פיצ׳רים חדשים באתר
עופר,oferlaor כתב:yoav4x4
זו בעיה עיצובית. אם הכפתור היה גדול יותר לא היה מספיק מקום בשביל הטקסט. צריך כאן פיתרון יותר יצירתי לצערי...
Itsik123
כל מי שהתלונן על המושא הזה (אתה לא הראשון) התקשה להסביר לי מדוע זה נחוץ. למה אתה צריך להגיע שרירותית לעמוד 105 בשרשור כלשהו למשל? אם מדובר בנסיון לאתר מידע, למה לא להשתמש בחיפוש בתוך השרשור? זה טיפה מעל השרשור עצמו.
Avihuli
אם אני זוכר נכון היתה שם טיפה מצוקת מקום שגרמה לאילוץ הזה. אתה יודע שיש dropdown בתחתית להגיע ישירות לכל הפורומים, נכון?...
לדוגמא נכנסתי לאתר וראיתי שרשור שנקרא "קופסה קטנה. שינוי דרמטי " השרשור מאוד עניין אותי וקראתי אותו
עד הסוף - עמוד 30, אחרי יומיים נכנסתי שוב לאתר וראית שהשרשור כבר בעמוד 60 ואני רוצה להמשיך לקרא
מאיפה שהפסקתי, איך אני עושה זאת בעזרת חיפוש ? ניסיתי זה לא אפשרי.
הדרך היחידה היא לזוז כל פעם דף אחורה 30 פעם.
דוגמא נוספת שקוראת לי המון, זה שרשורים שאני עוקב אחריהם ונעזר בהם אחת לתקופה
(לפעמים אחת לשבוע לפעמים אחת לחודש) כגון "מהו הסרט האחרון בו צפיתם?"
שם אני עובר על המלצות של סרטים ומתעדכן בסקירות חדשות מהפעם האחרונה שצפיתי בשרשור.
קשה מאוד וכמעט בלתי אפשרי להגיע לעמוד שאתה רוצה עם החיפוש, תנסה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
moco
לקח טיפה זמן, אבל עליתי על הבעיה, נראה לי.
itsik123
אני מבין בדיוק מה אתה מתכוון, אבל אתה חייב להבין שמדובר במשהו שנדיר מאוד שמשתמשים יצטרכו אותו.
אגלה לך טריק קטן איך עושים את מה שאתה צריך. כשאתה ניגש לעמוד כלשהו, למעלה ב-URL יש פרמטר בשם start. הוא בעצם מספר הפוסט הראשון. העמוד כפול 15 זה הערך שלו...
לקח טיפה זמן, אבל עליתי על הבעיה, נראה לי.
itsik123
אני מבין בדיוק מה אתה מתכוון, אבל אתה חייב להבין שמדובר במשהו שנדיר מאוד שמשתמשים יצטרכו אותו.
אגלה לך טריק קטן איך עושים את מה שאתה צריך. כשאתה ניגש לעמוד כלשהו, למעלה ב-URL יש פרמטר בשם start. הוא בעצם מספר הפוסט הראשון. העמוד כפול 15 זה הערך שלו...
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

psibeast,
זה מסובך למדי לבדוק את זה. זה קורה מדי פעם, אבל יש המון גורמים שיכולים לגרום לזה (חלקם הגדול בדפדפן).
כרגע לא נראה לי שיש לי פיתרון לבעיה.
זה מסובך למדי לבדוק את זה. זה קורה מדי פעם, אבל יש המון גורמים שיכולים לגרום לזה (חלקם הגדול בדפדפן).
כרגע לא נראה לי שיש לי פיתרון לבעיה.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
עפר,
לגבי הבעיה שהעלתי, שכפתור ההודעה האחרונה קטן מידי.
אמרת שיש בעיה להגדיל אותו- זה ברור.
אבל אולי פשוט, שבטור האחרון בטבלה איפה שהשעה והתאריך (אולי גם השם של הכותב האחרון) יהיו היפרלינק להודעה האחרונה.
ככה לא צריך את העדינות של לתפוס את הכפתור הקטנטן.
תודה!
לגבי הבעיה שהעלתי, שכפתור ההודעה האחרונה קטן מידי.
אמרת שיש בעיה להגדיל אותו- זה ברור.
אבל אולי פשוט, שבטור האחרון בטבלה איפה שהשעה והתאריך (אולי גם השם של הכותב האחרון) יהיו היפרלינק להודעה האחרונה.
ככה לא צריך את העדינות של לתפוס את הכפתור הקטנטן.
תודה!
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
-
oferlaor
- מנהל

