קופסה קטנה. שינוי דרמטי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
תמתין בסבלנות ל 15.9.2012 ואז תראה את המחיר .psibeast כתב:מאיפה המידע הזה? עד כמה הוא אמין?9000es כתב:לפי מה שהבנתי המחיר עולה חודש הבא ל 349 דולר .......
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
33$ זה יוצא מעט יותר\אותו דבר כמו המחיר שיעלה עם Mustop, אבל ל-Mustop היתרונות הבאים:ride כתב:Smart Home גם שולחים לישראל (עולה 33 דולר)...
1. זה יגיע יותר מהר (אלא אם יהיה נס לקראת הקיץ ובדואר יעבדו יותר מהר, סליחה - פחות לאט).
2. כשצריך לשלם - עם Mustop משלמים מה שצריך ולא תוספות הזויות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
כל ההתקפות האישיות הוסרו מהשרשור.
שיהיה ברור, אם מישהו כאן תוקף מנהל באתר, הוא יורחק מהאתר. כמו שיש חוק בישראל של "העלבת עובד ציבור" יש חוק זהה גם בפורום.
התקפות אישיות לא נסבלות כאן בכלל, אבל התקפות אישיות על מנהל לא מקובלות עלינו בכלל.
שיהיה ברור, אם מישהו כאן תוקף מנהל באתר, הוא יורחק מהאתר. כמו שיש חוק בישראל של "העלבת עובד ציבור" יש חוק זהה גם בפורום.
התקפות אישיות לא נסבלות כאן בכלל, אבל התקפות אישיות על מנהל לא מקובלות עלינו בכלל.
אני נשאל כאן מספר שאלות בפרטי ואני אגיב לטובת כולם בשרשור.
1. מה ההשפעה על YES?
ובכן לפני כשעתיים לקחתי את המכשיר ל- "פיוצ'ר" ובחנו את ההשפעה שלו על מספר של טלויזיות שהיו בתצוגה הן בשידורי YES והן בשידורי HD ממכשיר בלו - ריי.
קיימת השפעה מהותית גם בשידורי YES.
אופי ההשפעה זהה: חידוד התמונה, הדגשת פרטים, משחק עם הגאמה והצגת תמונה מאוד עמוקה. ההבדלים בכל הטלויזיות בחנות, ללא יוצא מן הכלל, היו מאוד מאוד מהותיים.
2. האם נדרש שנאי.
ובכן, המכשיר הגיע אליי מארה"ב עם תקע אמריקאי. בעוונותיי מרוב סקרנות לא בדקתי את נושא החשמל והוא הוכנס ישירות לחשמל עם ממיר לתקע ישראלי. המכשיר עובד ללא שנאי כבר מספר ימים ועבד גם ללא בעיה ב- 2 מקומות אחרים.
למרות זאת, זו סוגייה שאני מתכוון לבדוק בהוראות של המכשיר על מנת לוודא שלא יכול להגרם כאן נזק.
רן
1. מה ההשפעה על YES?
ובכן לפני כשעתיים לקחתי את המכשיר ל- "פיוצ'ר" ובחנו את ההשפעה שלו על מספר של טלויזיות שהיו בתצוגה הן בשידורי YES והן בשידורי HD ממכשיר בלו - ריי.
קיימת השפעה מהותית גם בשידורי YES.
אופי ההשפעה זהה: חידוד התמונה, הדגשת פרטים, משחק עם הגאמה והצגת תמונה מאוד עמוקה. ההבדלים בכל הטלויזיות בחנות, ללא יוצא מן הכלל, היו מאוד מאוד מהותיים.
2. האם נדרש שנאי.
ובכן, המכשיר הגיע אליי מארה"ב עם תקע אמריקאי. בעוונותיי מרוב סקרנות לא בדקתי את נושא החשמל והוא הוכנס ישירות לחשמל עם ממיר לתקע ישראלי. המכשיר עובד ללא שנאי כבר מספר ימים ועבד גם ללא בעיה ב- 2 מקומות אחרים.
למרות זאת, זו סוגייה שאני מתכוון לבדוק בהוראות של המכשיר על מנת לוודא שלא יכול להגרם כאן נזק.
רן