יש דבר כזה כרטיס-טלוויזיה???
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 195
טוב pixies, מקסימום יש לי 14 יום להחזיר, אם אני שומר על האריזה שלמה....אני מקווה שזה ככה...אז אני רץ ליקנות...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
בהצלחה!
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא אבריג את הכרטיס למארז, אשים אותו בחוץ כמובן...המון-תודה! pixies!!!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
הכרטיס הוא כרטיס פנימי, אתה לא יכול לשים אותו מחוץ למארז.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אכן, זהו כרטיס פנימי. חייבים להבריג אותו - מדובר בבורג אחד בלבד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

עכשיו היגעתי....ותיסלחו לי שאני מסטול ושכחתי שצריך ליתקוע אותו ב-SLOT שלו....אז זה אבוד, אם זה לא יעבוד, אין החזרת מוצרים שניפתחו והישתמשו בהם...ככה אמרו לי...
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

מה אתם אומרים על זה?...אחרי ההתקנה לחצתי על האייקון והוא מודיע לי : !!!cant find tv-card , הכרטיס תקוע היטב בסלוט שלו בלוח-אם והכבל-HD של הממיר תקוע בכניסת-HDMI של הכרטיס.....מה לא בסדר?....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מוזר, לא אמור לקרות.
יכול להיות שיש 2 התקנות - אחת של הדרייבר ואחת של התוכנות לצפייה? כבר לא זוכר מאז שבדקתי את הכרטיס...
אם אין, תנסה להעביר את הכרטיס לסלוט ה-PCEI Express x1 השני שיש לך על לוח האם.
יכול להיות שיש 2 התקנות - אחת של הדרייבר ואחת של התוכנות לצפייה? כבר לא זוכר מאז שבדקתי את הכרטיס...
אם אין, תנסה להעביר את הכרטיס לסלוט ה-PCEI Express x1 השני שיש לך על לוח האם.
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

pixies, עכשיו הוא מצא אותו, אבל אין סיגנל וביכלל הוא ביקש מימני בהגדרות, לסמן לו את סוג הכניסה ואין לו ביכלל כניסת-HDMI....יש לו שם באפשרויות : קומפוננטס, ויש אנטנה ועוד משהו ששכחתי...אין ממיר...הם לא שמעו על ממיר...הלכו 600שקל...YES אמרו לי לחבר את הממיר לכרטיס-טלוויזיה והשאר זה לא עיניינם...אני צריך טכנאי-מחשב...ככה אמרו לי באדיבות...
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

pixies אחי, עשיתי ריסטארט למחשב, לחצתי שוב על האייקון והנה פיתאום אני רואה במלבן של ה-TV את הממיר....אבל ואבל גדול, שלושה רבעים תחתונים מהמסך בשחור וכותב לי ---- !!!OUT OF RANGE.......אני רואה רק את הרבע העליון של המסך....שלושת-הרבעים התחתונים בשחור....מה יש לנקניק עכשיו?...יש לך מושג אחי?
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

pixies, עובד!!!!.....לחצתי על כפתור ההקלטה והשלושת-רבעי המסך השחור נעלמו, התמונה שלמה ושיגעון....רק הבעייה היא, שבטח יש להקלטה גבול של מקום...אני מתאר לעצמי שזה נימצא במחשב לא יודע איפה זה מוקלט....רק חסר שב-C....ויש עוד משהו מוזר, שאני לא מצליח בשום-אופן להיפטר מימנו, בצד ימין של המסך, למטה יש מלבן עם שלג....זה די גדול ומפריע ואני לא מבין מה זה ואיך ניפטרים מזה....הקלטה מיותרת + ריבוע שלג....אם תיפתור לי את שתי הצרות הללו, אשלח לך מדליית-זהב אחי הטוב והמייטיב....
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