יש כבר לינק להודעה האחרונה (לא לראשונה שלא קראת). אם אתה לוחץ על הכפתור ליד השם משמאל אתה מגיע להודעה האחרונה בשרשור.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

בדיוק על הכפתור הזה אני מדבר.oferlaor כתב:יש כבר לינק להודעה האחרונה (לא לראשונה שלא קראת). אם אתה לוחץ על הכפתור ליד השם משמאל אתה מגיע להודעה האחרונה בשרשור....
הוא פצפון. אם היה אפשר לשנות את כל השדות (או חלקם) בתוך אותו הריבוע שמכיל את השם והתאריך והשעה שיהיו כולם עם אותו קישור זה היה מאוד מקל. לא היה צורך בכיוון מדיוק כדי ללחוץ על הכפתור. במיוחד בטאבלטים ובסלולארי ששם תמיד אני צריך להגדיל את המסך כדי ללחוץ עליו מבלי ללחוץ בטעות על שם כותב ההודעה האחרונה.
-
oferlaor
- מנהל

- yoav4x4
- חבר במועדון HT

תודהoferlaor כתב:אני אחשוב על זה. הבעיה שזה יטעה אנשים שלוחצים על שם ומקבלים הודעה....
ד"א אפשר להשאיר את השם כמו שהוא ולעשות קישור מלבד הלחצן גם על התאריך ושעה. או אפילו לנטרל את הקישור על השם.
כשאני רוצה להגיע להודעה האחרונה בשרשור, קישור לפרופיל של האדם, לא כ"כ רלוונטי בשבילי.
אני לא יודע מה אם כולם אבל אם אני רוצה להסתכל על פרופיל של מישהו, אני נכנס לפרופיל שלו מהלחצנים שמתחת לתמונה שלו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אולי במקום סוגיית העמודים אפשר לעשות סוג של BOOKMARKS.
תאמת, מי שהעלה את סוגיית העמודים - פשוט תסמנו כמועדפת את ההודעה האחרונה שקראתם ותוכלו לחזור אליה.
תאמת, מי שהעלה את סוגיית העמודים - פשוט תסמנו כמועדפת את ההודעה האחרונה שקראתם ותוכלו לחזור אליה.
-
oferlaor
- מנהל

