הלמבורגיני של המטחנות compak k10 fresh
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
כן, אבל ה-Ceado, הייקפה, מאצר, MACAP, מלקונינג ויוריקה - כולן לא קוניות.
לא יודע לגבי הפיורנצאטו - איך היא? איזה דגם? דוזרלס?
לא יודע לגבי הפיורנצאטו - איך היא? איזה דגם? דוזרלס?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
שמוליק_טל
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 581
אני דווקא חושב שה K10 fresh באלומיניום פשוט יפיפה.
חבל שאין K6 fresh , נראה לי שיכלה לתת פייט רציני למיני E במחיר המתאים.
אישית, למרות שלא היתי קונה מיני E במחיר שהיא נמכרת כרגע, היתי בהחלט קונה K6 fresh ב 3500 ש"ח.
חבל שאין K6 fresh , נראה לי שיכלה לתת פייט רציני למיני E במחיר המתאים.
אישית, למרות שלא היתי קונה מיני E במחיר שהיא נמכרת כרגע, היתי בהחלט קונה K6 fresh ב 3500 ש"ח.
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
תבדוק בדאדא כמה עולה ceado זה באזור הזה של המחירים.
עכשיו יש דגם חדש עם תפעול נוח יותר.
עכשיו יש דגם חדש עם תפעול נוח יותר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
שמוליק_טל
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 581
טוחנת מאוד מהר והיתה מתאימה לבית עם הופר יותר קטן. דיי מכוערת לטעמי.
הבעיה זה המחיר,לפי מה שקראתי כאן בפורום זה 4000 ש"ח לפני מע"מ, כלומר כ 4700 ש"ח.
במחיר כזה כבר יש K10.
נראה לי שהכיוון כרגע הוא K3. סופר ג'ולי משומשות יש כרגע במחיר של K3 חדשה ככה שה K3 כרגע נראית הקניה היותר טובה.
הבעיה זה המחיר,לפי מה שקראתי כאן בפורום זה 4000 ש"ח לפני מע"מ, כלומר כ 4700 ש"ח.
במחיר כזה כבר יש K10.
נראה לי שהכיוון כרגע הוא K3. סופר ג'ולי משומשות יש כרגע במחיר של K3 חדשה ככה שה K3 כרגע נראית הקניה היותר טובה.
- nimitzg
-
- כתב קפה

- תגובות: 2060
אני כבר זמן מה חושק בדגם WBC
http://www.1st-line.com/machines/home_m ... 10_WBC.htm
התרגלתי מאוד לשיטת העבודה עם מחלק מנות בבניית ה״ערימה״ בפורטפילטר.
http://www.1st-line.com/machines/home_m ... 10_WBC.htm
התרגלתי מאוד לשיטת העבודה עם מחלק מנות בבניית ה״ערימה״ בפורטפילטר.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
איזה מרגיז לראות את המחירים של מוצרים בחו"ל...
what's next?
- ishaik
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
מחיר בארץ לעומת מחיר חול
אם תזכר בכמה כפיר אמר שקנה את שלו, אזי המחיר של רוני מרות קפה יותר מהגיוני.
ישי
ישי
- espressoman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
דוזרלס מוד לK10
מישהו יודע אם אפשר להשיג בארץ ממיר לדוזרלס בשביל הK10 WBC ?
הייתי בשימחה מוותר על מחלק המנות
חוצמיזה רציתי לציין שהK10 טובה בהרבה מהמיני שאותה החלפתי לפני כשנתיים פלוס לטובת ה K10 WBC ,כאשר מדברים על הרמה הגבוהה של המטחנות בעולם הK10 היא הזולה מכולם, לגבי הדגם החדש הייתי בשמחה משדרג אבל זה לא ניראה לי יקרה
הייתי בשימחה מוותר על מחלק המנות
חוצמיזה רציתי לציין שהK10 טובה בהרבה מהמיני שאותה החלפתי לפני כשנתיים פלוס לטובת ה K10 WBC ,כאשר מדברים על הרמה הגבוהה של המטחנות בעולם הK10 היא הזולה מכולם, לגבי הדגם החדש הייתי בשמחה משדרג אבל זה לא ניראה לי יקרה
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
תנסה אצל רוני מקפה רות, הוא היבואן של קומפק בארץ ואני מניח שהוא יכול להביא לך מה שתרצה
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
לדעתי שווה לך קודם לפנות לשירות של קומפאק העולמית כדי לברר האם אפשרי עדיין לקנות את החלקים של ה K10 דוזרלס הישנה.
במידה וכן אז תברר במדויק את המק"ט ואז תבקש מרוני להזמין לך (ייתכן שתאלץ להמתין לא מעט כי רוני מקבל משלוחים אחת למספר חודשים).
לגבי ההסבה, לדעתי האישית זו טעות ואתה מפספס את הייעוד של המטחנה הזו.
המטחנה תוכננה לעבוד עם מחלק מנות, מומלץ מאוד לבצע איתה סינגל דוזינג היות ואין לה שום טיימר או אמצעי לחלוקת מנות בצורה אוטומטית.
חוץ מזה שהפיה כפי שרואים בתמונה נראית מתאימה יותר לשקיות ופחות ל PF, בגלל ההארכה של פתח היציאה סביר להניח שכמות אגירת הקפה תעלה ובניגוד לגרסת הדוזר שבה אתה יכול להוציא את הקפה מהתעלה החוצה על ידי 2-3 פולסים וגריפת הקפה הטחון עם מברשת קטנה/גב של כפית פה לא תהיה לך גישה ותיאלץ לזרוק כמה גרמים טובים בכל פעם שהמטחנה עמדה מעל מספר דקות.
במידה וכן אז תברר במדויק את המק"ט ואז תבקש מרוני להזמין לך (ייתכן שתאלץ להמתין לא מעט כי רוני מקבל משלוחים אחת למספר חודשים).
לגבי ההסבה, לדעתי האישית זו טעות ואתה מפספס את הייעוד של המטחנה הזו.
המטחנה תוכננה לעבוד עם מחלק מנות, מומלץ מאוד לבצע איתה סינגל דוזינג היות ואין לה שום טיימר או אמצעי לחלוקת מנות בצורה אוטומטית.
חוץ מזה שהפיה כפי שרואים בתמונה נראית מתאימה יותר לשקיות ופחות ל PF, בגלל ההארכה של פתח היציאה סביר להניח שכמות אגירת הקפה תעלה ובניגוד לגרסת הדוזר שבה אתה יכול להוציא את הקפה מהתעלה החוצה על ידי 2-3 פולסים וגריפת הקפה הטחון עם מברשת קטנה/גב של כפית פה לא תהיה לך גישה ותיאלץ לזרוק כמה גרמים טובים בכל פעם שהמטחנה עמדה מעל מספר דקות.