הצלחתי להקטין את הריבוע של השלג בצד ימין למטה, זה כניראה תמונה-בתוך-תמונה והתמונה הקטנה היא כרגע שלג, כלומר אין שם סיגנל, לא מצאתי בשום-מקום איך להיפטר מה-PIP הזה...אפשר רק להקטין את המלבן-שלג הזה לקטנצ'יק, אבל להיפטר אי-אפשר....ואני לא מוצא בשום-מקום, איפה הוא שומר את קובץ-ההקלטה...אם אני עושה STOP להקלטה, מיד חוזר השלושה-רבעים-תחתונים של המסך בשחור עם OUT-OF-RANGE....אם אני לא אמצא איפה הוא שומר את קובץ-ההקלטה, ה-C ייפול לי בקרוב על בטוח...איפה נעלמת pixies אחויי?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני לא כל הזמן פה, כי יש לי גם חיים חוץ מהפורום. אמנם לא הרבה, אבל יש...
המצב הנכון הוא באמת לעבוד ללא הקלטה, כלומר במצב STOP.
ייתכן שיש לכרטיס איזושהי בעייה לעשות overlay (שכבה עליונה) על גבי שולחן העבודה.
האם זה קורה רק בערוצי HD? רק בערוצים שהם לא HD? שווה לבדוק את זה.
כמו כן, אני הייתי מנסה כמה דברים:
1. נסה רזולוציות שונות של שולחן העבודה, ונסה גם לשנות קצב רענון (בהגדרות מתקדמות של חלון שינוי הרזולוצייה בלשונית מוניטור/צג), ותראה אם יש השפעה כלשהי.
2. נסה לשנות את רזולוציית היציאה של הממיר של יס - קבע אותה על 720P או 1080I (במקום AUTO), ותראה אם יש השפעה.
3. הורדה והתקנה של גירסה עדכנית של הדרייבר והתוכנה של כרטיס הטלוויזיה מהאתר של AverMedia. ייתכן שיש בגירסה תיקוני באגים שיש בגירסה הישנה יותר שעל דיסק ההתקנה שהגיע עם הכרטיס.
4. הורדה והתקנה של דרייבר עדכני ומלא לכרטיס המסך שלך מהאתר של אנוידיה או AMD, תלוי בסוג כרטיס המסך שלך.
המצב הנכון הוא באמת לעבוד ללא הקלטה, כלומר במצב STOP.
ייתכן שיש לכרטיס איזושהי בעייה לעשות overlay (שכבה עליונה) על גבי שולחן העבודה.
האם זה קורה רק בערוצי HD? רק בערוצים שהם לא HD? שווה לבדוק את זה.
כמו כן, אני הייתי מנסה כמה דברים:
1. נסה רזולוציות שונות של שולחן העבודה, ונסה גם לשנות קצב רענון (בהגדרות מתקדמות של חלון שינוי הרזולוצייה בלשונית מוניטור/צג), ותראה אם יש השפעה כלשהי.
2. נסה לשנות את רזולוציית היציאה של הממיר של יס - קבע אותה על 720P או 1080I (במקום AUTO), ותראה אם יש השפעה.
3. הורדה והתקנה של גירסה עדכנית של הדרייבר והתוכנה של כרטיס הטלוויזיה מהאתר של AverMedia. ייתכן שיש בגירסה תיקוני באגים שיש בגירסה הישנה יותר שעל דיסק ההתקנה שהגיע עם הכרטיס.
4. הורדה והתקנה של דרייבר עדכני ומלא לכרטיס המסך שלך מהאתר של אנוידיה או AMD, תלוי בסוג כרטיס המסך שלך.
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

pixies, (אני לא כעסתי שאתה לא עונה...רק שאלתי בצחוק...), עכשיו תיראה, את ה-PIP היצלחתי לבטל ואין מלבן-שלג יותר...והאמת היא, שאני לא רואה שהנפח של C גודל...אז לא-איכפת לי שהוא מקליט...יש לי בעייה אחרת עכשיו, יש לשלט-רחוק של כרטיס-הטלוויזיה מין כבל של אינפרא-אדום עם תקע דומה לתקע-אוזניות, אבל אני לא מוצא איפה תוקעים את הכבל הזה, בכרטיס אין שקע מתאים...ובחוברת-הפעלה אין איור איפה תוקעים את הכבל-אינפרא הזה....יכול לעזור אחי?
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

אני רואה שבחוברת-הפעלה כתוב, שאם אני רוצה שהשלט יעבוד, אני צריך להיכנס ל-BIOS ואז ב-POWER-MANAGMENT לשים את PCI-DEVICES במצב ON, ניכנסתי ל-BIOS ושם אין POWER-MANAGMET, אלא רק POWER......וב-POWER אין דבר כזה PCI-DEVICES....אז מה עושים?.....וגם אם היה ב-BIOS דבר כזה, איפה תוקעים את השקע של הכבל-אינפרא? -- בתודה לך מראש pixies!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי ההגדרות ב-BIOS זה רק בשביל שתוכל להדליק את המחשב מהשלט. כל השאר אמור לעבוד גם בלי ההסתבכות הזאת.
את המקלט לשלט אתה מחבר לשקע הנמצא בצמת החוטים עם כל החיבורים האנלוגיים, ואת הצמה אתה מחבר לשקע השני הנראה כמו שקע HDMI. בתמונה כאן זהו השקע בצבע שחור הנמצא במרכז הצמה.

את המקלט לשלט אתה מחבר לשקע הנמצא בצמת החוטים עם כל החיבורים האנלוגיים, ואת הצמה אתה מחבר לשקע השני הנראה כמו שקע HDMI. בתמונה כאן זהו השקע בצבע שחור הנמצא במרכז הצמה.

-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

חיברתי בדיוק כמו שאמרת ועדיין השלט לא עובד, למרות שכיוונתי את השלט בדיוק לעיינית 5ס"מ מימנה ואפילו החלפתי את הסוללות שקיבלתי מהם לסוללות שלי בדוקות...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ייתכן שיש דרייבר נוסף עבור השלט, או אולי באמת יש צורך בהגדרה הזאת ב-BIOS...
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

קיבלתי רק תקליטור אחד והיתקנתי הכול שם, וב-BIOS שלי אין את ה - PCI-DEVICE הזה....אז זהו?, אין שלט?
-
SHAULISHKO
-
- חבר פעיל מאוד

טוב השלט לא כול-כך חשוב, אפשר להיסתדר בלעדיו, הבעייה היא שכול 5דקות אני צריך לילחוץ על הכפתור של TIMESHIFT, זה לא הכפתור של הקלטה, אלא כפתור TIMESHIFT כדי להעלים את השחור ולא כול-כך הבנתי את ההצעות שלך בקשר לשחור...לפני שהשחור נעלם אני מקבל את האותיות F R עם סימן של PLAY ---> חץ , אם זה עוזר לך להבין מה זה עושה...ממש כול 5דקות אני צריך לילחוץ על הכפתור לפני האחרון STOP ואז שוב על TIMESHIFT כדי להעלים את השחור...מה זה צריך להיות אחי pixis?...