yoav4x4
טוב, עשיתי ניסוי וכמו שחשבתי הלינק בתאריך - נראה רע ולא ממש נותן פיתרון.
אז מצאתי פתרון יותר אלגנטי. העיגול מצד ימין של הודעות הוא כעת לחיץ. לחיצה עליו תביא לך את ההודעה החדשה הראשונה במידה וזה שרשור עם עדכונים. אם זה שרשור לא חדש זה יקפיץ אותך להודעה האחרונה בשרשור (בדיוק כמו הלינק ליד השם של האדם שפרסם אותה).
זה פעיל ברשימת ההודעות בפורום וגם בחיפושים.
נראה לי שאני המשתמש הכבד הראשון של זה
זה בהחלט יחסוך לי הרבה נגיעות במסך...
Itay_Pollak
צודק!
dgent
1. אפשר לשלוח דיווח על הודעה שרוצים להסיר
2. כעיקרון אנחנו לא מרשים את זה בגלל נטיה בעבר של כמה משתמשים אשר כתבו הודעות מתגרות, חיכו שה "קורבן" שלהם יקרא את ההודעה ויתפוצץ ואז מחקו את ההודעה ואותו אדם קיבל על הראש. כעת לפחות אותו משתמש יכול רק לערוך ולא למחוק.
3. כאשר משתמש מוחק הודעה שלו ויש שרשור שלם מתחתיו, מה עושים במקרה כזה?
לכן דרושה התערבות של מנהל במקרה שרוצים להסיר הודעה.
אז מצאתי פתרון יותר אלגנטי. העיגול מצד ימין של הודעות הוא כעת לחיץ. לחיצה עליו תביא לך את ההודעה החדשה הראשונה במידה וזה שרשור עם עדכונים. אם זה שרשור לא חדש זה יקפיץ אותך להודעה האחרונה בשרשור (בדיוק כמו הלינק ליד השם של האדם שפרסם אותה).
נראה לי שאני המשתמש הכבד הראשון של זה
Itay_Pollak
צודק!
dgent
1. אפשר לשלוח דיווח על הודעה שרוצים להסיר
2. כעיקרון אנחנו לא מרשים את זה בגלל נטיה בעבר של כמה משתמשים אשר כתבו הודעות מתגרות, חיכו שה "קורבן" שלהם יקרא את ההודעה ויתפוצץ ואז מחקו את ההודעה ואותו אדם קיבל על הראש. כעת לפחות אותו משתמש יכול רק לערוך ולא למחוק.
3. כאשר משתמש מוחק הודעה שלו ויש שרשור שלם מתחתיו, מה עושים במקרה כזה?
לכן דרושה התערבות של מנהל במקרה שרוצים להסיר הודעה.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

גדולoferlaor כתב:yoav4x4
נראה לי שאני המשתמש הכבד הראשון של זהזה בהחלט יחסוך לי הרבה נגיעות במסך.
...
הרגת שתי ציפורים במכה.
ככה גם חסכת לי להגיע להודעה האחרונה אותה קראתי.
תודה!
-
oferlaor
- מנהל

psibeast
שכללתי את המנגנון שמזהה את ההודעה האחרונה. הבעיה לדעתי היתה שכאשר צפית בשרשור בין sessions ואז שוב צפית בה (נניח שזה שרשור מאוד פעיל) אז זה היה זוכר את המיקום האחרון שבו היית ולא שם לב כאילו שכבר ביקרת בשרשור.
עכשיו זה סודר. זה עכשיו אמור להקפיץ אותך להודעה החדשה הראשונה, ואם אין כזו, אז להודעה האחרונה בשרשור.
שכללתי את המנגנון שמזהה את ההודעה האחרונה. הבעיה לדעתי היתה שכאשר צפית בשרשור בין sessions ואז שוב צפית בה (נניח שזה שרשור מאוד פעיל) אז זה היה זוכר את המיקום האחרון שבו היית ולא שם לב כאילו שכבר ביקרת בשרשור.
עכשיו זה סודר. זה עכשיו אמור להקפיץ אותך להודעה החדשה הראשונה, ואם אין כזו, אז להודעה האחרונה בשרשור.
-
oferlaor
- מנהל

psibeast
על זה בדיוק אני מדבר. כל עוד ה-session לא פג, זה היה קופץ לאותה הודעה במקום לזכור שביקרת שם. אחרי כ-30 דקות, זה היה "משתחרר".
על זה בדיוק אני מדבר. כל עוד ה-session לא פג, זה היה קופץ לאותה הודעה במקום לזכור שביקרת שם. אחרי כ-30 דקות, זה היה "משתחרר".
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
כרגע זה קרה שוב. נכנסתי לשרשור הענק של רן על הדארבי, וזה הקפיץ לי להודעה 918. אני עוקב אחרי השרשור כל יום, והוא נתן לי הודעה מלפני כמה ימים.
כיצד ממומש הפיצ'ר? כיצד הוא אמור לזכור מה ההודעה האחרונה שקראתי?
כיצד ממומש הפיצ'ר? כיצד הוא אמור לזכור מה ההודעה האחרונה שקראתי?