thorens td105

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
XXmusicmanXX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103

שליחה

tnsilver כתב:תראה מתחת למגש אם הרצועה יושבת על הגלגל הנכון. במהירות המטורפת שיש לך שם אני לא אתפלא אם היא בסך הכל קפצה מהמקום שלה והתלבשה על ציר קטן יותר... (תסתכל בתמונות במדריך השירות והמדריך למשתמש)
...
RAMIRAMI68 כתב:לפי התמונה של הצלחת הרצועה יושבת עליה נמוך מדי,תעלה אותה לאמצע הצלחת.
...
הרצועה יושבת כמו שצריך.. אין לה עוד מקום להיתפס

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548

שליחה

היא לא אמורה ''להיתפס'', שים לב, הרצועה יושבת על הפולי (גלגל) של המנוע ונמתחת אל הצלחת,לפי התמונה היא יושבת בתחתית הצלחת,תעלה אותה מעט כך שהיא תשב באמצעית הצלחת.

XXmusicmanXX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

RAMIRAMI68 כתב:היא לא אמורה ''להיתפס'', שים לב, הרצועה יושבת על הפולי (גלגל) של המנוע ונמתחת אל הצלחת,לפי התמונה היא יושבת בתחתית הצלחת,תעלה אותה מעט כך שהיא תשב באמצעית הצלחת.
...
ניסיתי. לא ממש עוזר...

XXmusicmanXX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אחרי הרבה מאוד זמן שלא הספקתי להתעסק עם הפטיפון היום סוףסוף ישבתי על העיניין.
החלפתי את הקבלים ולצערי לא עזר.. לאחר בדיקה הוא מסתובב במהירות מטורפת של 280 סל"ד 8O
האם יש לכם עוד רעיונות מה יכול לגרום לעיניין?
יש להיות ששני ה"גוקים" הם הבעייתיים פה? http://up355.siz.co.il/up1/mxyd4mmqmwzy.jpg
אני שוקל לבנות מעגל חדש לגמרי ולבטל את מה שקיים מה אתם אומרים?
ערב טוב ושבוע טוב

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548

שליחה

אני חושב שהפתרון הנדרש לך זה לבנות מייצב מהירות למנוע,כך תכוון אותו למהירות הרצויה אחת ולתמיד,אבל מנגד זו תהיה המהירות הקבועה והיחידה.

XXmusicmanXX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

RAMIRAMI68 כתב:אני חושב שהפתרון הנדרש לך זה לבנות מייצב מהירות למנוע,כך תכוון אותו למהירות הרצויה אחת ולתמיד,אבל מנגד זו תהיה המהירות הקבועה והיחידה.
...
זה בעצם אומר שאני מאבד את היכולת לנגן תקליטים שהם45..
האם יש אופציה אחרת?

XXmusicmanXX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני חושב על אופציה של לבנות מחדש את כול המעגל בגלל שיש לי גם לא מעט תקליטים שהם 45...
מה אתם אומרים?

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”