס) או גלקסי 2 בישראל. באילת - 1765 שקל .
התועלת היחידה תהיה שגם אם אחליט לקנות את הנקסוס 4 זה יהיה בגרסת ה - 8G כלומר חסכון של 50 דולר.
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 05/12/2012 21:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
jukin כתב:למה זה כל כך מפתיע שמכשיר יקבל רק דאטה סלולרית ולא ישמש כטלפון...
האם יש לך רשימת אנשי קשר בנקסוס 7 3G? וחייגן? והודעות סמס?...לא...למה? אם הוא טלפון שמתחבר לרשת הטלפון הסלולרית הייתי מניח שיהיו לו כל אלה.
שוב, אני לא מדבר ממקום מוחלט של יודע, אלא לפי ההגיון ואיך שאני רואה את המכשיר...
המכשיר פשוט לא פועל כמו סמארטפון...הוא טאבלט עם אפשרות לדאטה סלולרית.
אם מישהו יכול לפסוק כאן מתוך ידע מוחלט יהיה נחמד. אם לא, אמשיך להחזיק בדעתי...אבל, לא נריב על זה
...
לא רבנו - פשוט בהיותי חדש יחסית בתחום הייתי מופתע מהטענה הראשונית שהעלת - לא האמנתי שיש דבר כזה.\
זה אחלה דאטה סלולרי...למה להיות תלויים בWIFI?
כן, הוא מעולה בWAZE...אתמול הוא היה גרוע, אבל היום שהכנסתי לו סים של דאטה (גם לא יקר...) ...הוא ממש טוב בזה...
ואם אתה צריך אותו כטלפון, יש מספיק אפלקציות שידמו אותו ככזה...
אני אכן כרגע במצב שאתה מדמה...סמסונג S2 ונקסוס 7 3G...ואני מאוד אוהב את שניהם...
וכמובן שלא רבנו...אני לא רב על שטויות כמו גאדג'טים...(יש פה מספיק אנשים שיעשו זאת במקומי...חחח)
jukin כתב:זה אחלה דאטה סלולרי...למה להיות תלויים בWIFI?
כן, הוא מעולה בWAZE...אתמול הוא היה גרוע, אבל היום שהכנסתי לו סים של דאטה (גם לא יקר...) ...הוא ממש טוב בזה...
ואם אתה צריך אותו כטלפון, יש מספיק אפלקציות שידמו אותו ככזה...
אני אכן כרגע במצב שאתה מדמה...סמסונג S2 ונקסוס 7 3G...ואני מאוד אוהב את שניהם...
וכמובן שלא רבנו...אני לא רב על שטויות כמו גאדג'טים...(יש פה מספיק אנשים שיעשו זאת במקומי...חחח)
...
האם שקנית ידעת במפורש שהוא רק דאטה ולא טלפון?
כתבת שסים הדאטה לא יקר - כמה הוא עולה ואיזו חברת תקשורת?
ו
צדקת - 10M
אם כך זה מעט - גם אני מחפש סדר גודל של 500M - יש למישהוא מידע/הצעות ?
האמת מקודם הוצע לי להשתמש בטלפון כמודם של הנקסוס 7 - למעשה גם זה פתרון לשימוש ברכב - שאז כמות הדאטה רבה יותר כמו שעות נסיעה עם ה - WAZE ויתר המקומות הנייחים להשתמש ברשתות האלחוטיות.
ואז אולי רכישת גלקסי 2 די מיותרת - כי כל האפליקציות יש כבר בנקסוס 7 - חוץ מהטלפון עצמו, ואפשר לרדת ברמת הסמארטפון למשהוא יותר זול ?
כמו Galaxy S Advance,
או : Samsung Galaxy Ace Plus S7500
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 05/12/2012 23:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ami9 כתב:
האמת מקודם הוצע לי להשתמש בטלפון כמודם של הנקסוס 7 - למעשה גם זה פתרון לשימוש ברכב - שאז כמות הדאטה רבה יותר כמו שעות נסיעה עם ה - WAZE ויתר המקומות הנייחים להשתמש ברשתות האלחוטיות.
...
שכחתי לגמרי את האופציה הזו... אני לא מצליח לחשוב על מצב או זמן שהגאלקסי 3 שלי לא עלי.
אז עכשיו נראה לי שאפשר לרדת מגירסת הסלולאר וללכת על הגירסה הרגילה שזמינה לרכישה בארץ.
החמצתי משהו? איזה חסרון שלא חשבתי עליו?
אני משתמש בנקסוס 7 כבר כמה חודשים. ממש נוח ביחד עם הגלקסי אס כמודם!
העלות של נקסוס 7 עם דאטה גם יקרה יותר וגם העלות החודשית של סים מוסיפה המון. למי שיש סמארטפון מספיק נקסוס 7 עם וויפי בלבד.